Gelsenkirchen, Metz, Parijs-Villejuif, Londen, Den Haag, Parijs, Limburg, Berlijn. Het voortdurend toenemende aantal islamitische terroristische aanslagen in het hart van Europa is de laatste waarschuwingsschreeuw om een einde te maken aan de ongecontroleerde immigratie uit de moslim herkomstlanden en de agressieve aanspraak van de islam op de macht in Europa. Beveiligingsexpert Stefan Schubert over de huidige ontwikkelingen.

7 januari, de 5e verjaardag van de terroristische aanslag op het satirische tijdschrift Charlie Hebdo is een ander beklijvend signaal. Als met name Duitsland en Frankrijk geen consequente maatregelen nemen om deze ontwrichtingen tegen te gaan, zal het vrijzinnige West-Europa ten onder gaan, schrijft auteur Stefan Schubert op Anonymousnews.

De heersende elites in Berlijn, Parijs en Brussel zullen zich binnenkort niet meer kunnen uitspreken door de mate van islamisering verrast te worden. De huidige islamitische terroristische golf en het brutale geweld door moslimmigrantenbendes zijn slechts het meest zichtbare deel van de gewelddadige bezetting van de openbare ruimte.

Sinds de vrouwenjacht op de Domplein in Keulen door ongeveer 1500 voornamelijk Noord-Afrikaanse daders met de paniek in het WDR-gebouw [Duitse staatszender] dat de afkomst van de seks-aanvallers dagenlang probeerden te verhullen, is het vrije leven in Duitsland gestorven.

In het licht van de moorden op meisjes en mesmoorden, verkrachtingen en groepsverkrachtingen, vermijdt de inheemse bevolking om haar vrije tijd door te brengen op openbare plaatsen, vooral als het donker is. De no-go gebieden verspreiden zich, wat ook leidt tot een landelijke daling van de discothekenbezoeken. De jongere generatie blijft steeds vaker thuis en ontmoet elkaar in hun eigen veilige huis. De mainstream media verspreiden zelfcensuur van politieke correctheid over de achtergronden van deze sociale verandering, omdat voor bijna alle bovengenoemde gewelddaden hetzelfde type dader – de islamitisch gezinde man – in de meeste gevallen verantwoordelijk is.

  Psycholoog Nicolai Sennels: Vier factoren die moslims crimineler maken

Het slachtoffer hoeft niet eens te worden vermoord door een mesmoslim die “Allahu Akbar” schreeuwt, de overheersende geweldscriminaliteit van allochtone daders tegen Duitsers is veel gebruikelijker. Zo alledaags als het bezoek aan de Augsburgse kerstmarkt, waar de 49-jarige brandweerman en vader van een gezin op Nikolausdag voor de ogen van zijn vrouw door hoofddader Halid S. en zijn bende zonder enige reden werd doodgeslagen.

Het aanduiden van deze historische aberraties, die als onomkeerbare dimensies kunnen worden aangenomen, is de belangrijkste motivatie van de auteur om het huidige boek uit te geven: Sicherheitsrisiko Islam – Kriminalität, Gewalt und Terror: Wie der Islam unser Land bedroht (Veiligheidsrisico islam – Misdaad, geweld en terreur: Hoe de islam ons land bedreigt).

Islamitische terreur wordt het leven van alledag – media en politiek zwijgen

Hoezeer de veiligheid van Europa en vooral van Duitsland is geofferd op het altaar van de multiculturele ideologen wordt geïllustreerd door een korte opsomming:

  • In Gelsenkirchen kon een 23-jarige kandidaat-politiecommissaris de terroristische aanslag van een 37-jarige Turkse immigrant, die bij de politie bekend was en een strafblad had, alleen met zijn pistool worden tegenhouden. Toen de immigrant de politieagenten “Allahu Akbar” schreeuwend met een mes aanviel, werd hij neergeschoten.
  • In het Hessische Limburg heeft een afgewezen Syrische asielzoeker, die bij de politie bekend was, een terroristische aanslag gepleegd met een gestolen vrachtwagen.
  • Gewapend met een gevechtsmes (lemmet van 20 cm) overwon de Syrische Mohamad M. de veiligheidsbarrière van de synagoge in Berlijn-Mitte. De Syriër schreeuwde “Allahu Akbar” en “Fuck Israël” tijdens zijn aanval.
  • Op het Centraal Station van Keulen heeft een 55-jarige Syrische asielzoeker, die erkend is als asielzoeker, de McDonald’s vestiging in het Centraal Station van Keulen aangevallen, een molotovcocktail gegooid en daarbij ernstige brandwonden toegebracht aan een 14-jarig meisje, dat vervolgens een spoedoperatie aan haar been moest ondergaan. De Syriër haastte zich vervolgens naar de naburige apotheek, waar hij twee gijzelaars nam. In een koffer die hij bij zich had zat een zelfgemaakte bom die bestond uit verschillende molotovcocktails, benzine en gaspatronen die waren geprepareerd met stalen balletjes Toen de terrorist dreigde een van de gijzelaars te verbranden, bestormde de SEK [Speciale Operatie Commando’s] de apotheek en schoot de man neer. Bij de terreuraanslag raakten een kind en twee vrouwen gewond. De Syriër had zijn steun aan de islamitische staat uitgesproken.
  Georges Soros: Het Coronavirus, een existentiële crisis

Frankrijk als voorbode

De toekomstige dimensies van de islamitische terreur in Duitsland worden duidelijk door een korte blik op het buurland Frankrijk. Daar is de oorlog van de islamisten tegen de vrijzinnige westerse levensstijl van de autochtonen al verder gevorderd:

  • 4 januari, Parijs-Villejuif, een islamist viel Allahu-Akbar schreeuwend verschillende voorbijgangers aan in een park met een mes. Hij vermoordde een man die beschermend voor zijn vrouw stond en verwondde twee andere vrouwen voordat hij door de politie werd neergeschoten. De moslim droeg de koran op zak.
  • 5 januari, Metz, een bekende islamitische politieagent viel politieagenten aan met een mes en werd neergeschoten.
  • oktober 2019, Parijs, een islamitische terrorist vermoordde vier politiecollega’s met een groot keukenmes.
  • 1 december 2018 schoot Chérif Chekatt willekeurig met een pistool op bezoekers van de Straatsburgse kerstmarkt en stak vervolgens voorbijgangers met een mes. Onder Allahu-Akbar oorlogskreten vermoordde hij vijf mensen en verwondde elf anderen, waarvan sommigen ernstig. Voor de terroristische aanslag had de terrorist op een video een eed van trouw aan de islamitische staat gezworen.
  • 7 januari is de vijfde verjaardag van de terroristische aanslag op het satirische tijdschrift Charlie Hebdo. Zeventien mensen zijn vermoord door IS-terroristen.

De opsomming laat zien dat de terreur en het geweld van de moslims iedereen kunnen treffen: Kerstmarktbezoekers, nieuwjaarsfeestgangers, politieagenten, brandweermannen, joggers in het park, zelfs het bezoek van een fastfoodfiliaal op het Centraal Station van Keulen is door moslim terroristen gemuteerd tot een horrorscenario. Niemand is meer veilig. Niemand, behalve de politieke elites, uitgerust met gepantserde dienstlimousines en gewapende persoonlijke veiligheid, die delen van het volk belasteren als populisten en erger nog, degenen kritiek hebben op dit zelfmoordbeleid.

“Wij zijn door een ramp getroffen want wij hadden de illusie dat wij de islam konden aanpassen”

Vorig artikelKranten in de VS tonen niet langer ‘mugshots’ – “versterken negatieve stereotypen”
Volgend artikelWikipedia verwijdert de namen van klimaatsceptische wetenschappers uit de geschiedenis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ik roep alle soldaten, politiesgenten en hun leiding op om het eigen volk tegen deze slagers te verdedigen! We moeten snel actie ondernemen en ons organiseren, anders is het ‘game over’ voor ons Blanke mensen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in