Het heilige Coronavaccin, waar politici en de media naar verlangen, veroorzaakt in de huidige tests schokkende bijwerkingen. De reden waarom de mainstream media dit liever bewust stilzwijgen.

Voor mij is wat er zich momenteel in de wereld afspeelt als een zuigend zwart gat, en ik beweeg me langs de waarnemingshorizon van de drie gigantische financiële bedrijven BlackRock, Vanguard en State Street, die met 15 biljoen (!) de geldstromen en regeringen van de wereld beheersen, van de geplande digitalisering van alle rekeningen en dus de controle van alle geld en de gewenste totale bewaking van de burger, tot de vaccinaties met twijfelachtige vaccins, die ingrijpen in het genoom van de mens en waarvan niemand de gevolgen kan inschatten – hoeveel angst voor het virus moet men hebben om met dergelijke testervaringen toch te kunnen zeggen dat de vaccinatie deze uitwerkingen waard is, schrijft auteur Brigitte Hamann op Anonymousnews.

De angstaanjagende bijwerking van vaccinatietests

Ernstige koortsrillingen – zo ernstig dat men de tanden versplintert – hoge koorts. Pijn over het hele lichaam, vreselijke hoofdpijn en uitputting, allemaal voor een vaccin? Dit zijn de bijwerkingen die verschillende deelnemers aan de vaccinatietests van Moderna en Pfizer moesten ondervinden, volgens een bericht van CNBC van 1 oktober 2020.

De vaccinfabrikanten melden ook dat sommige deelnemers ook “milde” symptomen hadden. Alle vijf de deelnemers die geïnterviewd werden door een verslaggever – inclusief degene die zijn tanden brak – zeiden dat ze dachten dat deze symptomen de bescherming tegen het Coronavirus waard zijn.

Een deelnemer aan de Moderna-testreeks zei dat hij na de eerste vaccinatie enkele dagen lichte koorts had gehad en zich “onder invloed van slechte weersomstandigheden” voelde. Na de tweede vaccinatie werd hij bedlegerig met een koorts van meer dan 38 graden, rillingen en beven, kloppende hoofdpijn en kortademigheid. De pijn in de arm waar hij gevaccineerd was, voelde als “een grote bult op zijn schouder”. Hij sliep die nacht nauwelijks en had vijf uur lang koorts van meer dan 38 graden.

Twee andere hadden vergelijkbare bijwerkingen, en een derde waarschuwt dat men na de tweede vaccinatie een dag vrij moest nemen. CNBC meldt ook dat “vaccinfabrikanten de hoge dosis vaccinaties moesten staken vanwege nog ernstiger reacties”.

De vaccinatie-bereidheid neemt af

Uit peilingen blijkt dat steeds minder mensen bereid zijn zich te laten vaccineren. Het gerenommeerde Engelse tijdschrift New England Journal of Medicine publiceerde daarom op 1 oktober 2020 een artikel waarin werd opgeroepen tot verplichte vaccinaties. Het tijdschrift staat niet alleen in deze mening.

Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), verklaarde in april 2020 dat er zonder vaccinaties geen terugkeer naar de normaliteit  zou zijn, om daarna de lezers in augustus 2020 gerust te stellen dat vaccinaties niet verplicht zouden zijn. Er zijn pleitbezorgers voor verplichte vaccinaties wereldwijd – tegen alle weerstand van de bevolking in. Gedwongen vaccinaties en evenzo het downloaden van een tracking app kunnen eenvoudig “achter het scherm” worden ingevoerd: bijvoorbeeld door niet meer te kunnen reizen, winkelen of een fiets te huren zonder vaccinatie.

De “Grote Nieuwe Start”

Het is nog niet mogelijk om te voorzien wat we nog kunnen beïnvloeden en veranderen, en of in hoeverre het zelfs mogelijk is om te ontsnappen aan de grote bewegingsrichting van  Agenda 2030 die door regeringen over de hele wereld is aangekondigd – de “Great Reset” die door het World Economic Forum is aangekondigd. Vaccins zijn een van de belangrijkste punten op de agenda.

Het onmogelijke feit

We kunnen het nu vaststellen zoals Palmström in het gedicht ‘Het onmogelijke feit’ van Christian Morgenstern. Nadat hij op een verkeersknooppunt was overreden, raadpleegde hij de wetboeken en kwam hij tot de slotsom dat auto’s daar helemaal niet mogen rijden. Hier is zijn conclusie:

Und er kommt zu dem Ergebnis:
Nur ein Traum war das Erlebnis.
Weil, so schließt er messerscharf,
nicht sein kann, was nicht sein darf.

Merkwaardige bevinding: immuniteit tegen Covid-19 reeds in 2015

8 REACTIES

  1. Voorstel mijnerzijds : vaccineer eerst prof.dr.Bloemschoen de Jonge, vervolgens Pinokkio Rutte, van Dissel RIVM, het Koningshuis ; bij ernstige bijwerkingen de bevolking hieraan NIET blootstellen.

    • Dacht je werkelijk dat die zij laten vol spuiten met die troep? Die krijgen ,als het al op beeld komt, natuurlijk een placebo middel, zout water of zo iets.

      • er is een foto van hugo de jonge die zich laat injecteren met iets….alleen zit het dopje nog op de naald….en zo zllen ze ons vaker voor de egk houen. en of andere hoge amerikaanse dame ltzich ook vaccneren…de naald ging onder h motje, uit hzcht, maar toen heer tevoorschjn kwam zat ook daa e dopje op de naald….denken ze nou echt dat we zo stom zijn?

  2. Nog even een extra weetje: dergelijke tests worden gedaan met vrijwilligers die in goede gezondheid zijn. Als gezonde volwasssenen al zulke bijwerkingen krijgen, wat gebeurt er dan met ouderen, zieken, jonge kinderen? En juist dat zijn degenen die een vaccin nodig zouden kunnen hebben.

  3. Ik ben er al vanaf april ongeveer mee bezig om te begrijpen wat er nu eigenlijk allemaal aan de hand is….en ik kom voor mijn gevoel steeds dichterbij het antwoord en wordt alsmaar angstiger voor onze eigen toekomst alsook die van onze kinderen…..
    Ik zit hier serieus met tranen in mijn ogen, ben vandaag nog voor godweetwat uitgemaakt op social media, ook door bekenden.. En ik weet niet meer wat ik moet doen om deze boodschap goed over te brengen.. Ik ben een heel rustig en empathie persoon en weet goed met woorden om.te gaan, maar mijn frustratie groeit en zo ook op papier. Moedeloos…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here