U zult deze getuigenissen niet horen van de Westerse mainstream media. De Westerse media zijn inderdaad schuldig, omdat zij de omvang van de misdaden van de Oekraïense nazi’s trachten te verhullen.

Backup:


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Video van uitzicht van de groep Oekrainse soldaten op de Russische tank die hen van dichtbij beschiet (21+)Volg Frontnieuws op Telegram

  Geconfronteerd met een nederlaag probeert het Kievse regime wanhopig de oorlog regionaal uit te breiden en de buurlanden te betrekken
Vorig artikelHarder nadenken over valse vlaggen en andere fabels
Volgend artikelDe erfenis van Madeleine Albright leeft voort als valse vlag aanslagen en nepnieuws die rechtstreeks uit het Joegoslavische oorlogshandboek komen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Dank U wel voor deze video.
  Ik zal deze video laten zien aan de mensen die bij mij inwonen (nog wel) en van Oekraïense afkomst want ik nu wordt al voor een verrader uit gemaakt omdat ik correct de situatie probeert uit te leggen waarin wij terecht gekomen zijn.
  De bom barste al net nadat ik zei (provocerend) dat de heer Poetin mijn grootste vriend is op dit moment.
  Ga al ruim 20 jaar om met dat spul maar het ga me nu de keel uithangen.
  Het meest corrupte land van Europa en gedragen zich als parasieten.
  En ik kan het weten.
  Je helpt die mensen vanuit je hart met alles en zo gauw als ze hun doel bereikt hebben krijg jij een mes in je rug en ze proberen je ook nog financieel te benadelen.
  Ik ben er klaar mee !!!!! Ukraine

  Groet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in