Artsen voor de Waarheid: “In de herfst-winter van 2021 zal ten minste 20-30% van degenen die tegen COVID zijn gevaccineerd, aan het vaccin overlijden en zal een nieuwe stam de schuld krijgen”

44

In het programma La Inmensa Minoría sprak Dr. María José Martínez Albarracín, afgestudeerd in geneeskunde en chirurgie aan de Universiteit van Murcia, professor in klinische diagnostische processen, en lid van de vereniging van Artsen voor de Waarheid, met historicus Fernando Paz over onderwerpen als de PCR-test, de laboratoriumoorsprong van Covid-19, de isolatie van het virus, de pandemie die er niet was, de relatie tussen het griepvaccin en Covid-19, en de risico’s van experimentele transgene vaccins.

Dr. Albarracín voorspelt (beginnend bij minuut 27 en 29 seconden in de video hier, Spaans) dat in de herfst-winter van 2021 ten minste 20%-30% van degenen die tegen Covid zijn gevaccineerd, aan het vaccin zal overlijden, en dat de sterfgevallen aan een nieuwe stam zullen worden toegeschreven, bericht het Spaanse nieuwsorgaan Trikooba.com.

Dr. Albarracin:

“Inderdaad, het zijn de vaccins die epidemieën gaan veroorzaken via twee mechanismen. Eén, omdat het een synthetische ziekteverwekker is die kan recombineren met onze endogene virussen. En de andere is vanwege wat Dr. Geert Vanden Bossche, de wetenschapper bij GAVI, [een onafhankelijke viroloog en vaccindeskundige die heeft gewerkt bij GAVI en de Bill and Melinda Gates Foundation], zei dat het probleem is – en dit is gezien in kippenboerderijen – dat aangezien het een zeer specifiek antigeen is, er alleen antilichamen zullen worden aangemaakt tegen dit type antigeen. En dit leidt tot wat de “oorspronkelijke antigeenzonde” wordt genoemd, d.w.z. dat zij het hele immuunsysteem conditioneren om alleen op dat antigeen te reageren. En zodra er ook maar de geringste verandering optreedt – die bij verschillende individuen door het binnenkomen wordt veroorzaakt – zal de immuunreactie door deze vaccinatie-informatie geconditioneerd worden en zal zij slecht reageren op de nieuwe mutatie of de nieuwe variant. En daarom, wat er gaat gebeuren is een verhoogde ziekte als gevolg van vaccinatie. Dat wil zeggen dat er grotere, omvangrijker en ernstiger epidemieën zullen zijn. Omdat het immuunsysteem slecht geconditioneerd zal zijn. En dat is al bekend.

  Pfizer schandaal: CEO Albert Bourla onthult dat twee COVID-vaccinprikken 'zeer beperkte bescherming' bieden, nadat hij beweerde dat het vaccin '100% effectief' was

Het is bekend dat er vaccins zijn, zoals het dengue-vaccin, die deze problemen hebben veroorzaakt. En het is bekend – wanneer zij zijn getest tegen Coronavirus of tegen Respiratoir Syncytieel Virus [RSV] – dat zij deze problemen veroorzaken. Daarom zullen we op het noordelijk halfrond, komende herfst-winter, een veel grotere epidemiegolf zien, met een grotere ernst en een hoger sterftecijfer. Deskundigen schatten dat tussen de twintig en dertig procent van de gevaccineerden zal sterven.

Wij willen geen onheilsprofeten zijn, maar als wij er werkelijk in slagen de door ons gewenste vaccinatiegraad van zeventig procent voor het najaar te halen, zullen wij wat men noemt de “doorsijpeldrempel” of de “epidemische drempel” bereiken. Omdat degenen die gevaccineerd zijn, ook degenen zullen besmetten die niet gevaccineerd zijn. En daarom zal er een uitgebreide en ernstige epidemie zijn […] En dan zal men zeggen dat het nieuwe mutanten zijn, nieuwe varianten, en dat er nieuwe vaccins nodig zijn… En ik zeg u, ze zijn bezig met het testen – en ik geloof dat ze al in klinische proeven zijn – van een aantal angstaanjagende vaccins die zelfversterkend RNA zijn. Dat wil zeggen, wanneer het RNA wordt geïnjecteerd… vermenigvuldigt dit pseudovirus zichzelf, het vermenigvuldigt zich in het organisme, ze zijn zelfreplicerend. Dit is de nieuwe generatie gen-vaccins die zij vanaf komende herfst-winter willen introduceren”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN

Vorig artikelStanford-studie: mondkapjes zijn nutteloos tegen COVID-19 en kunnen zelfs leiden tot verslechtering van de gezondheid en vroegtijdige dood
Volgend artikelTucker Carlson: jury vonnis in Derek Chauvin proces een smeekbede van “doe ons alsjeblieft geen kwaad”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. Nou ja, elk nadeel heb se voordeel, toch?
  Als er zoveel mensen aan de vaccins sterven hebben we meteen de volgende financiele crisis erbij en dan gaan de onroerendgoed prijzen weer naar beneden. Ik wil toch al verhuizen, dus dat komt goed uit

  • Je hebt het niet begrepen Johan, de gevaccineerden gaan juist de niet gevaccineerden besmetten.
   Waarschijnlijk ga je wel verhuizen, maar naar een kerkhof

   • Wel nee. Als Johan braaf 20000 units vitamine d3 per dag slikt gecombineerd met vitamine k2 tegen eventuele hypercalcemie, en zink supplementen, gaat hij nooit van z’n leven meer ziek worden. Vitamine d is namelijk niet slechts een vitamine, maar een hormoon met een ongelooflijke werkzaamheid en dus van groot belang is voor menselijke en ook dierlijke gezondheid. Als mijn aquariumvissen ziek zijn flikker ik een dikke d3 in het waterfilter en hop, probleem weg en alle vissen zien er mooier uit en zijn levendiger.

    • Is dat echt twintigduizend?? of is dat een nul teveel? ik slik tegenwoordig ook een handjevol vit D en ik ben ook mooier en levendiger geworden (zonder dollen) net zoals je vissen, maar 20,000 units? Of vergis ik me? hoeveel zit er in een bolletje vit D? ik dacht 25 microgram? Ook vaak naar buiten, naar het zonlicht (vit D) is heel goed.

      • Overdoseren van vitamine d(3) is volgens de (gewoonlijk) zeer slecht geïnformeerde (huis)artsen een levensgroot risico. Maar dat bakerspraatje komt van Big Pharma die zich al sinds 1929 met de artsenopleidingen bemoeit.

       Volgens je huisarts zou 400 IU d3 per dag voldoende zijn terwijl dat niet eens voldoende is voor een klein kind.

       De juiste dosering om gezond te blijven is 75 IU per kilogram lichaamsmassa per dag, dus een tabletje van 5000 IU komt aardig in de buurt voor een gemiddelde volwassene. In geval van een rondgaande ziekte zou dit best meer mogen zijn en dus slik ik gedurende deze plandemie en shedding tijden dagelijks tabletten d3 van 20.000 IU (500 mcg). Ook bij deze dosering is bij de meeste mensen het risico van hypercalcemie nogal klein, maar om enig risico daarop weg te nemen is het verstandig om naast de vitamine d3 ook vitamine k2 te slikken. Deze vitamine zorgt er voor dat een teveel aan kalk in het bloed op de botten belandt.

       In het geval van een ernstige ziekte zoals multiple-sclerose e.d. zijn met hoog gedoseerde vitamine d3 opmerkelijke resultaten vastgesteld, en in zo’n geval praat men over 1000 IU (25 mcg) per kilogram lichaamsmassa per dag. Bij dit niveau dosering is combineren met vitamine k2 noodzakelijk om hypercalcemie te voorkomen. Overleg met een willige arts en vaak bloedwaarden testen is daarbij zinnig.

       Voor wie geïnteresseerd is is er genoeg informatie voorhanden. Er bestaan meer dan 65.000 medische publicaties betreffende vitamine d, en de auteur Jeff T. Bowles heeft zichzelf meer dan een jaar lang dagelijks heftig overgedoseerd om tot de conclusie te komen dat het zijn fysieke en geestelijke gezondheid veel goed had gedaan. Hij heeft daar twee boeken over geschreven.

       De zon (UVB) op de huid is de beste bron van vitamine d, maar in de maanden met een r staat de zon te laag en is UVB er vrijwel uitgefilterd (dus wel bruin worden door UVA maar geen vitamine d). Mensen met een donkere huidskleur zijn op onze breedtegraden nog erger het haasje want de donkere huid heeft wel tot 5 maal meer UVB bestraling nodig om dezelfde hoeveelheid vitamine d op te leveren.

     • Ik geberuik ook vit. D.
      Maar ik mag van mijn huisarts niet meer 1x in de week 1tje opeten.
      En dat zijn rode bolletje van 0,14mg D3
      Ik had nogal een gebrek blijkbaar aan vit. D volgens mijn arts na een bloedtest.

      • Dat is 140 microgram. Geen idee wat the norm is. Een vriend die een bloedtest deed zei ook dat hij laag was in de Vit D. Bijzonder dat dit in je bloed opduikt, dus toch een heel belangrijke stof voor het menselijk systeem. Die bovendien aangemaakt wordt door de zon. Pas maar op als die krijtlaag komt…

      • Ik dacht dat het alleen niet uitmaakt hoeveel vitamen C je inneemt.
       Wat te veel is schijn je uit te pissen.

       Zo dadelijk liggen jullie nog in het ziekenhuis met dat gedokter in het wilde weg wegens een overdosis aan allerlei hulpstoffen.
       Oh, doe daar maar een handje, en daar kan ik ook handje vol van innemen. En doe die er ook maar bij.

       • Vitamine c is een ander verhaal. Sterk anti-oxidant, zeer werkzame anti-toxine, nodig voor de aanmaak van collageen en dus valt ons lichaam uiteen als we er niet genoeg van binnen krijgen (scheurbuik).

        Overdoseren van vitamine c is onmogelijk. Je kunt er 100, 200 of 300 gram per dag van innemen en daar geen ergere bijwerkingen van krijgen dan het volledig volschijten van je broek en dat met geweld, geloof me.

        Dat is tevens ook de beste methode om vitamine c optimaal te doseren wanneer de hoogst mogelijke inname gewenst is: Doseren tot de dunne optreed. De engelse taal zecht het mooier: “up to bowel tolerance”.

        Intraveneuse vitamine c is veel effectiever dan orale en kent ook geen ongewenste bijwerkingen.

        Een nieuwkomer is liposomale vitamine c (oraal) en heeft per gram een veel hogere werkzaamheid dan gewone orale vitamine c en is in sommige opzichten zo effectief als intraveneuse.

        Dus neen Bert, geen ziekenhuis als het aan vitamine c of d ligt.

        Een ander bijzonder belangrijk mineraal waar vrijwel elke westerling te weinig van in zijn lijer heeft is magnesium. Veel ziektebeelden zijn niets anders dan een tekort aan een of meerdere voor het menselijk lichaam onontbeerlijke stoffen zoals vitamine d (met k2), c, de b’s, e, a, magnesium, etc., waarvan magnesium mogelijk de meest voorkomende is. Supplementeren is het best gedaan met de meest voorkomende en goedkope vorm: Magnesiumchloride. Los een paar gram op in je drinkwater en wordt vrijwel nooit meer ziek.

        Ook dat zal (of kan) je huisarts je niet verklappen…

      • Jouw doc is dus ook een slecht geïnformeerde. 140 mcg is 5600 IU wat je gezien jouw gewicht dus niet eenmaal in de week maar elke dag zou moeten slikken, tenminste in de maanden dat de zon te laag staat.

       • Mijn ouders, 85 en 81, andere huisarts, krijgen precies dezelfde vit D.
        Ook 1x per week zo een rood pilletje..
        Ze zijn rood en een beetje doorzichtig, een beetje stuiterbal achtig zien ze er uit.

 2. @Verontruste Niet alleen de “prikkers”. Een ieder die in de zorg werkt en zijn vak verstaat dient te weten dat muilkorven schijnveiligheid bied en niet correct gedragen helemaal een besmettingsbron en ook nog dat het schadelijk is voor de longen, hart en hersenen en dus vanaf dag 1 al daar weerstand tegen moeten bieden en dat dus ook uitdragen. Een iemand dien de zorg werkt en zijn vak denkt te verstaan had allang moeten weten dat vaccins NOOIT veilig waren en dus de mantra lullen omdat ze zelf weigeren kennis op te doen laat zien dat ze ALLE aan misappropiation doen en onterecht hun zakken vullen. Sorry maar ik heb vaccinatie schade dankzij al die lui die hun vak klaarblijkelijk nimmer hebben verstaan. Mij is nimmer gewezen op de nadelen. Dus ze krijgen allemaal te veel betaald. En dienen ALLE vervolgd te worden voor misdaden tegen de menslijkheid. Alleen diegenen die hun huiswerk wel gedaan hebben en dat uitdragen in daden zijn te ontzien.

  • Het is erg om te horen dat je schade hebt opgelopen, rc. En het toont karakter dat je dit kenbaar maakt hier. Ik ben het er helemaal mee eens dat de gezondheids experts niemand mogen misleiden met rotzooi. Ik snap niet waarom die huisartsen gehoorzaam brieven rondsturen voor de oproep voor de gifspuit. Als er nou in de brief stond: “pas op met die spuit” dan was het nog redelijk eerlijk geweest. Maar om schadelijke gevolgen niet aan te geven past niet bij hun beroep. The Sin of Omission is worse than the Sin of Lying. De meeste huisartsen zijn te lui om zelf nog iets te onderzoeken. En waarom zouden ze. Ze worden toch betaald door Pappa Staat.

  • Hoi RC,

   Lees wat ik hierboven geantwoord heb en ga jezelf repareren met de anti-toxine vitamine c en het wonderhormoon vitamine d3 (met vitamine k2). Vergeet niet magnesium, een van de belangrijkste mineralen om kits achter de rits te zijn en te blijven. Niet bij de apotheek kopen, maar magnesium-chloride (ook wel nigari genoemd) vaak afkomstig uit de Zechstein zoutwinning (Nederlands produkt). Ik koop het in zakken van 25 kg voor de dierenvoeding en dan kost het nog geen €/kg.

   Geluk en gezondheid!

 3. Fasten your seatbelts…Nu versoepelingen en alle sukkels zijn blij. Terug naar normaal. Maar – wat ik al tijden zeg – wacht maar tot de herfst…We gaan wat meemaken. We haven’t seen nothing yet…

 4. Sylvana
  In Huis Ter Wijck in Beverwijk Zijn 34 patiënten overleden NA de Pfizer injectie. De “verklaring” van de directie: “corona uitbraak” NA de injectie????. Alle medewerkers hebben een zwijgplicht! De NOS en andere media hebben ook een zwijgplicht. Alleen Noord-Hollands Dagblad vermelde in het begin 26 doden.

  • is wel heel erg voor de nabestaanden maar dat de waarheid niet op tafel komt nog veel erger.voor mij geen prik.ik blijf geloven in vrijheid.maar waarom maak je het niet bekend op andere stites mensen moeten wakker worden en opstaan gr tineke

  • Het is echt vreselijk. Net als Elisabeth gasthuis, Amersfoort. 22 overleden in 3 week NA de vaccinatie. Slechts 2 in bijna een jaar VOOR de vaccinatie. Hier werd eerst nog wel gemeld dat ze net het vaccin hadden gekregen maar later ook niet meer: alleen maar “coronauitbraak”. Heb je een bron voor die zwijgplicht?

   • Zou er wat anders in de gifspuit zitten dat al die verpleegtehuizen onmiddellijk omkomen door de zgn “corona uitbraken”? Het lijkt wel een patroon te zijn, of niet?

  • Ik vraag me af wie telkens die zwijgplicht oplegt, evenzo de opdracht geeft aan Facebook etc om censuur op te leggen. Dat kan niet meneer Schwab of Gates in zijn eentje. Als ons systeem dan al zo verrot is dat op lagere echalons iemand kan dwingen zijn bek te houden dan moeten er toch meer klokkenluiders zijn die dat kunnen onthullen? Het opleggen van censuur en zwijgplichten is de meest verrotte vorm in een democratie en dient zeeer zwaar gestraft te worden. Het tast ieder recht aan van de burger.

 5. en wat gaat men vertellen als dit verhaal onzin blijkt deze herfst -winter en de andere verhalen over apocalliptische toestanden . men heeft al ettelijke malen de ondergang van het menselijk ras maar mijn weten bestaat het nog

  • Wie wil er een wedje maken over hoeveel Ingespotenen neerstorten deze Herfst? We moeten wel op de echte getallen kunnen rekenen, anders geen uitbetaling. Voor een tientje kun je meedoen op de rekening die ik straks stuur. Alle weddenschappen vanaf 0 tellen mee.

   Serieus, ik vroeg me ook af of deze extrapolatie wel gegrond is. Misschien houden de sterfgevallen wel op rond die tijd, omdat ze zoals het lijkt acuut worden veroorzaakt door de initiële inenting met de gifspuit. En alleen de bofkonten ontsnappen aan een acute dood. Maar wel heel verdacht dat er zoveel verpleegtehuizen, en vooral verpleegtehuizen, omkomen door de “spuit”.

 6. Akkafietje : “ waarschijnlijk ga je wel verhuizen maar naar een kerkhof “

  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
  ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
  Wat een Super droge humoristische opmerking !!!!!!!
  hahahahahahahahahahaha ik lig hier p l a t en nou heb ik in mijn broek gepist van het lachen
  ……je bent bedankt !!!!!

 7. Er rest ons allemaal nog maar een uitweg en dat is ons allemaal samen pakken en deze regeringen etc. allemaal te verwijderen, zo niet dan gaan wij allemaal het kerkhof op, deze moordenaars moeten loon naar werken krijgen, dus er is nog maar een oplossing voor ons allen “” oog om oog en tand om tand “” anders blijft deze genocide op ons en onze kinderen door gaan. Weg met dit krepeul en van de aard bodem afvegen.

  • Een paar maanden later: nog niks veranderd, en alleen maar nog meer leugens en bedrog om die gifspuit het mensdier in te rammen. En ze trappen er nog steeds in. De pik van Soros spuit veel geld aan de regeringen – hoe denk je dat te stoppen?

 8. Vit D etc. Dank je wel papa Bert. We zullen oppassen. Gelukkig nemen we niet een handjevol gifspuit. Vit C plas je uit, en alle stoffen die alleen vet-oplosbaar zijn daar kun je teveel van nemen. Zo ook met Vit D. Maar ik merk dat na een jaar thuiswerken in mijn donkere hol, dag in dag uit, dat met de inname van 4 of 5 bolletjes vit D per dag ik me net als die vissen een heel stuk levendiger begon te voelen. Opmerkelijk. Dus toch een zwaar tekort aan zonlicht, en daardoor vit D, een heel jaar lang. Dosis nodig verschilt van mens tot mens.

  • Ik vermeld het maar even, meer niet. Ik zoek altijd iets van tevoren even uit.
   Maar dat de dosis per mens verschilt ben je dan wel met me eens.
   En dat had ik nog niet eens vermeld.

   • Ik ben wel op zoek gegaan over de goede dosis, nav wat je schreef. Maar ik hou zelf ook wel in de gaten hoe ik me voel; er was duidelijk een vit D tekort. Die Vit D schijnt een soort van hormoon te zijn dat in je vet wordt opgeslagen, dus het is zeker goed er op te letten dat je niet teveel neemt. Je heb daar zeker wel gelijk in. 🙂

    • Nog een boven mijn antwoorden lezen voor de juiste doseringen. En ja, er zijn afwijkingen van die juiste getallen bijvoorbeeld door lichaamsvet, mensen met hoge quetelet index hebben per kg massa meer vitamine d nodig om aan dezelfde bloedwaarden te komen. Ook de hoeveelheid vetten in de voeding waarmee je de vitamine d inneemt speelt een rol, leeftijd ook, enz., enz.

 9. Die zwijgplichten, weet iemand hoe of van waar die opgelegd worden? Dat komt toch niet uit het niets? Wie krijgt het bevel, van wie, en waarheen, etc. En heeft iemand daar een print van…? er moet toch een bron zijn waar men heen kan om die persoon aan te spreken over dit gelazer?

 10. Lijkt me ook.
  En dan een “goed” gesprek met de beste man/vrouw.
  Moet wel te back tracken zijn lijkt me, alleen de laatste bron moet je hebben om mee te beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in