Er is een video gepost op Twitter waarin een blanke man een zwarte man mishandeld.

“Deze Britse man kreeg van zijn dochter te horen dat een man haar probeerde weg te slepen. Hij spoorde hem op en gaf hem wat straatrechtspraak omdat het Britse systeem zelfs geen migrantenverkrachters straft.”

Deze Britse man kreeg van zijn dochter te horen dat een man haar probeerde weg te slepen.

Frontnieuws weet nog niet of deze beschuldigingen waar is.

Backup:

Kasim K. breekt in bij begrafenisonderneming en vergrijpt zich aan een lijk

  VK COVID-19 sterfgevallen: 87% van de overledenen was gevaccineerd
Vorig artikelVeel speculaties dat Israël een kernraket op Beiroet heeft gedropt
Volgend artikelGoogle lanceert nieuwe dienst – zwarte ondernemers worden op de kaart uitgelicht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in