In 2021 zijn bijna vier miljard mensen gevaccineerd. Het succes is zo overweldigend dat nu in verschillende landen verplichte vaccinatie wordt ingevoerd. Dankzij de goede betrekkingen met de CEO van Pfizer heeft de voorzittter van de EU-Commissie per sms 1,8 miljard doses van het uitstekende vaccin van Pfizer besteld. We zullen er dan mee beschermd worden, net zoals nu.

Alex Berenson plaatste de grafiek en de commentaren eronder zijn veelzeggend. Maar eerst, de grafiek weer, opgevraagd bij Worldometers op 29 januari 2022. Na 14 maanden succesvolle vaccinatiecampagne! Succesvoller dan dat wordt het niet:

De oorspronkelijke titel bij Berenson is: “We vaccinated 4 billion people… and you’ll never BELIEVE what happened next”.

Hier is het resultaat als u de tekst in de Google-zoekopdracht invoert:

Echt geweldig en betrouwbaar zoekresultaat.

Nog vragen?

Maar dat weten we ook van Nederland. Betrouwbare gegevens, vrij en open gecommuniceerd.

Een selectie van de reacties uit de Alex Berenson commentarensectie:

Ik ben geen wetenschapper, maar die grafiek lijkt aan te geven dat de vaccins niet werken. – Jerrys

Ze werken wel. Ze zijn niet ontworpen om iemand te beschermen; ze zijn ontworpen om grote aantallen mensen, waaronder kinderen, te verminken, te steriliseren en te doden, en om de digitale onderwerping van de mensheid te vergemakkelijken. – Walking Disease Vector

Ik ben niet zo’n samenzweringstheoreticus, maar ik wil wel zeggen dat ik er vast van overtuigd ben dat onze “elites” een visie op de toekomst hebben die niet de meesten van ons omvat. – Matthew McWilliams

Inderdaad. Het is geen samenzweringstheorie. Het is een gedetailleerd plan dat wordt uitgevoerd. Operationeel woord: executeren. – Dr. Mike Yeadon

  Zijn de Covid-19 vaccins verantwoordelijk voor de enorme stijging van het aantal sterfgevallen dit jaar?

Ik ben ervan overtuigd dat de “elites” voor het merendeel idioten zijn die niet meer met de realiteit kunnen omgaan. Ze zeiden dat je in 2030 niets meer zult bezitten en gelukkig zult zijn. Als antwoord hierop zal mijn man de komende weken een contract tekenen voor de bouw van een tweede huis dat we ook zullen bezitten en we gelukkig mee zijn. We zijn niet van plan om te verkopen. Wij bezitten ook wapens. – NCmom


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

ALARM: Dokter Heinrich Fiechtner waarschuwt: “Het is een moordvaccinatie”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWe naderen het Covid-19 “Kritische Massa Kantelmoment”: Is Neurenberg 2 het volgende?
Volgend artikelTot het bittere einde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • the hunters will keep them safe to be hunted, and the hunters willl hunt the hunted, so the hunted will become safe from the hunters. And in the end, then hunters will hunt the hunters, so the hunters will become safe from themselves, they think. and then, in the end, they will eat themselfes… hunting.

 1. Hoogste tijd voor een world wide purge van deze doorgedraaide satanisten die denken dat ze nu alles kunnen doen waar ze maar zin in hebben.
  In Zijn naam is de overwinning en de verlossing : Hail Christ

 2. Wat jammer dat sommige van ons met sort van schampte woord complot gebruiken. In praktijk complot was altijd geweest als een proces, lang voorbereide kwaadaardige actie..hoe sneller wij dat accepteren hoe sneller kunnen wij ons van bevrijden..Kwaad kan nooit winnen..zo deze criminele ook niet..!

 3. Ik vind het heel bijzonder dat men zo openlijk toegeeft dat ze heben gefaald terwijl de politici ed aan succes proberen vast te houden. Dit klopt niet. Wat is de nieuewe wending in het (onzin) verhaal?

  Groeten,
  Hugo

 4. Wat een raar artikel??>>> al die 4 miljard menesen > hoeveel hebben klachten gekregen en zijn alsnog besmet geraakt met ziekte tot gevolg??
  Krankzinnig dat reklame maken,maar nog steeds geen duidelijke rapportages en documenten …al in het begin was duidelijk dat er klachten kwamen… en die zijn er ook geweest…..Het erge is nog wel dat alle regeringen helemaal overtuigd zijn van hun correctheid van maatregelen>>>op Denemarken na>>>zometeen hebben wij,ongevaccineerden het gedaan en met een vooringenomen hooghartigheid> is het jezelf laten vaccineren het enige juiste> maar in 2020 was er nog geen vaccins> en gingen er minder mensen dood… het enige mysterie blijft> corona virus bestaat niet > waar werden dan al die mensen ziek van??? nou ,die waren al ziek,en eten zeer ongezond> allemaal 20-50 kilo te zwaar van het op den kont zitten en teveel suikers> obesitas+ diabetes>> het nare is nog wel dat alle ziekenhuizen rustig de cijfers hebben kunnen overdrijven …2500 in zieknhuis 800 op IC en daarvan gingen er 10 dood>> voor de vaccin-periode>> en al die anderen gingen gewoon weer naar huis> en die 10!!!!!!!!!!!! dat waren allemaal onderliggende klachten zoals slecht hart /longen bloedsomloop en verzwakte weerstand en ver boven leeftijd van 80.. wanneer houden die vaccin debielen nu eens op en luisteren naar wat = gezond>>een medicijn slikken is niet gezond er blijven dus 3 miljard mensen over die kennelijk gezonder zijn dan de rest

 5. Wat kost eigenlijk deze pandemie in totaal? Met alle medewerkers voor testen en naalden en vaccins? Het moet een bizar getal zijn…… En het slaat de laatste (verzonnen) rijkdom uit onze handen!!!! BIZAR

 6. Het afschaffen van de QR-code bespaart minstens 10 miljoen per dag, zorgt dat 65.000 positieve sneltesters niet meer naar de GGD hoeven te gaan en dat het RIVM haar achterstand van 131.000 kan inlopen.

 7. Waar halen ze die 4 miljard ineens vandaan als ze bijna drie spuiten hebben gezet per persoon zoveel spuiten hebben ze nog nooit geproduceerd Is dat 4 miljard cijfer weer een propaganda stunt van….. Himler!!

 8. Een beetje apart verhaal, maar het punt is wel duidelijk. De gifspuit werkt fantastisch om geld te zuigen en dit moet doorgaan. Hele contreien en hun bevolking worden zwaar economisch en lichamelijk afgezwakt, terwijl de miljardairs nog rijker worden. En het zal best lukken nog meer gifspuiten in te spuiten, want mensen zijn gek op die gifspuit. En straks ook de microchip. Waar halen de rijke gedrochten straks geld vandaan? Niet nodig, want wat er aan industrie overblijft (ruimtevaart) hoeft niet betaald te worden. Plus het restje dat overblijft doet gratis werk, in ruil voor in leven blijven. Mogelijk zijn dit niet-ingespotenen, want ingespotenen en zeker hun nakomelingen in zoverre dat nog lukt, zijn straks te zwak en te stupide om intelligent werk te doen. Maar er is mss nog wel wat werk in de greppels voor ze. En verder heb je de Uitverkorenen, de WEFfers die uit de WEF zio-broedkast komen, en die uiteraard niet ingespoten zijn.

 9. Deze zgn pandemie staat al vele jaren in de startblokken. Een onderdeel ervan was ook van het opzetten van gezonde voeding weinig vetten ,afvallen overdreven sporten etc en nu worden wij gebrainwasht met opwarming vd aarde ons vee moet uitgedund worden,zorgt voor teveel co2 en vlees is ongezond dus geen vlees eten ,dit lijkt allemaal heel gezond. Alleen volgens goede wetenschappers en oude overleveringen (geen Experts) is vet nodig voor het ontwikkelen vd hersenen mensen met zelfmoordneigingen werden in de ziekenhuizen onmiddelijk aan een vleesdieet gebracht omdat depressie vaak voorkomt door het eten van te weinig vleeseiwitten.nu in een ziekenhuis met veel medicatie dat maar geen blijvende verbetering brengt .Melk kunnen wij niet meer verteren omdat het enzyme dat wij daar voor nodig hebben dood gekookt ,nog erger gesterileseerd is en meer krijt bevat dan stoepkrijt.Onze teelgronden zijn volgepomp met gif en bevatten bijna geen magnesium meer en andere voedingsdtoffen ,een appel is gelijk aan een zakje suikerwater. Groenten worden gemannuleerd. FARMA en universiteiten knoeien niet alleen met onze medicatie maar ook onze voeding. Als je natelt hoeveel vee er is voor onze voeding ,is dat veel minder dan 50 jaar geleden en onze boeren wordt hun keel meer en meer toegeknepen en hun levens inkomes ontnomen. Maar grootmachten hebben wel meer en meer jets rond vliegen ,die stoten zoveel co2 uit,waar ons koeikens eens van kunnen dromen. Als de mens zich beter eens zou bezighouden met juiste getallen en zelf onferzoek te doen inplaats zich boos te maken over de media ,waaran zij weten dat zij schrijven waar hun bazen hun voor betalen en flut regeringen en politiekers.Nu een virus ,griepje of wat ook ,op ondervoede mensen los laten .Natuurlijk vallen er dan veel doden zij kunnen niet meer logisch en gezond nadenken. Zelfs recht en onrecht kunnen zij niet meer uit elkaar houden. En dan een prik om hun genoegten te bevredingen met alle plezier en worden panisch voor alles tot zelfs moordadig als er mensen zijn die niet bang zijn en weigeren zich te laten vermoorden.
  En dan God nog buiten spel en je hebt wat je nu hebt totaal onoplosbare chaos. En komt geen einde aan deze rotzooi tot God toch uiteindelijk zal ingrijpen om Zijn schepping en Zijn volk te redden ,anders zou er geen ziel behouden blijven. Is dit een geen biowapen?

  • Compleet eens met je verhaal, alleen juist door god (gehersenspoelde personen) zitten we in deze ellende… Ik zit precies nu Mexico-Panama te kijken en zeg bij mezelf, mijn linkerhand naar het plafond reikende ‘ gracias a dios hay injusticia ‘ (dankzij god is er ongerechtigheid)…

 10. Laatst hoorde ik iemand zeggen; “Ik ben geen complot denker…. ik ben een complot analist!”
  Erg leuk! En pakkend en WAAR… ik herken mezelf erin.
  ComLEETdenker of complot analist! Niets meer..niets minder.

 11. Ok. Het is heel simpel. De derde dosis verhoogt de immuniteit, dus na de vierde dosis ben je beschermd. Zodra 80% van de
  bevolking de vijfde dosis heeft gekregen, kunnen de beperkingen worden versoepeld omdat de zesde dosis de verspreiding van
  het virus stopt. Ik ben ervan overtuigd dat de zevende dosis onze problemen zal oplossen en dat we geen reden meer zullen
  hebben om de achtste dosis te vrezen. De klinische fase van de negende dosis zal bevestigen dat de antilichamen stabiel
  blijven na de tiende dosis. De elfde dosis zal ervoor zorgen dat zich geen nieuwe mutaties zullen ontwikkelen, zodat er
  geen reden meer is om de twaalfde dosis te bekritiseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in