Deze afbeelding hierboven vat de totale verneukerij samen die de geneeskunde, in het tijdperk van COVID, is geworden. Moderne geneeskunde is een mislukking, een flop. Het werkt niet zoals geadverteerd. En nu politici de belangrijkste medische beslissingen hebben overgenomen, is de moderne geneeskunde, in hun handen, een gigantische terreurmachine geworden die dreigt met genocide en burgeroorlog, schrijft Dr. Sircus.

Veel, zo niet de meeste artsen zijn misleid en ze weten het niet, wat hen gevaarlijk maakt. Het is moeilijk te verkroppen dat topambtenaren in de gezondheidszorg wereldwijd honderdduizenden artsen en verpleegsters mensen laten injecteren met iets waarvoor zij onmogelijk geïnformeerde toestemming kunnen geven, wat betekent dat gezondheidswerkers de medische basisethiek schenden. Degenen die zich tegen de injecties verzetten, die zichzelf of anderen geen kwaad willen doen, haken nu in groten getale af, waardoor Amerika met een verwoest ziekenhuissysteem blijft zitten.

“Als je de injecties hebt genomen ben je de pestrat; je hebt meer kans
om de ziekte te krijgen (en dus over te dragen) dan een ongevaccineerd persoon.”

Medewerkers in de gezondheidszorg die deze COVID-prikken geven, schenden het Internationaal Verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten, de Code van Neurenberg, de Verklaring van Helsinki en andere wettelijke statuten.

Dit vaccin heeft een nogal slechte reputatie gekregen. Niet alleen is het grotendeels ondoeltreffend, het kan je ook invalide maken en zelfs doden. Het nieuws hierover heeft de ronde gedaan, ondanks de pogingen van CNN en The New York Times om het te verhullen. De werkzame stof in het vaccin, het spike-eiwit, hecht zich aan de endotheelbekleding van je bloedvaten en lokt daar bloedstolsels uit. Het houdt vooral van de haarvaten in vitale organen: het hart, de hersenen, de lever, de nieren, enzovoort.”

De meeste mensen leven in onwetendheid over gezondheid en medicijnen omdat rijke bedrijven en de mensen die hen leiden dat zo willen. We vertrouwen ons leven en dat van onze kinderen toe aan het medisch-industriële complex, aan artsen en gezondheidsfunctionarissen die tot de meest onbetrouwbare mensen op deze planeet behoren.

Chronische Ziekte

In de westerse geneeskunde zijn chronische ziekten bijna niet te behandelen omdat artsen de oorzaken niet aanpakken. Farmaceutische medicijnen behandelen nooit de oorzaken alleen de symptomen. Als we ons beter willen voelen moeten we beter worden door eerst de oorzaken van onze ziekte aan te pakken.

Luister naar deze briljante arts die spreekt over verschillende vormen van vasten vanuit medisch oogpunt. Hij illustreert zeker een van de meest krachtige medische interventies waar de meeste artsen en de meesten van ons liever niet aan denken.

Als je een ziekte online opzoekt, zul je de primaire onderliggende oorzaken niet zien omdat dan de waarheid naar boven komt dat de meeste aandoeningen worden onderstreept door voedingstekorten en toxische condities die leiden tot meer ziekte naarmate we ouder worden; dat en persoonlijke slechte gewoontes, gebrek aan beweging, slecht dieet, snelle ademhaling, en stress etc.

  De schokkende waarheid over "witte longziekte"

Wat zijn de belangrijkste onderliggende oorzaken van chronische ziekten? We kunnen beginnen met een lage zuurstoftoevoer naar de cellen en een lage CO2-concentratie in het bloed. Hoewel er veel oorzaken voor zuurstofgebrek zijn, is overmatige ademhaling een van de meest voorkomende oorzaken. Vertel me nu eens hoeveel artsen met u praten over uw ademhaling en hoe dat van belang is?

Volgens het Verigo-Bohr effect kunnen we stellen dat een CO2-tekort veroorzaakt door overademing leidt tot zuurstofgebrek in de cellen. Deze toestand staat bekend als hypoxie en tast het zenuwstelsel ernstig aan. Chronische verborgen hyperventilatie (te snel ademen) komt zeer vaak voor bij de westerse bevolking en leidt tot een verminderde oxygenatie van de lichaamsweefsels.

Hoe sneller we ademen, hoe meer CO2 we uit het bloed blazen en hoe meer CO2-tekort we krijgen. In werkelijkheid hebben we CO2 bijna net zo hard nodig als we O2 nodig hebben. Zuurstof en kooldioxide zijn met elkaar getrouwd in een eeuwige fysiologische dans.

Dan zijn er nog voedingstekorten die aan de basis liggen van vele aandoeningen, waaronder acute aandoeningen en zelfs de dood door griep of COVID. Er is voldoende bewijs dat COVID geen ernstige bedreiging vormt voor patiënten met voldoende vitamine D en zonder voldoende bicarbonaten komen we in ernstige problemen. Kanker is dol op tekorten aan selenium, magnesium en jodium.

Er is niets van Big Pharma dat ons helpt met voedingstekorten, behalve die voedingsstoffen zelf, die in hoge doseringen kunnen worden toegediend voor een maximaal genezend effect.

En aangezien de lichaamstemperatuur zo belangrijk is voor de gezondheid en de kracht van het immuunsysteem, vertel me eens welk medicijn in de apotheek iemand gaat helpen zijn lichaamstemperatuur te verhogen wanneer die onder normaal is.

Tragische krankzinnige geneeskunde

De mensheid heeft een vreselijke prijs betaald voor het accepteren van de moderne geneeskunde en het farmaceutische paradigma. De volksgezondheid is door het toilet gespoeld. De behandeling van chronische ziekten is pathetisch en veroorzaakt lijden zonder einde; en nu vallen volksgezondheidsbeambten over de hele wereld het publiek wreed aan met gevaarlijke experimentele vaccins die helemaal geen vaccins zijn maar genetische bio-wapen-injectietoestellen.

De waanzin is losgeslagen in de wereld van de geneeskunde en dat is te zien. De moderne geneeskunde zelf maakt deel uit van de “alles” zeepbel. Het is ook een harde zeepbel, een muur die smerige giftige geneeskunde gescheiden houdt van de natuurlijke wereld en de natuurlijke geneeskunde, en ook gescheiden van het gezond verstand en de medische basiswaarheid.

Geneesmiddelen voegen stress toe aan cellen

Het mechanisme waarmee een cel sterft, dat wil zeggen apoptose, necrose, pyroptose, of autofagische celdood, hangt vaak af van het vermogen van de cel om te gaan met de omstandigheden waaraan hij wordt blootgesteld. Het aanpassingsvermogen van een cel bepaalt uiteindelijk zijn lot wanneer hij onder stress komt te staan. De kracht of wat we het aanpassingsvermogen van een cel kunnen noemen, houdt rechtstreeks verband met een toereikende voeding en een goede celademhaling die alle toxines en afvalstoffen via de celwand verwijdert.

  Studie constateert dat gevaccineerden COVID langer verspreiden

Farmaceutische middelen maken ons zieker omdat ze geen stress van de cellen wegnemen, dus hoe kunnen ze helpen bij de behandeling van chronische ziekten? Ze hebben niet alleen een puur toxisch effect, maar ze ontdoen het lichaam ook van kostbare voedingsstoffen. Voedingsdeficiënties en overdadig eten zijn beide de oorzaak van chronische ziekten, dus hoe kunnen moderne medicijnen worden gebruikt om chronische ziekten te behandelen als ze voedingsdeficiënties uitlokken?

Het paradigma van de natuurgeneeskunde

Het paradigma van de natuurgeneeskunde is TOTAAL anders dan de reguliere geneeskunde. Het maakt gebruik van gezondheidsbevorderende praktijken en medicijnen in plaats van vergiften. Het helpt in tegenstelling tot de duidelijke intentie om te schaden. Het doet er niet toe wat artsen en verpleegkundigen denken wanneer ze geneeskunde mishandelen. Ze kunnen lachen zoveel ze willen. Ze hebben de grens tientallen jaren geleden al overschreden. Nu zijn te velen weinig meer dan medische slaven die precies doen wat hun farmaceutische meesters zeggen. Het is werkelijk alarmerend dat artsen niet massaal hun ontsteltenis uitspreken over het feit dat gezondheidsfunctionarissen erop staan iedereen te injecteren met experimentele gen-injecties die miljoenen schade berokkenen.

We genezen niet door de cellen aan te vallen met meer giftigheid en voedingstekorten, maar door krachtige genezingsondersteuning te geven aan alle systemen en cellen in het lichaam.

Is dit waar?

“Ik kan nu heel gerust en definitief tegen u zeggen,” zegt Dr. Rashid Buttar, “dat, naar mijn mening, gebaseerd op het bewijsmateriaal, elk chronisch verraderlijk ziekteproces gerelateerd is aan één woord: toxiciteit. Je kunt de problemen van het ziek worden niet aanpakken, tenzij je de ontgifting aanpakt.”

Dr. Buttar, bestuurlijk gecertificeerd en gediplomeerd in preventieve geneeskunde en klinische metaaltoxicologie, en vice-voorzitter van de American Board of Clinical Metal Toxicology, beweert dat hij pas onlangs (rond 2004) tot deze conclusie is gekomen.

“Vijf jaar geleden zou ik dit niet hebben gezegd, zelfs een jaar geleden zou ik het niet hebben gezegd. Maar hoe meer succes we hebben gehad, hoe duidelijker het is geworden: Alle chronische ziekte is toxiciteit. Je ontdoet je van de giftigheid en je dooft het vuur. Misschien moet je daarna weer opbouwen, maar je moet het vuur doven. Conventionele geneeskunde bedekt alleen je ogen zodat je het vuur niet ziet.”

Ik kan u nu met zekerheid en definitief meedelen dat dit bijna waar is, maar niet helemaal waar. Toxiciteit is een groot en nog steeds groeiend probleem dat moet worden aangepakt bij ware genezing. We leven op een vergiftigde planeet met winstoogmerk en toch voegen artsen giftige stoffen toe aan de giftige lading van mensen wanneer zij farmaceutische medicijnen toedienen (die meestal mitochondriaal vergif zijn) en wanneer zij straling gebruiken om ziekten te diagnosticeren en te behandelen.

  Omgaan met cognitieve dissonantie

Kan de moderne geneeskunde als coherent en integraal worden beschouwd als zij voortdurend de cellen onderuit haalt met meer giftigheid? We hebben meer dan genoeg neuro-toxisch kwik en een groot aantal gevaarlijke chemicaliën in de lucht die we inademen en het water dat we drinken.

We moeten ook rekening houden met giftige emoties, gedachten, giftige relaties, werksituaties, te snel ademen, te veel eten, niet sporten, die er allemaal voor zorgen dat onze giftige lading die onze cellen met zich meedragen, erger wordt.

Conclusie

Gewone natuurlijke medicijnen die gebruikt worden op ICU en spoedeisende hulp afdelingen kunnen lijden en dood verminderen. Weet u dat de farmaceutische psychopaten deze medicijnen opzettelijk onderdrukken, ook al worden ze elke dag gebruikt om levens te redden? Waarom? Omdat ze natuurlijk en spotgoedkoop zijn. Ze bedreigen de winst van Big Pharma. Dus omwille van het geld ontzeggen deze bedrijven het publiek en de doktoren de meest kritische levensreddende medicijnen op deze planeet.

Het leven hangt af van voeding. En het hangt af van de lucht die we inademen (zowel zuurstof als CO2 zijn voedingsstoffen), en het hangt af van licht, dat ook voedingsstoffen bevat. Zonder voeding is er geen leven. Om een auto te laten rijden, hebben we benzine en olie nodig. Als onze benzine op is, stopt onze auto. Als de olie op is, loopt onze motor vast. Als onze olie bijna op is, lijkt onze auto goed te rijden, maar als we worden geconfronteerd met een stress-uitdaging, zoals het beklimmen van een lange steile bergweg, halen we de top misschien niet. Zo is het leven, en de top van de berg is een gezonde oude dag.

Dieper gaan

En dan, nadat we alle fysieke oorzaken van onze problemen hebben aangepakt, moeten we dieper gaan door te begrijpen hoe we zelf een oorzaak zijn van onze ziekten en dit vervolgens aanpakken door middel van een proces van bewuste verandering.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie: mensen die gevaccineerd zijn met mRNA (Pfizer, Moderna) en recombinant DNA (Janssen) lopen groot risico in het komende griepseizoen vanwege overgevoeligheid voor het spike-eiwit van het virusVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccins in je salade? Wetenschappers kweken met mRNA-vaccin gevulde gewassen om injecties te vervangen
Volgend artikelREVOLUTIE! Demonstranten geleid door bouwvakkers in Melbourne sluiten belangrijke snelwegen af vanwege COVID-tirannie en verplichte inentingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Vitamine D zou wel eens een grotere rol kunnen spelen dan vermoed. De belangrijkste vitamine D bron is de zon op onze huid, (tenzij je veel vette vis eet). Daarom worden veel mensen hier in de winter, weinig zon, ziek. Maar ook ’s zomers gaat het mis. In verband met huidkanker wordt aangeraden om de zon te mijden of je meerdere keren per dag in te smeren met een zonnebrand crème, dat hindert de aanmaak van vitamine D. (Ik vraag me trouwens af in welke mate de zon een rol speelt bij huidkanker. Moet er bij deze kwaal dan niet een oververtegenwoordiging zijn van hoveniers, postbodes, stratenmakers, bouwvakkers en andere buiten-werkers?)
  Wat ook een zeer belangrijke rol bij de aanmaak en het transport van vitamine D is, is cholesterol. Laat dat nu in onze beschaafde westerse wereld ook in een kwaad daglicht te staan, hoe minder daarvan hoe beter is het motto. Statines worden massaal geslikt, tot grote vreugde van de farmamaffia. Naast allerlei nare bijwerkingen blijken deze gifpillen ook nog eens de aanmaak van het co-enzym Q-10 te verstoren wat een belangrijke stof is voor de energievoorziening van cellen.
  Een leven zonder medicijnen is voor veruit de meeste mensen mogelijk.
  Bij de medische keuring voor verlenging van het rijbewijs (75+) moest mijn vrouw de verbaasde keuringsarts twee zeggen dat ze helemaal geen medicijnen gebruikte. Zo diep zijn we inmiddels in de farma-stront gezakt.

 2. Ik heb ooit (echt vroeger) een distopische sifi film gezien. Volgens mij Johnny Memonic maar niet zeker.

  Onderdeel van de plot van de film was dat de straling door vanalles en nog wat de oorzaak was van alle ellende. Helaas was ook de conclusie van de film dat iedereen dat accepteerde want als ze dat niet deden het systeem zou instorten en het gros van de mensen dat niet wilden.

  De drang bij de gemiddelde mens om de status quo te handhaven is onvoorstelbaar groot. Zo groot dat ze bereid zijn tot zelf destructie (en anderen daar toe dwingen). Zoals we nu ook weer zien.

  Groeten,
  Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in