Op 16 maart 2020 bracht de regering Trump een 15-dagenplan uit om de verspreiding van het coronavirus in de VS af te remmen. We zijn nu 2 jaar, 2 presidenten, 8 biljoen dollar, ontelbare gestolen rechten, en een gedecimeerde economie verder, en we hebben absoluut niets om te laten zien, behalve een waslijst van corruptie en dodelijke fouten.

Nu proberen ze het opnieuw te doen. Nadat Biden het maskermandaat verlengd heeft en andere deelstaten vijf stappen terug doen, verscheen Anthony Fauci deze week op MSNBC en liet zich de waarheid over de lockdowns ontglippen. Nadat hij de afschuwelijke maatregelen die China deze maand genomen had geprezen had, impliceerde Fauci dat lockdowns bedoeld zijn als schouwtoneel om mensen bang te maken zich te laten vaccineren, schrijft Matt Agorist.

“China heeft een aantal problemen, en twee daarvan zijn dat de volledige lockdown, wat hun aanpak was, de strengste lockdown is die je in de Verenigde Staten nooit zou kunnen doorvoeren. Hoewel dat de verspreiding van de infectie tegengaat, herinner ik me dat ze in het begin zeiden, en ik denk terecht, dat ze het beter deden dan wie dan ook.”

Na beweerd te hebben dat het opsluiten van mensen in hun huizen, het doden van hun huisdieren, en het uithongeren van miljoenen “beter was dan wie dan ook,” ging Fauci verder met een veelzeggende bekentenis:

“Je gebruikt lockdowns om mensen te laten vaccineren, zodat je, wanneer je open gaat, geen golf van infecties krijgt.”

In wat waarschijnlijk de grootste machtsgreep in de wereldgeschiedenis is, hielden de media en de regering de burgers twee jaar lang in een voortdurende staat van angst, en dreven velen ertoe hun rechten vrijwillig op te geven voor de valse belofte van veiligheid die nooit zou komen.

  Vruchtbaarheidsonderzoek na Covid-19 vaccinaties in Israël

Wat er wel kwam, was een stortvloed van willekeurige en vaak belachelijke mandaten en decreten van politici die denken dat overheidsmacht een pandemie kan stoppen.

Wij mogen nooit vergeten dat politici – die allemaal beweren “de wetenschap te volgen” – ons de afgelopen 2 jaar hebben opgesloten, de economie verwoest, de middenklasse gedecimeerd door inflatie, ons onder dwang serums hebben gegeven, en onze kinderen hebben gemuilkorfd.

Wij werden er voortdurend aan herinnerd dat als u “De Wetenschap” niet volgt, u een wetenschap ontkennende mafkees bent die oma dood wil, niet om de kinderen geeft, een alt-right nazi was, een blanke supremacist, extremist, en hoogstwaarschijnlijk een binnenlandse terrorist.

Degenen die zich verzetten tegen ongrondwettige vaccinmandaten werden door de mainstream geminacht, als “antivaxxers” bestempeld, en mensen wensten hen de dood toe. Zelfs mensen die de prik hadden genomen, maar tegen de mandaten waren, werden als antivaxxers bestempeld, omdat de definities werden veranderd om in het narratief te passen.

Wij, het volk, werden tegen elkaar opgezet in een van de meest verdeelde propagandacampagnes in de geschiedenis van de mensheid. De middenweg werd geëlimineerd en logica en rede werden samen met de economie tot de grond toe afgebrand.

Waar is de verantwoording voor de mensen die voor deze dingen hebben gepleit? Moeten wij de twee weken om de curve af te vlakken vergeten, die uitliepen op ongebreideld politiegeweld wegens niet-naleving, tienduizenden gesloten bedrijven, vaccinpaspoorten, en een recordaantal kinderzelfmoorden?

Wie gaat de schuld op zich nemen voor het verwoesten van miljoenen levens?

Zelfs nu nog worden kinderen in meerdere deelstaten gedwongen hun gezicht te muilkorven, ondanks overweldigend bewijs dat doekmaskers absoluut niets doen om “de verspreiding tegen te houden”. Zelfs nu nog zijn honderdduizenden mensen werkloos nadat ze ontslagen zijn omdat ze een vaccin geweigerd hebben dat reeds maanden nadat het toegediend is in werkzaamheid afneemt.

  Dictator Trudea zal huisdieren van gearresteerde demonstranten stelen, hun bankrekeningen in beslag nemen, hun voertuigen afpakken en hun kinderen ontvoeren

Op dit moment worden gerenommeerde wetenschappers en artsen op de sociale media geweerd omdat zij de waarheid spreken. Op dit moment staan degenen die de waarheid ontkennen nog steeds op hun spreekgestoelte, terwijl ze proberen hun geloofwaardigheid te behouden.

Blaaskaken als Rachel Maddow, die de wereld voorgelogen heeft – door haar kijkers te vertellen dat de eerstehulpdiensten overspoeld werden door mensen met een overdosis Ivermectine, zozeer zelfs dat slachtoffers van schietpartijen geweigerd werden – zijn nog steeds op de televisie, terwijl de rest van ons in de vergetelheid is geraakt omdat wij het gewaagd hadden hun verhaal in twijfel te trekken.

Dezelfde mensen sturen hun kudde nu in de richting van meer angst en onheil, terwijl zij aansturen op de Derde Wereldoorlog.

Zij willen dat u vergeet dat zij de afgelopen 2 jaar verantwoordelijk waren voor het overmaken van biljoenen dollars naar de oligarchen van de wereld, terwijl zij de middenklasse en de armen tot armoede dreven en miljoenen kinderen in de Verenigde Staten op de rand van de hongerdood brachten.

Zij willen dat u zich nu op Oekraïne concentreert en Rusland de schuld geeft van de economische verwoesting die zij op de planeet hebben ontketend.

Zij willen dat u vergeet dat gezinnen werden aangevallen en gearresteerd omdat zij buiten speelden.

Zij willen dat u vergeet dat kinderen gearresteerd werden omdat ze aan het schaatsen waren.

  Vermijd bloed dat is gevaccineerd, dit dodelijke risico ligt tientallen jaren op de loer

Zij willen dat u vergeet dat bedrijfseigenaren gearresteerd werden omdat zij open wilden blijven om eten op tafel te brengen.

Zij willen dat u vergeet dat mensen geslagen, gemarteld en gearresteerd werden – omdat zij aan het barbecuen waren.

Zij willen dat u vergeet dat, terwijl restauranthouders gearresteerd werden omdat zij open wilden blijven, politici ongemaskerd mochten dineren, terwijl hun kelners van de bedienende klasse gedwongen werden te muilkorven.

Zij willen dat u vergeet dat miljarden van uw belastinggeld besteed zijn aan propaganda om u een vaccin aan te smeren waarvan zij ten onrechte beweerden dat het 100% doeltreffend was.

Zij willen dat u vergeet dat eerstelijnswerkers als helden werden bejubeld totdat zij weigerden een vaccin te nemen, om vervolgens als oud vuil te worden weggegooid.

Zij willen dat u vergeet dat hun lockdowns een hele reeks gruwelijke kinderproblemen veroorzaakten, waaronder een jaar aan zelfmoorden in één maand.

Zij willen dat u vergeet dat zij familieleden bang maakten voor elkaar, weigerden te omhelzen, vakanties alleen doorbrachten, en stervende familieleden in eenzaamheid achterlieten, wensend dat er familie bij was als zij hun laatste adem uitbliezen.

Zij willen dat u dat allemaal vergeet.

Maar wij zullen het niet vergeten. Wij zullen nooit vergeten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kijk: Uur durende video toont een tsunami van slachtoffers van COVID-19 injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe echte “Reset:” Rusland schetst de onvermijdelijkheid van een Nucleaire Oorlog die zij zullen winnen
Volgend artikelFarmaceutische slangen: Dertien onweerlegbare feiten over slangengif, Big Pharma en biologische wapens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Ik zal nooit vergeten of vergeven dat ik door die gekken, geen afscheid heb mogen nemen van mijn moeder, toen ze vorig jaar in het ziekenhuis overleed aan kanker. En ik daar niet bij mocht zijn omdat ik niet gevaccineerd was. Omdat het risico te groot was ?? De haat tegen al die mensen, die daar aan mee werkten, en nog steeds aan mee werken, is zo Groot. En al die trekpoppen mogen daar linksom of rechtsom, niet mee weg komen. En moeten zwaar gestraft worden, voor hun daden. En ik ben maar 1 van de zovele voorbeelden. Vergeten doe ik het nooit meer.

  • Sterkte. Mijn haat tegen al die dwazen is ook groot. Wat zij hebben aangericht is met geen pen te beschrijven. Links om of rechts om, zij moeten zwaar gestraft worden. Velen hebben daardoor levenslang door de wandaden door hun begaan. Wat zij de mensheid aangedaan hebben moet bestraft worden.

   • Wat doen we met de burgemeester en zijn beschermers? Die hebben in hun gemeente heel veel kapotgemaakt. Sommige burgemeesters waren wat schappelijker en knepen een oogje toe.

 2. Vergeet ook niet er zijn meer rijkere mensen dan voor corona. De gewone burger is misbruik om meer elites met meer geld en macht te creëeren. Het klopt niet dat er meer rijkere zijn ontstaan dan voor corona. De gewone burger zit te slapen die accepteer de overheid onderdrukking

 3. ‘De wetenschap’ is dood sinds Charles Darwin. Eugenetici zitten erachter.
  https://www.bbvaopenmind.com/en/science/leading-figures/the-darwins-a-bright-family-with-a-dark-side/
  https://www.conspiracyarchive.com/2014/08/01/contingent-divinity-the-golden-calf-of-the-universe/

  Alles wat we nu meemaken is het onvermijdelijke gevolg van het ontkennen van God. Wanneer massale bekering uitblijft, ligt totale zelfvernietiging met alle gruwelijke middelen die ze maar kunnen bedenken, in het verschiet. Alleen God kan de mensheid daarvoor behoeden en Hij zal dat ook doen: ‘als die dagen niet verkort werden, zou geen vlees behouden worden’. (Mt.24:22)

  • Zit niet te sijken met je God . 🙁
   Ten eerste zie ikdat je keer op keer hier weer de gelovige uithangt .
   Ondanks dat FN gaarne geen geloofs uitingen hier op de site ziet .
   Lees deze link eens van Xander die heeft op zijn site al jaren met dat gezever te maken .
   Ik zelf wordt pissig van dat gods geneuzel 🙁
   https://www.xandernieuws.net/uncategorized/pasen-is-xandernieuws-nu-wel-of-geen-christelijke-site/

   Lees dit eens aandachtig door Peter .
   Met andere woorden zout eens fijn op met je gezijk over de bijbel en god .. !!
   Ik heb ook zo’n stiefdochter die zo zat te zijken en in haar handen wreef onde kreet GOD IS ZO FIJN !)
   Als ik haar met argumenten op aansprak .. deze van het pad af meid heeft 10 bijbels .. duidelijk geval ver heen . Uit zelf behoud en voor voorkoming van escalatie heb ik haar gedumpt ..
   Valt niet mee te lullen . Hier zijn verschillende namen verdwenen die hier ook op de zeepkist stonden te oreren . M.A.W ik krijg de kriebels van jullie gods fanaten . netjes uirgedrukt . lees je geschiedenis Peter . Tijd voor een enorme oerkreet in je oren werkt uitstekend en blaast de ongein eruit 😛
   Dag Peter .

 4. Haat, vooral het oerdomme klootjesvolk!!!!!
  En dat blijft!

  Er zijn altijd zwaar gestoorden, en we waren met genoeg om die vroegtijdig te “behandelen”.

  “Solidair” voor hun deuggevoel met een fucking 2 kleurig fascistisch vlaggetje.
  Als ze ook maar ene reet solidariteit in hun lijf hadden gehad dan hadden ze, los van of ze hun eigen gifinjecties namen, geweigerd mee te doen aan het gebruiken van een ausweis waarmee ze de nog functionerende mens discrimineerden.

  Mijn geduld is echt op met de laagste levensvorm op aarde.
  Of het domme geloven is dat er iets bestaat dat ons ongedierte zal redden of geloven in enge griepjes, tijd dat wij, achterlijk soort beesten, oprotten van deze aardkloot!

 5. …..”Zij willen dat u vergeet dat eerstelijnswerkers als helden werden bejubeld totdat zij weigerden een vaccin te nemen, om vervolgens als oud vuil te worden weggegooid.”….

  Ik was IZ verpleegkundige, ik vergeet het ook nooit..!! Na tientalle jaren inzet voor de gemeenschap worden wij NU bedreigd met verlies van onze job als wij, ongevaccineerden,
  (En we weten /wisten ..!! waarom) ons niet laten vergiftigen..intussen is de zorgsector leeggelopen…De criminele “club” is álles en iedereen naar de vaantjes aan t helpen…en niemand lijkt daar veel aan te doen..
  WIJ ZULLEN NÓÓIT, NÓÓIT VERGETEN..!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in