Als u er nog steeds niet van overtuigd bent dat de COVID-prik een aanzienlijk aantal mensen geschaad heeft, bekijk dan deze uurlange video van slachtoffers die lijden onder de bijwerkingen van de prik. Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen voordat wij een einde maken aan deze waanzin?


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

  De slechte logica van de vaccinzeloten is als die van nazi's die beweren dat de Joden "aarzelen" omdat ze zich niet bij de concentratiekampen en gaskamers melden
Vorig artikelHebben de volledig gevaccineerden meer kans om aan COVID te sterven?
Volgend artikelDe westerse dissidentie over het VS/NAVO-beleid inzake Oekraïne is klein, maar de censuurcampagne is extreem
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ze moeten allemaal kapot gaan die schapen en volgers van de overheid.
  Fijn hé je groene vinkje en andere mensen uitsluiten en weg zetten als wappie.
  Je verdiende loon rot maar weg in de hell met je 666 spuitje.

  • Zo is dat. We hebben ons uiterste best gedaan iedereen te informeren over het product dat ze in zich wilden laten injecteren. Als dank werden we buiten zicht geparkeerd, belachelijk gemaakt en verstoten. Dat vergeet ik mijn leven lang niet meer.

  • Ik begrijp je woede. Dit is zo’n ongelooflijk vals machtspel. Ik heb serieus overwogen een schietcursus te volgen, dan heb ik tenminste wat in huis als ik op de zwarte lijst sta van gezonde mensen!! Ik vergeef en vergeet deze vorm van tirannie nooit! Heb ook moeite met 5 van die “loyale” vriendschappen van jaaaren..die je ineens de rug toe keren en het met jou “nergens” over willen hebben, alsof je knettergek bent..ugh!

  • Ik snap jullie reacties, echter ik denk er anders over. Ik zie dat deze mensen spijt hebben. En ik zie hun leed. Niet iedereen is even slim, ze zijn misleid en zijn erin getrapt. Het zijn slachtoffers. Ik heb vreselijk te doen met ze. Ik zou willen dat ik hun leed weg kon halen. Ze hebben de les helaas “the hard way” geleerd. Vergeet niet dat we allemaal slachtoffers zijn. De mensen die vol in die brainwash zitten, ik kan ze ook niet uitstaan, ze roepen zo veel woede in me op. Door hun laksigheid en naiviteit zitten wij in de shit. Maar als ik enkelen van hen, die vaccinschade geleden hebben, zo zie lijden, dan voel ik intens medelijden met ze.

   • Zeker hebben zij spijt van die giftspuit maar vergeet niet hoeveel van die schaapjes andere mensen verraden dat ze met meer als twee mensen bij mekaar zaten en de bedreigingen die er gedaan zijn ik ben niet haat dragend maar deze personen waren vrij om deze giftspuit te nemen dus laat ons ook in vrijheid dat gift niet te nemen.

 2. Als je zo’n experimentele prik hebt genomen keert je verzekering niet uit bij jouw overlijden door die vaccinatie. Het valt onder zelfmoord!
  Je hebt je handtekening er voor gezet, dus ontkennen helpt niet.

 3. Nou ophangen hoeft niet is ook een heel gedoe
  Ze gaan vanzelf dood door de gifspuit het is een kwestie van tijd
  Ze gaan vallen als vliegen
  Ik ken aardig wat mensen die naweeën hebben van de spuit en dan toch nog een derde prik erbij halen
  Het zijn allemaal hele domme mensen
  Maar was de prik niet uitgevonden om alle zwakbegaafde uit te schakelen
  Nou dan klopt dat precies
  Alleen de verstandige blijven over
  De mensen die de gif spuit weigeren

  • Het is gewoon een IQ test !!
   Een geweldige manier om af te komen van al die sufkoppen die het verdommen om
   zelf eens na te gaan denken.
   Ik stuur al jaren berichten door maar het KAN gewoon niet waar zijn wat je ze laat lezen.
   Zo slecht kunnen mensen toch niet zijn. Politici die hun eigen bevolking vermoorden.
   Kom nou toch man….heb je een gaatje in je hoofd.

 4. “Niks te zien hier mensen, blijf lekker zitten en wacht tot je je prik krijg, dit heeft helemaal niks mat de Covid Vaccinatie te maken hoor, geloof ons nou maar, wij zijn nu jullie papa/mama, en wij weten het beste wat goed
  voor jou is.

  En 95% zegt ok regering en hun “experts” zullen we doen, we zullen niet meer zelf na denken.”

  Daar is waar we nu in leven mensen, we leven letterlijk in een zombie wereld waar mensen letterlijk niet meer hun hersens willen of kunnen gebruiken.

 5. Het was hetzelfde verhaal met HIV virus, AIDS. Nergens onderzoek van een uit een menselijk lichaam geisoleerd virus, nergens onderzoek dat HIV virus AIDS veroorzaakt en slachtoffers gingen dood aan AZT, chemomedicatie. Veel homo’s in de USA gebruikten poppers en waren gevaccineerd kort voor of nadat AIDS uit brak. Interessante docus
  The truth about the viral delusion.
  En ja Fauci speelt ook daarin de hoofdrol. Kary Mullis destijds woedend dat zijn PCR test misbruikt werd.

 6. Leuke film voor de aliens die straks komen! Lekker kijken naar een sci-fi movie over de Aarde op hun eigen gezellige planeetje. “The Vax – now in a theater near you.” Goeie sombere muziek ook.

  Hoe deze waanzin te stoppen is – dat hangt helemaal af van de goyim. Als zij willen dat het stopt, dan stopt het. Maar kennelijk deert het ze niet dat de gifspuit hun medemensen deert. Nog erger, ze WILLEN dat hun medemensen de gifspuit nemen! En als je dat niet doet, dan ben je een egoist, een ‘anti-vaxxer’, een gevaar voor de samenleving, een paria, en alles onder zon dat slecht is wat hun ingeprent wordt dat ze moeten zeggen tegen die slechte vax-vrijen. Terwijl zij lekker aan het vreten zijn in de QR restaurantjes mag jij buiten met je neusje tegen het raam gedrukt kwijlend naar binnen kijken. Dat maakt de vaxxies blij. Maar dat doe je niet – want je bent je vrienden kwijt, alle mensen met wie je plezier had, en in wie je vertrouwen had. Je hebt ze gewaarschuwd niet voor het bedrog te vallen, maar ze wilden ‘op reis.’ En ze ‘hebben nergens last van! heb al twee spuiten gehaald!’ En ze vertellen je dat ze ‘al tien kleinkinderen hebben’ en ‘het staat in Openbaringen’ en ‘Jesus komt’ en ‘niemand gaat dood aan de vax’ en ‘waar maak je je druk om’ en ooooooooooohhhhhhh jij hebt geen vax gedaan?????’ en ‘je moet de vax doen kan je weer op reis’ en nog meer van dat soort totaal stupide goyim prietpraat.

  Hoe kun je in godsnaam nog mensen vertrouwen… ik kijk om me heen, naar het goyim, en ik denk hoeveel spuiten heb jij al niet genomen, en hoe slecht heb jij niet gesproken over je verstandig-denkende medemens? En dat zijn er toch wel minstens acht uit de tien… Eerst was iedereen een groot gevaar en liepen ze in grote bochten met beklappen voor om elkaar heen. Nu rossen en rammen ze weer door de AH met hun karretjes alsof een ander niet bestaat, en rammen ze dwars door je heen in de winkels en de straten, alsof een ander mens niet bestaat. Wat zijn het toch teringlijers, die gevaxte goyim. Van mij mogen ze ook allemaal doodvallen. Woedend ben ik. Bedankt voor het lezen.

  • p.s. het goyim keurt alles goed hoor: ook de nazi’s in Ukraine. Straks ook de QR code. Straks ook de space alien. Straks ook de zonsverduistering. En alles wat er nog meer uit de hoed getoverd wordt. Ze vergeten binnen een dag wat er twee jaar lang voor ellende was. Ze vergeten binnen een dag dat hun eigen kind vernield is aan de vax. Ze vergeten binnen een dag dat ze zelf bestaan. Het is de stomste, superstomste kudde die op Aarde bestaat, maar ze hebben alles voor het zeggen. En je komt er niet van af, want er sterven er lang genoeg niet voldoende.

   • p.s. p.s vergeet ook niet dat het goyim ook al heel lang in de shit van de klimaathoax aan het trappen is. En de ‘chemtrails’ die al bijna 20 jaar gesproeid worden (zag je dat gisteren? – de hele dag vette strepen in de lucht.) Het goyim ontkent alles, en zo kan er doorlopend misbruik gemaakt worden door de egoistische psychopaten hier op Aarde.

 7. Die achtergrondmuziek (lees: voorgrondmuziek) staat veel te hard in verhouding met de voorgrondgeluiden (lees: praten in de achtergrond). Het is bijna niet te verstaan.

 8. Wij zijn een helden volk wij willen zelfs sterven voor de elite en de graaiers in Brussel Rutte is heel trots op jullie schaapjes hij geeft toe dat hij te slim is om mee te doen en zal nooit een gift of testspuit laten zetten hij zij nog laats alleen idioten geloven mij nog.

 9. Mijn vriendenkring is wel gevaccineerd, hun vrouwen niet. We gaan gewoon met elkaar om. Ik wijs ze er wel af en toe op, dat die prik is wat we hier op dit forum allemaal al lang weten. Ze kijken dan wat schaapachtig en veranderen gauw van onderwerp. Ik denk dat ze het in hun achterhoofd best wel weten. Het is alleen te laat en dan kun je het alleen nog maar wegdenken en het er maar niet over hebben. Ze koppelen het ook los van de verdere plannen die op stapel liggen. Agenda 2030 en de great reset, daar hebben ze nog nooit van gehoord. Willen ze ook niet weten. Ik gun hen hun bubbel waarin ze leven wel. Ze gunnen mij de mijne ook. Als er later wat gaan omvallen, dan hebben ze het wel een beetje gewußt. Je moet alleen duidelijk blijven uitleggen dat de huidige slachtoffers veroorzaakt worden door de prik en niet door Convid. Dat willen sommige schapen nog wel eens verwarren en dan blijft de leugen zich verspreiden. We moeten als tegenstribbelaars alleen wel goed uitkijken dat er nooit een vaccinatieplicht komt. Dan zou de tirannie gewonnen hebben. Zolang we onze meningen niet op de spits drijven (dat is heel moeilijk), kunnen we gewoon omgaan met andersdenkenden zolang ze jou natuurlijk niet verstoten. We moeten wel door blijven gaan een luis in de pels te zijn en de waarheid onaflatend blijven verkondigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in