De laatste maanden zijn we getuige geweest van een compleet falen van de vaccins om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. In plaats van het bestaan van deze ziekte te verminderen, lijken de injecties het juist te bevorderen. Verscheidene landen met zeer hoge vaccinatiecijfers – zoals Israël, Groot-Brittannië en de Seychellen, bijvoorbeeld – hebben ook enkele van de hoogste infectiecijfers, schrijft Vasko Kohlmayer.

Kijk eens naar deze kop van CNBC uit mei van dit jaar: “De Seychellen is het meest gevaccineerde land op aarde. Maar Covid is gestegen.”

Israël is hier vandaag de dag misschien wel het meest flagrante voorbeeld van. Een van de meest gevaccineerde landen ter wereld, rapporteert nu het hoogste Covid-transmissiecijfer op de planeet. Wat meer is, Israël leidt deze ongewenste statistiek met een verbazingwekkend ruime marge. Beschouw dit schokkende stukje informatie van Mail Online:

“Uit statistieken verzameld door het onderzoeksteam Our World in Data van de Universiteit van Oxford blijkt dat er woensdag in Israël een recordaantal van 1.892 gevallen van Covid per miljoen mensen waren – bijna 0,2 procent van de gehele bevolking op één enkele dag. Dat was aanzienlijk hoger dan het op één na zwaarst getroffen Mongolië, waar het aantal 1.119 per miljoen bedroeg.”

Dit zou de ogen moeten openen voor de leugen die ons is verteld over de effectiviteit van de vaccins. Zoals u zich herinnert, werd aanvankelijk beweerd dat de vaccins 92 tot 96% effectief waren tegen Covid-19 en dat deze vaccins de weg naar de vrijheid en naar het einde van de pandemie waren.

Dit is bijvoorbeeld hoe deze cijfers werden gerapporteerd in een stuk op Yahoo Finance in november van vorig jaar: “Het vaccin van Pfizer is voor 95% effectief in het voorkomen van COVID-19, terwijl Moderna Inc zegt dat zijn vaccin dezelfde werkzaamheid heeft.”

De aanvankelijke beweringen over de doeltreffendheid van vaccins waren echter gebaseerd op opzettelijke manipulatie van proefgegevens waarbij fabrikanten van vaccins een relatieve risicovermindering rapporteerden in plaats van een absolute risicovermindering die door hun producten zou worden bereikt. Dit wetenschappelijke artikel legt de kwestie uit. Aangezien u wellicht niet de tijd of het geduld hebt om de formules en het technische jargon te doorworstelen, willen wij uw aandacht vestigen op een veelzeggende grafiek die door de auteurs is gepresenteerd.

  Sinds de anti-COVID vaccinatie is de gemiddelde dagelijkse sterfte in 13 van de 14 landen gestegen

Let op het grote verschil in relatieve en absolute risicovermindering voor Pfizer en Moderna vaccins. Terwijl de fabrikanten bleven praten over de cijfers 95,1 en 94,1, die inderdaad zeer indrukwekkend klonken, bedroeg de absolute risicoreductie in werkelijkheid respectievelijk slechts 0,7% en 1,1%. De latere cijfers werden nauwelijks genoemd in de berichtgeving over dit onderwerp.

De gegevens uit de praktijk waarover wij nu beschikken, hebben de onjuistheid van de oorspronkelijke beweringen van de fabrikanten overduidelijk aangetoond. Onwillig om de verantwoordelijkheid voor dit debacle te aanvaarden, hebben de vaccinatoren voorspelbaar hun narratief bijgesteld. Nu vertellen ze ons dat hun vaccins ons weliswaar niet beschermen tegen infectie, maar dat ze toch zeer effectief zijn in de bescherming tegen ernstige ziekte en dood.

Dit is in feite de nieuwe mantra van het Covid establishment geworden. Deze mantra wordt herhaald in elk mainstream nieuwsbericht – in gedrukte media of op tv – waarin wordt gesproken over het overduidelijke falen van de vaccins om de verspreiding van de Covid-infectie een halt toe te roepen.

“Als je gevaccineerd bent,” zeggen ze tegen ons, “kun je nog steeds geïnfecteerd raken, maar je zult niet ernstig ziek worden of sterven omdat de vaccins daar nog steeds effectief tegen zijn.”

De bewering dat de vaccins beschermen tegen zware Covid en de dood is echter weer zo’n blote leugen die gemakkelijk weerlegd kan worden door gegevens uit de echte wereld. Deze bewering is gebaseerd op dezelfde frauduleuze methodologie die werd gebruikt om de eerste valse beweringen over de effectiviteit van vaccins te staven.

  De vaccin "Berlijnse muur" wordt eindelijk neergehaald nu het Hooggerechtshof van NY het "grillige" vaccinatiemandaat van NYC verwerpt

U kunt de waarheid gemakkelijk zien als u naar de werkelijke cijfers kijkt die in de praktijk zijn verzameld. Als u dat doet, zult u snel ontdekken dat de meeste gevallen van ernstige Covid en overlijden in landen met geavanceerde vaccinatieprogramma’s voorkomen onder de gevaccineerden.

Kijk eens naar de volgende selectie van rapporten en nieuwsberichten:

Volgens Becker’s Hospital Review was op 15 augustus bijna 60 procent van de mensen die in Israël voor Covid in het ziekenhuis werden opgenomen, volledig gevaccineerd.

Volgens Dr. Kobi Haviv, die medisch directeur is van het Herzog Ziekenhuis in Jeruzalem, is 95 procent van de ernstige gevallen van covid in zijn ziekenhuis volledig gevaccineerd.

Volgens een bericht in de Jerusalem Post was de overgrote meerderheid van degenen die in de eerste helft van juli in Israël aan covid zijn overleden – vijftien van de twintig mensen – volledig gevaccineerd.

Volgens een recent rapport van de Britse overheidsdienst Public Health England hebben degenen die een COVID-19-vaccin hebben gekregen meer dan driemaal meer kans om aan de Deltavariant te sterven dan ongevaccineerden.

Volgens een artikel dat begin juli in de Vision Times verscheen, zijn de sterfte- en ziekenhuisopnamepercentages in het VK hoger voor de gevaccineerden dan voor de ongevaccineerden. Dit is wat we leren:

“Het sterftecijfer voor volledig gevaccineerde personen was 0,636 procent, 6,6 keer hoger dan het sterftecijfer van 0,0957 procent voor ongevaccineerden… Volledig gevaccineerden bleken ook vaker in het ziekenhuis te worden opgenomen dan hun ongevaccineerde tegenhangers. Van de 4.087 volledig gevaccineerden belandde 2,05 procent (84 personen) in een ziekenhuis. Van de 35.521 ongevaccineerden werd slechts 1,48 procent (527 mensen) in het ziekenhuis opgenomen.”

Volgens een rapport van Medical Xpress van juli “sterven er nu meer gevaccineerde dan ongevaccineerde Britten aan het coronavirus.”

Volgens een ander Brits rapport “komen de meeste Covid sterfgevallen voor bij volledig gevaccineerde mensen.” Hier zijn de gegevens waar ze naar verwijzen:

Het rapport merkt ook het volgende op: “Ook in Israël en de Amerikaanse staat Vermont was een meerderheid van de nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerd.”

In een recente posting presenteerde Alex Berenson, een voormalige journalist van de New York Times (nu geannuleerd), een grafiek uit gegevens van de Britse regering die een stijgend aantal sterfgevallen door Covid laat zien, zelfs toen de massale vaccinatiecampagne van het land bijna 90 procent van de volwassen bevolking bestreek. Vergeet niet dat het merendeel van die sterfgevallen zich voordoet onder de volledig gevaccineerden. “Er is iets heel, heel erg mis,” merkt Berenson treffend op.

Tot zover de leugenachtige beweringen dat de vaccins bescherming zullen bieden tegen het ontwikkelen van zware Covid en het sterven.

De ter plaatse verzamelde cijfers laten een heel ander verhaal zien. Iedereen die iets anders beweert, houdt u voor de gek. Helaas is deze leugen tegenwoordig verankerd in bijna elk verhaal of verslag van de mainstream media over de vaccins.

Het bewijs van de werkelijke cijfers toont duidelijk aan dat de vaccins ernstige gevallen van dood of sterfte niet tegenhouden. Degenen die iets anders beweren, vertellen niet de waarheid. Zulke mensen zijn ofwel onwetend over de feiten of liegen opzettelijk.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5 DOMSTE dingen die mensen doen die hen vatbaarder maken voor het oplopen van en misschien sterven aan de komende Covid-19 virus mutaties


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Covid-leugen groeit als Pinokkio’s neus
Volgend artikelDrie studies gepubliceerd door de CDC, Britse regering en Oxford University concluderen dat de Covid-19 vaccins niet werken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. The judea death cult zit achter de ‘Russische’ revolutie, WO 1, WO 2, King David hotel bombing, creatie Israhel (Rothschilds maffia familie), Levon Affaire, moord Kennedy, aanval op de USS Liberty, nep maanlandingen, 9 11, de oorlogen voor Israël in het Midden Oosten en de volledig verzonnen Covid-19 pandemie en de Gentils depopulatie via de joodse Bourla Pfizer gifspuit. https://www.bitchute.com/video/NSBOF5F3Wz5V/

  2. Vandaag journaal van 17.00 Het eerste bericht waar ze mee komen is dat uit onderzoek zou blijken dat 55 % van de bevolking voor de corona-pas zou zijn. Alles wat we tegenwoordig op TalmoedVison zien is leugens, hersenspoeling, indoctrinatie, predictive programming, jew world order propaganda en herschrijven van de geschiedenis. Er is geen onderzoek geweest. Dit is BS. Ze willen gewoon uitdragen dat er een meerderheid is voor de verfoeilijke ‘coronapas.’ Niemand staat te springen om zo’n absurde vrijheid beperkende maatregel. Maakt ook niet uit voor de zio kabbalistische globalisten ze gaan so wie so proberen die pas er wereldwijd doorheen te drukken. De ridicule 1.5 meter gaat er af. Wow daar hield toch niemand zich aan. Die pas heeft niets met corona, covid laat staan met het bevorderen van onze gezondheid te maken. De extremistische judea sekte wil de ketenen van de slavernij voor de Gentils nog strakker aantrekken en de rest wordt opgeruimd. Tikkun Olam !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in