Het World Economic Forum heeft een voorproefje van zijn Davos 2021-agenda onthuld. De bijeenkomst van de politieke en zakelijke elites van de wereld zal volgende maand een digitaal evenement zijn vanwege de bezorgdheid van Covid.

Velen aan de rechterkant werden bespot omdat ze zeiden dat de “Great Reset” deel uitmaakte van een grotere samenzwering om wereldwijde tirannie op te leggen.

De globalisten geven openlijk toe dat ze Covid-19 gebruiken als een middel om een Marxistische overname van de wereld in te luiden, maar de conservatieven die alarm slaan worden bespot als “samenzweringstheoretici”.

De globalisten gebruiken Covid-19 als voorwendsel voor een wereldwijde overname.

De COVID-19 pandemie heeft aangetoond dat geen enkele instelling of individu alleen de economische, ecologische, sociale en technologische uitdagingen van onze complexe, onderling afhankelijke wereld kan aanpakken. De pandemie zelf zal de wereld niet veranderen, maar heeft wel de systeemveranderingen versneld die voor het ontstaan ervan zichtbaar waren. De breuklijnen die in 2020 ontstonden, lijken nu een kritisch kruispunt te zijn in 2021. De tijd om het vertrouwen te herstellen en cruciale keuzes te maken komt snel dichterbij nu de noodzaak om de prioriteiten opnieuw vast te stellen en de urgentie om de systemen te hervormen in de hele wereld toeneemt.

De Davos Agenda zal ook de start van het Great Reset Initiative van het Economisch Wereldforum markeren en een begin maken met de voorbereiding van de speciale jaarlijkse bijeenkomst in het voorjaar.

Onlangs hebben de globale elitisten van het WEF het publiek verteld dat ze onkruid, algen, insecten en schimmels moeten gaan eten in plaats van dierlijke producten.

  DOCUMENTEN: Jeffrey Epstein exploiteerde tienermeisje om "chantage-informatie te verkrijgen" over "prominente Amerikaanse politici"

Het vreemde dieetplan komt van een recent virtueel evenement dat werd georganiseerd door het WEF, genaamd Bold Actions for Food as a Force for Good. Het WEF benadrukt 5 belangrijke redenen om te beginnen met grazen van onkruid:

1. Ze zijn gemakkelijk te kweken
2. Ze kunnen rijk zijn aan voedingsstoffen
3. We moeten onze diëten diversifiëren
4. Zij weten meer over landbouw dan wij
5. Ze smaken geweldig

Velen hebben het WEF onder de loep genomen omdat het probeert de economische globalisering te bevorderen en van de planeet een gigantisch derdewereldland te maken. Ze onderzoeken en publiceren ook manieren om echt vlees uit Amerikaanse diëten te elimineren en te vervangen door “alternatieven”.

In dat onderzoek adviseert het World Economic Forum om mensen schimmel te laten eten in plaats van rundvlees, krekels in plaats van varkensvlees, en algen in plaats van kip.

Het World Economic Forum vertelde in een blogpost van november 2017 dat mensen zich een wereld moesten voorstellen die door technocraten werd overgenomen.

Welkom in 2030. Ik heb niets, heb geen privacy, en het leven is nog nooit zo goed geweest.

De Great Reset – die niet zou bestaan – zal een einde maken aan het populisme

Vorig artikelMohammad martelde zijn vriendin toen ze uit elkaar wilde gaan – verbrijzelde 11 botten met honkbalknuppel
Volgend artikelVaccinfabrikanten afgeschermd van alle aansprakelijkheid terwijl neveneffecten zich opstapelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Wat als zij zelf zo’n spuit zouden krijgen en hun banksaldo’s op nul gezet worden en totaal onteigend worden. Staan ze dan ook te juichen? Want dat beweren zij zelf, wat zij de gewone burgers aan willen doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in