Op 29 juli kopte de Washington Post: “De oorlog is veranderd”: Intern CDC-document dringt aan op nieuwe berichtgeving, waarschuwt delta-infecties waarschijnlijk ernstiger.” Zoals te verwachten was, kreeg het artikel niet veel aandacht of publiciteit, schrijft Vasko Kohlmayer.

Het is moeilijk om het belang van de informatie in dat stuk te overschatten. Het artikel verwijst naar een interne CDC diapresentatie die een samenvatting geeft van voorlopige gegevens die het agentschap in zijn bezit had, maar die het weigert eerlijk te delen met het Amerikaanse publiek.

Volgens de schrijvers van de Washington Post, bevat dit CDC document

“… een combinatie van recent verkregen, nog niet gepubliceerde gegevens van uitbraakonderzoeken en externe studies waaruit blijkt dat gevaccineerde personen die met delta zijn besmet, het virus even gemakkelijk kunnen overdragen als ongevaccineerde personen.” [nadruk toegevoegd].

Met andere woorden, wat de overdracht van de heersende Delta-variant betreft, maakt het niet uit of men gevaccineerd is of niet. Volgens CDC-analyse lijken beide groepen even snel besmet te raken en anderen te besmetten.

Slide #17 van dit rapport draagt de volgende titel: “Delta-variant vaccin doorbraak gevallen kunnen net zo overdraagbaar zijn als ongevaccineerde gevallen.”

Het derde aandachtspunt van dia #22 luidt: “Doorbraakinfecties kunnen net zo overdraagbaar zijn als ongevaccineerde gevallen.”

Hieruit blijkt duidelijk dat CDC-functionarissen op zijn minst sinds juli op de hoogte zijn van het feit dat de Delta-variant – de meest voorkomende stam in de VS – gevaccineerden evenzeer infecteert als ongevaccineerden.

Niettemin blijven vooraanstaande gezondheidsdeskundigen beweren dat COVID een “pandemie van de ongevaccineerden” is. Deze bewering wordt herhaald door politici en de mainstream media.

  De totale rijkdom van miljardairs is gestegen tot 10,2 biljoen dollar tijdens de Corona

Dit is naar behoren opgemerkt door de Associated Press in haar september rapport: “De opleving van het coronavirus deze zomer is bestempeld als een “pandemie van de ongevaccineerden” door regeringsfunctionarissen van president Joe Biden tot aan beneden.”

Verbazingwekkend genoeg gebruikte Dr. Rochelle Walensky, die directeur is van het agentschap dat bovengenoemd rapport produceerde, de uitdrukking “een pandemie van de ongevaccineerden” tijdens een briefing in het Witte Huis in de derde week van juli, zelfs toen het rapport werd voltooid.

Een paar weken later gaf ze echter iets verbijsterends toe tijdens een CNN interview met Wolf Blitzer. Verwijzend naar de vaccins die wereldwijd aan miljoenen mensen zijn toegediend, zei Walensky: “Wat ze niet meer kunnen doen, is overdracht voorkomen.”

De vaccins voorkomen niet langer de overdracht van het virus dat COVID-19 veroorzaakt.

De vraag wordt dan: Als de vaccins overdracht niet voorkomen, hoe kan dit dan een “pandemie van de ongevaccineerden” zijn?

Beide kunnen niet tegelijkertijd waar zijn. Met andere woorden, het kan niet waar zijn dat vaccins er niet in slagen overdracht te voorkomen en dat dit een pandemie van de ongevaccineerden is.

De gegevens tonen duidelijk de waarheid van het eerste aan. Daarom is de bewering van een “pandemie van de ongevaccineerden” onjuist.

Dit feit weerhoudt Dr. Anthony Fauci en andere hoge ambtenaren er echter niet van deze leugen in het openbaar te verspreiden. Eerder deze maand herhaalde Fauci, die algemeen wordt omschreven als ’s lands beste deskundige op het gebied van infectieziekten, de bewering van de “pandemie van de ongevaccineerden” in een interview met National Public Radio.

  Ursula von der Leyen is de vrouw van de directeur van het Covid-vaccin

Wat deze zogenaamde deskundigen beweren is gewoon niet waar en zij moeten dat weten, want zij beschikken over gegevens die het tegendeel aantonen.

Hoe kan dit een pandemie van de ongevaccineerden zijn wanneer de gevaccineerden besmet raken en hun infectie met dezelfde – zo niet hogere – percentages doorgeven dan degenen die niet gevaccineerd zijn?

In een artikel getiteld “The Vaccines Do Not Stop Severe Covid or Death” (hier op Frontnieuws “De vaccins stoppen niet ernstige Covid of dood“) citeren wij feiten en gegevens om niet alleen aan te tonen dat de gevaccineerden met hoge percentages worden besmet, maar dat zij ook de meerderheid vormen van degenen die ernstig ziek worden van en sterven aan Covid in landen met krachtige vaccinatieprogramma’s.

Als dit een “pandemie van de ongevaccineerden” zou zijn, zouden het de ongevaccineerden zijn die in overweldigende aantallen worden besmet en sterven. Dit is echter aantoonbaar niet het geval.

De bewering dat dit een “pandemie van de ongevaccineerden” is, is een flagrante leugen, die in strijd is met cijfers en feiten.

Het is even betreurenswaardig als verontrustend dat deze leugen wordt verkondigd door de hoogste gezondheidsfunctionarissen. Deze mensen moeten de waarheid kennen en toch kiezen zij ervoor onwaarheden over de pandemie te verspreiden.

De verspreiders van deze leugen moeten worden aangesproken en verantwoordelijk worden gesteld voor hun opzettelijk bedrog. Het zijn mensen als Dr. Rochelle Walensky en Dr. Anthony Fauci die de superverspreiders zijn van verkeerde informatie over deze pandemie.

In tijden als deze hebben we accurate informatie en begeleiding nodig van onze volksgezondheidsfunctionarissen, zodat we effectieve stappen kunnen nemen om met deze moeilijke situatie om te gaan. Het verspreiden van grove onwaarheden zal het vertrouwen van het publiek in de gezondheidsinstanties alleen maar doen afnemen en meer verwarring zaaien, wat zal leiden tot misplaatste acties en het voortduren van deze crisis.

  Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten - "Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen." 

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen voor de Waarheid: “In de herfst-winter van 2021 zal ten minste 20-30% van degenen die tegen COVID zijn gevaccineerd, aan het vaccin overlijden en zal een nieuwe stam de schuld krijgen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuizenden Britten sterven meer dan gewoonlijk, maar het komt niet door Covid
Volgend artikelDonuts en disco’s: de stimulansen van de pandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Ongevaccineerden die niet ziek zijn , verspreiden helemaal NIKS. Dat gevaccineerden ziek worden heet de Deltavariant . En zo kun je gezonde mensen de schuld geven ?

  2. Een virus waarvan nog nooit in een laboratorium is aangetoond dat het bestaat. Nog nooit is geisoleerd volgens de gouden standaard. Maar dit onbestaande maar verzonnen virus krijgt wel opeens varianten die nog besmettelijker en nog dodelijker zouden zijn. Een PCR test waarvan de maker ervan (Kary Mullis) heeft beweerd dat je er geen enkele besmetting en geen enkel virus mee kunt opsporen. Kary Mullis stierf eind 2019 aan een longzieke. Was hij blijven leven dan was had niemand gehoord van die verzonnen Corona epidemie die bovendien werd verheven tot een pandemie gelijk de pokken en de pest. De hele wereldbevolking trapte er (gelijk een klein kind) in, tot op de dag van vandaag. Voor een simpel verkoudheidsvirus (Sars-Covid 2) laten ze zich gek maken, terwijl de jaarlijkse griep totaal verdwenen zou zijn. En een QR code die wel eens uitgebreid kon worden tot het openbaar vervoer, supermarkt, en ALLE andere winkels. Waarom zouden er anders 5000 Boa’s opgeleid worden ? En dat terwijl Rutte tegelijkertijd liegt dat de QR code maar tijdelijk is !

  3. Wat ik vergeten ben; Rutte heeft al verklaard dat de QR code breed inzetbaar zal worden. Zie wat de gevolgen kunnen zijn hierboven. De ongevaccineerden (u en ik) zullen de rekening moeten betalen voor het smerige en onmenselijke wanbeleid van Rutte. Rutte is naast een landverrader ook een persoon die het volk misleidt met valse informatie en indirect verplicht om die giftige spuit te nemen. Volgens de code van Neurenberg is voor bovenstaande strafbare feiten maar EEN straf mogelijk; de DOODSTRAF ! Ik hoop dat we Rutte c.s. nog eens zien bengelen aan een touw en dat ons land in rustiger vaarwater terecht gaat komen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in