Nieuwe linkse trend – baby’s weggooien

4

Born Alive, de strijd tussen rechts en links wordt steeds heviger. Een nieuwe presidentiële orde – Born Alive – verbiedt de linkse moord op baby’s.

Terwijl links hysterisch is dat de beruchte abortusliefhebber Ruth Bader Ginsberg, voormalig cultuurmarxistische rechter in het Amerikaanse Hooggerechtshof, nu eindelijk is overleden, is er onder links een nieuwe trend ontstaan: het weggooien van hun baby’s.

Linksen over de hele westerse wereld filmen zichzelf nu terwijl ze hun baby’s weggooien en zingen dat ze van abortus houden en hun eigen kinderen gaan vermoorden.

Ondertussen heeft president Donald Trump in het Witte Huis een nieuw presidentieel bevel ondertekend om de baby’s te beschermen. De presidentiële orde heet Born Alive en verbiedt het linkse addergebroed om baby’s te doden nadat ze zijn geboren.

Born Alive is vooral bedoeld om de levens te redden van te vroeg geboren baby’s, pasgeborenen waarvan de organen worden gestolen en kinderen die de moeder hebben overleefd die hen probeerde te vermoorden tijdens een abortus. Deze kinderen hebben nu recht op dezelfde gezondheidszorg als alle andere burgers en mogen niet door links worden vermoord.

Het aantal geredde kinderen is met duizenden procenten gestegen sinds Trump in de Verenigde Staten aan de macht kwam.

Trump maakt een einde aan anti-blanke cursussen

  Amerikanen die tegen COVID zijn gevaccineerd, zullen de komende twee jaar door Google en Oracle worden gevolgd en geobserveerd
Vorig artikelDe Greta-agenda: Angst, paniek, hopeloosheid en generatiehaat – zo worden kinderen geconditioneerd
Volgend artikelAntiracisme-manie wordt steeds krankzinniger: deze bikinifoto “eigent zich vreemde cultuur toe”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Kunnen we de Nederlandse pers niet forceren de waarheid te publiceren? Dit soort zaken word verzwegen, En Trump is enkel slecht, mijn jongste trekt zelfs een gruwel gezicht als de naam Trump word genoemd.

  Hier gaan ze GOD verdomme nog voor betalen !

 2. Dit is toch wel MEER dan duidelijk , dat LINKS zijn , een Mentale Aandoening is waartegen men beschermd dient te worden. Mensen die ook maar het geringste laten zien dat ze LINKS zijn…..Onmiddelijk arresteren en in HEROPVOEDINGS-kampen plaatsen. Die lui sporen niet.

 3. Valt hier iedereen niet op dat overal in die linkse
  Marxistische clubjes, de zionisten een belangrijke rol spelen? Let maar eens op hun namen!

 4. Zoals links ook in jeugdinstellingen de baas is. Hoe kinderen daar als minderwaardig ontmenselijkt werd en wordt. Waardoor er experimenten op ze gedaan kon worden. Of gewoon uit genot ze pijn doen ( niemand helpt ze toch) en ze als sekspop te mogen opentrekken.
  Een soort van linkse elite ( niet uit rijkdom, maar een groep die zichzelf übermensch voelt.) die alle macht had vanuit de overheid. Een omgeving buiten de instelling wijs makend dat deze kinderen minderwaardige beesten en tuig van de richel zijn. Zodat ze zelfs onder zicht van die omgeving kinderen konden misbruiken en zwaar mishandelen.
  Dezelfde technieken zie je nu bij hoe wij ( oa. ik) de zogenaamde wappies aangepakt worden door de overheid. Vele mensen, vooral mensen via internet keuren dit goed. Moet nog harder. Sla ze dood, sluit ze op etc.
  Voordeel: geweld en het goedkeuren ben ik gewend.
  Maar links is een ziekte, altijd al

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in