Biden’s plan voor Amerikaanse blanke boeren: Koop hun land en geef het aan zwarten

Wil hetzelfde doen als in Zimbabwe en Zuid-Afrika. Wil "racisme" stoppen en "diversiteit" in de landbouw creëren.

6

De vermeende president-elect Joe Biden beraamt een landbouwhervorming waarbij men land van blanke boeren koopt en weggeeft – maar alleen aan zwarten. Melden verschillende media, waaronder ABC News. Het plan werd opgenomen in het verkiezingsplatform van Biden en is nu door verschillende prominente Democraten als concreet wetsvoorstel ingediend.

Momenteel is het grootste deel van de Amerikaanse landbouw in handen van de blanke boeren. Joe Biden en de Democraten willen daar verandering in brengen met behulp van een alomvattende landbouwhervorming. Op zijn verkiezingsplatform schrijft Joe Biden over de uitvoering van uitgebreide maatregelen om onder andere landbouwgrond op te kopen.

Het concrete wetsvoorstel heet de Justice for Black Farmers Act, JDFA, en is eerder in november gepresenteerd. Daarachter staan verschillende Democratische bonzen zoals Cory Booker en Elizabeth Warren.

JDFA zou inhouden dat de Democratische regering landbouwgrond op de open markt koopt en deze vervolgens in i 160 acres (65 hectare) stukken landbouwgrond verdeelt en deze als landbouwsubsidie ​​gratis aan zwarten uitdeelt.

Kamal Bell, een zwarte boer uit Noord-Carolina, is positief, maar vreest tegelijkertijd voor het gebrek aan competentie van degenen die de landbouwgronden ontvangen.

“Het is een stap in de goede richting, maar we moeten manieren creëren voor de Afro-Amerikanen om zich te scholen in de landbouwtechnologie van de 21e eeuw”, vertelt hij aan ABC News.

Momenteel maken zwarte boerenbedrijven slechts 1,3% uit van de 3,4 miljoen boeren in het land. Ter vergelijking, ongeveer 95% van het landbouwland in het hele land is momenteel in handen van blanke boeren.

In totaal zijn er 32 miljoen hectare die over een periode van tien jaar van blanke naar zwarte eigenaar moeten switchen, volgens het programma, rapporteert AgroMarkets, die ook stelt dat de hervorming invloed kan hebben op de grondprijzen en, op de lange termijn, op de productprijzen.

  Na de Coronavaccinatie is de helft van mijn gezicht verlamd geraakt!

Velen zijn echter tegen het project. Vergelijkbaar beleid is de afgelopen 20 jaar getest in Afrikaanse landen zoals Zuid-Afrika, Namibië en Zimbabwe. Daar hebben de regeringen de landbouwgronden die aan de blanken toebehoorde onder dwang opgekocht of in beslag genomen en aan zwarten gegeven.

Het resultaat was vaak funest. Soms hebben de nieuwe eigenaren de boerderijen gewoon geplunderd voor alles wat van waarde was, ze verkocht en de boerderijen verlaten. Er zijn nog steeds veel desolate boerderijen in Zuid-Afrika, ook al zijn er tientallen jaren verstreken sinds de hervorming.

In Namibië werd het systeem van gedwongen landbouwhervormingen een paar jaar geprobeerd, maar sindsdien is het verlaten omdat het ondoeltreffend bleek te zijn.

In Zimbabwe werd het land van de blanke eigenaren geconfisqueerd met als resultaat braakliggende boerderijen. Tegenwoordig worden blanke boeren van buitenaf in plaats daarvan uitgenodigd om de landbouwgronden over te nemen die vaak al tientallen jaren braak ligt.

Verwende kinderen kunnen zelden gemotiveerd worden en hetzelfde geldt voor volwassenen en dat ongeacht de huidskleur, schrijft een criticus.

Hun voorstel is in plaats daarvan om een leninggarantie van de overheid op te zetten die financiële instellingen beschermt die geld lenen aan zwarte mensen die de landbouwgronden willen kopen. In het laatste geval vindt de bedrijvigheid dan plaats op meer marktconforme voorwaarden en moeten de zwarte mensen die aan landbouw willen beginnen een enigszins normaal risico nemen – net als alle andere boeren.

Zimbabwe koopt blanke boeren terug

Vorig artikelAlles in de EU wordt gedaan ten behoeve van de illegale migranten
Volgend artikel“Racistisch” van blanke bokser om zijn tegenstander te verslaan – die zwart is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. In veel Afrikaanse lande gebeurde en gebeurt dit. Of door moorden en stelen van land of door afkopen. Maar je kent de uitkomst. Amerika aan de geeuwhonger.

  2. Een gat in de markt voor Monsanto/Bayer & partners in crime. ‘You will own nothing but you will be happy.’ Alles op schema. Het wetsvoorstel werpt – indirect – de vraag op in hoeverre er banden bestaan tussen de Biden Clan en de Zuid-Afrikaanse Plaasmoorde Praktijken. Zouden de diverse internationale Rothschild Loges er misschien mee van doen kunnen hebben?

  3. Ik garandeer..dat als dit werkelijkheid wordt..dat Amerika een 2e Zuid-Afrika wordt… armoede op hoog niveau….en dan uiteindelijk de schuld aan de blanken geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in