Frontnieuws heeft al eerder verslag gedaan van de voormalige UKIP-leider Nigel Farage, die, nadat hij erin geslaagd was de onafhankelijkheid van Groot-Brittannië uit de klauwen van het EU-regime te trekken, zich nu wijdt aan het monitoren van de voortdurende hoge mate van illegale immigratie in het land. In een nieuwe video blijft Farage graven in het luxeleven van de illegale luxemigranten.

In de video van enkele dagen geleden kon Farage onthullen hoe tienduizenden illegale migranten in viersterrenhotels in het VK werden ondergebracht voor een bedrag van meerdere miljoenen euro.

De rapportage heeft miljoenen views op social media ontvangen.

Voorafgaand aan zijn tocht vermoedt Farage dat ze naar buiten zijn gegaan en hebben gewaarschuwd in hotels waar ze migranten onderbrengen om geen vragen te beantwoorden. Als hij een hotel bezoekt, weigeren ze te antwoorden of het hotel vol is en zeggen ze alleen dat “het hotel gesloten is”.

Welvarende jonge mannen

Op de plaatsen waar hij voor is getipt, zijn het weer jonge welvarende mannen met de nieuwste modellen mobiele telefoons die worden gezien bij de volgeboekte faciliteiten.

In één geval zijn de illegale migranten meegenomen op een studiereis naar het Anfield Stadium voor een rondleiding – de thuisarena voor Premier League kampioenen Liverpool FC, iets wat lang niet voor iedereen weggelegd is.

Farage is van mening dat door de foto’s van het bezoek die op social media worden geplaatst, die familie en vrienden in de thuislanden van de migranten zullen zien, nog meer migranten zich aangetrokken zullen voelen voor een prestige leven in het VK.

Savile Town in Engeland is volkomen etnisch, religieus en cultureel homogeen – precies zoals de omvolkers die om diversiteit schreeuwen willen

Etnische minderheden moeten op het Britse pond komen

1 REACTIE

  1. Een collega van me was ook zo’n heethoofdige luxe jongeman uit zo’n islamietenland. Hij kwam uit een rijke familie maar had in zijn land wat uitgespookt wat niet mocht en moest toen ‘vluchten’. Hij deed niet al te veel op het werk, hing constant aan zijn luxe telefoon. Handelde in drugs. Mooie kleertjes, dure auto en een mooie vrouw, de hij mishandelde.
    Het mocht allemaal van de baas die als de dood was om voor racist te worden uitgemaakt. Toen de jongeman een keer een meisje op het werk fout had bejegend moest het meisje haar excuses aan hem aanbieden van de baas. Want ja, anders was het racisme he.
    Nu heeft deze jongen een goed lopend restaurant. Iets wat helemaal niet bij hem past maar waar hij zijn drugsgelden mooi wit kan wassen.
    Mooi voor elkaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here