Er zijn een paar invloedrijke globalisten, die naar eigen zeggen de Corona-crisis zien als een enorme kans om onze wereld te “resetten”. ∼ Kamerlid Gideon van Meijeren

De Nederlandse conservatieve partij, Forum voor Democratie (FvD), heeft gisteren in Amsterdam een massaal Paasprotest gehouden tegen de Grote Reset. Zoals parlementslid Gideon van Meijeren uitlegde, “De coronaregels zijn even gepauzeerd, maar de uitrol van de totalitaire agenda gaat in sneltreinvaart door. Daarom mogen wij ook niet achterover leunen. Het verzet MOET doorgaan!”, schrijft Rairfoundation.com.

De aanwezigen droegen Nederlandse vlaggen, gele paraplu’s, en rode hartballonnen. Forum-parlementsleden Pepijn van Houwelingen en Gideon van Meijeren spraken de menigte toe. Van Meijeren zei onder meer dat “de coronamaatregelen weliswaar een tijdje zijn opgeschort, maar dat de “vrijheidsstrijders” niet zullen rusten “totdat Nederland een echte democratie is. Hij verwees ook naar Pasen en zei dat de demonstranten, net als Jezus, opstaan tegen een elite en strijden voor de waarheid.

Thierry Baudet, de leider van de FvD-partij, bracht gisteren op social media een bericht uit waarin hij verklaarde: “Geen Grote Reset!”:

Nederlandse premier is een Globalist

Kamerlid Van Meijeren heeft eerder de premier van Nederland, Mark Rutte, ontmaskerd als een Globalist. In wat een epische confrontatie werd genoemd, liet het Forum voor Democratie Kamerlid Rutte vernederd achter, nadat hij zijn leugens over de “Grote Reset” had ontmaskerd.

  Seksuele voorlichtingsgroep adviseert kinderdagverblijven om "Seksuele spelletjes" en naakt "Ontdekkingsruimten" te creëren

Kamerlid Van Meijeren verklaarde eerder dat,

Steeds meer mensen zien dat het een grote leugen is dat de huidige Coronamaatregelen bedoeld zijn om de volksgezondheid te beschermen. Dat roept de vraag op: waarom worden al die vreselijke maatregelen doorgevoerd die onze hele manier van leven veranderen, onze hele samenleving kapot maken?

Nu zijn er een paar invloedrijke globalisten, die naar eigen zeggen de Corona-crisis zien als een enorme kans om onze wereld te “resetten”. Dat betekent dat zij een perverse prikkel hebben om dit langer te laten duren.

“Corona is het alibi… de aansporing om de nieuwe wereldorde te realiseren

De FvD is een van de weinige conservatieve partijen in Europa die linkse regeringen en supranationale organisaties, zoals het Wereld Economisch Forum, aan de kaak gesteld en veroordeeld heeft. Hun geplande en uitgevoerde reacties op Covid zijn geweest om hun macht en controle te vergroten. Zoals Thierry Baudet, de leider van de FvD-partij, eerder heeft verklaard: “Corona is het alibi, het voorwendsel, de aansporing om de nieuwe wereldorde te verwezenlijken die al lange tijd wordt voorbereid en gewenst.”

De leider verbaasde eerder ook het parlement toen hij “een profetisch pandemie-scenario uit een rapport van de Rockefeller Foundation uit 2010″ noemde, dat veel tirannieke bewegingen van regeringen weerspiegelt die vandaag op wereldschaal spelen”:

Ook Duitsers protesteerden voor vrijheid en tegen de Grote Reset van het Wereld Economisch Forum. Tienduizenden Duitsers gingen de straat op om te eisen dat de regering zou ophouden met het opstellen van de Covid-beperkingen, die inbreuk maken op hun grondrechten.

  8 tekenen die aantonen hoe bizar onze samenleving aan het worden is

Eisenach, Duitsland

Nürnberg, Duitsland

Freiberg, Duitsland:

Bautzen:

Mannheim, Duitsland:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

FvD staat op: “Het hele coronabeleid is gebaseerd op een web van list en bedrog”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinsceptici zijn de ware kritische denkers – Wij hebben de meest gesofisticeerde vormen van manipulatie overwonnen
Volgend artikelJa, ik ben een samenzweringsrealist: Alle regeringen zijn samenzweringen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Dit bericht alleen maar lezen als je nog normaal bent en niet de leugens van Rutte en Hugo geloven zelfs u kinderen zijn tegen u op gezet en zullen ook straks hun ouders en familie doden want dat zal de opdracht van de elite zijn je doet wat wij zeggen of je gaar eraan, je zal maar zo een kind hebben groot gebracht en alle liefde heb gegeven je moordenaar zal zijn en neem maar van mij aan de huidige wereld leiders geeft niets om mensen laat staan aan jullie volgers zij gaan over lijken. WORDT WAKKER.

  2. “…gingen de straat op om te eisen dat de regering zou ophouden met het opstellen van de Covid-beperkingen, die inbreuk maken op hun grondrechten.”

    Bijzonder eigenlijk.
    Hiermee accepteer je ondergeschiktheid.
    We moeten ze simpelweg compleet negeren, massaal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in