© NoJab nojab.imgbb.com

Het slagveld is nog steeds warm, na de oorlog tegen de ongevaccineerden. De mandaten zijn losgelaten, en beide partijen strompelen terug naar iets dat lijkt op het oude normaal – behalve dat er een nieuwe en actuele verwonding is toegebracht aan de mensen die wij probeerden te breken. En niemand wil er over praten, schrijft Susan Dunham.

Nog maar enkele weken geleden was het het toegegeven doel van onze eigen leiders om het leven onleefbaar te maken voor de ongevaccineerden. En als een afgevaardigd collectief hebben wij die pijn met geweld vermenigvuldigd, door de strijd mee te nemen naar onze gezinnen, vriendschappen en werkplekken. Vandaag zien wij de harde waarheid onder ogen dat niets van dit alles gerechtvaardigd was – en daarbij leggen wij een kostbare les bloot.

Het was een snelle glijbaan van rechtschapenheid naar wreedheid, en hoezeer wij onze leiders ook de schuld geven van het duwtje in de rug, wij zijn verantwoordelijk voor het feit dat wij ondanks beter weten in de val zijn gelopen.

Wij wisten dat de afnemende immuniteit de grote aantallen volledig gevaccineerden op één lijn stelde met de krimpende minderheid van de ongevaccineerden, maar toch brandmerkten wij hen voor speciale vervolging. Wij zeiden dat zij niet “juist gehandeld” hadden door hun lichaam aan de staat over te dragen – hoewel wij wisten dat principieel verzet tegen zoiets onder alle omstandigheden van onschatbare waarde is. En wij lieten ons echt geloven dat een nieuwe ondoeltreffende lockdown hun schuld zou zijn, en niet de schuld van het giftige beleid.

  De globalisten hebben verloren - De mensheid trekt haar toestemming terug van de tirannen en laat het systeem crashen en branden

En zo was het door de moedwillige onwetendheid van wetenschap, maatschappijleer en politiek dat wij de ongevaccineerden zo schandalig hebben afgeperst als wij gedaan hebben.

Wij vonden een nieuwe maatstaf uit voor de goede burger en – omdat wij er zelf geen waren – schepten wij er genoegen in iedereen die niet aan de maatstaf voldeed tot zondebok te maken. Na maanden van op touw gezette lockdowns voelde het gewoon goed om iemand de schuld te geven en te verbranden.

Wij kunnen dus niet het hoofd hoog houden, alsof wij de logica, de liefde of de waarheid aan onze kant hadden, terwijl wij de ongevaccineerden valselijk de dood toewensten. Het beste wat wij kunnen doen is in het besef verkeren van onze rabiate onmenselijkheid, omdat wij zovelen aan de kant gezet hebben.

De meesten van ons die de niet-conformisten aan de schandpaal nagelden, deden dat omdat het een zekere overwinning leek, alsof de ongevaccineerden het nooit ongeschonden zouden redden. Het beloofde nieuwe normaal leek inderdaad onverslaanbaar, dus kozen wij de kant van het nieuwe normaal en maakten van de tegenstanders bokszakken.

Tegen hen in het geweer komen, is een schandelijke verlegenheid geweest voor velen van ons, die nu geleerd hebben dat de mandaten alleen de macht hadden die wij ze gaven. Het was niet door stille meegaandheid dat wij eindeloze overheersing door farmaceutische bedrijven en medische controleposten bij elke doorgang konden vermijden. Het was te danken aan de mensen die wij probeerden af te breken.

Dus voor degenen onder ons die niet tot de hopelozen behoren die bidden om de terugkeer van de mandaten, zouden wij misschien enige innerlijke dankbaarheid kunnen vinden voor de ongevaccineerden. Wij hebben het aas geslikt door hen te haten, maar hun volharding heeft ons de tijd gegeven om in te zien dat wij ongelijk hadden.

  Luchtvaartmaatschappijen pakken bloedstolselprobleem aan en adviseren gevaccineerden niet te reizen

Het lijkt er nu op dat de mandaten zullen terugkeren, maar deze keer is er hoop dat meer van ons ze zullen zien voor wat ze zijn: een opkomend autoritarisme dat zich niets aantrekt van ons welzijn. Als er een vijand is, dan is het wel het vertrouwensspel van de staatsmacht en de doorzichtige poging om ons te verscheuren. Daar acht op slaan lijkt onze beste kans op verlossing.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSlechts 2% van de mensen heeft kritisch denkvermogen, 8% van de mensen denkt dat ze kunnen denken, en 90% sterft liever dan te denken
Volgend artikelDuitsland sluit zijn grenzen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Gewoon je poot stijf blijven houden, ik laat me niet manipuleren door de Staat of Regering van ‘anders mag je dit niet en anders mag je dat niet’, flikker alsjeblieft op!

 2. Godenzijdank nooit de prik genomen, ondanks de discriminatie, haat, afwijzingen en schandelijke druk. Nu blijkt inderdaad dat het vaccin dikke ellende oplevert. Da’s treurig voor de goedgelovigen die de spuit in hun arm lieten zetten. Maar voor degenen die ‘ons ongevaccineerden’ verdoemden? Weinig clementie voor.

  Om John Rambo te parafraseren: ‘They drew first blood, man. Not me.’

  • Nee Jehova, het is niet gratis. Wij gaan dat betalen, al die spuiten, met ons belastinggeld. Maar je maakte een wrang grapje, snappet…

   • Neenee, vraagt het maar aan onze premier het crookske, diene liegt nooit en zegt dat het met gratis geld is dat het betaald werd. Hij pakt trouwens voor hem en zijn cornuiten uit dezelfde pot massa’s gratis geld ! Hij is toch filsàpapa, en papa heeft hem alles geleerd, zo ook zijn voorgangsters michellekes familie.

 3. Ik hoop dat deze vrouw nog een tijdje in leven blijft om dit woord te verspreiden. Ze zegt het heel goed en ik hoop dat die demente vax schapen het inzien wat ze geflikt hebben met hun imbeciele volgzaamheid. Elke gevaxte heeft in feite ingestemd met globale genocide. Dit was al vrij snel duidelijk, en zeker met de derde boester.

  • Ik heb er zat, tot vervelens toe, gewaarschuwd. Ontelbaar veel artikelen gestuurd van vooraanstaande artsen, virologen, wetenschappers, maar ja, als je je niet laten inspuiten dan kan en mag je niets meer…..
   Ik heb het opgegeven. Wie niet horen wil…….

  • Mijn 2 broertjes, 3 zussen, vader, moeder .en vele anderen allemaal geprikt!1000 keer gewaarschuwd !
   Ontelbaar vele artikelen en videoberichten laten zien zoals Dr Sucharit Bhakti,dr Flemmings en vele anderen. en openvears
   En niet luisteren!
   Als ze nu nog een prik willen hebben, ik pak de auto en breng ze naar GGD,en laat ze boosteren!

   • Gecondoleerd Eric,
    Inderdaad, laat ze allemaal maar boosteren. Maar wij zijn jouw nieuwe familie en brothers in arms. One for all, all for one!

 4. Let op VVD is een moordende club die het vermoorden van mensen niet uit de weg gaat het draait alleen maar om macht en geld dat is wat ik denk en een ieder die op deze partij gestemd heeft en de mogelijkheid heeft gecreëerd om samen met de linkse partijen een kabinet te vormen is medeplichtig aan genocide dat is mijn mening en kijk de bewijzen hopen zich op als rechters en het OM niet meer te vertrouwen zijn en een precedent die lieg dat hij barst dan is er zeker geen democratie en de vrijheid wordt dood gespoten voor en virus dat volgens mij en vele anderen helemaal nooit heeft bestaan denk ik met zekerheid, volk slaap maar lekker verder en vergeet niet op de grootste leugenaar Rutte te stemmen ook jullie boeren hebben de ellende zelf over je afgeroepen met jullie VVD en CDA CU en die andere linkse graaiers . zzzzzzzzzzzzzzzziek volk.

 5. Kinderartsen zijn geen artsen maar Mengelen figuren voor smeer geld doen ze de kinderen niet verzorgen maar uit moorden denk ik wat een laf volk.

 6. Ja geen meelij met de gevaccineerde ik ben ook een grote egoïst volgens familie ik heb niks voor een ander over
  Wat moet ik over hebben voor wat
  Ze maken zich nu al zorgen over berichten in de krant
  ze zijn nu al zenuwachtig dat ze misschien prik 5 of zes mislopen
  het is zo treurig dat ik er maar om lach

 7. Beste mensen

  Men kan er Donder op zeggen
  Als men dagelijks een Cobra slang gaat kussen
  Geheid zal die op een dag bijten
  Eenmaal te veel vertrouwen & goedgelovigheid leid tot zulke taferelen

  Een gezegde Luid
  Vertrouw Uw eigen Schaduw niet

  De Staat is de verzamelnaam van die Cobra Slangen

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in