Uit een recente studie van Stanford, gepubliceerd door het NCBI, dat ressorteert onder de National Institutes of Health, blijkt dat mondkapjes absoluut niet helpen om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen en dat het gebruik ervan zelfs schadelijk is.

NIH publiceerde een medische hypothese van Dr. Baruch Vainshelboim (Cardiology Division, Veterans Affairs Palo Alto Health Care System / Stanford University, Palo Alto, CA, Verenigde Staten), bericht Thegatewaypundit.com.

NOQ brengt verslag uit over de studie:

Heb je al gehoord van het peer-reviewed onderzoek van de Stanford University dat zonder gerede twijfel aantoont dat gezichtsmaskers absoluut geen enkele kans hebben om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen? Nee? Het werd gepubliceerd op de website van het National Center for Biotechnological Information. Het NCBI is een tak van het National Institute for Health, dus men zou denken dat een dergelijke studie breed zou worden uitgemeten door de mainstream media en omarmd door de “wetenschap-minnende” mensen in Big Tech.

In plaats daarvan heeft DuckDuckGo zoekopdracht geen enkele website van de mainstream pers gevonden die erover berichtte, en Big Tech tirannen zullen mensen blokkeren die het verder verspreiden, zoals politiek strateeg Steve Cortes op de harde manier leerde toen hij een tweet plaatste die tegen het mondkapjes narratief inging. De tweet zelf bevatte een citaat en een link die Twitter ertoe hebben aangezet zijn account te schorsen, mogelijk voor onbepaalde tijd.

De NCBI studie begint met de volgende samenvatting:

Veel landen over de hele wereld hebben medische en niet-medische mondkapjes gebruikt als niet-farmaceutische interventie om de overdracht en besmettelijkheid van de Coronavirus-ziekte (Covid-19) te verminderen. Terwijl wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van de werkzaamheid van mondkapjes ontbreekt, er zijn negatieve fysiologische, psychologische en gezondheidseffecten gerapporteerd. Er is vastgesteld dat mondkapjes een gecompromitteerd veiligheids- en doeltreffendheidsprofiel hebben en daarom zouden moeten worden stopgezet. Het actuele artikel geeft een uitvoerige samenvatting van wetenschappelijke bewijzen met betrekking tot het dragen van mondkapjes in het Covid-19-tijdperk, en biedt goede informatie voor de volksgezondheid en de besluitvorming.

  Russisch Coronavaccin werkt: Iedereen kreeg antilichamen

De studie concludeert (nadruk toegevoegd):

De bestaande wetenschappelijke bewijzen stellen de veiligheid en werkzaamheid van het dragen van een mondkapje als preventieve interventie voor Covid-19 in vraag. De gegevens suggereren dat zowel medische als niet-medische gezichtsmaskers niet effectief zijn om mens-op-mens overdracht van virale en infectieziekten zoals SARS-CoV-2 en Covid-19 te blokkeren, wat pleit tegen het gebruik van gelaatsmaskers.

Het is aangetoond dat het dragen van gezichtsmaskers aanzienlijke nadelige fysiologische en psychologische effecten heeft. Deze omvatten hypoxie, hypercapnie, kortademigheid, verhoogde zuurgraad en toxiciteit, activering van angst- en stressrespons, toename van stresshormonen, immunosuppressie, vermoeidheid, hoofdpijn, afname van cognitieve prestaties, aanleg voor virale en infectieziekten, chronische stress, angst en depressie. De gevolgen van het dragen van een gezichtsmasker op de lange termijn kunnen leiden tot verslechtering van de gezondheid, de ontwikkeling en progressie van chronische ziekten en vroegtijdige dood. Overheden, beleidsmakers en gezondheidsorganisaties zouden een weloverwogen en wetenschappelijk onderbouwde benadering moeten hanteren met betrekking tot het dragen van gezichtsmaskers, wanneer deze worden beschouwd als preventieve interventie voor de volksgezondheid.

Hieronder volgt de lijst van fysiologische effecten van het dragen van een gezichtsmasker.

5 DOMSTE dingen die mensen doen die hen vatbaarder maken voor het oplopen van en misschien sterven aan de komende Covid-19 virus mutaties

Vorig artikelVrouwen klagen over ernstige menstruatiestoornissen na COVID-injecties – zelfs als zij de injecties niet hebben gehad!
Volgend artikelArtsen voor de Waarheid: “In de herfst-winter van 2021 zal ten minste 20-30% van degenen die tegen COVID zijn gevaccineerd, aan het vaccin overlijden en zal een nieuwe stam de schuld krijgen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Heb de linken gevolgd, de studie is weggehaald, omdat Dr. Baruch Vainshelboim die met de studie naar buiten kwam, niet meer werkte voor Stanford universiteit tijdens de studie van de mondkapjes. Dit is wat de universiteit beweert.

    • Zo maak je andermans meningen, studies kapot. Gewoon censureren wat niet in hun narratief past. Dit gaat dus al jaren zo en nog steeds anno 2023. Dat geldt ook op allerlei ander gebied in de Farma. De farma waar de afgelopen jaren honderden miljarden naartoe is gesluisd. Mede dankzij ook onze “betrouwbare” dokters en specialisten die heerlijk uit de ruif hebben meegegraaid met vette bonussen en prikvergoedingen. Niet te vergeten die mooie voorzitter van de EU die haar emails weggooide om niet betrapt te kunnen worden op haar miljarden deals die ze niet kan verantwoorden en haar man die directeur is van een groot farmabedrijf. De mensheid is diep verrot en corrupt over de ruggen van de schapen die door de vooraf beraamde psychiologische oorlogsvoering continu mee blaten met het criminele gespuis. Een agenda die wordt gehanteerd en mocht dat ooit bewaarheid worden dan is de stap naar de ondergang van de mensheid onomkeerbaar. Dramatisch klinkt dit zal het gespuis en de blatende schapen roepen. Ik voorspel ze dat het ze duur zal komen te staan, op welke manier laat ik aan hun eigen fantasie over, mits ze die nog hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in