Nieuwe linkse trend – baby’s weggooien

3
851

Born Alive, de strijd tussen rechts en links wordt steeds heviger. Een nieuwe presidentiële orde – Born Alive – verbiedt de linkse moord op baby’s.

Terwijl links hysterisch is dat de beruchte abortusliefhebber Ruth Bader Ginsberg, voormalig cultuurmarxistische rechter in het Amerikaanse Hooggerechtshof, nu eindelijk is overleden, is er onder links een nieuwe trend ontstaan: het weggooien van hun baby’s.

Linksen over de hele westerse wereld filmen zichzelf nu terwijl ze hun baby’s weggooien en zingen dat ze van abortus houden en hun eigen kinderen gaan vermoorden.

Ondertussen heeft president Donald Trump in het Witte Huis een nieuw presidentieel bevel ondertekend om de baby’s te beschermen. De presidentiële orde heet Born Alive en verbiedt het linkse addergebroed om baby’s te doden nadat ze zijn geboren.

Born Alive is vooral bedoeld om de levens te redden van te vroeg geboren baby’s, pasgeborenen waarvan de organen worden gestolen en kinderen die de moeder hebben overleefd die hen probeerde te vermoorden tijdens een abortus. Deze kinderen hebben nu recht op dezelfde gezondheidszorg als alle andere burgers en mogen niet door links worden vermoord.

Het aantal geredde kinderen is met duizenden procenten gestegen sinds Trump in de Verenigde Staten aan de macht kwam.

Trump maakt een einde aan anti-blanke cursussen

3 REACTIES

  1. Kunnen we de Nederlandse pers niet forceren de waarheid te publiceren? Dit soort zaken word verzwegen, En Trump is enkel slecht, mijn jongste trekt zelfs een gruwel gezicht als de naam Trump word genoemd.

    Hier gaan ze GOD verdomme nog voor betalen !

  2. Dit is toch wel MEER dan duidelijk , dat LINKS zijn , een Mentale Aandoening is waartegen men beschermd dient te worden. Mensen die ook maar het geringste laten zien dat ze LINKS zijn…..Onmiddelijk arresteren en in HEROPVOEDINGS-kampen plaatsen. Die lui sporen niet.

  3. Valt hier iedereen niet op dat overal in die linkse
    Marxistische clubjes, de zionisten een belangrijke rol spelen? Let maar eens op hun namen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here