Mijn naam is Robert Malone, en ik spreek tot u als vader, grootvader, dokter en wetenschapper. Normaal lees ik niet voor uit een voorbereide toespraak, maar dit is zo belangrijk dat ik zeker wilde zijn dat ik elk woord en elk wetenschappelijk feit juist heb.

Ik sta achter deze verklaring omdat ik beroepsmatig betrokken ben geweest bij onderzoek naar en ontwikkeling van vaccins. Ik ben ingeënt tegen COVID en ben in het algemeen voorstander van inenting. Ik heb mijn hele professionele loopbaan gewijd aan de ontwikkeling van veilige en doeltreffende methoden voor de preventie en behandeling van infectieziekten.

Voordat u uw kind laat vaccineren – een beslissing die niet meer teruggedraaid kan worden – wil ik u graag deelgenoot maken van de wetenschappelijke feiten over dit genetische vaccin, dat is gebaseerd op de door mij ontwikkelde mRNA-vaccintechnologie:

Er zijn drie punten die ouders moeten begrijpen:

De eerste is dat een viraal gen wordt geïnjecteerd in de cellen van uw kinderen. Dit gen dwingt het lichaam van uw kind om giftige spike-eiwitten te produceren. Deze eiwitten veroorzaken vaak blijvende schade aan de vitale organen van kinderen, waaronder

• Hun hersenen en zenuwstelsel

• Hun hart en bloedvaten, inclusief bloedstolsels

• Hun voortplantingssysteem

• En dit vaccin kan fundamentele veranderingen teweegbrengen in hun immuunsysteem

• Het zorgwekkende is dat als deze schade eenmaal is opgetreden, het onherstelbaar is

• Je kunt de beschadigingen in hun hersenen niet repareren

• Je kunt het littekenweefsel van het hart niet herstellen

• Men kan een genetisch gereset immuunsysteem niet repareren, en

  COVID-nonsens hielp het bewustzijn te vergroten van de echte agenda van de vaccinindustrie

• Dit vaccin kan schade toebrengen aan de voortplanting, wat gevolgen kan hebben voor toekomstige generaties van uw gezin.

Het tweede punt waarvan u op de hoogte moet zijn, is het feit dat deze nieuwe technologie niet afdoende is getest.

• We moeten minstens 5 jaar testen/onderzoek doen voor we de risico’s echt kunnen begrijpen

• Schade en risico’s van nieuwe geneesmiddelen worden vaak pas vele jaren later bekend

• Vraag uzelf af of u wilt dat uw eigen kind meedoet aan het meest radicale medische experiment in de geschiedenis van de mens

Een laatste punt: de reden die u wordt gegeven om uw kind te vaccineren is een leugen.

• Uw kinderen vormen geen gevaar voor hun ouders of grootouders

• Het tegendeel is waar. Hun immuniteit na het krijgen van COVID is van cruciaal belang om uw gezin, zo niet de hele wereld, van deze ziekte te redden.

Samenvattend is er geen voordeel voor uw kinderen of uw gezin om uw kinderen in te enten tegen de geringe risico’s van het virus, gezien de bekende gezondheidsrisico’s van het vaccin waarmee u als ouders en uw kinderen wellicht de rest van hun leven zullen moeten leven.

De risico-batenanalyse is niet eens in de buurt van een vergelijking.

Als ouder en grootouder raad ik u aan weerstand te bieden en te vechten om uw kinderen te beschermen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uitvinder mRNA-vaccin, Dr. Robert Malone, ontmantelt plotseling het officiële discours: “Mensen onder de 18 mogen niet worden gevaccineerd”Volg Frontnieuws op Telegram

  Immuniteit na infectie sterker dan door genetische technologie vaccinaties
Vorig artikel35 studies over de werkzaamheid van vaccins die twijfels doen rijzen over vaccinatieverplichtingen
Volgend artikelProfessor Michel Chossudovsky – #Ja, het is een “killer-vaccin”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Overigens Pfizer maakt zojuist bekend dat het een medicijn heeft voor covid patienten die na het innemen binnen een paar dagen niet meer in het ziekenhuis komen. (zal wel ivermectine met wat toevoegingen zijn)
  Het “vaccine” is dus zojuist niet langer toegelaten omdat er niet gevaccineerd mag worden als er een medicijn is die dit onnodig maakt en dus zelfs illegaal.
  Vreemd dat met toch doorgaat met deze onwettige prikken.

 2. Dat snap ik dan weer niet, Dr. Malone die zegt : Ik ben ingeënt tegen COVID
  Hij raadt het iedereen af en neemt zelf het vaccin! Kan iemand mij dit uitleggen?

  • Ik vermoed iemand is met #prikspijt (hij had waarschijnlijk niet door welke troep de sharks die zijn uitvinding gebruikt hebben er in gestopt hadden)

 3. W.T.F. een artikrl plaatsen van een gehersensporlde debiel??????

  Wat interesseren mij enkel en alleen de doelgroep kinderen terwijl onze levens voorgoed in gevaar zijn door de wereldpsychopaten.

  Als je geen reet om jezelf geeft dan jan je ook niet om anderen geven.
  Ik hoop dat deze gast nog voloo gaat “genieten” van z’n gifgoedje.

  Nog meer van dit soort artikelen en we moeten bij Fn serieus gaan vermoeden dat ook hier een andere macht achter zit.

  • Hoi Ab,

   Excuse me maar ik vind het lef van de bovenste plank van de heer Malone. Die man heeft dit type injecties uitgevonden na jaren en jaren werk (en dus je levenswerk) er in te hebben gestopt. Kan je je voorstellen hoe moeilijk het is om vervolgens openlijk toe te geven dat het niet werkt en je levenswerk of iig jaren en jaren werk voor niets zijn geweest en / of gekaapt is door big farma? Zou me idd niets verbazen dat hij #prikspijt heeft zoals Belle hierboven stelt.

   Als je zelfs dit niet wil lezen kan ik je van harte aanraden om je bij 1 of andere secte aan te sluiten welke alleen verteld wat je wil horen.

   Groeten,
   Hugo

   • Wat schattig naïef ben je.
    Zonder enig onderzoek weet een ieder met normaal verstand dat een lichaamsoneigen goedje NOOIT gezond kan zijn.

    Deze gast zat zelf diep in het vuile rattenhol.
    Dus knap dat hij zijn levenswerk (= mega geld verdienen met verachtelijk werk en dieren martelen voor nòg meer geld) vaarwel heeft gezegd. Knap gedaan.

    Dus bijdehante bemoeinicht: dimmen!

 4. Vind dit ook nogal ongeloofwaardig. Deze slimmerik laat zichzelf prikken door die rotzooi en waarschuwt ons dan tegen zijn eigen gif. En hij schijnt ook nog te geloven dat Covid bestaat. Wat mij betreft is hij een leugenaar, hoewel de helft van wat hij zegt natuurlijk wel waar is. Het is en blijft een gifprik. Hoewel dit FN platform hoogstwaarschijnlijk gecontroleerde oppositie is, blijft het interessant om het percentage dat waarschijnlijk waar is tot je te nemen. Gewoon je eigen logica blijven gebruiken.

  • Hij heeft niet het “vaccin”gemaakt maar het principe waarop dat gmo goedje van Kill Bill Gates(of hell) is gebaseerd.Maar het blijft wel vreemd dat hij het heeft genomen?Misschien hoort hij bij het genocideclubje van Rothschild en heeft spijt of vind hij kinderen uitmoorden net een stap te ver??

  • OMDAT IEDERE APOTHEKER HET VERBODEN IS ivermectine TE VERKOPEN ,ZI HEBBEN ALLES MOETEN INLEVEREN ,OMDAT HET WERKTE TEGEN ZWARE GRIEP , EN GOEDKOOP WAS , ER STAAN VOOR DE APOTHEKERS ZWARE STRAFFEN OP ,ALS ZE DAT PRODUKT VERKOPEN , WAS JUIST VOOR ZE MET DE MOORDSPUITEN BEGONNEN

   • je kan het krijgen op voorschrift tegen schurft of malaria.je kan het ook verkrijgen voor je grote hond die schurft heeft +-70 kilo zware hond in Frankrijk maar het is meestal te laat als je 3X geprikt bent

 5. Ik denk dat Robert Malone wel de waarheid spreek. Het is al bijna een jaar geleden dat de ouderen zich kon laten vaccineren. Toen was er veel minder informatie verkrijgbaar. We wisten niks van grafeen-oxide, parasieten, gekke koeien ziekte veroorzaakt door prionen. Er bestaan virologen (niet veel en ook niet corrupt) die zich wel hebben laten vaccineren en die in het vaccin geloven.

  • Hoi Jema,

   De heer Malone heeft t uitgevonden om kanker te bestrijden en door cellen te ”herprogrammeren” dachten hij en zijn vollegas kanker onder controle te kunnen krijgen.

   Groeten,
   Hugo

 6. Hallo Hugo, een toename van kanker met meer dan 300% in 1957 gedurende 70 jaar door vaccinaties [The Poisoned Needle E, Mc Bean ]
  Dus de man wil complicaties van vaccinaties bestrijden met vaccinaties.
  Er moet een eind komen aan dat gerotzooi met vaccins.
  Groeten, Jema

  • Jema ik ben het helemaal met je eens. Maar als er een vaccin wordt uitgevonden tegen leugens en bedrog, zodat die psychopaten geen grip meer op de mensen hebben sta ik vooraan! ( wel een zonder schadelijke bijwerkingen)

 7. Wat schattig naïef ben je.
  Zonder enig onderzoek weet een ieder met normaal verstand dat een lichaamsoneigen goedje NOOIT gezond kan zijn.

  Deze gast zat zelf diep in het vuile rattenhol.
  Dus knap dat hij zijn levenswerk (= mega geld verdienen met verachtelijk werk en dieren martelen voor nòg meer geld) vaarwel heeft gezegd. Knap gedaan.

  Dus bijdehante bemoeinicht: dimmen!

 8. Malone heeft circa 20 jaar geleden aan de basis gestaan van de techniek voor het maken van dit soort vaccins. Hij was tien in loondienst dus alle financiële voordelen en eigendomsrechten gaan naar de werkgever. De vijand maakt daar nu misbruik van.

  Ik heb best veel interviews met Malone gezien en, hoewel we tegenwoordig alles en iedereen in twijfel moeten trekken, krijgt hij bij mij nog steeds het voordeel van de twijfel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in