Artsen voor de Waarheid: “In de herfst-winter van 2021 zal ten minste 20-30% van degenen die tegen COVID zijn gevaccineerd, aan het vaccin overlijden en zal een nieuwe stam de schuld krijgen”

16
33519

In het programma La Inmensa Minoría sprak Dr. María José Martínez Albarracín, afgestudeerd in geneeskunde en chirurgie aan de Universiteit van Murcia, professor in klinische diagnostische processen, en lid van de vereniging van Artsen voor de Waarheid, met historicus Fernando Paz over onderwerpen als de PCR-test, de laboratoriumoorsprong van Covid-19, de isolatie van het virus, de pandemie die er niet was, de relatie tussen het griepvaccin en Covid-19, en de risico’s van experimentele transgene vaccins.

Dr. Albarracín voorspelt (beginnend bij minuut 27 en 29 seconden in de video hier, Spaans) dat in de herfst-winter van 2021 ten minste 20%-30% van degenen die tegen Covid zijn gevaccineerd, aan het vaccin zal overlijden, en dat de sterfgevallen aan een nieuwe stam zullen worden toegeschreven, bericht het Spaanse nieuwsorgaan Trikooba.com.

Dr. Albarracin:

“Inderdaad, het zijn de vaccins die epidemieën gaan veroorzaken via twee mechanismen. Eén, omdat het een synthetische ziekteverwekker is die kan recombineren met onze endogene virussen. En de andere is vanwege wat Dr. Geert Vanden Bossche, de wetenschapper bij GAVI, [een onafhankelijke viroloog en vaccindeskundige die heeft gewerkt bij GAVI en de Bill and Melinda Gates Foundation], zei dat het probleem is – en dit is gezien in kippenboerderijen – dat aangezien het een zeer specifiek antigeen is, er alleen antilichamen zullen worden aangemaakt tegen dit type antigeen. En dit leidt tot wat de “oorspronkelijke antigeenzonde” wordt genoemd, d.w.z. dat zij het hele immuunsysteem conditioneren om alleen op dat antigeen te reageren. En zodra er ook maar de geringste verandering optreedt – die bij verschillende individuen door het binnenkomen wordt veroorzaakt – zal de immuunreactie door deze vaccinatie-informatie geconditioneerd worden en zal zij slecht reageren op de nieuwe mutatie of de nieuwe variant. En daarom, wat er gaat gebeuren is een verhoogde ziekte als gevolg van vaccinatie. Dat wil zeggen dat er grotere, omvangrijker en ernstiger epidemieën zullen zijn. Omdat het immuunsysteem slecht geconditioneerd zal zijn. En dat is al bekend.

Het Franse Geneesmiddelenbureau bevestigt dat trombose een gevolg is van het AstraZeneca-vaccin

Het is bekend dat er vaccins zijn, zoals het dengue-vaccin, die deze problemen hebben veroorzaakt. En het is bekend – wanneer zij zijn getest tegen Coronavirus of tegen Respiratoir Syncytieel Virus [RSV] – dat zij deze problemen veroorzaken. Daarom zullen we op het noordelijk halfrond, komende herfst-winter, een veel grotere epidemiegolf zien, met een grotere ernst en een hoger sterftecijfer. Deskundigen schatten dat tussen de twintig en dertig procent van de gevaccineerden zal sterven.

Wij willen geen onheilsprofeten zijn, maar als wij er werkelijk in slagen de door ons gewenste vaccinatiegraad van zeventig procent voor het najaar te halen, zullen wij wat men noemt de “doorsijpeldrempel” of de “epidemische drempel” bereiken. Omdat degenen die gevaccineerd zijn, ook degenen zullen besmetten die niet gevaccineerd zijn. En daarom zal er een uitgebreide en ernstige epidemie zijn […] En dan zal men zeggen dat het nieuwe mutanten zijn, nieuwe varianten, en dat er nieuwe vaccins nodig zijn… En ik zeg u, ze zijn bezig met het testen – en ik geloof dat ze al in klinische proeven zijn – van een aantal angstaanjagende vaccins die zelfversterkend RNA zijn. Dat wil zeggen, wanneer het RNA wordt geïnjecteerd… vermenigvuldigt dit pseudovirus zichzelf, het vermenigvuldigt zich in het organisme, ze zijn zelfreplicerend. Dit is de nieuwe generatie gen-vaccins die zij vanaf komende herfst-winter willen introduceren”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN

16 REACTIES

 1. Nou ja, elk nadeel heb se voordeel, toch?
  Als er zoveel mensen aan de vaccins sterven hebben we meteen de volgende financiele crisis erbij en dan gaan de onroerendgoed prijzen weer naar beneden. Ik wil toch al verhuizen, dus dat komt goed uit

  • Je hebt het niet begrepen Johan, de gevaccineerden gaan juist de niet gevaccineerden besmetten.
   Waarschijnlijk ga je wel verhuizen, maar naar een kerkhof

 2. @Verontruste Niet alleen de “prikkers”. Een ieder die in de zorg werkt en zijn vak verstaat dient te weten dat muilkorven schijnveiligheid bied en niet correct gedragen helemaal een besmettingsbron en ook nog dat het schadelijk is voor de longen, hart en hersenen en dus vanaf dag 1 al daar weerstand tegen moeten bieden en dat dus ook uitdragen. Een iemand dien de zorg werkt en zijn vak denkt te verstaan had allang moeten weten dat vaccins NOOIT veilig waren en dus de mantra lullen omdat ze zelf weigeren kennis op te doen laat zien dat ze ALLE aan misappropiation doen en onterecht hun zakken vullen. Sorry maar ik heb vaccinatie schade dankzij al die lui die hun vak klaarblijkelijk nimmer hebben verstaan. Mij is nimmer gewezen op de nadelen. Dus ze krijgen allemaal te veel betaald. En dienen ALLE vervolgd te worden voor misdaden tegen de menslijkheid. Alleen diegenen die hun huiswerk wel gedaan hebben en dat uitdragen in daden zijn te ontzien.

 3. Fasten your seatbelts…Nu versoepelingen en alle sukkels zijn blij. Terug naar normaal. Maar – wat ik al tijden zeg – wacht maar tot de herfst…We gaan wat meemaken. We haven’t seen nothing yet…

 4. Sylvana
  In Huis Ter Wijck in Beverwijk Zijn 34 patiënten overleden NA de Pfizer injectie. De “verklaring” van de directie: “corona uitbraak” NA de injectie????. Alle medewerkers hebben een zwijgplicht! De NOS en andere media hebben ook een zwijgplicht. Alleen Noord-Hollands Dagblad vermelde in het begin 26 doden.

  • is wel heel erg voor de nabestaanden maar dat de waarheid niet op tafel komt nog veel erger.voor mij geen prik.ik blijf geloven in vrijheid.maar waarom maak je het niet bekend op andere stites mensen moeten wakker worden en opstaan gr tineke

  • Het is echt vreselijk. Net als Elisabeth gasthuis, Amersfoort. 22 overleden in 3 week NA de vaccinatie. Slechts 2 in bijna een jaar VOOR de vaccinatie. Hier werd eerst nog wel gemeld dat ze net het vaccin hadden gekregen maar later ook niet meer: alleen maar “coronauitbraak”. Heb je een bron voor die zwijgplicht?

  • Ik vraag me af wie telkens die zwijgplicht oplegt, evenzo de opdracht geeft aan Facebook etc om censuur op te leggen. Dat kan niet meneer Schwab of Gates in zijn eentje. Als ons systeem dan al zo verrot is dat op lagere echalons iemand kan dwingen zijn bek te houden dan moeten er toch meer klokkenluiders zijn die dat kunnen onthullen? Het opleggen van censuur en zwijgplichten is de meest verrotte vorm in een democratie en dient zeeer zwaar gestraft te worden. Het tast ieder recht aan van de burger.

 5. en wat gaat men vertellen als dit verhaal onzin blijkt deze herfst -winter en de andere verhalen over apocalliptische toestanden . men heeft al ettelijke malen de ondergang van het menselijk ras maar mijn weten bestaat het nog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here