© Marco Verch Professional (CC BY 2.0)

In zijn bijgewerkte gids voor de beoordeling van de besmettingsgraad schrijft de Zweedse volksgezondheidsdienst dat PCR-tests geen onderscheid kunnen maken tussen virussen die cellen kunnen infecteren en virussen die al zijn geneutraliseerd door het immuunsysteem van het lichaam. Daarom kunnen de tests niet bepalen of een persoon al dan niet besmettelijk is en mogen ze niet voor dit doel worden gebruikt, meldt het Zweedse dagblad Nya Dagbladet.

In de mainstream media zijn PCR-tests naar voren gebracht als een veilige en betrouwbare methode om te bepalen of iemand al dan niet besmet is met het virus en andere mensen kan besmetten – iets wat dus ronduit onjuist is en waarover Frontnieuws eerder rapporteerde.

Ook de Zweedse volksgezondheidsdienst heeft nu rond deze jaarwisseling in december haar leidraden op haar website gewijzigd en stelt ook dat de PCR-technologie geen onderscheid kan maken tussen actieve en onschadelijke virussen.

RNA van virussen kan vaak nog weken na de ziekte worden gedetecteerd, maar betekent niet dat je nog steeds besmettelijk bent. Er zijn ook verschillende wetenschappelijke studies die suggereren dat de besmettelijkheid bij Covid-19 het grootst is aan het begin van de ziekteperiode, wordt onder andere geschreven.

In plaats van zich te richten op de onbetrouwbare PCR-tests en wat ze laten zien, beveelt de Volksgezondheidsdienst nu aan dat de infectiebestrijding gebaseerd moet zijn op “stabiele klinische verbetering met koortsvrijheid gedurende ten minste twee dagen en dat er ten minste zeven dagen zijn verstreken sinds het begin van de symptomen”.

De huidige kennis over het virus is beperkt

  Zweden: Afghaanse familie volgde de eercultuur en stak de vermeende vriend van de vrouw 99 keer neer - wordt niet gedeporteerd

De Zweedse Volksgezondheidsdienst erkent ook dat de huidige kennis over het virus en de besmettelijkheid ervan “beperkt” is en dat er in de loop van de tijd nieuwe informatie kan worden toegevoegd of bijgewerkt.

Iemand die de aandacht heeft gevestigd op de nieuwe richtlijnen van de Zweedse volksgezondheidsagentschap is de immunologe Sanna Ehdin, die zich bekend heeft gemaakt als zeer kritisch over de Zweedse Coronastrategie.

Precies wat ik al die tijd al zei… En vele anderen. Misschien kun jullie nu wat meer luisteren naar wat anderen zeggen, en het niet afwijzen zoals velen hebben gedaan?, schrijft ze op Facebook.

Nauwelijks elke tweede Zweed is bereid zich te laten vaccineren

Vorig artikelVaccinfabrikanten afgeschermd van alle aansprakelijkheid terwijl neveneffecten zich opstapelen
Volgend artikelMuammar Gaddafi: Ze zullen een virus creëren en het antidotum ervoor verkopen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in