Foto credit: Infowars.com

Voormalig NFL-speler Uchechukwu Nwaneri, die een vurig pleitbezorger was van verplichte vaccins, is afgelopen vrijdag plotseling overleden. De lijkschouwer meldde dat hij waarschijnlijk een hartaanval heeft gehad, bericht Infowars.com.

Nwanaeri, 38 jaar, werd naar verluidt dood aangetroffen in zijn huis in West Lafayette, Ind., volgens de Lafayette Journal & Courier.

Meer van de Courier:

Nwaneri reed vanuit Georgia, zei de politie, en hij was in het huis van zijn vrouw in West Lafayette in het 2600 blok van Willow Drive toen hij blijkbaar instortte, zei Costello.

Nwaneri’s vrouw vond hem zielloos in een slaapkamer in haar huis rond 1 uur ’s nachts vrijdag en belde 911, zei Costello.

Tippecanoe County Coroner Carrie Costello vertelde de Courier dat een autopsie op de voormalige Jacksonville Jaguars lijnspeler geen bewijs van opzet vond en “Voorlopige resultaten wijzen op een mogelijke hartaanval, in afwachting van de toxicologie resultaten.”

Nwaneri liet zich op social media duidelijk uit over zijn steun voor de Covid-prik en sprak zich uit voor verplichte vaccinatieschema’s en vaccinpaspoorten, waarbij hij op een gegeven moment zei: “VERPLICHT HET VACCIN. Zet iedereen die weigert gevangen.”

In een pro-vaccinatie discussie stelde Nwaneri dat als zijn 60-jarige moeder “volledig gevaccineerd kon worden en in orde was, waarom zou ik dan nog langer wachten?”

In een ander bericht maakte Nwaneri, die 7 seizoenen van 2007 tot 2013 bij de Jaguars speelde een opmerking over anti-vaccin radiopresentatoren die stierven aan Covid-19, door te schrijven: “Triest, maar ze hebben hun keuze gemaakt, denk ik.”

Nwaneri pochte ook over zijn gevaccineerde status op social media en bespotte anti-vaxxers omdat ze “bang zijn voor een vaccin” en voegde eraan toe: “Zwakheid is wat ik bij veel mensen zie.”

Hoewel het nog onduidelijk is of de prik de vermeende hartaanval van Nwaneri heeft veroorzaakt, is uit gegevens gebleken dat ernstige bijwerkingen van de experimentele Covid mRNA-prikken hartcomplicaties kunnen veroorzaken, waaronder acute hartinfarcten en hartontstekingen zoals myocarditis en pericarditis.

  De militarisering van de Coronacrisis rukt op in Europa

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINZELOTEN DOSSIER

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhoudenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. McCullough: Vaccin veroorzaakte myocarditis moet worden overwogen nu de 24-jarige Damar Hamlin een hartstilstand kreeg
Volgend artikelDe betekenis van NAVO-aanvallen op Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. “Voormalig NFL-speler Uchechukwu Nwaneri, die een vurig pleitbezorger was van verplichte vaccins, is afgelopen vrijdag plotseling overleden. De lijkschouwer meldde dat hij waarschijnlijk een hartaanval heeft gehad, bericht Infowars.com”

  Mijn idee is hierover boontje komt om zijn loontje, het grootste gedeelte van het narcistische gelul der vaccine pushers is reeds over het hoogtepunt heen God zij dank hiervoor, hier nog een artikel wat er zijdelings mee te maken heeft.

  Uiterst merkwaardige uitspraak in zaak rond microbioloog Erasmus MC

  Microbioloog Rogier Louwen van het Erasmus MC, bekend van onder meer Ernst Kuipers en Marion Koopmans, stelde na uitgebreid laboratoriumonderzoek vast dat de PCR-test zoals die nu wordt gebruikt ‘zinloos’ is. Publicatie van zijn onderzoek werd tegengewerkt en Louwen werd bovendien ontslagen.

  Louwen, universitair docent en 22 jaar in dienst bij het Erasmus MC, besloot met een aantal collega’s in het lab te testen wat een ‘positieve’ PCR-test betekent. Hij toonde aan dat de test niet alleen positief aanslaat op stukjes SARS-CoV-2, maar ook op de aanwezigheid van andere virussen, bacteriën en zelfs menselijk DNA.

  https://www.ninefornews.nl/uiterst-merkwaardige-uitspraak-in-zaak-rond-microbioloog-erasmus-mc/

  • Adriaan W. januari 3, 2023 at 11:45
   Ha! Daar zat ik op te wachten. Bedankt voor de info Adriaan. We wisten al dat die hele PCR test niet klopte. Ik vermoed dat die self-testjes ook niet kloppen. Kreeg het idee dat het gewoon random was dat iemand wel of niet ‘positief test’ op die ‘covid’. “Hij toonde aan dat de test niet alleen positief aanslaat op stukjes SARS-CoV-2, maar ook op de aanwezigheid van andere virussen, bacteriën en zelfs menselijk DNA.”

   Als het Rad van Fortuin dus belandt op ” Yippeee you have won Covid!” kun je dus weer lekker een weekje vrij nemen. (nota bene – Ik heb het hier niet over mensen die met een heel zware griep te maken hebben, en die gruwelijke koppijn en koorts krijgen zonder enige aanstellerij – zelf heb ik dat ook wel eens meegemaakt in 20014-15 toen die gruwelgriep heerste, 6 weken lang.)

   • Immortal januari 3, 2023 at 12:26

    Beste Immortal ik kan het op het moment niet zó snel terugvinden maar de lange wattenstaafjes waarmee de PCR testen werden uitgevoerd in de GGD teststraten zijn met een giftig, chemisch middel bewerkt dat door de Bloed Hersen Barièrre heen gaat en op den duur een gedeelte van de hersenen beschadigt en een soort lethargie bij de getestte persoon kon veroorzaken. Er zijn ook ludieke voorbeelden geweest vanTomaten die positief uit de test tevoorschijn kwamen, de PCR test is de heilige koe waar mee besmettingen volgens de samenzweerders kan ontdekken, niet dus.

    Hieronder wordt weer eens op wetenschappelijkgronden uitgelegd hoe goed de heilige koe werkt.

    https://www.umcutrecht.nl/nl/over-ons/nieuws/details/corona-zelftests-nauwkeuriger-bij-monsterafname-uit-neus-en-keel

    • De heilige koe.. goeie. Ja, de lange stokken duwen ze ook in de neus van vee om ze te vaccineren. Met het misbruiken van de PCR (polymerase chain reaction) is het covid gifspuit programma goed op gang gekomen. Wat een ongelooflijke smeerlapperij om nuttige uitvindingen te jatten voor kwaadaardigheid. En dat die Louwen voor zijn morele daad ontslagen werd, bevestigt het. Maar het staat nu in elk geval vast dat PCR geen diagnostisch middel is. (wat het ook nooit was, en nooit zal zijn, want het was bedoeld om te kleine beetjes dna voldoende te amplificeren voor onderzoek.)

 2. HOLLYWOOD
  43.200 minuten in 30 dagen om dood neer te vallen.
  de camera draait, in deze minuut valt hij dood neer.
  Hoe is het mogelijk… 🤔

 3. Telegraaf
  American football-speler gereanimeerd na hartstilstand op het veld, situatie kritiek
  Met Video In de Verenigde Staten is maandag de American football-wedstrijd tussen de Buffalo Bills en de Cincinnati Bengals gestaakt toen een speler van de Buffalo Bills op het veld in elkaar zakte en niet meer bij bewustzijn kwam. Zijn situatie is kritiek.
  Ze vallen met bosjes neer.

 4. Die Uche Nwaneri vond zelfs dat ongevaccineerden in de gevangenis zouden gesmeten moeten worden.
  Blij dat ie dood is. Zulke figuren die dit zeggen hebben we niet nodig in de wereld, zeker als je zo bekend bent.

 5. Ik vermoed dat de de hele stal van Hollywood alleen maar zoutoplossingen hebben gekregen. Zij zijn immers onderdeel van de Cabal.

 6. Nehemia januari 3, 2023 at 13:29

  “Gaat de sterfte verder accelereren?”

  Ben van mening van wel, als je je strategisch verplaatst in de gedachte van de samenzwerende politieke satanisten, dan doen ze het gefaseerd, niet gelijk iedereen in 2020 de volle kill dosis, dus de boosters zijn de schuldige mijns inziens, mijn schoonzus had de 2 mRNA vaccinaties gehad en een booster de laatste booster kreeg zij in het verzorgingstehuis 3 weken later was zij helaas overleden, dit waren veelal mensen met onderliggend lijden (schoonzus had een neuro degeneratieve ziekte ontwikkeld die leek op Parkinson), de gezonden mensen kunnen deze “stoten” nu nog wel verdragen, de hamvraag is hoelang nog voordat ze óók het loodje leggen?

 7. Hoorde zojuist op straat een gesprek tussen 2 vrouwen “Wat overlijden er zoveel mensen hè? We kunnen alleen maar het beste ervan hopen…”

  Ik weet dat beiden volledig geprikt en geboosterd zijn en 1 bijna 70, de ander boven de 80.
  Ze voelen (of moet ik zeggen voelden) zich veilig…..

  • tja het kan ook anderom zijn heel mijn familie ging voor de prik 1 iemand heb ik kunnen overtuigen de boosters niet te nemen en het gekke is ik ben de oudste van heel die troep 70+ dus niet alle ouderen hebben alles gelooft wat de regering en media hun vertelde dat ze moesten doen.

 8. Een ander stel: hart problemen, vetlijvig, roken. Kon ik niks tegen zeggen over de vaccinatie in 2020-2021. Dovemansoren…..
  De ander lijdt al jaren aan chronische ziekten en warempel daarna vergrote slagaders in de buikholte. Ik denk aneurysma op grote schaal, mocht resoluut geen alcohol meer innemen en de bloedvaten worden sindsdien stuk voor stuk geopereerd……
  Nu zou de oorzaak toch kunnen zijn dat……maar die discussie ga ik liever niet aan.

 9. Iets anders. D666-deugmensje Claudia de Breij kreeg voor haar oudejaarsconference van deugjournalist Jacques d’Ancona vijf sterren onder het motto ons kent ons.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in