Op bodycambeelden van Palestijnse strijders is te zien hoe meerdere Israëlische tanks van dichtbij worden geraakt met RPG’s in straatgevechten om te voorkomen dat hun antiraketsystemen afgaan.

Israël lijkt niets geleerd te hebben van de oorlog in Oekraïne. Die tanks waren schietschijven zonder grondtroepen om ze te beschermen, schrijft Informationliberation.

“Volgens Forbes hebben Hamas-troepen die opereren vanuit de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever tactieken ontwikkeld om het Trophy-systeem te verslaan”, zegt Wikipedia over het Trophy-raketafweersysteem van de IDF. “Het afvuren van raketgranaten van dichtbij (50 meter of dichterbij) kan dit systeem verslaan door het te weinig tijd te geven om te reageren.”

Israël heeft een ton aan door de VS geleverde wapens en bommen en de VS leidt nu wapens die voor Oekraïne waren bestemd om naar Israël.

  Israëls luchtaanval bij het al-Quds Ziekenhuis gisteren vertoont opvallende gelijkenis met de aanval van eergisteren op het al-Ahli Baptist Hospital

ISRAËLISCH LEGER LIJDT ZWARE VERLIEZEN

De volgende video’s zijn alleen al in de afgelopen 24 uur vrijgegeven:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Iran-Rusland zetten een westerse val op in PalestinaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël geeft bereidheid toe om “massa burgerslachtoffers” te maken in Gaza – GENOCIDE is het eindspel
Volgend artikelOekraïne zwijnenstal: Zelensky-adviseur geeft toe dat ze “stelen alsof er geen morgen is”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in