Foto: Nasos Katris, screenshots van social Media Twitter/Facebook

De Griekse ontwerper Nasos Katris (Νάσος Κατρίς) werd één dag na zijn COVID-19 vaccinatie dood aangetroffen. Het gebeuren vond twee maanden geleden plaats – op sociale netwerken herdachten vrienden en familieleden de man uit Chalkis (Epirus) die op 8 juni overleed. Zijn dood had grote opschudding veroorzaakt in Griekenland. Zijn vader, Michalis Katris herinnert zich: “Hij kreeg het vaccin en voelde zich goed”, schrijft Report24.news.

Zoals het nieuwsportaal The Italian Tribute bericht, is Nasos Katris, die vaak nachtclubs in Chalkida en Mykonos bezocht en laatstelijk in Athene werkte, dood aangetroffen in zijn flat in Lagonisi aan de Golf van Euboea. Op maandag 7 juni kreeg de ontwerper zijn eerste dosis van Astrazeneca ingespoten. Hij overleefde de daaropvolgende nacht niet.

De doodsoorzaak werd diffuus opgegeven als “falen van de bloedsomloop”. Hoewel een trombose de oorzaak had kunnen zijn, weigeren de Griekse autoriteiten Katris’ dood te klasseren als een vaccinatiegeval. Het blijft onduidelijk of er werkelijk een autopsie is verricht, zoals verschillende media in de eerste dagen na het overlijden meldden. Hierover zijn geen verdere berichten te vinden. Voor zijn familieleden was er echter geen twijfel mogelijk: “De Corona-vaccinatie heeft hem gedood!” schreven ze.

Wanhopige vader: “Ik drong er bij hem op aan om de vaccinatie te krijgen”.

De radeloze vader van de ontwerper verscheen later in de Griekse talkshow “Waarheid met Zina”, waar hij ernstige beschuldigingen uitte tegen de vaccinatiecampagne. Katris senior legde uit dat hij de waarheid wilde weten over wat er met zijn zoon was gebeurd: “Hij was kerngezond en had geen ziekten”. Bijzonder tragisch: Michal was bang geweest voor de inenting. “Maar we dwongen hem om het te doen,” huilde de vader.

  Vaccinatiedwang wordt opgevoerd: Loondoorbetaling ongevaccineerde Duitsers in quarantaine wordt stopgezet

Katris’ vriendin, de styliste Athena Vaticanou, vertelde aan mediavertegenwoordigers , waaronder Protothema.gr, dat Nassos na de inenting moest overgeven en daarna naar bed ging omdat hij zich onwel voelde. De volgende ochtend was hij dood. Bovendien hadden, volgens de jonge vrouw, de verpleegkundigen die zijn lichaam hadden opgehaald zelf gesuggereerd dat zijn dood “zeer waarschijnlijk verband hield met een bijwerking van het vaccin”.

Griekse media maakten melding van andere gevallen van sterfte door vaccinatie, zoals dat van de 44-jarige Glykeria Manousaki. De vrouw kreeg een trombose na haar Astrazenaca injectie. De diagnose was “hersendood”. Wij herinneren eraan dat in de geschiedenis van de geneeskunde tot dusver geneesmiddelen en vaccins slechts na enkele sterfgevallen zijn ingetrokken. Dit beproefde beginsel van de bescherming van mensenlevens is blijkbaar opgegeven voor de beweerde Coronapandamie – blijkbaar is de winst van de farmaceutische industrie veel belangrijker.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canada: Gezondheidsautoriteit kon bestaan van virus niet bewijzen – Beklaagde vrijgesprokenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccindoden stapelen zich op zonder media aandacht
Volgend artikelEen huisarts slaat alarm: “In mijn praktijk zijn nu 9 mensen gehandicapt door de Moderna injectie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ja, inderdaad, follow the money; het gaat helemaal niet om
  onze gezondheid; het vaccin is gemaakt om de wereldbevolking
  te reduceren; het vaccin is/wordt erger dan het virus…met
  dank aan WHO (Chinezen en Bill Gates (killer Bill) Killer Bill
  bepaalt de hele vaccinatie wereld. Zie zijn eerdere zaken in
  Afrika (polio).
  Inge

 2. Wat overblijft is een vreselijke kater. Het probleem is dat deze kater niet over gaat.
  Een normale (wat is normaal tegenwoordig?) kater belet je de volgende dag helder te denken, en dat is juist wat ze nastreven, dat je deze kater permanent is.
  Want als meer mensen weer helder gaan denken dan…….

 3. Nog maar eens een narcist, die iemand anders beveelt om te kreperen via de gifspuit, en dan daarna slachtoffer komt spelen.
  Kots op zulke “mensen”

 4. Ja , 32 jaar en laten dwingen..
  Maar anderen laten zich beinvloeden door familieleden en beloften om naar festivals, vakantieoorden etc. te gaan;is dat dn beter?

  • Dat is net zo onnozel, op welke manier je je ook laat dwingen of waar andere mee aankomen.
   32 jaar, toen had ik al 13-14 jaar een eigen huishouding om te runnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in