Eerst een kleine persoonlijke anekdote. Richard Thaler is een briljant gedragseconoom, Nobelprijswinnaar, en een belangrijke bijdrager aan de “Nudge Theorie”, die de aanzet gaf tot de beruchte Britse “Nudge Unit”. Zijn werk over menselijke besluitvorming en cognitieve vooroordelen was baanbrekend, en hielp de regeringen wereldwijd gedeeltelijk om de meeste mensen te hypnotiseren om “Covid-vaccins” te nemen, schrijft Igor Chudov.

Richard Thaler gaf rond 1999 ook mijn lievelingsles “Besluitvorming”. Hij was mijn favoriete professor aan de Universiteit van Chicago, waar ik MBA-student was. Hij leerde ons veel over de manieren die er bestaan om onze besluitvorming te kapen, en hoe onze tegenstanders onze onbewuste vooroordelen gebruiken om ons verkeerde beslissingen te laten nemen – en ook hoe wij deze manipulaties in ons eigen voordeel in de zakenwereld kunnen gebruiken.

Wat ik in die cursus geleerd heb, is mijn hele leven van nut geweest, heeft vele investerings- en zakenbeslissingen beïnvloed, heeft mij geholpen potentiële klanten in betalende klanten om te zetten, verschillende beurscrashes te vermijden, en nog veel meer. Diezelfde les in beslissingen nemen heeft misschien wel mijn leven gered, want daardoor kon ik de propaganda en manipulatie van het Covid-vaccin herkennen en weerstaan. Prof. Thaler eindigde aan de verkeerde kant van de geschiedenis, door de propaganda van het Covid-vaccin en de nudge-eenheden te steunen, maar zijn lessen maakten mij in staat om manipulatie te herkennen, en er weerstand aan te bieden.

Daaraan denkend kreeg ik waardering voor mensen die nooit zo’n les gevolgd hebben, vaak geen formele opleiding gehad hebben, en die toch instinctief de juiste keuze gemaakt hebben. Deze mensen, waarvan er velen mijn lezers zijn, verdienen bewondering, al was het maar om hun opmerkelijke onafhankelijkheid van denken en hun heldere geest in een zeer verwarrende, gevaarlijke, en snel veranderende situatie.

In mijn volgende berichten zullen verschillende psychologische manipulatiebegrippen de revue passeren, en hoe die toegepast werden, door louche actoren en gecoöpteerde regeringen, en hoe ze ieder van ons beïnvloedden.

  Het is officieel nu: De genvaccinatie schaadt op lange termijn het immuunsysteem en brengt gevaccineerden massaal in gevaar

Het Asch Experiment

“Alle deskundigen zijn het erover eens dat het vaccin veilig en doeltreffend is.”

Dat was voldoende om de meeste mensen gevaccineerd te krijgen. Behalve dan dat iedereen twee vragen kon stellen:

 • Hoe kan ik weten dat alle deskundigen het met elkaar eens zijn, als degenen die het er niet mee eens zijn, niets mogen zeggen?
 • Hoe kan iemand weten dat het “Covid-vaccin” veilig en doeltreffend is, als er eigenlijk geen tijd verstreken is om dat te verzekeren?

Tenslotte zou iemand met maar een beetje kennis ook een vraag kunnen stellen, “weet u zeker dat het veilig en doeltreffend is, als er nooit een coronavirus-vaccin gewerkt heeft, en er nooit een mRNA-product goedgekeurd is?”

Het Asch Experiment, uitgevoerd door Solomon Asch, ontdekte dat de meeste mensen, bij het zien van een “consensus” van deelnemers die het eens zijn over iets dat vrij duidelijk onwaar is, het uiteindelijk toch eens zijn met die valse meningen, alleen maar omdat iedereen het zo schijnt te vinden.

Het experiment was oorspronkelijk opgezet met acht personen, van wie er slechts één proefpersoon was, en de rest acteurs waren. Deze acteurs, van wie de proefpersoon dacht dat het andere proefpersonen waren, kregen allemaal dezelfde vraag, waarop zij een duidelijk verkeerd antwoord gaven. De proefpersoon, die niet wist dat hij de enige echte proefpersoon was, moest als laatste het woord nemen.

Het bleek dat de proefpersonen van dit experiment (het werd meerdere malen herhaald), bij het zien van een consensus van zeven keurig geklede mannen, uiteindelijk hetzelfde (duidelijk onjuiste) antwoord gaven als de handlangers. Dit conformiteitsexperiment was letterlijk een slimme manier om mensen duidelijk onjuiste meningen te laten vormen en geven.

  Steeds meer Duitse artsen stappen eruit: Slechts één op de drie praktijken biedt nog COVID-19 vaccinaties aan

Dit experiment werd vele malen herhaald, en in de meest vakkundig uitgevoerde experimenten kregen ze 62,5% van de proefpersonen zover dat ze het ten minste één keer eens waren met overduidelijke onzin.

Vreemd genoeg was de vaccinatiegraad in de VS op 1 september, vlak voordat de federale vaccinatiemandaten begonnen, 62,3%. De vaccinatie was op hol geslagen, net toen Delta aantoonde dat vaccins niet echt “doeltreffend” waren.

Het is op dat moment, op 2 september, dat Richard Thaler tot de conclusie kwam dat “een duwtje niet genoeg is”.

Toen men een vertraging en een dip in het vertrouwen zag, beseften de vaccineerders dat zij meer moeten doen dan manipuleren met valse “meningen van deskundigen”. Vaccinmandaten en haatpropaganda verdrongen de “duwtjes” om de vaccinatie vooruit te stuwen. Dat zal in andere berichten besproken worden.

Wij hebben letterlijk een wereldwijd Asch-experiment beleefd. Elke krant, elke tv-zender, elke op YouTube aanbevolen video, bleef ons vertellen hoe het vaccin “veilig en doeltreffend” was en hoe “alle deskundigen het erover eens zijn”. Wij werden voortdurend non-stop met deze “meningen van deskundigen” gevoed.

Enorme inspanningen werden gedaan om “verkeerde informatie” de mond te snoeren. Waarom? Omdat Solomon Asch ontdekt heeft dat elke uiting van onenigheid – gebrek aan consensus – onmiddellijk dodelijk is voor de therapietrouw:

Wat de mRNA “Covid-vaccins” betreft: iedereen die even zou nadenken, zou beseffen dat er geen enkele manier was om zeker te weten dat vaccins veilig en doeltreffend waren, gewoon omdat er niet genoeg tijd verstreken was. Evenzo kon iedereen zien dat de meesterbreinen achter de lockdowns en de vaccinaties, de miljardairs achter de schermen, en de corrupte regeringen, er allemaal voor zorgden dat elke afwijkende mening het zwijgen zou worden opgelegd. De vermeende consensus bestond dus in feite helemaal niet.

Een minderheid van de mensen doorzag dat, nam dienovereenkomstig een besluit, en weigerde vaccinatie. Wie waren dat? U, mijn lezers. Wat heeft u daartoe doen besluiten? Ik ben er zeker van dat er evenveel redenen waren als de mensen hier. De belangrijkste factor is dat u allen een paar minuten de tijd nam om er kritisch over na te denken. U was onafhankelijk en besloot zelf na te denken.

 • Was het uw algemeen wantrouwen tegenover de regering?
 • Was het uw grondige kennis van virologie en moleculaire biologie?
 • Was het uw ervaring met “gesjacher”, blootstelling aan oplichterij en weten hoe oplichters te werk gaan?
 • Was het uw vermogen om onafhankelijk te denken, zonder dat u mensen nodig hebt om het met u eens te zijn?
  Hilarisch! CDC roeptoeter Walensky verwijt "onderliggende ziekten" voor wijdverspreide dood onder volledig gevaccineerden

Zelfs degenen die de klappen hebben gekregen, en later het licht hebben gezien, zijn kritische denkers. Wat belangrijk is, is het zien van het licht – niet noodzakelijk het tijdstip waarop u het licht zag.

Degenen die Het Wereldwijde Asch Experiment hebben overleefd, gefeliciteerd. Deel hieronder waarom u het hebt volgehouden – Waarom hebt u de prik NIET genomen?

P.S. Richard Thaler, een briljant professor, auteur, en theoreticus op het gebied van de cognitieve bias, is geen kwaadaardig meesterbrein van de vaccinatie. Hij was slechts één van de vele spelers, minutieus aan mij verwant, en de auteur van concepten die in de pandemie uitgespeeld zijn. Ik wil NIET de verkeerde indruk wekken dat mijn favoriete universiteitsprofessor iemand als “Dr. Evil van Covid-19” zou zijn. Hij was niet Dr. Evil. Maar zijn theorieën zijn ongelooflijk belangrijk voor het verhaal.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte bedreiging voor de mensheid zijn de gehoorzame schapen, niet hun vrijwillig aanvaarde meestersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe erfenis van Madeleine Albright leeft voort als valse vlag aanslagen en nepnieuws die rechtstreeks uit het Joegoslavische oorlogshandboek komen
Volgend artikelPaasprotest in Amsterdam tegen de Grote Reset: “Het Verzet Moet Doorgaan!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. …misschien is het gewoon het verschil tussen vrije mensen en slaven…..in staat zijn zelf te denken is wat beschaving maakt, kunst en literatuur creert en het woord vrijheid tot een begrip met inhoud maakt.
  Ofwel leef je, ofwel besta je…..

  • Zo, dat heeft u echt heel goed en mooi gezegd. Ik denk er zo ook over!
   Als je LEEFT: dan durf je je mening te uiten, maakt niet uit wat mensen denken. Ligt aan je ontwikkeling (ervaringen en leeftijd maar ook behaalde doelstellingen vooral: ZELF WAARDE!).

   Als je BESTAAT: dan ga je als een dode zalm mee met de stroom.

   Dat is het ENIGE dat hieruit te concluderen is.
   Onderzoek stamt af van de jaren 70 (en ervoor).

   De MENSHEID is echt wel heel anders ontwikkeld hedendaags, mentaal gegroeid!!
   Helaas niet altijd op juist het cruciale vlak. En dat is: Een ander je niet laten dwingen of jezelf gedwongen voelen om een lichaamsvreemde vloeistof in te laten spuiten.

   Welteverstaan; een lichaamsvreemde vloeistof die KUNSTMATIG is ontworpen en waar jezelf géén plezier aan beleeft……

 2. Er werd aangegeven dat het een experimenteel dna veranderende prik (ze hebben de defenitie van vaccin er zelfs voor aangepast) was.
  Alleen klinisch getest.
  Een vleermuisgriep overgeslagen op de mens?
  Ik dacht, ik heb nooit griep, ik kijk de kat wel uit de boom.
  De eerste cijfers?
  Gemiddelde leeftijd van overlijden 81 jaar, vaak met meerdere onderliggende lijdens.
  Toen dacht ik: “je bent gek als je die prik neemt”.
  Dat zeg ik maar niet hardop tegen collega’s…

 3. Niet om op mijn borst te kloppen, maar ik ben één van die niet opgeleide of getrainde mensen, die via gevoel en logisch denken meteen zag dat via de MSM leugens verspreid werden.
  En dat de wereldleiders misbruik maakten van het kuddegedrag van de mens om via angst hen zover te krijgen dat er geen handen meer werden geschud, geen omhelzingen en gedwongen thuiszitten!
  Ongelooflijk vond ik dat en ik was ervan overtuigd dat het met kuddegedrag te maken heeft, want als ik ergens een hekel aan heb is het wel dat!
  Let wel, er is helemaal niets verkeerd aan kuddegedrag want zelf doe ik graag mee aan massale toerritten op de bromfiets.
  Maar de manier waarop misbruik daarvan gemaakt werd was voor mij ongelooflijk!

 4. ” mensen die nooit zo’n les gevolgd hebben, vaak geen formele opleiding gehad hebben”

  Heel herkenbaar type.
  Heeft nooit universitaire opleiding behaald, baalt dat anderen om hem heen wel een titel hebben (maar daar niet mee hoeven te pronken), dan mee kan doen aan een MBA programma.
  Dat is een paar jaar netwerken met een absurd dure buitenlandse excursie, een pruttitel en ze denken het helemaal gemaakt te hebben.
  Zielig soort.

  Ook een marketingcursus, commerciële cursus of diepgaandere psychologie geeft deze kennis.

  Daarnaast is het wat mij betreft niet meer dan zelf blijven denken. (Los van de interessante theorieën erachter)

  Omgekeerd, hoe oerdom, simpel volgzaam moet je wel niet zijn om een onbekend, niet langdurig getest goedje in je ader te laten spuiten dat je doet voor een ander (lees: big pharma) tegen een onbenaamd griepje. Dat dan vervolgens niet werkt maar je wel aan een prikabonnement helpt.

 5. Ik ben altijd al bezig met gezonde voeding en kruiden. Ergens in de eind jaren 90 toen veel kruidenproducten verboden werden om gezondheidsclaims er bij te zetten. Ging ik er helemaal in verdiepen merkte dat de suikerindustrie en farmaceutische bedrijven behoorlijk invloed hebben wat wel of niet op de markt mag gebracht worden.
  Dus toen de ‘covidprik’ kwam. En dat ivermectine uit de handel werd gehaald klopt er iets niet… en toen had ik het gelijk door. Vanaf dat punt doorzag ik het. Ondertussen doorzie ik alles helaas.

  Daarnaast is mijn karakter ook onderzoekend (ik neem niet gelijk iets aan) en het interesseert mij niet als ik een andere mening heb dan anderen.

 6. Three things worked for me; 1. It had a smell about it from the beginning; 2. Advice from my seventh grade teacher, “If you ask no other question, always ask why?”; Decades if IT experience taught me to not to use the first release.

 7. Ik behoor bij de laatste groep. Al is niemand het eens met mijn standpunt, het doet me weinig. Ben ook best eigenwijs. De grootste trigger van mijn denken was dat ik het niet kon rijmen dat gen modificatie in de landbouw hier in de EU verboden is en dan zou het ineens wel toegestaan zijn in medicijnen die c-19 tegengaan. In andere medicatie is het nog steeds niet toegestaan. Dit zal binnenkort wel veranderd worden. Had in de Sunday Times vernomen dat er mrna prikken op komst waren voor hartproblemen. Goh , wat toevallig hè. Ook zal het binnenkort wel in ons eten komen en worden we afhankelijk van Monsanto zaden.

 8. Het moment dat er een ic boot klaar lag met 500 bedden en personeel. Afgewezen door vws omdat er geen capaciteitsprobleem was op dat moment en dit ook niet in de toekomst was voorzien….Vreemd als een pandemie net uitbreekt.

 9. Wel nog gewoon je post (= papier) ontvangen. Maar niet meer contant (= papier) mogen betalen i.v.m. overdracht van het virus. Ben sowieso nogal nuchter aangelegd en heb niet zo’n behoefte om overal achteraan te lopen. “If I die, I die” en in de tussentijd wil ik graag nog een beetje leuk leven hebben.

 10. Nadat de Inspectie huisarts Rob Elens verbood om zijn covid-patienten nog langer te genezen via het succesvolle Zelenko-protocol ( waarmee hij vele patienten genas ) bereikte mijn wantrouwen tegen het systeem zijn hoogtepunt.
  Complete waanzin dat mensen niet vroegtijdig mogen genezen van covid omdat daarmee de prikken overbodig zijn , was voor mij HET overduidelijk alarmsignaal dat de ” vaccins ” biowapens van de elite moeten zijn….!
  Informatie op Internet bevestigde al snel mijn vermoeden, waarna ik helemaal klaar was met de stroom van covid-leugens inclusief de walgelijke vaccins propaganda van Rutte&de Jonge en corrupte MSM.

 11. Er zijn nog veel meer vragen die je kan stellen….

  Maar ik heb hem niet genomen omdat ze mijn cellen iets willen laten produceren wat ze niet horen te doen.
  Ieder weldenkend mens zou dan argwanend moeten zijn.

  Daarbij de druk op het te nemen…
  (Als anderen willen dat ik iets doe of neem, is het meestal niet in mijn voordeel)

  En tot slot:
  De regering is echt niet bezorgd over mijn gezondheid. Ze zijn nog nooit aan mijn deur geweest om te vragen hoe het met me gaat.

  Nu zijn ze ineens wel bezorgd? (Haha)

  Nee hoor, het maakt ze geen zak uit.
  Als ik er morgen niet meer ben slapen ze nog net zo goed

 12. Bij mij gingen de alarmbellen rinkelen toen ze wilden dat we mondkapjes gingen dragen maar dat we de enige soort die daadwerkelijk bescherming biedt tegen virussen (waarvan ik meteen een paar had gekocht) niet mochten dragen …..

  • Monique, ik heb mij nog nooit aan ook maar 1 maatregel gehouden.
   Geen mondkapje, geen extra handen wassen, geen anderhalve meter, gewoon handenschudden en omhelzen, geen avondklok … ik heb het altijd geweigerd.

   Weet je wie het sterkste immuunsysteem hebben …. mensen die op een vuilnisbelt leven want hun immuunsysteem moet overuren maken.

   Mondkapjes is als een mug tegenhouden met kippengaas.

 13. Ik heb vele jaren een praktijk gehad in alternatieve geneeswijze, acupunctuur, Chinesekruiden, diverse soorten massages, westerse medische basiskennis, etc, etc. Mijn vrouw werkte op de spoedeisende hulp .

  Je wil niet weten hoevaak ik mensen heb teruggestuurd naar hun huisarts met de mededeling dat ik vermoed dat ze dit of dat hebben. Boze telefoontjes van huisartsen met verwijten dat het onzin was. Ik adviseerde deze mensen dan op eigen gelegenheid naar spoedeisende hulp te gaan en voor het gerichte onderzoek te vragen. Nog nooit zat ik er naast en alle mensen hebben op tijd hun behandeling gekregen. Gelukkig waren er ook huisartsen tussen die naderhand excuses aan hebben geboden.

  Zelf ben ik 67 jaar en 5 jaar geleden een hartinfarct gehad. Op de spoedeisende hulp konden ze het niet ziet op ECG. Ze zagen wel dat ik flink ziek was. Uiteindelijk toch een Hartkatheterisatie gedaan en wat bleek licht hartinfarct en kreeg 2 stents.
  Door de stents moest ik 1 jaar medicijnen slikken. Na dat jaar gelijk mijn medicijnen afgebouwd. Ik gebruik nu helemaal niets meer .

  Wel mijn voeding aangepast. Het dieet van hartstichting wat ik 30 jaar had gevolgd over boord gegooid en eet nu koolhydraat arm, eet in de morgen 3 gebakken eieren en uitgebakken spek en ’s avond een lekker stuk vlees met veel verse groenten en af en toe fruit maar ook niet teveel vanwege de suikers.

  Suikers zijn echt het gif.

  Ik heb over heel de wereld gereisd en mijn vaccinaties genomen waarvan ik dacht dat ze goed voor mij zijn.
  Maar dit vaccine en hoe het tot stand is gekomen vertrouw ik voor geen meter.
  Na de Mexicaanse griep en die vaccinaties ( die ik gelukkig ook niet genomen heb ). Ook het pushen van de regering en RIVM heeft er toe bijgedragen dat ik er veel over ben gaan lezen en tot het besluit gekomen dat ik ook in de toekomst ieder vaccine zal weigeren want ik kan de overheid en ” de wetenschap ” totaal niet vertrouwen en in het RIVM heb ik al nooit vertrouwen gehad.

  Mensen , heel erg belangrijk, blijf bij je gevoel en houd je rug recht. Het is jou lichaam en niet van de staat of van justitie.

  Als de gen injecties zo veilig zijn waarom worden deze farmaceutische bedrijven vrijgesteld van schadeclaims. Pfizer het bedrijf dat inmiddels vele miljarden schadeclaims aan zijn broek heeft… nee dank je.

  Leef je leven, laat je niet bang maken, eet koolhydraat arm en beweeg voldoende.
  Vooral veel genieten en stoppen tv kijken en krant lezen.

   • Dat klopt ook echt.
    Mensen die diabetes hebben of hoge bloeddruk hebben en overschakelen naar koolhydraat arm genezen in de meeste gevallen.

    Sinds ik koolhydraat arm eet geen ontstekingen, geen winden en je voelt je veel beter.

    Het is niet het hoge cholesterol wat gevaarlijk is maar de suiker die ontstekingen veroorzaken in je bloedvaten en daardoor een hartinfarct kunnen veroorzaken.

   • Dat is knap.
    Witte suiker bestond toen nog niet eens.
    Het enige wat als peperdure delicatesse en mondjesmaat beschikbaar was, was bruine rietsuiker.
    Rond 1800 werd hier nog geen 2 kilo per persoon per jaar van geconsumeerd.
    Rond 2000 was het gebruik ruim 250 gram per dag…..

    • Misschien handig eens te kijken wat de Romeinen gebruikten om zaken te zoeten, behalve blaadjes en honing…..en ja, suiker bestaat ook al hel lang, gekristalliseerd sap van zoete biet….

  • Hoeveel mensen zijn gestorven aan suiker?
   Ik ken er geen.
   Wordt niet suiker verantwoordelijk gehouden voor de gevolgen van de schade veroorzaakt door vaccinaties.
   Tijdens de Biafra crisis met de uitgehongerde, zieke kinderen hoorde ik van een arts over een zeer goedkoop medicijn.
   Namelijk een zakje zout en een zakje suiker.
   Het zakje zout voorkomt verdere uitdroging van het lichaam en de suiker geeft weer de extra en broodnodige energie om te herstellen.

 14. Ik weigerde omdat zelfs, een volledig uitgetest, “betrouwbaar” écht vaccin toch bijna mijn dood geworden is…wie kan mij dan VERZEKEREN dat deze nieuwe “cocktail”, niet getest, …mijn dood niet zal betekenen..het lag er zó vingerdik op..wie het niet zag, niet hoorde..was blind én doof…

 15. Ik beschouw wappie als een ere naam. Het zijn deze wappies die veel lezen en zich verdiepen in de materie.

  Ik heb het allang opgegeven om te proberen schapen iets bij te brengen. Ik steek daar geen tijd meer in en je krijgt stank voor dank.

 16. Mijn redding is dat ik nooit de krant las of nieuws wilde zien. Van kinds af aan werd ik door mijn ouders gedwongen om de voorpagina te lezen, maar ik verafschuwde alle negativiteit en de plaatjes maakte het al helemaal moeilijk om mee te dealen. Op jonge leeftijd stapte ik uit mijn beschermde wereldje om de “echte wereld” te zien. Ik zag dat de echte wereld afschuwelijk was en mooi tegelijk. Prachtige natuur die vernietigd werd, overal chinese bedrijven, maar de lokale bevolking zag niets terug van dat geld. Het enige wat zij ontvingen was een afgebroken leefomgeving met palmolie, of vervuild water, bossen die gekapt waren etc. De kloof tussen mijn vrienden en familie werd steeds groter. Ik die geen waarde hechtte aan materie en zij die alleen maar denken aan materie, rijkdom en gemak. Ik heb mijn hele leven mijn eigen pad gevolgd en me heel alleen gevoeld. Ik begreep niets van de wereld en zij niet van mij. Het enige wat ik weet is dat in een normale oorlog kunnen mensen zich nog verschuilen achter anderen, in deze oorlog zal iedereen afzonderlijk een keuze moeten maken tussen goed en kwaad, rechtvaardig en onrechtvaardig, vrijheid of gevangenschap. Niemand zal de dans ontspringen. De keuze zal vroeg of laat gemaakt moeten worden. Waar is jouw grens, wat is jouw keuze? Hoe eng het ook is, als je geen keuze maakt dan wordt het alleen maar enger en gevaarlijker. Omstreeks juni verwacht ik de lege schappen, omstreeks november het omvallen van banken, iedereen die dan nog geen stappen heeft gezet om een bepaalde vorm van onafhankelijkheid en zelfvoorzienendheid te creeeren is te laat, maar zelfs dan is er een keuze. Die keuze is dan nog enger en moeilijker. Ik wens iedereen succes en sterkte. Het valt mij op dat er veel gesproken wordt over wat de buitenwereld doet, maar nog veel te weinig over wat wij individuen afzonderlijk maar vooral ook samen zouden kunnen doen. We gaan naar een ruilmaatschappij, we zullen merken dat we elkaar nodig hebben en dat we het niet alleen kunnen. Het individualisme van de laatste 20 jaar heeft er voor gezorgd dat mensen alleen maar aan zichzelf denken. De eerste stap is denken, als ik de ander help dan heb ik de wereld een stukje mooier gemaakt. Het resultaat is dat je jezelf een veel aardiger mens vindt en dat je jezelf ook veel nuttiger voelt, dus je hebt jezelf uiteindelijk ook geholpen. Hard werken wordt straks niet beloond, je geld is niets waard, bezittingen zijn van je baas of de bank, dus maak tijd voor jezelf te redden en anderen.

 17. Laatst nog de consensustheorie meegemaakt in een BHV-training. Bij de blusduur van een brandblusser bleef iedereen in de minuten hangen. Ik wist, dat het 20 à 30 seconden was. Ik was als laatste aan de beurt. Evenals bij de coronacrisis ging ik niet aan mezelf twijfelen. Ik gaf de anderen nog mee: “Waarom zouden ze die dingen zo groot maken, dat je ze nog net kunt tillen?” Maar je zag, dat de gok van de ene de andere beïnvloedde.

 18. Ik wist vanaf het begin van Covid 19 intuitief dat dingen niet klopten.
  Toen er sprake was van mRNA vaccins ben ik veel gaan lezen (o.a. Frontnieuws)en dacht nee, dat ga ik niet nemen (Prizer/Moderna/BioNTech.
  Ik heb de druk van mijn omgeving weerstaan; mijn dochter (37) en schoonzoon (40) waren
  mij tot grote steun. Ook enkele vrienden en vriendinnen en een aantal mensen met wie ik wereldwijd
  kon sparren. Toen hoorde ik zoveel, vooral dingen die je niet in de media kon lezen, omdat zij het
  narratief van de overheid volgden. Inmiddels heb ik een hele database opgebouwd en een logboek (inmiddels 2), dat ik iedere dag bijhoudt met datum en bronvermelding. Ik heb het geluk dat 2 vriendinnen arts zijn (Eén is bioloog/arts, de ander farmacoloog en arts). Ik ga ook met niemand meer in discussie.
  Ik zeg je bent verantwoordelijk voor je eigen daden, soms zeg ik wel : onwetendheid is een zegen, ignorance is een bliss (mijn halve familie en vriendenkring zijn Engelstalig). Ik zou heel blij zijn, als deze zomer de waarheid aan het licht komt, maar we zitten nu met een proxy-war, dus ik weet het niet. Wel zie ik veel mensen die gelukkig geen 4e vaccinatie nemen, die het wel doen zijn helemaal verloren, houden geen immuunsysteem meer over. Ik (72) ben nooit ziek, geen Covid 19 gentherapie, neem ieder dag combi van calcium/magnesium/zink en vitamineD3/25 (in de winter D3/50). Ik zie in mijn omgeving veel zogenaamde griep, luchtwegaandoeningen, hersenmist en huidaandoeningen…..maar mondje dicht.

 19. Ik heb ruim 15 jaar zeer intensief onderzoek gedaan naar het aspect gezondheid. Met als resultaat de conclusie, dat er slechts 10 oorzaken zijn voor het verlies van gezondheid.

  Geen enkele oorzaak is echter onderdeel van een protocol. Dus is ziek zijn/worden/blijven een logisch gevolg.
  Tevens werd de meer dan dubieuze rol van de farmacie overduidelijk aangetoond.

  Omdat alle logica ontbrak vanaf het allereerste begin, heb ik daarom de complete plandemie altijd opgevat als een persoonlijke oorlogsverklaring.

 20. Het was vooral dat overduidelijke pushen van de prikken, dat wantrouwen opriep en de snelheid waarmee de zogenaamde vaccins al ontwikkeld waren voordat we het woord Covid19 nog maar kenden, dan het opsluiten en isoleren van oude tehuis bewoners, dat je toch niet anders kunt denken dan: hier wordt een vies spelletje gespeeld.

 21. De zin in een van de eerste prutconferenties ‘we weten nog te weinig van Corona en het verloop van een besmetting met het virus af, maar de vaccins zijn volop in ontwikkeling en daar vestigen we alle hoop op’ was voor mij een hele grote rode vlag.
  Hoezo weinig van een ‘besmetting met een virus’ afweten maar de ‘remedie’ hebben we al bijna???

 22. Voor mij sprak Gods geest dat dit vaccin de opmaat naar het teken van het beest is openbaringen 13vers 16t/m18 en dat het een doder is. Ook dat de pandemie een plandemie is

  En de volgende komt eraan

 23. Bij mij ging er een bel rinkelen toen er “vleermuis ziekte” werd gezegd.
  Omdat er over de hele wereld al JAREN/ EEUWEN lang vleermuizen etc. gegeten wordt en er nooit ZO ingrijpend is om gegaan met een dier-op-mens virus zoals de jaren ervoor.

  OOK dat we te kampen bleken te hebben met een “ZWAAR GEVAARLIJK LONGVIRUS”
  Maar ik de dagen, weken, maanden hieropvolgend ALTIJD tabak verkoop door heb zien gaan (met de daarop ONDERLIGGEND LIJDEN afbeeldingen). En daarbij NIEMAND van de Politiek destijds —meer dan 7 maanden achter elkaar!! — direct zichzelf echt goed beschermde.

  De propaganda ging vooral in horro beelden laten zien op tv.
  Ik kijk al 10 jaar geen nieuws meer / televisie en moest het van collega’s horen.
  Die waren STOM verbaasd dat ik niet bang was van de beelden (die ik nooit gezien had) maar ik zei toen al gelijk; HOE WEET JE DAT HET VIRUS OVERLEDENEN ZIJN? WIJ ZIJN ER NU TOCH OOK ALLEMAAL NOG NA DE ZOGENOEMDE “eerste” uitbraak in september 2021!!!”

  Toen maakte ik geen connectie meer met ze.
  Ze zijn totaal verdwenen in angst.
  Als een moeras, in weggedreven.

  Nu 2 jaar later niet anders….

  Het klopt niet!

 24. Toen in maart 2020 de bangmakerij begon en ik de artikelen in de krant las, dacht ik al: dit is geen nieuws, dit is propaganda. Daarna ben ik wat dieper gaan graven en dan gaat er een beerput open. Nooit aan maatregelen mee gedaan. Ga de discussie met mensen meestal uit de weg, dat roept zo veel weerstand op. Wel was ik afgelopen jaren over Klimaat ook al zeer sceptisch geworden en er zijn zeker overeenkomsten.

 25. Toen de eerste maatregelingen kwamen, had ik meteen al het gevoel dat het niet klopte ! Ik heb 47 jaar fulltime gewerkt in de zorg. Eén van de eerste dingen, die ik leerde op de OK, was dat mondkapjes alleen nuttig waren om de operatiepatiënt niet tijdens het opereren te besmetten met bacteriën. Ook werd mij verteld dat mondkapjes nutteloos zijn tegen virussen. Dus toen wij geacht werden om mondkapjes te dragen om overdracht van het coronavirus te voorkomen, dacht ik meteen: ‘Wat is dit voor nonsens’ ! Virussen dringen overal doorheen, want ze zijn zoveel kleiner dan bacteriën. Ik heb ze dan ook nooit gedragen.
  En aangezien wij gezond leven en een gezond eetpatroon hebben en ook extra vitamine slikken, hol ik echt niet naar de eerste de beste priklocatie om het zgn. ‘Vaccin’ te halen. Wij zijn heel blij dat we gewacht hebben, al heeft ‘onze’ regering het ons niet makkelijk gemaakt. En dat voor een wereldwijd sterftecijfer van 0,23 % !?!?!? Nog niet eens 1% van de wereldbevolking. Aan het ‘vaccin’ zijn inmiddels vele malen meer mensen gestorven. Bovendien zijn mondkapjes heel slecht voor mensen !! Zij zorgen ervoor dat je stofdeeltjes inademt en steeds weer de ‘oude’ uitademing weer inademt. Dat is al slecht. Bovendien hebben de hersenen van de mensen, die de hele dag met zo’n lap voor hun mond lopen, kans op beschadigingen vanwege het zurstof tekort ! Een waarschuwing daarvoor is zeker op zijn plaats !!

 26. Ik heb als verpleegkundige gewerkt en dacht vanaf dag 1, wat een onzin. De symptomen die als “O, zo gevaarlijk” werden omschreven, kwamen overeen met griep klachten. En als je dat hebt, dan blijf je in bed en uitzieken. En er zullen altijd mensen zijn voor wie de klachten ernstiger verlopen, waardoor ze opgenomen moeten worden. Zoals bijvoorbeeld in 2017/2018, toen konden de ziekenhuizen het ook niet aan. Verder had ik al gelijk mijn bedenkingen bij de wonderprik, terwijl er ook alternatieven waren. Mijn ervaring in de gezondheidszorg heeft het vertrouwen in de farmaceutische industrie al jaren geleden doen kelderen. Ik moet ze wel nageven, dat ze de psychologische oorlogvoering en omkopingen met geld perfect hebben uitgevoerd. Want ik kon praten als Brugman, cijfers laten zien, bedenken voorleggen en waarschuwen, maar niets hielp. Toen heb ik afgelopen jaar maar eens een cursus Sociale psychologie gevolgd via het STAP-budget, zodat ik nog een beetje meer doorkrijg hoe ze te werk gaan. Voor mijn gevoel ging het trouwens om een financiële crisis, waar een “gezondheidscrisis” van gemaakt is. Met als doel om de wereldbevolking een beetje richting de “Georgia Guidestones” te laten komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in