Verdere sterfgevallen kort na de Coronavaccinatie in Zwitserland en Israël

5
© Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0)

Nadat een 75-jarige man op maandag in Israël stierf na een Coronavaccinatie, waren er nog twee soortgelijke gevallen in zijn thuisland en in Zwitserland. Het is echter nog steeds onduidelijk wat de oorzaak van de sterfgevallen is.

Een Zwitserse burger stierf enkele dagen nadat hij zich had laten vaccineren tegen het Coronavirus. Het gebeuren is aangemeld bij het Zwitserse medische agentschap Swissmedic, dat verantwoordelijk is voor de goedkeuring van vaccins. Een woordvoerster van de gezondheidsdienst gaf voorlopig geen verdere details en zei niet of het overlijden verband hield met de inenting.

Naar verluidt gaat het om een bewoner van een verpleeghuis. Hij zou negatief hebben gereageerd op eerdere griepvaccinaties. De persoon zou op kerstavond tegen Corona gevaccineerd zijn en twee dagen later klaagde hij over pijn in de plasbuis en de buik. Hij is dinsdag overleden. Met uitzondering van zijn dementie was de patiënt gezond.

Ook in Israël stierf een 88-jarige man op dinsdag een paar uur na ontvangst van het Coronavaccin. Een dag eerder stierf een 75-jarige Israëlische man aan een hartaanval kort nadat hij het vaccin had gekregen. De artsen zien in beide gevallen geen verband tussen de sterfgevallen en het vaccin.

RT heeft Pfizer, de fabrikant van het vaccin, om commentaar gevraagd. Een werknemer van het bedrijf heeft de zaak echter alleen doorverwezen naar het Israëlische ministerie van Volksgezondheid.

Zwitsers Bureau voor de Statistiek: geen sprake van overmatige sterfte in Corona-jaar 2020

  Duitse parlementsleden die voor aanscherping infectiebeschermingswet hebben gestemd staan op een dodenlijst
Vorig artikelGallup peiling: Donald Trump Amerika’s meest bewonderde man
Volgend artikelMan in Zweden overleden na vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Verbazingwekkend dat over deze sterfgevallen niet in de media wordt gerept ! Het belangrijkste nieuws van vandaag was het feit dat een politieagent in Rotterdam een agressieve neger, kennelijk een “kut-neger” noemde omdat deze neger probeerde zijn collega te wurgen.

  2. Tsja, het is natuurlijk weer racistisch als je laat weten dat gorilla een IQ van 85 heeft en een Somalier van 65! Dit is door onderzoekers bewezen, van daar dat agressieve gedrag!

  3. De inhoud van de vaccine is inmiddels op niet reguliere media bekend omdat alles wordt geblokkeerd door de fakecheckers. Voornaamste onderdelen: hartremmende-, longinfecterende-en centrale zenuwstelsel verlammende stoffen. Blijft niets anders over om nog te leven❗️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in