De oorlog in Oekraïne heeft op een vreselijke manier duidelijk gemaakt dat Europa zijn onafhankelijkheid verloren heeft en alleen nog maar functioneert als dienaar van de Amerikaanse belangen, schrijft historica en auteur Hanne Herland.

De Europese politici werken domweg niet voor het beste belang van Europa.

Integendeel, zij zijn wanhopig bezig sancties uit te voeren die hun eigen economieën verzwakken en Rusland stinkend rijk maken.

Men vraagt zich af, of het er bij de door de VS geleide sancties ooit om ging Rusland te treffen? Zijn de sancties niet vooral een middel om de EU en Europa’s grootste industriestaat, Duitsland, te verzwakken?

Laat me raden dat topspelers als Vanguard en Blackrock klaar staan om Europese bezittingen en industrieën op te kopen die nu failliet gaan door de torenhoge energieprijzen en het gebrek aan toegang tot vitale grondstoffen uit het buurland, Rusland.

Aan het eind van deze crisis zou Europa wel eens de grootste verliezer kunnen zijn en veel van zijn bezittingen in handen van de economische elites van de Verenigde Staten.

Europa, slaaf van Amerika: De Amerikaanse neoconservatieve strategen dringen NAVO-leider Jens Stoltenberg op briljante wijze in een positie waarin het huidige beleid Europa verzwakt en de weg vrijmaakt voor een groot conflict op Europese bodem.

Het eindspel zal zijn dat het “onvriendelijke” Polen, Oekraïne, Finland dat tot de NAVO toetreedt, Noorwegen en andere landen die aan Rusland grenzen, de frontlinies zullen zijn in een mogelijke totale oorlog.

Net als in de Tweede Wereldoorlog zullen de Amerikanen ver weg zijn van de puinhoop en economisch profiteren van het feit dat Europa ten onder gaat, alweer.

  Amerikaanse denktank waarschuwt dat Rusland heel Oekraïne kan veroveren als de hulp stopt

Het was juist de Tweede Wereldoorlog die de Verenigde Staten tot leider van de westerse wereld maakte.

Nu zijn economie afbrokkelt, het vertrouwen in de dollar afneemt, de schuld in biljoenen de pan uit rijst, de binnenlandse spanningen nog nooit zo hoog zijn geweest, zou een nieuwe wereldoorlog op het Europese slagveld veel van zijn problemen kunnen oplossen, kan men zich voorstellen.

De neoconservatieve politieke missie van Amerika na de Koude Oorlog is geweest ervoor te zorgen dat er in Europa, Azië of de gebieden van de voormalige Sovjet-Unie geen rivaliserende supermacht kan ontstaan.

Het plan van het Pentagon: “Prevent the Re-Emergence of a New Rival” uit 1992, was opmerkelijk eerlijk over de noodzaak om Europa zwak te houden.

Het doel was een wereld die gedomineerd werd door één eenzijdige supermacht – de Verenigde Staten – “wier positie er een zou zijn van voldoende militaire macht om elke natie of groep naties ervan te weerhouden het Amerikaanse primaat uit te dagen” – met inbegrip van Europa.

De noodzaak om Duitsland zwak te houden wordt specifiek genoemd. En Duitsland heeft de laatste jaren een lucratieve, groeiende handel met Rusland ontwikkeld, die de Amerikaanse elites zorgen baart.

Zoals in een eerder artikel in World Net Daily vermeld, zijn de neocon strategen zich ten volle bewust van het feit dat sancties de olie/gasprijzen zouden doen stijgen en de Russische economie zouden verrijken.

Europa, slaaf van Amerika: Rusland heeft op zijn beurt voorspelbaar haar export tegen gereduceerde prijzen naar China en andere BRICS-landen verplaatst en daarmee de Aziatische exportmachines aangewakkerd ten koste van Europa.

  Brandpunten voor oorlog!

Als het de bedoeling was de Russische economie om zeep te helpen, waarom dan kiezen voor sancties tegen Russische grondstoffen die de Russische economie stimuleren?

Rusland oogst een ongekend inkomen uit de stijgende olie/gas- en grondstoffenprijzen, volgens Bloomberg tot nu toe ongeveer 285 miljard USD.

De daling van het Russische BBP bedraagt slechts 3 %. De ironie is dat de EU nu de Russische rekening betaalt voor de aanval op Oekraïne en de verovering van de regio’s Lugansk, Donbass en meer.

De gasprijzen in Europa stijgen met 700 %, waardoor het continent aan de rand van een recessie wordt gebracht.

De Duitse Bondskanselier, Olaf Scholz glimlacht wanneer hij op de foto staat op de NAVO-top in Madrid met de Amerikaanse president Joe Biden en de Britse premier Boris Johnson.

Wat zit hij in hemelsnaam te glimlachen terwijl zijn land onderuit wordt gehaald met een recordinflatie, een golf van wanbetalingen en een verarming van de bevolking?

Duitsland rapporteert nu het eerste handelstekort sinds 1991, zijn economie daalde alleen al in mei met 1 miljard euro. De Brexit Britten willen natuurlijk dat de oorlog in Oekraïne zo lang mogelijk duurt, want zij profiteren relatief van de verzwakking van Duitsland, de sterkste industriestaat van Europa.

“Het einde van de geschiedenis” schreef Francis Fukuyama in 1992, toen hij dacht dat het westerse atheïstische liberalisme met zijn haat tegen traditionele waarden de definitieve vrede op aarde zou veroorzaken.

Sindsdien hebben vrouwen de meeste leidende rollen in Europa overgenomen en de dienstplicht afgeschaft – waardoor een generatie met jonge mannen is ontstaan die niet in staat is om een wapen te hanteren. De oorlog in Europa was niet waar zij zich op voorbereid hadden.

  Oekraïne berichten: Russische artillerie - Tegenaanvallen - Nieuwe Raketsystemen

Er is een gezegde: “Die een kuil graaft, zal er in vallen, en die een steen wentelt, op hem zal hij wederkeren.” Het is een citaat uit de goede, oude Bijbel, die nu zo geminacht wordt in het Westen.

Europa heeft leiders die niet luisteren naar de wijsheid die eens Europa tot zo’n grote beschaving maakte. En hier staan wij dan, opnieuw verzwakt en op de rand van een recessie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Een Zweed die de Russische aanval op een NAVO-trainingskamp overleefde, spreekt zich uitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVrouw lijdt 6 maanden later nog steeds onder de bijwerkingen van het “vaccin”
Volgend artikelRapport: Doodskistenmaker vreest dat bulkbestellingen van doodskisten in kinderformaat een teken zijn van dreigende vaccindoden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. De Duitse Bondskanselier, Olaf Scholz glimlacht wanneer hij op de foto staat op de NAVO-top in Madrid met de Amerikaanse president Joe Biden en de Britse premier Boris Johnson.

  Wat zit hij in hemelsnaam te glimlachen terwijl zijn land onderuit wordt gehaald met een recordinflatie, een golf van wanbetalingen en een verarming van de bevolking? ”

  Lachende leiders en economische neergang van een land is het teken van totale vervreemding van volk en land door diezelfde leiders…het zijn de psychopaten die met brede lach hun volk in de ondergang storten…..Nero was zo iemand, Mark Rutte is zo iemand.

  • Koning Rama X (1954) van Thailand doet me sterk denken aan keizer Nero. Het grootste deel van het jaar bivakkeert hij met een deel van de hofhouding + wat leuke meiden in een chique hotel in Duitsland en voor het leveren van kritiek op het koningshuis ga je de bak in. Rama heeft trouwens een hond benoemt tot generaal.

 2. Iedereen zou alles wat amerikaans is moeten boycotten.
  Dat die ik al sinds de jaren 80 toen een leraar het lef had inzicht te geven in hoe smerig dat daar door onze voorouders gedumpte volk is.
  Ontspoord uitschot.

  Voor de gelovigen hier, de 7 generaties…

  Verder, moffrn blijven moffen.

 3. Tot 1945 was DE Naziland. Toen moesten ze overgave ondertekenen, en plotseling waren de moffen democratische wereldburgers?????????

  Om die mentaliteit te veranderen : daar gaan 7 generaties PLUS goede wil overheen.
  merkel was een geschoolde Stasi officier.
  Leyten een nazi kreng door geboorte, die natuurlijk andere gedegenereerde nazi’s beschermd en omarmt.

  Zij droomt van het Vierte Reich met haar als Kaiserin.
  Richt Huize Doorn maar vast in, voor het geval het mislukt.

  Of een van de vijf paleizen van onze nepkoning; als onze bevolking ooit wakker wordt, komen die vanzelf vrij….

  • In 1945 heeft Duitsland WOII verloren, maar de nazi’s hebben deze oorlog gewonnen. Via geheime bases op Antarctica (zie operation High Jump in 1946/1947), operation Paperclip via Argentinië naar de aanslagen op 9/11.

 4. Dit plan; EUROPA VERZWAKKEN TEN FURORE VAN AMERIKA was natuurlijk allang “ in de maak “
  Toen kwam er plotseling een politieke “dwarsligger” ….. en toen werden deze plannen doorkruist.
  Vandaar dat ze ( de almachtige bureaucraten in de usa ) voortdurend hebben geprobeerd om Trump af te zetten. Hij doorkruiste hun plannetje…… wereld wijde almacht…..
  WANT TRUMP STOND VOOR AMERICA FIRST❗️En dat deed hij ook….. ❗️
  Hij maakt de NAVO terecht belachelijk dat ze niet aan hun 2% betalings norm voldeden. ❗️

  Hilarisch is : wat Trump niet lukte dat lukte Putin wel en nog wel binnen 2 maanden❗️

  Maar het “buitenland politieke tuig” in de USA had andere plannen.
  En Trump moest weg en mocht en kon niet herkozen worden…..
  ‘ k ben benieuwd hoe ze dat de volgende keer gaan doen❓

  Deze oorlog was te voorzien want de Ukraine was inmiddels sinds 2014 een Puppet staat van Amerika geworden, waar pa Biden en zijn zoontje HUNTER ILLEGAAL MILJOENEN VERDIENDEN. En met 48 biologische laboratoria onder leiding van het Pentagon…..
  ‘ t is toch niet vreemd dat Putin dit niet accepteert direct aan zijn grenzen…

  Nu “ de rem op Putin” ( Angela Merkel, en in mindere mate ook Trump ) weg was, heeft hij besloten om te voorkomen dat het AZOV bataljon de Donbas binnen zou vallen ( want ze stonden op het punt om deze in hun ogen “ afvallige republieken “ een lesje te gaan leren…..
  Maar Putin besloot ZELF AAN TE VALLEN.

  Putin heeft ONTELBARE KEREN TE KENNEN GEGEVEN DAT HIJ OVER DE VEILIGHEID VAN RUSLAND WILDE PRATEN MAAR EUROPA MAAKTE HEM STEEDS BELACHELIJK. Hij was een getergde Russische Beer…….

  Nu is “ de beer los” letterlijk en zal Europa aan de bedelstaf geraken.
  Dankzij de oerstomme beslissingen van de Europese leiders………. De meest dwaze sancties tegen Rusland. ( Orban heeft een gezond verstand en zegt NEE TEGEN DE SANCTIES) Nu wil Europa “ Orban zijn gas af gaan pakken” ….. ik hoop dat hij zijn poot stijf houdt.

  IS DIT EUROPESE POLITIEK. ❓❓❓❓

  EUROPA AAN DE BEDELSTAF DE BEVOLKING HONGER, DE BOEREN DE NEK OMDRAAIEN, DIT IS VOEDSEL VERNIETIGING……. MAAR OMWILLE VAN HET MILIEU….. MOET ALLES DOORGAAN…….. DE FABRIEKEN IN DUITSLAND SLUITEN, GROTE WERKELOOSHEID, DE BEVOLKING KOU LATEN LIJDEN, NIET MEER MOGEN DOUCHEN, GEEN VOEDSEL IN DE SUPERMARKT OMDAT HET NIET GEPRODUCEERD OF VERVOERD ( dieselolie) KAN WORDEN, GEEN INKOMSTEN VOOR DE BEVOLKING,
  En zo kun je nog een tijdje doorgaan want het één hangt met het ander samen…

  HET IS TIJD OM DE EUROPESE UNIE DE RUG TOE TE KEREN.
  GEWOON STOPPEN MET HUN BEVELEN EN PLANNEN UIT TE VOEREN.
  VAN DER LEYEN EN CONSORTEN MAKEN ALLES KAPOT MET DIT STOMME BELEID.

 5. Klopt wel als deze speelt This Company Secretly Rules The World

  There are a few incredibly powerful companies out there, and you’ve probably heard about a couple of them, ABC, Apple, and Koch industries for example. But there’s a small chance you’ve never heard of this one, BlackRock. BlackRock, Vanguard, and State Street, together they constitute the largest shareholder in 88 percent of the S&P 500 firms.

  Vanguard Group is a private company that owns Blackrock which is a public traded company. One can see who invests in Blackrock. The Vanguard investors are shrouded in secrecy. Vanguard controls nearly every major player in every business sector making them the rulers of the world. With more under management by far over Blackrock.

  No single human being or group or family will ever actally confess or admit or talk about being part of that entity. Their main rule is Own Nothing.

  https://youtu.be/RpVWnUcOM6E

  Weerstand is de enige optie! https://youtu.be/Gz6l5tHefqM

  New Zealand implementing ‘radical’ set of policies https://youtu.be/nX6KQcurNJA
  Politicians are all becoming more obsessed with their power every day, and they’re all getting worse!

  Massive farmer protests erupt across Europe | On Balance
  https://youtu.be/jn86w3WXg9g

  I’m Canadian. These farmers said they were inspired by the trucker protest in Canada. Regardless, the Canadian people and freedom loving people worldwide stand with these guys. DON’T GIVE UP. They will be needing your help to bring them food, water and fuel.
  You gotta look after your farmers, they’re the bedrock of the society and economy in just about any nation.
  People need to stand with the farmers and truckers
  More and more people in the Netherlands are waking up and stand with the farmers🚜 Germany also joining. People worldwide stand behind your farmers not governments.
  The masses need to stand up to the few.
  Take care of all farmers. Life is only about food water shelter. Not money and property portfolios

 6. Het grote onthullen en ontmaskeren gaat nu echt beginnen.

  Het Licht van Bewustzijn groeit collectief met de dag en dit betekent dat de collectieve schaduw steeds meer “belicht” wordt. Het betekent niet het einde van de wereld. Wel het einde van de wereld zoals wij die tot nu toe kenden. Het einde van het “patriarchale” tijdperk. Het einde van een ego-gedragen maatschappij. Waarin controle, zelfzucht, hebzucht, angst, overleven, manipulatie en macht de overhand hebben.

  We maken de overgang naar een nieuw tijdperk. Het vormgeven van een hart-gedragen maatschappij. Waarin liefde, integriteit, vrijheid, eenheidsbesef en waarheid de bouwstenen zijn voor de maatschappij en bijbehorende systemen en structuren. Energetisch is dit al een feit. De spelregels voor op Aarde zijn, zijn dus veranderd. We gaan een nieuw spel spelen. Alleen hebben velen nog niet door dat de oude spelregels niet meer werken in het nieuwe spel. 

  In een proces van ontwaken is schaduwwerk de meest uitdagende fase. En wij maken allemaal deel uit van de collectieve schaduw! Je eigen duisternis onder ogen komen en transformeren naar Licht.

  Dit transformeren gebeurt vanzelf als je kijkt zonder verzet. De waarheid kennen zonder deze te ZIJN en leven is hetzelfde als niet-weten. Volledig zinloos. Wat betekent dit dan? Dit betekent verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Als je de leugens ziet neem je verantwoordelijkheid voor jezelf. Dan neem je de beslissing dat je daar niet aan wilt of kunt deelnemen. En zo veranderen wij samen de systemen en structuren van binnenuit. Door zelf te veranderen. Dan spelen we het spel dat leven heet volgens de nieuwe spelregels. Spelregels opgesteld door het hart. We volgens onze innerlijke authoriteit en niet een authoriteit buiten ons. Een externe authoriteit die dicteert en onzinnige en onmenselijke liefdeloze regels oplegt. 

  De leugens en verhalen in de buitenwereld doorzien is belangrijk. Maar dat is nog steeds niet het ware ontwaken. Het ware ontwaken laat ons de leugens en verhalen zien die wij onszelf vertellen. De constante gedachten-stroom in je hoofd waarvan we denken dat we dat zijn. Het hoofd dat ons van alles oplegt en dicteert. De verhalen die horen bij de persoon die je denkt te zijn. Nooit goed genoeg, niet sterk, mooi of krachtig, slachtoffer denken, het lukt me toch niet. Het ware ontwaken is het Licht van Bewustzijn schijnen op jezelf. De beweging naar binnen, niet naar buiten.

  Dit jaar is een periode spirituele testen. Iedereen zal uitgedaagd en getest worden op Liefde.
  Kies je vanuit  het hart?
  Blijf je trouw aan je innerlijke authoriteit?
  Buig jij voor manipulatie, controle en macht uit angst om te verliezen wat je denkt te bezitten?
  Alle imperiums gebouwd op “het oude” zullen instorten.
  Je kunt je verzetten maar dan zul je ten onder gaan in de golf van positieve verandering die niet te stoppen is. 

  De apocalypse is ongelofelijk goed nieuws en geeft gouden kansen tot groei, vernieuwing en expansie.

  Ga voorbij de verhalen.

  Een illusie doorbreken die zij zelf hebben opgetuigd met eigen regels waar niemand om gevraagd heeft in een wereld die van ons allen is arrogantie ten top.

  We lopen helemaal weg voor een stelletje idioten die alleen maar mindcontrol willen, verschrikkelijk veel geld hieraan uitgeven en heel ons bestaan vernietigen en is hier niet voor bedoeld. Weten echt niet wat genieten is met wat al is…..en een History Repeat https://www.linkedin.com/posts/peter-j-merrick-6a87735_how-john-d-rockefeller-captured-the-media-ugcPost-6951587275315036160-8Se3?utm_source=linkedin_share&utm_medium=android_app

  Ik heb nog niet eens normaal kunnen leven de afgelopen 2 jaar door hen..https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/07/10/de-metaverse-de-ideale-leegheid/ daal eens dieper af in jezelf waar dit gedrag vandaan komt??? Je eigen land vernietigen – een bijzonder soort kwaad!!

  HERSENCONTROLE Lang geleden is er al gepland dat we thuis aan computers gekluisterd zouden leven in een Artificial Intelligence wereld.
  Het oude plan is om alle mensen te controleren via deze netwerken van het nieuw ingerichte die zij zelf hebben verzonnen….

  Het nieuwe 5G werd gepresenteerd als een supersnel en ideaal alternatief voor 4G. Nu -in coronatijd- komt het vooral van pas voor contact tracing en crowd control want je toch hem maar eens kwijt raken….terwijl wij niet uw zijn kinderen. Wij zijn de zonen en de dochters van het verlangen van het leven naar zichzelf.
  Ze komen niet van u, maar ze zijn ook niet van u. 

  Old systems are going down everywhere if you look over the entire world right now.

  Ga door met de boerenprotesten, weerstand is de enige optie!

  De grote happening van de twintigste eeuw zal zich voltrekken als de mens komt tot het grote besef dat hijzelf een fantastisch wonder is dat er voor ieder mens een liefde geschreven staat in de zon, de maan, de sterren en in heel de natuur. Jij die “JIJ” wil zijn zonder opgelegd gedrag. There is Only One world. We the people

  The Earth is at the moment going through a historic shift in vibration, ascending spiritually from the third dimension to the fifth dimension. https://youtu.be/W6cTffuVyTQ

  De Staten verklaarden dat hun vorst, Filips II, deze vrijheden en rechten had geschonden en verklaarden hem vervallen van de troon. Voor de volgende koning???
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Plakkaat_van_Verlatinghe

 7. Ik hoor hier nog door het linkse tuig roepen dat Wilders met zijn standpunten wat emigratie betreft hij werd als een gevaarlijk iemand neer gezet en zij die dit riepen hebben inmiddels 10.000 mensen vermoord ons land verkocht aan de elite van het WEF heeft, en nu mijn vraag wie heeft Wilders dan vermoord ik heb nog steeds geen antwoordt op mijn vraag gekregen wat ik wel weet met zekerheid is dat over de gehele wereld in nog geen drie jaar 6 miljoen mensen zijn vermoord door de leden van het WEF net zoveel als joden in de tweede wereld zijn vermoord door Hitler en denk eraan wij hebben Rutte hij steek op dit moment met kop en schouder boven Hitler uit wat moorden betreft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in