Emotionele noodkreet uit Israël om internationale hulp (Nederlands ondertiteld)

7
4981

Ilana Rachel Daniel komt met een emotionele noodkreet om internationale hulp uit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. In recordtempo is de regering bezig de hele bevolking – inclusief zwangere vrouwen en kinderen – in te enten tegen het Coronavirus.

“Burgerrechten worden opzij gezet en mensen mogen op meerdere plaatsen in de samenleving niet meer meedoen tenzij ze gevaccineerd zijn of op sommige werkplekken, na herhaalde PCR-testen om de 2-3 dagen”, vertelt Ilana aan Flavio Pasquino in de BLCKBX studio via een livestream verbinding, die Ilana op het spoor kwam na een – nog – emotioneler audiofragment op Telegram.

Ilana vertelt over de Groene Pas, de Vrijheidsarmband, het mRNA-vaccin en mensenrechtenschendingen. “Doet denken aan het fascisme”, aldus Ilana Rachel die zo’n 25 jaar geleden vanuit de VS naar Jeruzalem emigreerde. Ilana Rachel is in Jeruzalem actief als gezondheidsadviseur, activiste en voorlichter voor een nieuwe politieke mensenrechtenpartij (Rappeh) die zwaar wordt bestreden door het regime. Meedogenloos gecensureerd in zowel de reguliere als de sociale media en met leden van de partij gedwarsboomd in hun dagelijks leven.

Eventueel Nederlandse ondertiteling kiezen onder instellingen (het radertje in de onderbalk).

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”

Studie vindt 5G-technologie een "significante factor" in hogere COVID-gevallen en sterftecijfers

7 REACTIES

  • Inderdaad hitler zei dat de joden te veel macht hebben tegenover gans de Wereld met hun banken en in 1920 heefd een jood het kalergi plan gemaakt genocide op het blanke ras.
   Dus Hitler had gelijk en daar zien we nu de gevolgen van met plannen de great reset en het plandemie corona crisis als sleutel om de great reset werkelheid te krijgen

   • Coudenhove-Kalergi was de zoon van de Oostenrijks-Hongaars diplomaat Heinrich von Coudenhove-Kalergi in Japan en een Japanse moeder Misuko Aoyama. De adellijke familie van Coudenhove vluchtte tijdens de Franse Revolutie van Vlaanderen naar Oostenrijk. De familienaam veranderde daardoor naar von Coudenhove. De familie Kalergi vergaarde hun rijkdom in Malta.[1][2] Zijn grootvader was veldmaarschalk-luitenant Maximilian Coudenhove.
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi

    Waar haal jij uit dat Kalergi een jood was.

   • Ik begrijp het wel een beetje.
    Het is namelijk erg populair hier om te beweren dat iemand een jood is of dat de joden er achter zitten.

 1. Ach wat zal ik zeggen?
  De moslims hebben de jodenster uitgevonden, de nazi’s namen hem over.

  Nu heeft de de israelische regering een soort van electronische jodenster gemaakt.

  Omdat vlgs de farmaceutische industrie industrie het ëxperiment”tot eind 2023 duurt, verwacht ik dat tot die datum de meeste doden en misgeboorten zijn geweest.

 2. Israëlische genetici hebben vastgesteld dat ruim 90% van de mensen die tegenwoordig “joods” worden genoemd niet eens meer van Semitische afkomst zijn, dus ja: wat is de betekenis van het woord “joods” dan nog?

  Bovendien is het zo simplistisch om mee te varen op de door de media gehandhaafde anti-islamitische golf. Alles wat niet in de smaak valt, kan je wel wijten aan die immer oh-zo “stoute” moslims (alsof 2 miljard mensen allemaal hetzelfde zijn, doen en denken omdat ze door onwetende westerlingen in de categorie moslim worden geplaatst). Hoeveel jaar ervaring heb jij achter de rug met moslim-zijn? Weten we dan wel waar we het eigenlijk over hebben? Bepalen de media de definitie van Islam of bepalen moslims dat zelf? Dat gezemel over de uitvinding van de Jodenster is complete onzin. Het is ook zo emotioneel onvolwassen als je de behoefte ervaart om schuldigen te willen vinden voor alles wat niet bevalt. Het koude weer is dan vast ook wel de schuld van “die moslims”.

  Arrogant simplisme heet dat, toch? Met dank aan ons geweldige onderwijs- en informatiesysteem. Laten we vooral geduldig en verdraagzaam met elkaar omgaan, vol mededogen en medemenselijkheid :-)) …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here