Pfizer zette deze week hun programma voort om Israëli’s als laboratoriumratten te gebruiken, gezien Israël het eerste land ter wereld wordt dat een derde COVID-19 “vaccin” eist voor diegenen die reeds twee Pfizer mRNA-gentherapie injecties hebben gekregen, te beginnen met mensen boven de 60 jaar, bericht Medicalkidnap.com.

In wat een waarschijnlijk teken is van dingen die elders zullen komen, dringt Israël nu aan op een derde prik, of follow-up booster voor diegenen die reeds hun twee vaccinrondes hebben ontvangen, voor de ouderen boven de leeftijd van 60 jaar, bericht Zerohedge.com.

Israël’s prominente krant Haaretz onthulde donderdag dat het land na goedkeuring door de regering het eerste ter wereld zal zijn om hiermee te beginnen, en schreef dat Israël “vanaf zondag zal beginnen met het aanbieden van een derde COVID-vaccinprik aan mensen ouder dan 60, nadat het Ministerie van Volksgezondheid de stap op donderdag heeft goedgekeurd.”

De Israëlische president Naftali Bennet onthulde het plan in een televisietoespraak aan de natie:

“Ik kondig vanavond het begin van de campagne aan om het boostervaccin, het derde vaccin, te verstrekken,” zei Bennett.

“De realiteit bewijst dat de vaccins veilig zijn. De realiteit bewijst ook dat de vaccins beschermen tegen ernstige ziekte en dood. En net als het griepvaccin dat van tijd tot tijd vernieuwd moet worden, is dat in dit geval niet anders.”

De Israëlische regering verkoopt zijn bevolking als laboratoriumratten in een grootschalig Pfizer experiment

Eerder dit jaar berichtte ALLIANCE FOR HUMAN RESEARCH PROTECTION hoe de Israëlische regering een overeenkomst met Pfizer had bereikt om zo snel mogelijk zo veel mogelijk mensen in Israël te vaccineren en de resultaten te controleren, waarbij ze hun burgers als “laboratoriumratten” verkocht.

  Nieuwe parodie advertentie die de spot drijft met Pfizer gaat VIRAAL - "Schizer | Because We Care (About Our Profits)"

Het lijkt erop dat nu ook het Israëlische volk als eerste zal worden getest met een derde injectie, aangezien de Israëlische president Naftali Bennet bevestigde wat de meesten van ons reeds verwachtten: er zullen voortdurend COVID-19 boostershots zijn, net als de jaarlijkse griepinjecties.

Mordechai Sones, van America’s Frontline Doctors, interviewde deze week beveiligingsexpert Ehden Biber die beweert ongecensureerde contracten te hebben teruggevonden tussen Pfizer en wereldregeringen waarvan hij beweert dat deze landen verplichtten om bestaande behandelingen voor COVID-19, zoals Ivermectine, te verbieden of illegaal te maken, om Pfizer mRNA COVID-19 injecties te kunnen distribueren.

ALLE premiers en presidenten van de wereld worden gecontroleerd door de Wereldbank en een PFIZER contract

De informatiebeveiligingsexpert onthulde over de Pfizer-overeenkomsten: “Er is een goede reden dat Pfizer heeft gevochten om de details van deze contracten te verbergen”

Als je je afvroeg waarom Ivermectine werd onderdrukt, dan is dat omdat de overeenkomst die landen hadden met Pfizer hen niet toestaat om onder hun contract uit te komen, waarin staat dat zelfs als er een geneesmiddel zal worden gevonden om COVID-19 te behandelen, het contract niet nietig kan worden verklaard. – door Mordechai Sones America’s Frontline Doctors

Uittreksels:

Ongecensureerde contracten voor het experimentele biologische middel bekend als het “COVID-19 vaccin” tussen de Pfizer corporatie en verschillende regeringen blijven onthuld worden.

Informatie beveiligingsexpert Ehden Biber vertelde America’s Frontline Doctors’ (AFLDS) Frontline News dat het eerste document dat recentelijk opdook werd ontdekt door de Albanese krant Gogo.al. Biber was vervolgens in staat om het digitaal ondertekende Braziliaanse contract te lokaliseren, en ten minste twee andere, een met de Europese Commissie, en de andere met de Dominicaanse Republiek.

  Het aantal sterfgevallen onder atleten is sinds 2021 met 1.700% gestegen en niemand mag vragen waarom

AFLDS chefwetenschapper Dr. Michael Yeadon reageerde op de onthullingen na inzage van het Albanese contract, en zei dat het “er echt uitziet.” Hij vervolgde: “Ik ken de basis anatomie van deze overeenkomsten en er ontbreekt niets dat ik zou verwachten, en ik heb geen aanwijzingen gezien die suggereren dat het nep is.”

Yeadon merkte op wat hij “de meest verbijsterende onthulling” vond, en noemde de clausule waarin staat “als er in uw land wetten of regels zijn op grond waarvan Pfizer zou kunnen worden vervolgd, stemt u ermee in om de wet of de regelgeving te wijzigen om dat af te sluiten.” (nadruk van hem)

In een Twitterdraad die inmiddels is verwijderd, behalve de eerste tweet in de draad, legde Biber het belang van de onthulde overeenkomsten uit: “Omdat de kosten van het ontwikkelen van contracten erg hoog en tijdrovend zijn (juridische review cycli), ontwikkelt Pfizer, net als alle andere bedrijven, een gestandaardiseerd overeenkomst sjabloon en gebruikt deze overeenkomsten met relatief kleine aanpassingen in verschillende landen.”

“Deze overeenkomsten zijn vertrouwelijk, maar gelukkig beschermde één land het contractdocument niet goed genoeg, zodat ik erin slaagde een kopie te bemachtigen.

“Zoals u zult zien, is er een goede reden waarom Pfizer zich inspande om de details van deze contracten te verbergen.”

Lees het volledige artikel op America’s Frontline Doctors.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatiekampioen Israël laat gevaccineerden het land niet in en wil reizen nog meer beperken en de bewaking opvoerenVolg Frontnieuws op Telegram

  Veranderingen in het aangeboren immuunsysteem als gevolg van Corona-vaccinaties
Vorig artikelProfessor Sucharit Bhakdi: “We zijn in oorlog!” Sta op! (Nederlands ondertiteld)
Volgend artikelGynaecoloog-deskundige zegt dat Covid-19 gevaccineerde personen een impact kunnen hebben op ongevaccineerde vrouwen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Derde, vierde, vijfde, zesde en als laatste de zevende prik daar ga je vast wel dood aan…..hopen maar dat er weer wat schaapjes wakker worden, onze enige hoop.

 2. Die schaapjes worden niet wakker.
  Al moeten ze strompelend op weg die derde gif prik ophalen.
  Ze zweren bij dat gif wat ze de vrijheid beloofd.

 3. Ach ja…. “ P fizer zette deze week hun programma voort om Israëli’s als laboratoriumratten te gebruiken, gezien Israël het eerste land ter wereld wordt dat een derde COVID-19 “vaccin” eist voor diegenen die reeds twee Pfizer mRNA-gentherapie injecties hebben gekregen”

  Mensen trap hier niet in. Het door God verkozen volk word niet gevaccineerd met hetzelfde vaccin die momenteel in andere landen word gezet.
  Sinds het begin van deze waanzin word Israël door het leugennieuws als voorbeeld land gepropageerd.
  Weet het verschil tussen een vredelievende jood en een zionistische Israëliër. Heel deze COVID-19 oorlog tegen de mensen ( zeg maar de undermens) word mogelijk gemaakt door Israël en zijn zionistische vrienden zoals klaus , Bill en tech. Reken er maar op wanneer dit voorbij is dat Israël weer een patent heeft op de slachtofferrol.

  • Lees de protocollen van de wijzen van Sion en alles zal helder en duidelijk zijn. Ook de reden waarom Israël voorop loopt. Uitverkorenen. Maar van welke God? Het kwaad presenteert zichzelf ook als God. Is de God van het oude testament een liefdevolle God? Neem ook mee dat er 3 staten zijn op de wereld waar vaccineren zondermeer voor iedereen verplicht is. 1 daarvan is Vaticaanstad. De vertegenwoordiger van God op aarde (Dat is het verhaal) loopt voorop om de vrije wil te vermorzelen en om een ongekende tirannie te vestigen op aarde. Welke God vertegenwoordigd de paus. Het kwaad ziet zichzelf ook als God. De paus behoort ook tot de cabal. 100%. Zie al de gruwelen tegen kinderen begaan en bedekt binnen zijn instituut. Een grote en enorme misleider. De paus dient ook het kwaad. Groet

 4. Dit is de hoogste vorm van agressie van de afgelopen 75 jaar. De ogenschijnlijk joodse leiding van Israël laat toe dat de bevolking opnieuw als proefkonijnen wordt gebruikt. Dit kan niet anders dan tot een ramp van wereldformaat leiden. In de tweede wereldoorlog gebeurde dat ook in de Duitse vernietigingskampen. Ik wil er wel even op wijzen dat de Rothschilds Asjkenazische joden zijn die toen al lang en nu nog steeds oorlogen om de winst van beide kanten uitlokken en financieren. Oorlog en het vernietigen van menselijk geluk schijnt een van de meest winstgevende business te zijn.

 5. Zionistische Joden zijn aan de winnende hand in Israël, nadat ze de identiteitspolitiek en het opengrenzenbeleid uitgevonden hadden en deze naadloos aan Frau Merkel op hebben gedrongen, zwichtte zij uiteindelijk in september 2015, dit is tevens het laatste oordeel over Europa. In afwachting hoe de seizoensgebonden griep periode gaat aflopen, ben er niet optimistisch over.

 6. Inderdaad is de holocaust opnieuw “uitgevonden” en wordt nu uitgerold niet alleen op maar ook door het volk dat er het meest van te leiden heeft gehad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in