Sleepy Joe

– Voordat deze toespraak voorbij is, zijn 200 miljoen mensen gestorven. De Democratische presidentskandidaat Joseph Biden beweert dat 200 miljoen mensen zijn gestorven aan het Coronavirus.

Reeds eerder in juni beweerde de Democratisch presidentskandidaat Joseph Biden dat 120 miljoen Amerikaanse burgers aan het Coronavirus waren gestorven. Een grove leugen tijdens een toespraak waarin hij de schuld van de Corona-sterfgevallen aan president Donald Trump gaf.

“Mensen hebben geen baan, mensen weten niet waar ze heen moeten, ze weten niet wat ze moeten doen… Nu hebben we meer dan 120 miljoen doden van Covid”, beweerde “Joe” Biden onjuist.

Afgelopen weekend, drie maanden na zijn eerste sensationele leugen, heeft hij het verzonnen dodental verhoogd. In zijn gebruikelijke onsamenhangende manier van redeneren beweerde Biden dat er nu 200 miljoen mensen in de Verenigde Staten aan COVID-19 zijn gestorven.

“Als Donald Trump zijn zin krijgt, zijn de complicaties van COVID-19, die veel verder gaan dan wat ze zouden moeten zijn – naar schatting zijn er 200 miljoen mensen gestorven – waarschijnlijk tegen de tijd dat ik klaar ben met dit gesprek”, beweerde Biden.

Een verrassende verklaring, want de Verenigde Staten hebben 328 miljoen inwoners, en het zou waarschijnlijk eerder zijn opgemerkt als 61 procent van de bevolking was overleden. Maar Biden spreekt altijd voor lege tribunes (uit angst voor virussen) en weigert te debatteren tegen Donald Trump, dus misschien heeft dat zijn perceptie van de werkelijkheid beïnvloed.

In feite zijn er wereldwijd minder dan een miljoen mensen gestorven. In de Verenigde Staten zijn iets meer dan 200.000 mensen gestorven, wat relatief gezien ongeveer hetzelfde aantal is als in de meeste landen in West-Europa. Overigens is het Amerikaanse Corona-dodental onlangs door het Amerikaanse “Centers for Disease Control and Prevention”, het Amerikaanse bureau voor ziektebestrijding, gecorrigeerd en stelt nu dat slechts 6% van alle sterfgevallen die aan het Coronavirus worden toegeschreven daadwerkelijk verantwoordelijk zijn voor de dood van de “Coronadoden”.

VS Epidemic Control agentschap corrigeert Covid-19 cijfers: Slechts ongeveer 9.200 mensen stierven aan Corona

  Gecorrumpeerde software in Michigan stal duizenden stemmen van Trump - wordt gebruikt in alle kantelstaten 
Vorig artikelVrouw gearresteerd – probeerde Donald Trump te vergiftigen
Volgend artikelNu is het mainstream om George Soros te bekritiseren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Is een verspreking… Moet natuurlijk 200,000 zijn. Wel leuk dat ze in het artikel zeggen dat Biden voor lege tribunes spreekt, de inauguratie van Trump was volgens hemzelf de drukste ooit… Maar op de foto’s is wat anders te zien. Daarnaast verspreekt Trump zich nooit, covfefe… Of zeggen dat de twin towers op 11 juli zijn ingestort….

  • Slechts een opmerking: op de foto’s welke gepresenteerd werden door de reguliere media omtrent de demo in Berlijn en de ‘hoeveelheid’ aanwezigen die onder andere naar de speech van R. Kennedy kwamen luisteren, is eveneens iets anders te zien… Fictie versus feiten… In deze wereld is dat vaak even puzzelen…

   • Wat heeft Berlijn of r. Kennedy ermee te maken? Ik geef alleen aan dat het hypocriet is dat ze het over lege tribunes bij Biden hebben terwijl het bij Trump ook geen storm liep. En om een verspreking zo hard aan te pakken terwijl Trump het ook meermaals overkomen is. Dat is het grote probleem, alles wordt in twee kampen gescheiden, en iedereen vindt dat hun kant de feiten heeft.

 2. Zou het een voorspellend geschat aantal kunnen zijn…
  Deagel.com had in zijn forecast van 2025 een populatie reductie van ruim 200 miljoen.
  Naar een populatie van 100 miljoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in