Frontnieuws heeft al eerder verslag gedaan van de voormalige UKIP-leider Nigel Farage, die, nadat hij erin geslaagd was de onafhankelijkheid van Groot-Brittannië uit de klauwen van het EU-regime te trekken, zich nu wijdt aan het monitoren van de voortdurende hoge mate van illegale immigratie in het land. In een nieuwe video blijft Farage graven in het luxeleven van de illegale luxemigranten.

In de video van enkele dagen geleden kon Farage onthullen hoe tienduizenden illegale migranten in viersterrenhotels in het VK werden ondergebracht voor een bedrag van meerdere miljoenen euro.

De rapportage heeft miljoenen views op social media ontvangen.

Voorafgaand aan zijn tocht vermoedt Farage dat ze naar buiten zijn gegaan en hebben gewaarschuwd in hotels waar ze migranten onderbrengen om geen vragen te beantwoorden. Als hij een hotel bezoekt, weigeren ze te antwoorden of het hotel vol is en zeggen ze alleen dat “het hotel gesloten is”.

Welvarende jonge mannen

Op de plaatsen waar hij voor is getipt, zijn het weer jonge welvarende mannen met de nieuwste modellen mobiele telefoons die worden gezien bij de volgeboekte faciliteiten.

In één geval zijn de illegale migranten meegenomen op een studiereis naar het Anfield Stadium voor een rondleiding – de thuisarena voor Premier League kampioenen Liverpool FC, iets wat lang niet voor iedereen weggelegd is.

Farage is van mening dat door de foto’s van het bezoek die op social media worden geplaatst, die familie en vrienden in de thuislanden van de migranten zullen zien, nog meer migranten zich aangetrokken zullen voelen voor een prestige leven in het VK.

Savile Town in Engeland is volkomen etnisch, religieus en cultureel homogeen – precies zoals de omvolkers die om diversiteit schreeuwen willen

Volgens rapporten van de Britse regering ontwikkelen de volledig gevaccineerden snel het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here