Duizenden meldingen van ernstige bijwerkingen en meerdere sterfgevallen na de Covid-19 vaccinaties zijn onthuld in gegevens die onlangs zijn vrijgegeven uit de V-safe database van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

De eerste twee batches van V-safe “free-text”-gegevens werden in februari en maart vrijgegeven door het Informed Consent Action Network (ICAN), bericht Niamh Harris.

Het agentschap werd gedwongen de gegevens vrij te geven na een gerechtelijke uitspraak in januari naar aanleiding van een rechtszaak van ICAN tegen het CDC. De door de rechtbank bevolen vrijgave vertegenwoordigt slechts een klein deel van de 7,8 miljoen “free-text”-gegevens die het CDC voor 15 januari 2025 moet vrijgeven.

The Defender meldt:

De uitspraak, die ICAN omschreef als “een enorme overwinning voor transparantie,” vereist dat het CDC alle 7,8 miljoen “free-text”-gegevens vrijgeeft voor 15 januari 2025.

Met de V-safe app konden mensen zelf COVID-19 vaccin-gerelateerde symptomen melden. De CDC is vorig jaar gestopt met het verzamelen van rapporten van COVID-19 vaccin ontvangers.

De uitspraak van 5 januari door rechter Matthew J. Kacsmaryk van de U.S. District Court for the Northern District of Texas Amarillo Division stond een versnelde verwerking van de free-text-gegevens toe en verwierp het argument van het CDC dat het vrijgeven van de gegevens te belastend zou zijn.

“Productie van de ree-text-gegevens zal onafhankelijke onderzoekers in staat stellen om de overheidsinstanties op proef te stellen door alle beschikbare gegevens in overweging te nemen,” aldus Kacsmaryk’s beslissing.

In september 2022 won ICAN een afzonderlijke rechtszaak tegen het CDC, waardoor de V-safe “check-the-box” gegevens openbaar werden gemaakt. De “check-the-box”-gegevens volgden echter alleen kleine en algemene reacties zoals hoofdpijn of overgeven.

  Ze hebben een 8 maanden oude baby gevaccineerd met beide doses van het Pfizer-vaccin

Met de “free-text” gegevens konden gebruikers in maximaal 250 tekens de specifieke symptomen beschrijven die ze ervoeren, zonder de beperkingen van de “check-the-box” opties binnen de V-safe app.

“De enige plek voor deelnemers om ernstige en verwachte bijwerkingen te melden, waaronder myocarditis, was dus in deze free-text-velden”, aldus ICAN.

Volgens de juridische update van ICAN:

“Op het eerste gezicht is er een opmerkelijke consistentie tussen de 390.000 tekstberichten ontvangen in februari en de 390.000 tekstberichten ontvangen in maart (gemaakt door 523.150 unieke V-safe gebruikers) in termen van het aantal keren dat bepaalde symptomen werden gemeld.

Bijvoorbeeld, in zowel de februari als de maart producties, vermelden ruwweg 3.200 inzendingen het symptoom ‘kortademigheid’. Voor de term ‘hartkloppingen’ waren er ongeveer 1.900 meldingen in de februari batch en 1.600 in de maart batch. Verontrustend genoeg zijn dit beide symptomen van myocarditis.

Daarnaast waren er in elke partij ongeveer 1.000 meldingen van ‘suizen’ in de oren (tinnitus), die door studies en nieuwsberichten in verband zijn gebracht met de COVID-19 vaccins, ondanks de weigering van de CDC om het te erkennen als een bijwerking.”

In zijn gesprek met de “The Highwire” podcast vorige week, zei ICAN CEO Del Bigtree dat de V-Safe gegevens “de beste gegevens zijn die ooit zijn verzameld rond het COVID-vaccin,” eraan toevoegend dat de gegevens die zijn vrijgegeven in de februari en maart afleveringen opmerkelijk consistent waren.

“Ruwweg 3200 meldingen vermeldden het symptoom kortademigheid,” zei Bigtree. Elke batch bevatte ongeveer 1.900 meldingen van hartkloppingen en 1.600 meldingen van hartritmestoornissen. Dit zijn beide symptomen van myocarditis,” zei Bigtree.

  Vaccin Catastrofe - Massamoord

Brian Hooker, Ph.D., wetenschappelijk hoofdmedewerker van Children’s Health Defense, vertelde The Defender dat de free-text-vermeldingen op V-safe “lezen als iets geschreven door [‘Frankenstein’ auteur] Mary Shelley en helaas veel van de andere, meer recente literatuur bevestigen die in verband wordt gebracht met COVID-19 vaccinschade.”

Hooker voegde eraan toe:

“De frequentie van meldingen van cardiale gerelateerde voorvallen bevestigen andere rapporten met betrekking tot de zeer hoge prevalentie van myocarditis en pericarditis. Ook tinnitus, een verwonding die werd opgelopen door de pro-vaccin ijveraar en vaccin apologeet Dr. Gregory Poland, wordt met een alarmerende frequentie gerapporteerd.”

Dr. Meryl Nass, internist en oprichter van Door to Freedom, vertelde The Defender over het belang van de gegevens van V-safe: “V-safe stelde ontvangers van vaccins in staat om verwondingen en medische bezoeken in free-test te rapporteren. Dit zou wel eens de enige gegevensbron kunnen zijn waar dat soort gedetailleerde informatie bestaat.”

“In de eerste maand van V-safe had 3% van de ontvangers een medisch bezoek nodig na hun vaccinatie,” zei ze.

Cardioloog Dr. Peter McCullough vertelde The Defender dat het CDC zijn plichten tegenover het Amerikaanse publiek verzaakt heeft:

“Het agentschap heeft de plicht om het publiek te monitoren, te analyseren en te informeren over nieuwe veiligheidskwesties met betrekking tot het COVID-19 vaccin. Amerikanen zijn geschokt en woedend over het gebrek aan transparantie van het CDC en de noodzaak voor de rechtbank om in te grijpen.

Het vrijgeven van CDC-gegevens die een lawine van bijwerkingen na COVID-19 vaccinatie beschrijven, verdient een onbevooroordeelde analyse en publicatie.”

Dr. Kat Lindley, voorzitter van het Global Health Project en directeur van de Global COVID Summit: “Het feit dat CDC bereid was om de free-text-gegevens te verbergen omdat ze belastend zijn, vertelt ons alles wat we moeten weten over hoe CDC denkt over geneesmiddelenbewaking en het ‘COVID-19 vaccins zijn veilig en effectief’-narratief.”

  Het pleidooi voor verplichte vaccinaties is dood... Omicron heeft het net gedood

Meerdere meldingen van sterfgevallen, hartaanvallen, beroertes

Volgens ICAN beweerde het CDC eerder dat de uitrol van de COVID-19 vaccins gepaard ging met “de meest intensieve veiligheidscontrole in de geschiedenis van de VS” – toch waren er drie rechtszaken voor nodig om de vrijgave van de V-safe “check-the-box” en “free-text”-gegevens te bewerkstelligen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Massavorming Hypnose StoornisVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIs er een link met de CIA bij de aanslag op de Crocus City Hall?
Volgend artikelEilanden waarvan klimaatalarmisten zeiden dat ze snel zouden “verdwijnen” door de stijgende zee blijken groter te zijn geworden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Je verwacht het niet. In de betaalde Volkskrant deze kop: De Jonge oogst lof voor vaccin-inkoop. de minster liet zich steeds door ambtenaren bijpraten, hakte knopen door en overlegde effectief met EU partners.

    Dat zegt de Rekenkamer na onderzoek. Mag ik effe braken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in