Volgens Dr. Reiner Fuellmich, wordt ons een groot gentherapie experiment verkocht als een vaccin. En de PCR-testen tonen geen echte infectieuze ziekte aan.

Meer en meer advocaten vormen internationale netwerken om de Corona-leugens te bestrijden. Volgens Dr. Reiner Fuellmich, wordt ons een groot gentherapie experiment verkocht als een vaccin. En de PCR testen tonen geen echte besmetting met een ziekte aan.

Dr. Reiner Fuellmich ziet in de persoon van viroloog Dr. Christian Drosten een sleutelrol weggelegd. Zijn PCR-test slaat ook aan bij mensen die geen symptomen hebben. Men spreekt dan van een asymptomatische infectie. Maar dit is misleidend.

Mensen die geen symptomen hebben, zijn meestal gezond. Je bent niet ziek alleen omdat je geïnfecteerd bent met een virus. Dit komt doordat bijna alle mensen in hun dagelijks leven dag na dag allerlei bacteriën en virussen inademen. Het immuunsysteem kan het aan. Je bent pas ziek als de virusbelasting zo groot is dat het immuunsysteem het niet aankan, je ziekteverschijnselen vertoont en besmettelijk bent. Maar de PCR-test slaat ook aan als je niet besmettelijk of ziek bent. Kortom, als een test aanslaat op het Coronavirus dat zich momenteel verspreidt (SARS-CoV-2), betekent dat nog niet dat u de ziekte Covid-19 hebt.

Daarom wordt de zogeheten Drosten-test door juristen over de hele wereld kritisch bekeken. Meer en meer advocaten vormen netwerken en ondernemen gerechtelijke stappen tegen het officiële gebruik van PCR-tests. Er zijn ook enkele eerste gerechtelijke overwinningen geboekt, bijvoorbeeld in Portugal en Oostenrijk.

Steeds meer virologen geloven niet meer dat het gaat om het voorkomen van een viruspandemie, maar om iets anders. De advocaat Reiner Füllmich gaat ervan uit dat het in werkelijkheid gaat om economische en sociale veranderingen, om de vernietiging van de middenklasse ten gunste van de mondiale ondernemingen van “Big Tech” en “Big Pharma”.

  MIT wetenschapster "We vergiftigen in feite alle mensen die geïnjecteerd worden met spike-eiwitten"

De zogenaamde Coronavaccinaties zijn helemaal geen vaccinaties, maar een groot gen-therapeutisch experiment.

Momenteel wordt wereldwijd een groot gen-therapeutisch experiment met mRNA-stoffen uitgevoerd. De zogenaamde inentingen zijn dus helemaal geen vaccinaties in de ware zin van het woord. De enige reden waarom het een vaccinatie wordt genoemd, is omdat het wordt ingespoten met het ogenschijnlijke doel immuniteit op te wekken.

In Israël zijn de sterftecijfers als gevolg van deze zogenaamde vaccinaties hoger dan die als gevolg van het Coronavirus, zegt hij. Het gentherapie experiment loopt uit de hand.

Maar in plaats van gezondheid zijn de drijvende krachten achter de inentingscampagnes gericht op beheersing en, in de zin van de Great Reset, op globale veranderingen en mogelijk ook op bevolkingsvermindering.

(Bekijk de volledige video met Reiner Fuellmich hier – Duitse taal.)

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Advocaten bereiden Neurenburg 2.0 voor om allen te vervolgen die de Coronavirus zwendel in stand hielden

Vorig artikelPuur, onversneden kwaad
Volgend artikelJonge, gezonde vader krijgt beroerte paar uur na inname J&J-vaccin en is verlamd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in