Foto van Pixabay

De WHO heeft gewaarschuwd voor een “ongewone toename” van myocarditisgevallen bij baby’s die in het Verenigd Koninkrijk geboren zijn.

De toename van myocarditis is dramatisch. Een ziekenhuis in de regio Zuid-Wales meldde de afgelopen zes jaar slechts één geval van myocarditis bij pasgeborenen en baby’s, schrijft The Vigilant Fox.

Maar in een tijdsbestek van minder dan een jaar, tussen juni 2022 en april 2023, “presenteerden zich tien baby’s jonger dan 28 dagen met symptomen van myocarditis” in datzelfde ziekenhuis.

“Ik weet wat u op dit moment denkt,” zei Epoch Times-presentator Roman Balmakov. “Wat kan er mogelijk hebben geleid tot deze toename van het aantal gevallen van myocarditis bij baby’s in de jaren 2022 tot 2023? Zou het iets te maken kunnen hebben met de grootschalige push om iedereen in het land, inclusief zwangere vrouwen, volledig te laten vaccineren?”

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) vermoedt dat het enterovirus de oorzaak zou kunnen zijn van deze verontrustende stijging van het aantal gevallen van myocarditis. Ze erkennen echter dat myocarditis door dit virus meestal “zeldzaam” is.

Het blijft een raadsel waarom de WHO geen onderzoek overweegt of voortzet naar de vraag of het experimentele vaccin, dat aan miljoenen zwangere vrouwen is toegediend, mogelijk verband houdt met deze verontrustende trend.

In de Pfizer-documenten staat gedetailleerd beschreven dat “transplacentale” blootstelling aan het vaccin kan gebeuren en ook gebeurt.

Misschien moet de WHO eens goed kijken en onderzoeken of dit verontrustende fenomeen iets te maken heeft met de plotselinge toename van myocarditis onder pasgeborenen in het Verenigd Koninkrijk.

De volledige video over dit onderwerp en over de dood van profbasketballer Oscar Cabrera Adames vindt u op de onderstaande link:

  De media geven (eindelijk) toe dat lockdown erger is dan "Covid"... maar waarom?

Profbasketballer geeft mRNA-vaccin de schuld van myocarditis, sterft aan hartaanval


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Blob begint te beven
Volgend artikelOnderschat Rusland op eigen risico: Een vergelijking van de overmoed van Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog en het huidige collectieve Westen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Het is ziek wat ik nu schrijf, maar ik begin me als ongevaccineerde wel wat veiliger te voelen. De massa gevaccineerden zullen er geen 2e keer intrappen lijkt me. Toch???
  En dan hebben ze weer de zelfde juridische status als ik. Ongevaccineerd dus. Wel met bloedklonters, maar he, je mocht op vakantie, naar de horeca ( wel 1,5 meter afstand), je baantje houden en dat is ook wat waard toch?

   • Ik zou mezelf elke avond in slaap janken. Of jezelf wijs maken dat de regering je gered heeft, of dat je je medemens gered hebt van deze vreselijke ziekte doordat jij zo verantwoordelijk bent geweest de VAXX te halen.

    En dan komt de woede! Ik wel en de ongevaxte niet. En tegen wie keert die woede zich, naar de ongevaxte of de overheid, nou ik ben zo benieuwd, de ongevaxte hebben het gedaan.

    • Goeiemorgen Gijp, ik bedoel … hoe ga je je vreten kopen en je huur betalen en al dat soort ordinaire basiszaken?

     • morge AZV, ja dat is een dingetje.

      Maar ik hoor nog niemand boos worden op de werkgever of overheid. De ongevaxte hadden het gedaan, en deze deden juist voorwerk want die wilde de spuit niet, die hadden belang dat er mensen niet werden gevaxxt en kwamen goed beslagen ten ijs. Maar de gevaxxte geloofde liever de overheid.

      Tja, als je zo slap bent en je medeburgers in gevaar brengt. Dan ben ik niet de persoon om een goed woordje voor ze doen in het Vaticaan. We hadden samen moeten opstaan,

      • @Gijp

       Of en hoe er verzet is gepleegd door werknemers weet ik om eerlijk te zijn niet; ik was er niet bij en heb er niets van meegekregen, maar dat heeft meer te maken met de hoedanigheid van mijn eigen huidige levensomstandigheden. Dat heeft er ook voor gezorgd dat ik geen verstrekkende confrontaties had met pro prikkers. Ik realiseer me goed dat ik daarmee in een ´bevoorrechte positie´ verkeerde.

       Want hoe is het voor degenen die met de rug tegen de muur worden gezet; in die zin dat hen gedreigd wordt ontslagen te worden. Welke roverheidsinstantie gaat deze persoon financieel opvangen? Of in het verlengde en zelfstandiger: hoe gaat iemand zichzelf eventueel met gezin opvangen? Dat is iets om serieus over na te denken. Denk ik.

       Wat kan men doen in zo´n situatie? En situaties die nog in het verschiet liggen? Samen opstaan zie ik niet gebeuren aangezien mijn ervaring is dat er geen samen is wanneer het er echt op aan komt. Of chaos moet groter worden en massaal dan wellicht komt er misschien iets van samen.

       Ik zie beelden voor me uit de U.S.A. waar men op diverse locaties massaal en samen buiten in tentenkampen leeft en niet vanwege de romantiek.

       Ondertussen ieder voor zich de ziektewet in?
       Samen. Massaal de ziektewet in.

     • De gevaxxte verloren alleen inkomen als ze de vaxx weigerde, maar wij verloren bijna onze vrijheid en werden mogelijk verkracht. Door die slappe groep die ook nee had kunnne zeggen.

      Gebaseerd op een leugen en in de Staatscourant stond al dat het om gentherapie ging. Experimentele gentherapie. Vind je het gek dat ik woeden op de gevaxxte ben. We hadden het samen kunnen en moeten stoppen.

 2. ´In februari 2021 lanceerde Pfizer een gerandomiseerde, placebogecontroleerde, waarnemerblinde studie om de veiligheid van zijn COVID-19-injectie – BNT162b2 – bij gezonde zwangere vrouwen te evalueren;

  De injecties zouden plaatsvinden tussen 24 en 34 weken zwangerschap, waarbij deelnemers 1-op-1 werden gerandomiseerd om een COVID-19-injectie of placebo te krijgen;

  De studie was aanvankelijk bedoeld om 4.000 vrouwen in te schrijven, maar Pfizer meldde zich slechts 349 aan en stopte vervolgens volledig met de inschrijving;

  De wijdverspreide goedkeuring door de CDC van COVID-19-opnamen voor zwangere vrouwen voordat de studie werd voltooid, heeft mogelijk de noodzaak van de proef tenietgedaan;

  Pfizer verklaarde dat omdat zoveel zwangere vrouwen al waren doorgegaan en de prik hadden gekregen, vanwege de goedkeuring van de overheid, de inschrijving daalde en er geen reden was om door te gaan met de studie.´

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/07/11/why-pfizer-stopped-covid-vax-pregnancy-trial.aspx
  https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2023/July/PDF/why-pfizer-stopped-covid-vax-pregnancy-trial-pdf.pdf

 3. Zijn COVID-19-injecties de “etnobom” dieIsraël begon zich te ontwikkelen in de eind jaren negentig?

  Zijn COVID-19-injecties de “etnobom” die Israël eind jaren negentig begon te ontwikkelen? – De COVID-blog® de mensen van die landen zijn mogelijk minder vatbaar of zelfs immuun voor nadelige effecten van de injecties.

  Wie zijn de Israëli’s?

  De westerse wereld verwijst naar het volk Israël als ‘Joods’. Bijbelse Joden zijn afstammelingen van de stam Juda, wat de mensen die het huidige Israël regeren niet zijn. Ongeveer 32% van de Israëli’s is Ashkenazi en politieke Zionisten, oftewel de heersers van Israël. We zullen ze door elkaar aanduiden met een van die twee namen of de nationaliteit in dit artikel. Je hoeft niet verder te kijken dan de Thora, in het allereerste boek, om te beginnen met begrijpen Asjkenazi’s.

  En de zonen van Gomer; Askenaz, en Riphath, en Togarma…Hierbij waren de eilanden van de heidenen verdeeld in hun land; ieder naar zijn tong, naar hun families, in hun naties.
  Genesis 10:3-5 (NBG).

  Ashkenazi’s zijn dus heidenen, volgens hun eigen Thora. Heidenen zijn natuurlijk niet-joodse mensen.
  Interessant of niet, de voorgaande passage komt alleen voor in de King James Version van de Bijbel. Het is verwijderd en/of gewijzigd in alle meest populaire latere Bijbelversies (bijv. NIV, ESV, enz.). Veel van mentale gymnastiek heeft decennialang plaatsgevonden over dit ene Bijbelvers. Deze blogger werd bijna geschopt uit een geschiedeniscursus op de universiteit voor het schrijven van een paper over Ashkenaz en Ashkenazis die de acceptatie uitdaagde verhaal.

  Het Nieuwe Testament is zelfs nog botter over het wie en wat van de hedendaagse Israëli’s.
  “Ik ken uw werken en verdrukking en armoede (maar u bent rijk) en ik ken de godslastering van degenen die zeggen dat ze Joden zijn, en het niet zijn, maar de synagoge van Satan zijn.” Openbaring 2:9
  (NBG)

  Een van de beste boeken die deze blogger ooit over dit onderwerp heeft gelezen, is The Invention of the Jewish People van Tel Aviv

  Universiteitshoogleraar geschiedenis, dr. Shlomo Sand. Het boek is natuurlijk alom aan de kaak gesteld door de mainstream media ondanks dat Dr. Sand de zoon is van overlevenden van de Holocaust en een vaste aanstelling als professor aan een van Israëls meest prestigieuze universiteiten. >>>

  https://thecovidblog.com/2022/01/17/are-covid-19-injections-the-ethno-bomb-israel-began-developing-in-the-late-1990s/

  • Adriaan W. juli 11, 2023 at 10:31 – Interessante inbreng. Ga ik even op doorborduren met ´slechts´ wat linkjes. Uiteraard ALLEEN voor geïnteresseerden, maar dat spreekt eigenlijk vanzelf.

   de geslachten van de zonen van Noach, Sem, Cham en Jafeth
   https://biblehub.com/kjv/genesis/10.htm
   Genealogie van Sem tot Abram
   https://biblehub.com/kjv/genesis/11.htm
   Genesis 12:1-3 / Genesis 3:15
   Het geslachtsregister van Jezus
   https://biblehub.com/kjv/matthew/1.htm

   Voor degenen die verder willen (weten/leren):
   The Name of God Series

   ‘Hij kent het aantal van elke haar op je hoofd en Hij kent je bij naam. Maar kent u de Zijne?
   Niet wat je wordt verteld, maar weet je hoe je moet komen tot de uitspraak die overweldigend in de Schrift wordt bevestigd? Nee, het is misschien geen naam die u momenteel gebruikt, omdat de Farizeese gedachte zelfs seminaries over deze kwestie heeft doorgedrongen, omdat we denken dat ze oud-Hebreeuws spreken, maar dat is niet zo.

   Er zijn overeenkomsten, maar het moderne Hebreeuws heeft nieuwe klanken en regels geïntroduceerd die in de oudheid niet bestonden en dit is van belang bij het bepalen hoe je Zijn naam moet uitspreken. Maakt het uit? Alleen als je een progressieve relatie met Hem hebt. Het echte punt is dat we het allemaal zouden moeten weten en de meesten spreken niet alleen Zijn naam verkeerd uit, maar ze hebben ook geleerd om de verkeerde naam helemaal te gebruiken. Het vreemde is dat elke klank in Zijn naam bestaat in elk van de talen waarin Zijn naam zogenaamd is gemigreerd, waardoor er nooit één letter hoefde te worden veranderd.

   Maar het is veranderd en door wie, wanneer en waarom? Dit is de introductievideo van een serie waarin we systematisch de juiste uitspraak zullen bewijzen, niet als taalkundigen zoals wij, maar als onderzoekers die misschien niet altijd alles precies uitspreken, maar we staan zeker achter elke conclusie heel sterk. We hopen dat u het ermee eens bent. Bekijk wat ons onderzoek te bieden heeft en ga erop uit en bewijs alle dingen voor jezelf.´

   Originele Engelse tekst:
   ´He knows the number of every hair on your head and He knows you by name. But, do you know His?
   Not what you are told but do you know how to arrive at the pronunciation confirmed overwhelmingly in scripture? No, it may not be a name you are currently using because the Pharisee thought has permeated even seminaries on this issue because we believe they are speaking ancient Hebrew but they are not.
   There are similarities but modern Hebrew has introduced new sounds and rules that did not exist in ancient times and this matters when determining how to say His name. Does it matter? Only if you are in a progressive relationship with Him. The real point is we should all know and most are not only pronouncing His name incorrectly but they have been taught to use the wrong name altogether. The odd thing is every sound in His name exists in each of the languages in which His name supposedly migrated into thus never requiring one letter to be changed. But it was changed and by whom, when, and why? This is the introduction video of a series in which we will systematically prove the accurate pronunciation not as linguists as we are not but as researchers who may not always pronounce everything exactly but we certainly support every conclusion very strongly. We hope you will agree. Check out what our research offers and then, go out and prove all things for yourself. ´

   Met redelijk goede Nederlandstalige ondertiteling via ut wieletjuh rechts onder.

   https://www.youtube.com/watch?v=KIgdziZYLxk&list=PLru2qbCMGOi4xaPtUfKykVU0HbOZK-LeJ

   Where did the word ´jew´ come from?
   😉

 4. ´De gevaarlijkste Dr. op aarde
  Dr. Fauci, Big Pharma, Bill Gates en de wereldwijde samenzwering tegen volksgezondheid en democratie
  Robert F. Kennedy Jr.
  In dit schokkende boek beschrijft Robert F. Kennedy Jr. (1954) het wereldwijde web van corruptie, misleiding en zelfs misdaad dat Big Pharma samen met geheime diensten en het militair-industrieel complex heeft gesponnen: een web waarin artsen, ziekenhuizen, wetenschappers, universiteiten, overheden, vakbladen en media gevangen zijn geraakt. Allen zijn zij betrokken bij de immorele en nietsontziende structuren die in naam zijn gericht op verbetering van de volksgezondheid, maar die in werkelijkheid meer weg hebben van een maffia die letterlijk over lijken gaat en louter belust is op financieel gewin, macht en controle.

  Het actief blokkeren van werkzame medicijnen tegen Covid-19, de toediening van nauwelijks geteste vaccins, de bewust misleidende of zelfs valse berichtgeving over de pandemie, de internationale voorbereiding en coördinatie ervan, de mondkapjesgekte, de verzwegen bijwerkingen van de prikken, de maatschappelijke ontwrichting en de schaamteloze zelfverrijking van de superrijken over de ruggen van de bang gemaakte bevolking: dat alles komt in dit boek voorbij met gedetailleerde onderbouwing en een uitgebreid voetnotenregister.

  Maar het coronabedrog is slechts het meest recente voorbeeld. Nog veel meer ruimte wordt in dit boek gegeven aan de schandalige gang van zaken rondom AIDS-bestrijding, de meedogenloze proefnemingen op kinderen in Afrika en Azië, de dodelijke verstrengeling van Pharma met het militaire apparaat, de gewetenloze ontduiking van het uit 1972 stammende biowapenverbod en het duivelspact dat de Amerikaanse volksgezondheidspaus Anthony Fauci sloot met Bill Gates, de onmetelijk rijke, door machtslust en eugenetica bezeten Tech- en Mediatycoon, die ook hoofdsponsor is van de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO).

  In De Gevaarlijkste Dr. op Aarde wordt de lezer meegenomen op een gruwelijke reis, een griezeltour die moeilijk te geloven was, ware het niet dat alles in detail met naam en toenaam en met een overmacht aan referenties en verwijzingen gestaafd wordt. In de Verenigde Staten werd dit boek een alle records brekende bestseller, ondanks het feit dat geen enkele grote uitgever zich hier aan durfde te wagen en de grote mediaconcerns het werk vrijwel compleet doodzwegen.´

  https://hoezithetnuecht.nl/boeken/boek-de-gevaarlijkste-dr-op-aarde

 5. WHO “constateert” een zelf gecreëerd situatie om een extra ronde prik actie te stimuleren bij de “onwetende en niets vermoedende” ouders.

 6. Nog wat memes voor de reaguurders alhier:

  Prik Fakir / Vax Fakir
  Democracy is als hondepoep (Beatrix),
  Whats cooking at the CIA ? Culinary Institute of America
  Regnum imposterium
  Affluenza
  Trans Bouquet Reeks
  Trans raciaal https://nl.wikipedia.org/wiki/Transraciaal Martina Big
  Transvalide Who Self-Identifies as Disabled evt met medische aanpassing van gezond intact lichaam

  Koefnoen: Debatteren in stijl en klasse met Nesrin

  https://www.youtube.com/watch?v=8z_X3dWslj8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in