In deze video uit 1984 beschrijft ex-KGB-agent Yuri Bezmenov hoe de USSR naties infiltreerde in de vier stadia van ideologische subversie. Hetzelfde proces vindt op dit moment plaats.

Joeri Bezmenov was de zoon van een hooggeplaatste Sovjet officier en een lid van het persagentschap Novasti – de elitepropaganda-arm van de KGB. Een van zijn opdrachten was om journalisten die de Sovjet-Unie bezochten te begeleiden om er zeker van te zijn dat ze de waarheid over het Sovjetleven niet zouden ontdekken. Nadat hij gedesillusioneerd raakte over het systeem, liep hij over en verhuisde hij naar Amerika.

In dit interview van G. Edward Griffin legt Bezmenov uit welke stappen de USSR heeft ondernomen om “ideologische subversie” te bereiken – een proces op lange termijn om de perceptie van de werkelijkheid door de massa’s zodanig te veranderen dat, ondanks de overvloed aan informatie, niemand in staat is om tot verstandige conclusies te komen in het belang van de verdediging van zichzelf, hun families, hun gemeenschap en hun land.

Vandaag de dag gebruikt de globalistische elite een meer gesofisticeerde versie van het proces dat Bezmenov beschrijft. De basisprincipes blijven echter identiek. En ze ontvouwen zich nu. Hier is de video.

Klik op tekstblokje onderaan voor Engelse ondertiteling

Hoe de massa’s worden gemanipuleerd en gestuurd

  Kleine kinderen in kritieke toestand na massale steekpartij in Frankrijk - Syrische asielzoeker gearresteerd
Vorig artikelMarion Maréchal: Ik hoef me niet te verontschuldigen als blanke of als Franse
Volgend artikelDe catastrofale zomerhitte van 1540: 11 maanden zonder regen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Nog een citaat uit het interview :
    “Yuri Bezmenov: They serve purpose only at the stage of destabilization of a nation. For example, your Leftists in the United States, all these professors and all these beautiful civil rights defender, they are instrumental in the process of subversion, only to destabilize the nation. When the job is completed, they are none, they are not needed any more. They know too much. Some of them, when they see the Marxist-Leninists come to power, obviously, they get offended. They think that they will come to power. That will never happen, of course. They will be lined up against the wall and shot. But, they may turn into the most bitter enemies of Marxist-Leninism when they come to power. … The moment they serve their purpose, all these useful idiots are used, either be executed entirely, or exiled or put in prison. Many former Marxists are in Cuba, are in prison.”(=einde citaat).
    Hier zien we het verdiende lot van de “verraders” en “de nuttige idioten”.. die verblind door haat en wraak, meewerken aan de ondergang van onze westerse maatschappij en beschaving. Ondertussen is echter wel het kwaad geschied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in