© Braňo op Unsplash

Schakel je mentale versnelling in en denk niet meer aan de pandemie. Denk aan de eindeloze nieuwsberichten die je hebt gezien en gehoord op alle mainstream media die verhalen koppen met een groot aantal doden. De doden kunnen het gevolg zijn van grootschalige criminele daden zoals massaschietpartijen of allerlei natuurrampen. De mainstream media maken groot nieuws wanneer een dozijn of meer mensen omkomen, of wanneer honderden sterven bij overstromingen of orkanen. Zelden vallen er duizenden doden, maar als dat gebeurt, meestal in andere landen, is dat echt groot nieuws. En het gebeurde bij de aanslag van 9/11, toen in de VS ongeveer 3.000 mensen omkwamen, schrijft Dr. Joel S. Hirschhhorn.

Het punt van dit artikel is dat de media nu grotendeels voorbijgaan aan de duizenden doden als gevolg van de experimentele COVID-vaccins. Mijn uitputtende analyse van medische studies en gegevens onthullen dat mensen op twee verschillende manieren sterven omdat ze een vaccin toegediend hebben gekregen.

Twee soorten vaccinsterfgevallen

Een paar duizend mensen zijn gestorven aan doorbraakinfecties omdat de vaccins niet effectief zijn in het voorkomen van een nieuwe infectie. Wat nu glashelder is, is dat de experimentele vaccins hun effectiviteit na enkele maanden verliezen. Het aantal doorbraakinfecties neemt om twee redenen toe. Naarmate meer mensen de prik krijgen, zorgt een grotere groep gevaccineerden voor meer doorbraakinfecties. En nu de doeltreffendheid van de vaccins afneemt, mogelijk in verband met nieuwe varianten, neemt de kans op een doorbraakinfectie toe. Hoewel veel doorbraakinfecties geen grote medische problemen veroorzaken, moet in een fractie van de gevallen het slachtoffer in het ziekenhuis worden opgenomen en overlijden sommigen.

De andere oorzaak van sterfgevallen door vaccins zijn complexe bloedproblemen, namelijk verschillende soorten bloedstolsels, het verlies van bloedplaatjes en daaruit voortvloeiende bloedingen die dodelijk zijn. Denk aan hersenbloedingen, beroertes en hartaanvallen. Bloedproblemen als gevolg van vaccins worden hier beschreven.

Aantal sterfgevallen door vaccins

Mijn data-analyse geeft aan dat we nu waarschijnlijk bijna 5.000 Amerikaanse levens hebben verloren door de twee vaccin-gerelateerde sterfgevallen en hoogstwaarschijnlijk zal dit oplopen tot misschien wel 10.000 sterfgevallen aan het eind van dit jaar.

De vaccingerelateerde sterfgevallen van vele honderden en zeker duizenden mensen zouden een groot nieuwsverhaal moeten zijn. Maar dat is het niet. Waarom niet? Omdat alle corrupte en oneerlijke machten die de pandemie verkeerd beheren, iedereen willen blijven dwingen de injectie te nemen. Dus smoren ze de waarheid over de gevaren van vaccins in de kiem.

Ze blijven dit rechtvaardigen door te zeggen dat slechts een klein statistisch deel van de gevaccineerden sterft en dit te vergelijken met de meer dan 600.000 COVID-doden die de experimentele vaccins zogenaamd hadden kunnen voorkomen. Hier is de waarheid. Sterfgevallen als gevolg van vaccins kunnen niet worden voorkomen. Zij zijn het gevolg van de tekortkomingen van de vaccins.

Aan de andere kant zijn COVID-doden altijd in hoge mate te voorkomen geweest, zeg 85 procent of meer, omdat we sinds maart 2020 weten dat verschillende goedkope, veilige en door de FDA goedgekeurde generieke geneesmiddelen COVID genezen en ook kunnen worden gebruikt om de infectie te voorkomen. Plus, veel van die officiële COVID sterfgevallen waren waarschijnlijk mensen die aan andere oorzaken stierven; ze stierven met COVID, niet er aan.

Dit is wat mensen in gedachten moeten houden. Kunt u zich iets ergers voorstellen dan een injectie met een experimenteel COVID-vaccin en dan enige tijd later sterven aan de infectie of een bloedprobleem? Ik kan het me niet voorstellen. Hoe kan de regering toestaan dat dergelijke vaccins op grote schaal worden gebruikt? Volg het geld. Helemaal naar de grote farmaceutische bedrijven die vaccins maken.

  Verzekeraars slaan alarm over enorme toename van plotseling overlijden op middelbare leeftijd

Doorbraak infectie gegevens

Het is moeilijk om goede, betrouwbare gegevens te krijgen over het sterftecijfer na vaccinatie van doorbraakinfecties. Het waarschijnlijke antwoord is dat de regering die gegevens zo verborgen mogelijk wil houden. Waarom? Omdat hoe meer mensen weten over doorbraaksterfte, hoe meer zij zullen twijfelen aan de medische wijsheid om de eerste prik of een booster te nemen.

Dus, hoe zien de doorbraaksterfgevallen er uit? Dat hangt ervan af waar je de gegevens zoekt. Kun je verwachten overal dezelfde cijfers te zien? Nee. Kunt u verwachten dergelijke gegevens in uw dagelijkse krant of op uw avondjournaal te zien? Neen.

Een schijnbaar goede bron is een compilatie van de New York Times van augustus van doorbraakdoden uit 40 staten en het District Columbia. Die lijst levert 1.527 sterfgevallen op. Maar geëxtrapoleerd naar de hele natie, komt dat op mogelijk 1.899 doden. Het is te verwachten dat alle pro-vaccin mensen in de regering, de volksgezondheid en het medisch establishment vinden dat zo’n aantal prima is.

Hun argument is simpel. Met zoveel miljoenen gevaccineerden is een paar duizend doorbraakdoden aanvaardbaar. Behalve voor degenen die sterven en hun familie en vrienden. Zoiets als een verband aanleggen op een snee nadat je er wat ontsmettingsmiddel op hebt gedaan en dan ergens later een ledemaat of je leven verliezen door een vreselijke infectie. Gewoon een van die statistische lelijke en onwaarschijnlijke realiteiten.

Ik heb op een paar andere plaatsen naar soortgelijke gegevens gezocht. Dit is wat ik vond.

Een artikel uit de Los Angeles Times van mei zegt:

“In totaal stierven 160 volledig gevaccineerde mensen met een doorbraakinfectie tijdens de studieperiode. Dat is 2% van degenen met doorbraakinfecties, en 0,0001% van de inwoners van de VS die op 30 april volledig waren gevaccineerd. Alle 160 mensen waren tussen de 71 en 89 jaar oud.”

Slechts 160, klinkt goed, vooral vergeleken met bijna 2000. En de statistieken laten het o zo onwaarschijnlijk lijken dat je aan COVID zult overlijden na vaccinatie. Dat cijfer van 160 kwam uit een CDC rapport. En er zijn nu doorbraaksterfgevallen bij veel jongere mensen.

In een artikel van Heritage van augustus werd een aantal van 1.507 fatale gevallen van doorbraak-infectie genoemd, in overeenstemming met de gegevens van de New York Times. Ook dit werd aangehaald; “164 miljoen Amerikanen waren volledig gevaccineerd tegen COVID-19, met 191 miljoen mensen die gedeeltelijke immuniteit hebben verworven door ten minste één dosis.” Het lijkt erop dat je gewoon moet gokken op statistisch veilig zijn.

Een verhaal van augustus op CNBC meldde:

“NBC News heeft ontdekt dat ten minste 125.000 volledig gevaccineerde Amerikanen positief zijn getest op Covid en dat 1400 van hen zijn overleden. Toch vertegenwoordigden de 125.682 “doorbraakgevallen” in 38 staten die door NBC News werden gevonden minder dan 0,08% van de meer dan 164,2 miljoen mensen (en meer) die sinds het begin van het jaar volledig zijn gevaccineerd, of ongeveer één op de 1.300.”

Hier is de kop van het verhaal in New York Magazine van deze maand: “Geen paniek, maar doorbraakgevallen kunnen een groter probleem zijn dan u is verteld – De huidige berichtgeving over de volksgezondheid kan de omvang en het risico onderschatten.”

Dit is een wijze observatie:

  Hartontsteking na Pfizer-vaccinatie: Australische journalist waarschuwt vanuit ziekenhuis

“Bij nadere beschouwing van de gegevens blijkt dat in de communicatie over de volksgezondheid het effect van het vaccin op de overdracht wordt overdreven en de omvang en het risico van doorbraakinfecties worden onderschat, die weliswaar verre van overheersend zijn, maar wel vaak genoeg voorkomen om het verloop van de ziekte mede te bepalen.”

“De boodschap dat doorbraakgevallen uiterst zeldzaam zijn en dat je je er geen zorgen over hoeft te maken als je gevaccineerd bent – dat dit alleen een epidemie is van de ongevaccineerden – die boodschap valt plat,” zegt Harvard-epidemioloog Michael Mina.

Ook werd gewezen op een grote voorpublicatie van een studie van de Mayo-kliniek die suggereerde dat de werkzaamheid tegen infectie was gedaald tot 42 procent, ver onder de cijfers waarover u hebt gehoord sinds de experimentele vaccins een noodtoestemming kregen. Dit helpt de escalerende doorbraakgevallen te verklaren.

Het artikel wees ook op deze feiten: “In Utah was 8 procent van de nieuwe gevallen begin juni een doorbraak, maar tegen eind juli, toen Delta groeide, groeide het aandeel ook, tot 20 procent (zelfs terwijl het totale aantal gevallen bijna verdubbelde). Volgens uitgelekte CDC-documenten werden vanaf eind vorige maand elke week 35.000 symptomatische doorbraakgevallen geregistreerd – ongeveer 10 procent van het totaal in het land.”

Vermoedelijk waren veel meer doorbraakgevallen asymptomatisch, wat het aandeel verder zou opdrijven. Maar vanaf eind mei is het CDC begonnen alleen doorbraakgevallen te tellen die tot ziekenhuisopname of overlijden hebben geleid. Het doel is om de minder ernstige doorbraakgevallen, die een verminderde effectiviteit van het vaccin aan het licht zouden brengen, niet mee te tellen.

“Het doorbraakprobleem is veel zorgwekkender dan wat onze ambtenaren hebben doorgegeven,” zei Dr. Eric Topol. “We hebben geen goede tracking. Maar elke indicator die ik heb, suggereert dat er veel meer onder de radar is dan tot nu toe aan het publiek wordt verteld, wat jammer is.” Het resultaat, zei hij, was een groeiende kloof tussen de berichtgeving van de volksgezondheidsautoriteiten en de betekenis van de gegevens die in real time naar boven komen.

“Ik denk dat het probleem is dat mensen – of het nu de CDC is of de mensen die de briefings geven – hun grote zorg is dat ze alleen maar vaccinaties willen halen. En ze willen geen gaten slaan in het verhaal over vaccins. Maar wij kunnen de waarheid aan. En dat is wat we zouden moeten krijgen.”

Sterfgevallen door bloedproblemen

De Amerikaanse overheid levert geen goede gegevens over door vaccins veroorzaakte sterfgevallen door bloedproblemen. Er zijn enkele websites die grote aantallen video’s geven over mensen die zijn overleden aan hersenbloedingen, beroertes en andere aandoeningen die verband houden met bloedstolsels, verlies van bloedplaatjes en dodelijke bloedingen. Health Impact News en 1000 Covid Stories zijn geweldig.

Hier zijn wat gegevens van een recente Britse studie dat zich richtte op bloedstolsels in “aderen van de benen en in longslagaders.” De onderzoekers gaven vrij hoge percentages van de belangrijkste bloedklonter/lage bloedplaatjes aandoening als gevolg van het gebruik van het AstraZeneca vaccin: 1.000 per 100 miljoen voor mensen van 50 jaar en ouder en 2.000 per 100 miljoen voor jongere mensen. Dit wijst op een potentieel van duizenden door vaccins veroorzaakte bloedsterfgevallen in de VS. Vergeet niet dat veel mensen misschien sterven aan bloedproblemen, maar dat er geen test is gedaan om na te gaan of dit door een vaccin is veroorzaakt.

  Statistisch bewezen: vaccinaties doen sterfte exploderen

Bovendien heeft een Canadese arts bewijs gevonden van microscopische bloedstolsels bij 62% van zijn patiënten die het Moderna-vaccin hadden gekregen. Hij voorspelde ernstige gevolgen op lange termijn voor de gezondheid van deze stolsels in de haarvaten. Hij zei dit:

“De bloedstolsels waarover we horen en waarvan de media beweren dat ze zeer zeldzaam zijn, zijn de grote bloedstolsels die beroertes veroorzaken en te zien zijn op CT scans, MRI, etc. De stolsels waar ik het over heb zijn microscopisch klein en op geen enkele scan te vinden. Ze kunnen dus alleen worden opgespoord met de D-dimeer test… Het meest verontrustende hiervan is dat sommige delen van het lichaam, zoals de hersenen, het ruggenmerg, het hart en de longen, niet opnieuw kunnen worden aangemaakt. Wanneer deze weefsels beschadigd worden door bloedstolsels zijn ze blijvend beschadigd.”

Conclusies

Dit is mijn logische conclusie. Een injectie krijgen is tegenwoordig gokken dat je niet die statistische toevalstreffer zult zijn, die sterft door een gebrek aan bescherming tegen COVID als gevolg van een van de experimentele vaccins. Bedenk dat met zoveel miljoenen mensen die gevaccineerd worden, doorbraakinfecties waarschijnlijk zullen blijven toenemen.

En denk aan uw gok in verband met de mogelijkheid dat u zou kunnen sterven aan door vaccinatie veroorzaakte bloedstolsels of bloedingen, vooral in de hersenen. En voeg dan deze twee wetenschappelijke feiten toe.

Als je een natuurlijke immuniteit hebt door op een bepaald moment geïnfecteerd te zijn, heb je een betere immuniteit dan die welke door de experimentele vaccins wordt verleend. Het krijgen van een prik kan ernstige medische problemen veroorzaken als je natuurlijke immuniteit hebt.

En vergeet tot slot nooit dat we sinds maart 2020 de absolute wetenschappelijke waarheid hebben dat verschillende goedkope, veilige en volledig door de FDA goedgekeurde generieke geneesmiddelen niet alleen COVID kunnen genezen, maar ook kunnen worden gebruikt als profylacticum om infectie te voorkomen. Gedetailleerde gegevens hierover staan in Pandemic Blunder. Het zijn alternatieven voor de experimentele vaccins, en sommige artsen schrijven deze generieke geneesmiddelen voor, ondanks acties van NIH, FDA en CDC om een wijdverbreid gebruik ervan tegen te houden.

Het belangrijkste waar we nu bang voor moeten zijn, zijn de toenemende vaccinatieverplichtingen waaraan zoveel mensen zullen voldoen uit pure overlevingsbehoefte. Aan vaccins gerelateerde sterfgevallen zullen door de overheid en de mainstream media genegeerd blijven worden om de inkomsten veilig te stellen van de grote farmaceutische bedrijven die de vaccins maken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVolledig gevaccineerden zijn goed voor 73% van recente COVID-19 sterfgevallen en hebben 5 keer meer kans om te sterven als ze met COVID-19 geïnfecteerd zijn
Volgend artikelGriekse vader dwong zoon (32) COVID-19 prik te nemen – overleed de volgende dag: “Verdomd het moment dat ik hem zei zich te laten vaccineren!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Doorbraakinfecties….. Frontnieuws houdt de virusleugen nog steeds in de lucht. Waarom? Sorry Frontnieuws, ik vind dit stinken. Er is in 2020 geen oversterfte geweest, er was geen pandemie, geen epidemie, GEEN virus! Hou toch op met onzin vertellen. Kom maar met bewijs van het bestaan dan, dan zijn jullie de eersten ter wereld met dit bewijs. Hou toch op.

  • Wanneer instanties (CDC) uiteindelijk toegeven dat ze geen enkel bewijs hebben.
   Wanneer er aan geen enkel WOB verzoek hier een duidelijk antwoord op komt dat ze bewijs hebben.
   Wanneer er dus helemaal niemand is die ook maar 1 foto of lab. kweek hiervan kan laten zien.
   Dan lijkt het mij wel duidelijk dat er dus niets is of ooit geweest is.

 2. De BPOC heeft agnes kant van lareb opgeroepen om te komen getuigen inzake de alarmerende aantallen sterfte- en bijwerkingsgevallen m.b.t. de gifspuit:

  https://www.youtube.com/watch?v=hZLLkiUKf34

  Inmiddels schijnt er contact te zijn, alhoewel het nog maar de vraag is of de BPOC hier iets mee bereikt. Ze worden regelmatig weggezet als ‘lastig’ en daardoor niet serieus genomen. Desalniettemin hebben ze een arsenaal aan bewijsmateriaal vergaard en gaat het recht vroeg of laat zegevieren. Zelfs de nos goes wappie:

  https://www.ninefornews.nl/nos-geprikten-kunnen-virus-even-makkelijk-doorgeven-als-niet-geprikten/

  Hou vol beste mensen en werk niet mee aan wat voor onzin die Haagse idioten nog verzinnen!
  Wij hebben het gelijk aan onze kant en de leugenaars worden steeds meer ontmaskerd.

 3. Het is voor de lezer en redactie mogelijk interessant te zien hoe de US informatie aanstuurt in de wereld, een vrij recent rapport: https://swprs.org/die-propaganda-matrix/ (Lijkt redelijk neutrale bron met data over vele onderwerpen/ Swiss Policy Counsel)
  Met de US homeland security melding gisteren op TV lijkt de circle rond, wie wat regelt wat wij horen of lezen. In hoeverre dit freedom of press totaal onderdrukt blijft voor mij de vraag. Er zullen altijd vrije geesten blijven de de waarheid proberen te vinden.

 4. Het smeuïg geschreven artikel eindigt in een aanbeveling om een boek te kopen waarin beschreven staat dat de vaccins overbodig zijn omdat er prima medicijnen zijn. Dit is dus een boekpromo van een profiteur van Corona. Wedden dat er in dit boek een grote disclaimer staat: aan de inhoud van dit boek kunnen geen rechten worden ontleend. Auteur UD niet aansprakelijk voor ….’. Maar de wappies trappen er weer met open ogen in.

 5. Tis angstporno en meer niet continue gevoel gehad dat veel niet klopte , beide kanten , nog het intuïtie , en nu komt er steeds meer naar buiten wat mijn gevoel bevestigd , kotsziek word je van deze spelletjes , dacht ff reageren , meestal lees k de reacties alleen maar
  Fijn weekend gewenst !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in