In deze video leggen experts uit hoe de mRNA “trans”-injecties niet alleen fysieke schade aan organen veroorzaken, maar ook de kleine haarvaten in de hersenen beschadigen, de bloed-hersenbarrière overschrijven en uiteindelijk tot enorme persoonlijkheidsveranderingen leiden. Ze bespraken ook hoe de mRNA-injecties letterlijk de wil breken van sommige mensen die ze gekregen hebben.

De discussie vond plaats tijdens een sessie van de International Crimes Investigative Committee (“ICIC”) vorige maand. Advocaat Dr. Reiner Fuellmich interviewde Professor Dr. Sucharit Bhakdi, Professor Dr. Karina Reiss, Dr. Naomi Wolf en Dr. Peter R. Breggin.

Prof. Bhakdi en zijn vrouw Prof. Reiss spraken over de effecten van de nieuwe mRNA-“vaccin”-technologie die volgens het plan van de voorstanders – het plan van Mr. Global – in de toekomst het enige beschikbare “vaccin” zal worden en conventionele vaccins – zoals die voor mazelen, griep etc. – zal vervangen.

Schrijfster en journaliste Dr. Naomi Wolf legt uit hoe het breken van de wil van mensen na de vaccinatie er in het echte leven uitziet. En psychiater Dr. Peter Breggin vergroot de verontrustende parallellen tussen de effecten van mRNA op het menselijk brein en de effecten van lobotomie, waardoor de “vaccinatie”-campagne zonder enige twijfel één van de meest brute, ja zelfs wrede misdaden tegen de mensheid is die ooit gepleegd is.

De meeste mensen kennen lobotomie alleen uit de film “One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, hoewel de Covid-crisis heeft onthuld dat niets te luguber of griezelig is voor Big Pharma om producten te ontwerpen en op te nemen die bedoeld zijn om massaal in bevolkingsgroepen te worden geïnjecteerd onder het label “vaccin”.

  Perfide resultaat van 100% vaccinatiegraad: Vergelijking met de ongevaccineerden verhinderen

Deze video bevat details en beelden waar sommige kijkers zich niet prettig bij zullen voelen. Maar het is voor ons allemaal heel belangrijk om te weten en te begrijpen wat deze mRNA-injectie doet met het lichaam en de geest van degenen die ze hebben gekregen. Alleen dan zullen we kunnen begrijpen waarom zoveel mensen die deze injecties kregen niet meer door ons – de niet-mRNA besmette – bereikt kunnen worden.

De bovenstaande video is ingesloten vanuit Rumble. Voor degenen die geen toegang hebben tot Rumble, kunt u de video HIER bekijken.

Via The Exposé.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hier bespotten Klaus Schwab en Pfizer’s CEO de “fanatieke anti-vaxxers”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAlles loopt ten einde voor Kiev op de as Kupiansk-Svatovo: Ze evacueren de nederzetting Yampol – Russische troepen rukken zonder weerstand in alle richtingen op!
Volgend artikelLeugens over Rusland en de oorlog in Oekraïne aanvechten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. Ondanks alle negatieve reacties die ik als ongevaccineerde heb ontvangen, ook van 1 van m’n kinderen, gaat mijn empathie uit naar de gewillige schapen. Onwetendheid is nog nooit zo afgestraft! Mijn hart huilt voor alle slachtoffers.

  • Onwetendheid?

   We leven in een andere wereld volgens mij…. niks van onwetendsheids bij hoor… dat is slechts een excuus.. excuus om geen contacten te hoeven te verbreken met de mensen die een (indirect) gevaar vormen voor je leven… Blijf vooral in contact met de mensen die in uw zogenaamde onwetendheid leven… u zult namelijk met nóg meer inzichten worden geconfronteerd.. net zo lang tot u inziet; dit zijn allemaal mensen die een bewuste keuze maken en zich er prettig bij voelen anderen erop buiten te sluiten.

 2. ….het is ook mogelijk dat wij, niet gevaccineerden, positief geevolueerd zijn in ons kritisch denkvermogen en de anderen dom en dwaas gebleven zijn , toch ? Het kan trouwens geen toeval zijn dat niet gevaxxten, in het algemeen, het door Nato uitgelokte debacle in Oekraine veroordelen. Heb ik gelijk of heb ik gelijk ?

 3. Zeg, hoeveel uren interviews moet die fuelmich nog houden voordat ie een keer spijkers met koppen gaat slaan? Zoethoudertje, opium voor het volk, zodat het gepeupel zelf niets onderneemt.

 4. “waardoor de “vaccinatie”-campagne zonder enige twijfel één van de meest brute, ja zelfs wrede misdaden tegen de mensheid is die ooit gepleegd is.”

  Dat moet natuurlijk zijn: …wrede misdaden tegen de mensheid is die (ooit) gepleegd WORDT.

  Want, ze gaan gewoon door met de globale introductie van het mRNA massamoord-project, ook in de gehele voedselketen. Dus alles wat we straks nog MOGEN eten is en wordt daarmee verziekt en zal voor altijd GMO gif zijn.

 5. Het ongebreidelde zwarte geweld op Amerikaanse militaire bases

  Het verhaal van een soldaat van het zwarte Amerikaanse leger die een tournee door de DMZ achterwege liet en Noord-Korea tegenkwam, heeft de nieuwscyclus overgenomen vanwege de nieuwheid ervan, maar het incident is een gelegenheid om de anarchie en het disfunctioneren te bespreken dat de Verenigde Staten naar zijn land exporteren. satellietstaten via zijn 750 overzeese bases in 80 landen.

  Volgens recente nieuwsberichten is de 23-jarige “overloper” Travis King de agressor geweest bij meerdere gewelddaden tegen Koreanen terwijl hij in het land was gestationeerd. King’s record heeft meerdere incidenten, variërend van het in elkaar slaan van een man in een nachtclub, het bedreigen van Koreanen op straat met bedreigingen en racistische beledigingen, en het aanvallen van politieagenten.

  Volgens de Amerikaanse Status of Forces-overeenkomst (SOFA) is het voor lokale autoriteiten moeilijk om Amerikaanse militairen te vervolgen wanneer ze op lokale bevolking jagen. Koreaanse aanklagers maakten het King gemakkelijk door hem te bevelen te betalen voor de politieauto die hij had beschadigd, wat hij weigerde te doen. >>>

  https://www.unz.com/estriker/the-rampant-black-violence-on-american-military-bases/

 6. Beste Mensen

  Dankzij het Alomtegenwoordige
  Heb het zelf gezien ervaring opgedaan
  Bepaalde delen van de hersenen worden verlamt
  Bepaalde bloedbanen raken verstopt waardoor deze euvel optreed
  Dus mensen
  Ga gaouww een spuitje halen om in Zombies te worden omgetoverd
  Anders om aan een volwassene het gedrag van een klein kind van 4 tot 6 jaren te bewerkstelligen
  Dat niveau van een Papegaai die de mensen taal heeft aangeleerd
  Alhoewel daarmee eigenlijk een Papegaai dus veel intelligenter is dan een mens
  Aangezien tot op de dag van vandaag nog geen mens de taal van papegaaien kunnen spreken
  Kort door de bocht gaande is het …
  Papegaaien zijn intelligenter dan mensen
  Zo ook Apen en alle andere dieren
  Het dier mens is de aller laagst ontwikkelde wezen op Mama Aarde
  Ze leven in Hallucinaties Waanbeelden Fantasieën
  Te achter gesteld
  Omdat die zichzelf bloot geeft aan de beschermings Paraplu genaam Shaytaan = Satan

  Dank U

 7. Schei toch uit jullie, met je negatieve gezeik.

  Die Fuelmich kreeg (en krijgt) geen poot aan de grond, om de doodeenvoudige reden dat er meer dan honderd jaar gewerkt is aan het neerzetten van een politieke en rechterlijke macht, die door en door is geïnfiltreerd door dat tuig van de Cabal/deep state/Vaticaan……en dat zit overal.

  Daar kom je niet zomaar doorheen dus………en een probleem los je niet op in de context waarin het geschapen is……..dus zul je de context moeten veranderen…….!

  Daar levert dat negatieve gezeik op geen enkele manier een bijdrage aan.

 8. Beste Inhetmeer,
  Ik kan mij voorstellen dat Fuelmich heel voorzichtig aan het werk is in deze wereld die doorspekt is van de invloedrijke machten achter de schermen.
  Zoals je schrijft; er is meer dan honderden jaren aan gewerkt.
  Dat gaat niet eventjes opgelost worden omdat de wakkeren zien dat er veel mis is maar het geduld niet hebben om dat gedegen te laten gebeuren.
  Het geeft frustratie bij ze, waarop ze afgeven op hen die er mee bezig zijn maar niet snel genoeg de resultaten boeken die ze graag willen zien.

  Iets wat meer dan honderden jaren zich heeft kunnen ontwikkelen gaat niet in korte tijd veranderen.

  Vele mensen vergeten dat Fuelmich zijn nek uitsteekt met mogelijk riskante gevolgen.
  JFK kan er over mee praten ( als hij nog zou leven)
  Ik ben het met je eens dat de negatieve uitlatingen geen bijdrage leveren op het geheel.

  De beerput zal uiteindelijk wel schoongemaakt worden.
  Het is echter maar de vraag of wij dat zullen meemaken.
  Ik blijf de hoop houden.

  • Wat een negatieve reakties…allemaal……… …Jammer….. kijk verder dan deze dag…….❗️Volg hem op telegram en zie wat hij allemaal mee bezig is……..
   Dit is een wereld wijd project met als doel een aanslag met zogenaamd “ medische “ middelen op de hele mensheid……
   Dit loopt al een aantal jaren en is een groot “ blok” waartegen geprocedeerd moet gaan worden…..vergeet dat niet met allerlei verschillende belangen……

   In de zaak met het Volkswagen schandaal heeft Fuellmich het uitstekend gedaan.‼️ Bovenverwachting.❗️
   Het heeft ook jaren geduurd maar met zulke grote zaken kost dit nu eenmaal veel tijd………GUN HEM DAT…….
   Zowel in Europa als in Amerika heeft dit volks wagen veel schade berokkend maar de rechtszaak is door hem tot een goed einde gekomen. ‼️

   Bovendien moet er een ONBEVOOROORDEELDE EN BEVOEGDE RECHTER ZIJN wil dit project kans van slagen hebben.
   ER IS MAAR ÉÉN KANS OM DIT TOT EEN GOED EINDE TE BRENGEN EN DEZE MOET OP HET JUISTE MOMENT MET DE JUISTE MENSEN GEBEUREN.

   BLIJF STANDVASTIG. ga niet mee met de MSM maar gun deze man ook de tijd…..
   ik ben er van overtuigd het hem gaat lukken.❗️

 9. Is het omdat het DNA is veranderd? Aangetast. Denk aan mensen die een donororgaan krijgen. Zij krijgen ook DNA van de donor en dus ook van hun karaktereigenschappen. Ik weer het niet maar het mRNA ‘vaccin’ dringt door tot in het genoom.

  • Alice juli 29, 2023 at 14:33

   Op de lange wattenstaafjes die gebruikt werden om de totaal waardeloze Covid PCR-test uitstrijkje werden hoofdzakelijk in China vervaardigd en in een giftige substantie gedoopt, een heimelijke manier om de giftigheid via de zeer gevoelige cribriforme plaat, ook wel zeefbeen genoemd, die direct toegang biedt tot je hersenen, normaal gesproken kan niets via het zeefbeentje de hersenen bereiken maar de giftige substantie had weinig moeitje om door de bloed brein barrierè door te dringen. De naam van het goedje ben ik vergeten.

    • Die had ik nog niet. Thnx. Duidelijk.

     Ik heb er zelf nooit een geaccepteerd……heb er zelfs een familieweekend ( wat verdomd gezellig had kunnen zijn) voor geweigerd. Het werd mij niet in dank afgenomen……en door een deel wordt ik nog steeds uitgekotst.

     En ja …..ik heb veel mensen zien veranderen in lompe, venijnige stellingnemers, over zaken waar ze absoluut géén verstand van hadden…….inc mijn familie.

     Het dreef me diep naar binnen…..en vooral met de vraag wat die fantastische familieband nou eigenlijk écht betekende……..en daar waar angst regeert verdwijnt liefde en respect.

     Misschien ben ik gegroeid. Zou kunnen. Heb geen referentie kader meer…….of misschien is de gevaccineerden-wereld inderdaad gedevalueerd .

     Waarschijnlijk allebei.

     Dat miserabele “narratief”, wat niks anders was dan de verzamelnaam van de bedachte gorigheid uit dat wereldje van de hoerenkast ……..het bleek een scheet in een netje.

     En het stinkt nog steeds na…..als de hel waar het vandaan komt.

     • Enige waar ik het mee eens ben ,wat u heel mooi zegt:

      “daar waar angst regeert verdwijnt…”

      Liefde en respect hoeft niet te verdwijnen. maar aan jezelf bewijs je wel dat als je met dat soort mensen blijft omgaan, dat de liefde en respect voor jezelf verdwijnt…..

      Moet je niet willen…

      Hard maar wel waar…. ik zeg altijd tegen mijn broertje en zusje; je kijkt eerst óf je een familielid mag en of die op 1 lijn zit met jouw normen en waarden en dán pas is het familie.

      Nu zijn mijn broertje en zusje net zo stellig anti- gifprik als ik dat ben maar waren ze dat niet geweest, had ik, net zoals met andere vrienden en familie, met gemak het contact verbroken.

      Wat overblijft is kwaliteit…. in plaats van kwantiteit.

      Dát gaan we allemaal de komende jaren in moeten zien.. de echte kwaliteit zit in je zelf.. je hebt van niemand bevestiging nodig. Alle goeds is aanvulling .. maar net zo goed als die er niet is.

      Als je niet zo ingesteld bent, zul je elke seconde dat je omgaat met mensen die niet op jouw lijn zitten qua normen en waarden, je eigen Ziel verkopen.. je bent je eigen pooier als het ware..

      want; even gezellig heid met mensen die je eigenlijk niet lief vindt, maar vervolgens balen dat je tijd met ze hebt doorgebracht…

      Vicieuze cirkel.

      Spreken over mensen die niet op je lijn zitten alleen al is zonde van je ademhaling.. en denken aan dat soort mensen is zonde van je intellect/ gedachtegang.

      Life is way too beautiful … om daar andere mooie elementen mee in te vullen…. geef de planten water bijv… of kies een leuke verfbeits uit voor je schutting… koop een beitspistool… check een leuke documentaire..

      is slechts een fractie van wat je met je tij kan doen…. tot jezelf komen is de mooiste kwaliteit die je jezelf kunt geven.

      Handen vol aan… dus geen tijd voor alles wat mijn tijd en aandacht niet “waard is”…

      Fijn weekend !!!

    • Alice juli 29, 2023 at 16:35

     Ethyleenoxide Alice.

     2 jaar oud artikel bevestigd: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’

     ‘Sensor geprogrammeerd om na activatie door specifieke 5G frequentie hoge koorts en bloedingen (Marburg, Ebola) te veroorzaken met 88% tot 99% sterftekans’

     Op 3 september 2020 informeerden we u dat DARPA (de technologische ontwikkelingstak van het Pentagon) en de Bill & Melinda Gates Foundation samenwerkten met het tech-bedrijf Profusa bij de ontwikkeling van een implanteerbare nanotech biosensor van hydrogel (stof vergelijkbaar met een zachte contactlens). Deze biosensor zou gelijktijdig met een vaccin kunnen worden geïnjecteerd en vlak onder de huid worden aangebracht, waar deze feitelijk met je lichaam samensmelt. De nanotech component zorgt ervoor dat via 5G alle informatie over jezelf, je lichaam en je gezondheid op afstand kan worden gecontroleerd, en er ook externe opdrachten kunnen worden uitgevoerd. De aanwijzingen dat vaxxers inderdaad deze hydrogel biosensor in hun lichaam hebben gekregen stapelen zich op. Zodra deze sensor middels een speciale 5G frequentie wordt geactiveerd zullen de gevolgen vermoedelijk zeer ernstig zijn. >>>

     https://www.xandernieuws.net/algemeen/2-jaar-oud-artikel-bevestigd-implanteerbare-5g-nanotech-biosensor-vanaf-2021-in-covid-19-vaccins/

     • @ Adriaan: het is allemaal duivelse drek wat ze op de mensheid los hebben gelaten. Duivelse drek waar ze decennia lang op hebben zitten broeden. Nooit gedacht dit mee te moeten maken. Ook al wist ik van Agenda ‘21/ ‘30. Bilderberg, Illuminatie, Coudenhove Kalergiplan.
      Ik hield meer rekening met rottigheid en aanslagen van ‘Mossels’……

      Poetin, stop aub niet na Oekiland maar stoot door en zuiver ook de rest van het kwaad.

      • Is Poetin dan geen kwaad Waarom is hij dan bang dat zijn zou aangevallen kan worden door het westen en waarom dan….. Neen ook Poetin is niet goed bezig als hij dat denkt Maar vandaag blijkt dat hij door zijn vijand wordt aangevallen met korte speldenprikjes door Zelinski wel te verstaan daar waar zijn voorgangers de oorlog tegen Duitsland hebben gewonnen en samen ervoor gevochten hebben Waarom zijn zij dn nu vijanden geworden denkt u ???

     • @Adriaan.W Vraag, Weet je of de 5G nanotech biosensor dag 1 in alle vaccinaties zit? Is het bij de eerste prik of vol geboosterde?
      Ik ben niet geprikt, wel mijn vrienden van 1x tot vol geprikt. Mijn vrienden kring is stuk kleiner geworden.

      • Niet alleen ,,,,,,vrienden<<<<Maar ook kennissen en familieleden durven er niet meer over te praten en doen alsof er niets gebeurt is met hen Twee jaren geleden zeiden ze tegen mij dat ze niet over covid spuiten wilden discussie wilden voeren omdat ze meeloper waren geworden en later corona hebben gekregen Ze vonden dat normaal dat ze ziek werden maar niet van covid corona maar van de griep!????

 10. GG…… actie?…….hoe dan?

  Jezelf laten mishandelen door een bloedhond in uniform?!

  Jezelf laten opsluiten omdat je geen vergunning hebt om te protesteren?!

  Jezelf als een staatsgevaarlijk individu laten registreren omdat je het niet eens bent met hetzelfde tuig wat jou en mij alles in onze hol kan frommelen, vanachter de brede rug van niveau nul in uniform?!

  Jaha…..nou….. dát zal ze leren!!!!

  Stemmen?!……..whahahahahaha. met die Dominion computers waar zo’n vvd-blaaskaak al een jaar geleden om liep te roepen?……..en dan je stem voor de zoveelste keer verloren zien gaan in de bulk corruptie van deze bende?

  Nogmaals……..je kunt een probleem niet oplossen binnen de context waarin het geschapen is.

  Hoe dan wèl?!

  Jezelf realiseren dat de kracht van het licht……van een kaarsvlammetje al heel veel duister verdrijft. Jezelf realiseren wat we nog méér zijn dan een productie-eenheid in de computer. Jezelf realiseren dat we niets wéten van onszelf.

  Als je dát kunt doorbreken, heb je de eerste stap gezet. Je hoeft de bijbel niet uit je hoofd te kennen, want de Concilies die dat ding hebben herschreven…… zo’n 300 jaar na Christus, hadden géén belang bij inzicht van de bevolking. Die had te buigen, zijn kop te houden en te betalen……..voor álles…….en genoeg om het tuig tevreden te stellen, want je kop ging er áf.

  Het is teveel om de Upanishaden aan je uit te leggen…….en bovendien brengt kennis niet per definitie wijsheid.

  En toch hebben we dat licht bij ons, al is het bij velen op sterven na dood……en alles wat je hoeft te doen is jezelf realiseren dat dit zo is. Misschien kun je dát wat uitvergroten………!……….(en ik spreek hier uit ervaring.)……..en jezelf realiseren dat deze héle schepping een uitdrukking is van het Goddelijke, dus zijn wij dat óók.

  Dáár zit het. Doe daar maar wat mee. Het heeft mij een leven gekost om een cm van een km kennis te vergaren, dus ik weet niet zoveel, maar inmiddels wel, dat het activeren van dat centrum helpt.

  De benauwenis die over ons is uitgerold……….?!…………het is een illusie.

  Laat de illusies los. Dan komen de antwoorden naar je toe, en daar hoef je niét voor te vechten.

  • Beste inhetmeer,
   Soms is het best jammer dat sommige na zo’n oneliner geplaatst e hebben niet meer op eventueel gevraagde argumenten of suggesties antwoord geven.
   Het ontneemt de mogelijkheid op een leerzame discussie.

 11. Op niburu.co De nep coronapandemie
  is bewust veroorzaakt door middel van
  griepvaccins

  In Spanje heeft een groep onderzoekers (La Quinta Columna) in
  de vaccins nanotechnologie aangetroffen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in