Vaccin Deugsignalering en Links

8
Via YT

Alle tirannieke systemen hebben een grote groep cheerleaders nodig om te overleven en te gedijen; een groep uitbuitbare en toegewijde aanhangers die de fakkel zullen dragen en de massa’s zullen evangeliseren met de ideologie van de controle.

Zonder dit agressieve percentage van de bevolking kunnen totalitaire regimes niet aan de macht blijven. In de VS en het grootste deel van het westen hebben linkse ideologen deze rol goed vervuld. Zij beweren dat zij strijden voor de rechten van de onderdrukten, maar hun daden zijn veel duidelijker dan hun woorden, schrijft Brandon Smith op alt-market.us.

Zij hebben bijna elke draconische maatregel gesteund en venijnig verdedigd die regeringen en bedrijfselites in de afgelopen jaren hebben uitgevaardigd. Zij steunden massale censuur van conservatieven en andersdenkenden door Big Tech bedrijven. Zij steunden nationale lockdowns die honderdduizenden kleine bedrijven hebben vernietigd en de grondwettelijke rechten van miljoenen mensen hebben geschonden. Zij blijven onwetenschappelijke mondkapjesregels steunen waarvan bewezen is dat ze niets tastbaars bereiken in termen van het voorkomen van de verspreiding van virussen. Zij steunen het gebruik van “vaccinpaspoorten” die ongevaccineerde mensen effectief zouden uitsluiten van de normale economie en de normale samenleving en hen tot armoede zouden drijven. En nu zijn ze overal op het web te vinden om propaganda te maken voor de vaccinatie.

We kennen deze losgeslagen wezens onder vele namen, waaronder social justice warriors, sneeuwvlokjes, puriteinen, linkse rakkers, marxisten, communisten, globalisten, deugmensen, narcisten, enz. In principe zijn het de ergste mensen op deze planeet, en terwijl ze meestal doorzeuren over “institutioneel racisme” dat niet bestaat, of een verkrachtingscultuur die niet bestaat, of een patriarchaat dat niet bestaat (hoewel ik me begin af te vragen of we er misschien een moeten beginnen), hebben ze nu een nieuwe liefde gevonden in de Corona-“crisis”.

Maar voordat ik inga op de woke cultus en hun perverse relatie met het establishment, moet ik een fundamentele vraag stellen over het “vaccin” die niemand in de mainstream schijnt te stellen:

Waarom zouden we een experimenteel mRNA-vaccin nemen voor een virus dat 99,7% van de mensen buiten verzorgingstehuizen gemakkelijk zal overleven?

Deze vraag alleen al doet meestal de hoofden van vaccincultisten ontploffen. De meesten van hen geloven om de een of andere reden nog steeds dat het sterftecijfer van Covid-19 “3% of meer” is. Waarom verkondigen zij deze onzin? Welnu, ik wil erop wijzen dat de mainstream media het NOOIT hebben over het sterftecijfer van Covid-19; in plaats daarvan laten zij mensen veronderstellingen maken op basis van dingen die zij in het verleden hebben gehoord van instanties als de Wereldgezondheidsorganisatie of statelijke gezondheidsautoriteiten.

Het cijfer van 3% lijkt afkomstig te zijn van VOORSPELLINGEN van de WHO in januari 2020, voordat het virus de wereld volledig had getroffen, en van een voorlopige studie van Lancet. Deze voorspellingen werden naar voren geschoven door het Imperial College of London, een globalistisch instituut dat de complexe mandaat- en lockdownmodellen creëerde die naties over de hele wereld nu gebruiken om het publiek te controleren. Hun modellen waren zo volkomen verkeerd dat het verbijsterend is voor iedereen die vertrouwd is met statistische theorie of medisch management.

Het blijkt dat het sterftecijfer voor Covid slechts 0,26% bedraagt van de geïnfecteerden (het was nooit 3%) en dat weten we al geruime tijd. Verpleeghuispatiënten met reeds bestaande aandoeningen vormen ongeveer 40% van alle sterfgevallen. Meer dan 80% van alle sterfgevallen waren mensen ouder dan 65 jaar. En, volgens de Amerikaanse CDC, was ten minste 30% van alle Covid ziekenhuisopnames te wijten aan complicaties geassocieerd met ernstige obesitas.

  Pathetisch: sojaboy gaat op zijn knieën en smeekt Trump-supporters een mondkapje te dragen bij MAGA-bijeenkomst

Dus, als je niet ouder bent dan 65 en hebt geen extreem vet lichaam, dan heb je statistisch gezien heel weinig te vrezen van Covid. Als je ouder bent dan 65 en je bent dik, dan heb je ongeveer 0,26% kans om te sterven als je geïnfecteerd raakt. Als je ouder bent dan 65 en extreem dik, en in een verpleeghuis woont, dan moet je je misschien zorgen maken.

Waar het op neerkomt is dat Covid geen bedreiging vormt voor veruit de overgrote meerderheid van de mensen, maar er is een grote groep geobsedeerden die er toch bang voor lijkt te willen zijn, of ze willen gewoon dat wij bang zijn.

De deugsignalering rond de vaccins wordt steeds bizarder. Er zijn talloze YouTube-video’s, TikTok-video’s, artikelen en berichten op sociale media van mensen die zelfvoldaan hun vaccinatiestatus verkondigen, alsof ze zojuist als uitverkorenen zijn aangeraakt door de hand van God. Bovendien is de verafgoding van medische oplichters als Dr. Anthony Fauci om te huilen. Als u me niet gelooft, kunt u hieronder enkele voorbeelden zien:

Backup:

Het lijkt erop dat de SJW’s erg hun best doen om Covid-vaccins te normaliseren door een consensus te fabriceren. Als iedereen het doet, dan zou je er wel eens buiten kunnen vallen en geïsoleerd raken van de massa, en dat is een enge gedachte, toch?

Misschien zie ik er te veel in, maar ik bespeur een ernstige wanhoop achter deze astro-turf beweging tegen “anti-vaxers”. Niemand luistert naar de cultus van de woke, niemand mag ze en niemand vertrouwt erop dat ze geïnformeerd zijn of eerlijk in hun agenda. Toch hebben ze veel macht in onze samenleving omdat ze gesteund worden door regeringen en bedrijven. Hun relatie met het establishment is symbiotisch.

Dit wil niet zeggen dat deze mensen zich bewust zijn van de onderliggende agenda. De mentaliteit achter de vaccin deugsignalering kan worden toegeschreven aan enkele fundamentele zwakheden waaraan de gemiddelde linkse mens lijdt:

Ten eerste hebben zij de gewoonte te vertrouwen op de regering en het systeem in het algemeen om te voorzien in hun gevoel van normaliteit. Dat wil zeggen, zij aanbidden het vaccin deels omdat zij het zien als hun ticket om de regering gunstig te stemmen en toegang te krijgen tot bepaalde gemakken. Helaas beseffen ze niet dat die gemakken op elk moment kunnen worden teruggenomen als ze niet zo laf waren.

In mijn district negeren de inwoners al bijna een jaar lang de Corona-mandaten. Niemand draagt mondkapjes. Niemand gebruikt sociale distantie. En meer dan 70% van de bevolking is niet ingeënt. Het gevolg? Slechts 17 doden in het afgelopen jaar, waarvan de meeste mensen met reeds bestaande aandoeningen, en we zijn de hele verdomde tijd vrij geweest omdat we daarvoor kozen.

Ten tweede redeneren linkse mensen altijd vanuit het standpunt van “de meerderheid”, zelfs als ze niet de meerderheid zijn. Covid is een instrument, zoals een psychologisch breekijzer dat wordt gebruikt om naleving af te dwingen, omdat de veronderstelling is dat het een bedreiging is voor iedereen. En, als iedereen bedreigd wordt door dezelfde boeman, dan maakt iedereen deel uit van dezelfde monoliet, hetzelfde collectief. En als iedereen deel uitmaakt van hetzelfde collectief, dan moet iedereen die boeman samen en in eenheid bestrijden. Als je niet samenwerkt met het collectief, dan werk je tegen het collectief.

“We leven in een samenleving”, spuwen de linksen arrogant en grijnzen, “wat betekent dat je moet doen wat WIJ zeggen dat het beste is voor iedereen”.

  Linksen gebruiken massacensuur omdat ze het lef niet hebben om een eerlijk debat aan te gaan

Zoals ik hierboven al grondig heb uiteengezet, is Covid geen bedreiging voor iedereen. Het is niet eens een bedreiging voor meer dan 0,26% van de mensen. We leven NIET “in een samenleving”, tenminste, we leven niet in hun samenleving of onder hun regels. Ze geven niet om het redden van levens, dit is gewoon het excuus dat ze nodig hebben om controle uit te oefenen. Controle is wat ze het meest verlangen.

Hoe weet ik dat? Kijk naar de manie rond het bestaan van anti-lockdown activisten en “anti-vaxers”. Kijk hoeveel ze over ons praten. Waarom maken deze mensen zich zo druk of we het vaccin wel of niet nemen? Als het echt werkt, dan zijn ze volkomen veilig voor ons, en als we allemaal een vreselijke dood sterven aan Covid kunnen ze zeggen “we zeiden het toch”.

Waar ze echt bang voor zijn is dat wij gelijk hebben en zij niet. De wetenschap staat zeker aan onze kant en dat is al zo voor de duur van de pandemie. De WHO had ongelijk, de CDC had ongelijk, het Imperial College of London had ongelijk. De anti-lockdown activisten zaten dichter bij het gelijk dan al die anderen samen. Het is bewezen dat de mondkapjes nutteloos zijn. De lockdowns zijn nutteloos gebleken. De voorspelde dodenaantallen bleken zwaar overdreven. En nu wordt de noodzaak van de vaccins in twijfel getrokken.

In termen van het recente mainstream media verhaal, kunnen we een paar conclusies trekken: ten eerste, het uitrollen van de vaccins verloopt niet volgens plan. Elke dag worden de media overspoeld met verhalen over “aarzeling ten aanzien van vaccins” en wat de regering daaraan moet doen. Dit zegt mij dat veel te veel Amerikanen de prik weigeren, dus wordt de propaganda opgevoerd tot schaal elf.

Ik vermoed dat het ophemelen met vaccins deel uitmaakt van die campagne, of dat het op zijn minst wordt aangemoedigd door de gevestigde orde. Wil je niet aan de goede kant van de geschiedenis staan? Wil je niet aan de kant staan die om mensen geeft? Of wil je aan de “egoïstische kant” staan, de kant die oma wil vermoorden, de kant die racistisch en seksistisch en smerig en lelijk is?

Een andere gemakkelijke conclusie die we uit de media kunnen trekken is dat dit niet zal verdwijnen en dat het establishment van plan is de zaak door te drukken als we hen blijven tarten. Ik heb de suggestie van “geweld” in het verleden slechts voorzichtig aan de orde zien komen, maar de laatste tijd wordt het verhaal agressiever. Het woord “geweld” duikt steeds vaker op. De media proberen ons eraan te herinneren dat volgens die wet het establishment ons kan dwingen het vaccin te nemen. De boodschap? We kunnen ons net zo goed nu laten vaccineren om onaangenaamheden later te voorkomen.

We weten allemaal dat dit uiteindelijk op een oorlog zal uitlopen, maar de elites hebben een enorm aantal mensen nodig die voorstander zijn van het opleggen van bevelen om vrijheidsgezinde individuen effectief te onderwerpen. Dat hebben ze niet en dat is te zien.

Woke aanhangers zien al deze propaganda elke dag; zij horen de boodschap luid en duidelijk: het systeem geeft aan dat de vaccins verplicht zullen worden, hetzij door een verklaring van de regering, hetzij door een eis van het bedrijfsleven. Dus, linkse rakkers zijn aan het klauteren om hun trouw aan hun god (de staat) te tonen, en zij gedragen zich als brave kleine voetsoldaten om extra deugdzaamheidspunten te krijgen.

  Blanken op hun knieën voor zwarten om zich te verontschuldigen voor 'racisme'

Er zijn vele redenen om een experimenteel vaccin niet te aanvaarden, sommige daarvan zijn wetenschappelijk en andere zijn gebaseerd op principes. Ik wil er alleen maar op wijzen dat veel virologen zich hebben uitgesproken over de veiligheid van deze vaccins, waaronder een voormalig vicepresident van Pfizer, Dr. Michael Yeadon, die samen met zijn collega’s tot de conclusie kwam dat NIEMAND de mRNA-vaccins zou moeten nemen totdat er verdere tests zijn gedaan, omdat er anders een aanzienlijk gevaar bestaat voor gezondheidseffecten op de lange termijn, waaronder auto-immuunziekten en onvruchtbaarheid.

De mRNA gentherapie is in de kern een gigantische experimentele proef waarbij de massa’s als onwetende proefpersonen worden gebruikt. We hebben echt geen idee wat de gevolgen uiteindelijk zullen zijn, maar ik heb het gevoel dat we binnen een paar jaar de resultaten zullen zien en dat die niet fraai zullen zijn. Er is een reden waarom regeringen het wettelijk onmogelijk hebben gemaakt om vaccinproducenten aan te klagen wegens bijwerkingen van vaccins.

Naast de vele gezondheidsproblemen is er het probleem van periodieke verhogingen. Eén vaccinatie alleen is misschien geen grote bedreiging. Misschien is het een gok die voor de meeste mensen niet in slangenogen eindigt. Maar hoe zit het met de volgende? En de volgende? Hoe zit het met de volgende 20 vaccinaties? Er zijn nu een half dozijn verschillende mutaties van Covid die door de regering en de media worden genoemd als mogelijk resistent tegen de huidige vaccins en zogenaamd gevaarlijker dan de eerste iteratie van het virus.

Dit is zeker een leugen, maar het drukt ons met de neus op de realiteit dat de mandaten bedoeld zijn om eeuwig door te gaan. Als we ze nu accepteren, zal er nooit een einde aan komen. Het is niet omdat je vandaag gevaccineerd bent, dat je morgen vrij bent.

En met elk nieuw vaccin ontstaat het spookbeeld van vaccinpaspoorten. En met vaccinpaspoorten ontstaat het spookbeeld van complete overheidsbemoeienis met het leven van mensen. Zeker, je kunt ervoor kiezen je niet te laten vaccineren, maar het systeem zal ervoor zorgen dat je eronder lijdt totdat je niet meer kunt overleven zonder de prik. Het vaccin is een opstapje naar tirannie, vermomd als empathie en plicht tegenover je gemeenschap.

De woke cultus is echter dol op dit soort omgeving. Dit is het soort donkere slijmerige grot waar ze zich graag in nestelen. De behoefte om anderen te controleren is een aberratie, een mentaal tekort dat psychopaten gemeen hebben, maar in de nieuwe wereld krijgen de controlefreaks een rechtvaardiging en krijgen ze vrij spel. De ironie is hier dat deze mensen graag controleren, maar ook graag gecontroleerd WILLEN worden. Ze vinden comfort en veiligheid in hun ketenen. De wereld is een angstaanjagende plek, en om daarin onafhankelijk te zijn, zijn moed, mentale standvastigheid en de bereidheid om van onze fouten te leren nodig, zodat we in het proces wijsheid en ervaring opdoen.

De platitudes en pontificale uitspraken van de linkse meute zijn een poging om de beproevingen van het echte leven te vermijden; hun onderwerping aan de staat, hoe dubieus of slecht ook, is een poging om zich veilig te voelen voor hun eigen irrationele angsten, hun zwakheden en hun tekortkomingen. Zoals de schrijver Robert Anton Wilson ooit zei:

De gehoorzamen denken altijd van zichzelf dat ze deugdzaam zijn in plaats van laf.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Deugmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zin

Vorig artikelEen inleiding voor de gepropagandiseerden: Angst is de geestdoder
Volgend artikelLaat je vaccineren, win 1 miljoen dollar: Ohio biedt loterij aan om aarzeling over vaccinatie te overwinnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Wat een positieve benamingen hebben we toch altijd voor de tegenstander: Woke(wakker), social justice warrior en nu ook deugmens?
  Hebben jullie niet door hoe dom dat is? Je bereikt er ook niks mee, sterker nog, ze vinden het leuk als je ze zo noemt.

 2. De wakkeren zijn wij niet zij.
  Het antwoord is simpel.
  Communisme kun je aan mij niet verkopen.
  Op geen enkele manier dan ook.
  Houd vast aan je standpunt en verdedig je
  belangen.
  Be save.

 3. Die ‘ideologie van de controle’ komt me ondertussen de oren uit.
  Ik denk dat dat een typisch verschijnsel is van een dictatuur.

  • Prachtig stukje overigens @Rommel.

   “Ik vermoed dat het ophemelen met vaccins deel uitmaakt van die campagne.”

   Dat vermoed ik ook, ik vermoed dat het deugvolk – afgezien van de werkelijke idioten – zich helemaal niet heeft laten vaccineren, en deel uitmaakt van het overkoepelende propaganda-verhaal.

 4. Het zijn allemaal hele fijne mensen.
  Toch moet er afstand gehouden van elkaar, mekaar niet meer de hand geven!
  Een overwinning voor baardjurken zoals die idioot die destijds Rita Verdonk geen hand wilde geven.

  Is het een vreemde gedachten dat straks de Hitlergroet wordt ingevoerd?
  Engeltje Merkel hoeft alleen maar te verklaren dat het niks te maken heeft met de geschiedenis,
  en al dat marcherende kudde-volk zal het weer accepteren!

  De geschiedenis moet herschreven worden.
  het kan niet zo zijn dat het alleen in de huidige tijd sterft van de volksverraders!

 5. Dit is een prima geschreven stuk. Het beschrijft de dynamiek in de psychopaten-debielenkudde vereniging uitstekend. De psychopaten parasiteren op de debielenkudde, zonder dat die het beseft. Uiteindelijk zal er nog maar weinig van die kudde overblijven, genoeg om nog wat werk te doen voor de griezels. Probleem is, als verstandig denkend mens, hoe bescherm je je tegen die verknipte vereniging?

  De video van die idiote griet (die ietwat op Gretha Tonijnbergh lijkt) spreekt voor zichzelf; te ziekelijk voor woorden. Afschrikbarend. Op het werk, op Teams, geven ze ook jubelend te kennen dat ze gevaccineerd worden. Alsof het ze zo bijzonder maakt, alsof ze eindelijk van betekenis zijn. De gifspuit lijkt een persoon wel van betekenis te maken; de 15 minuten van roem waar Andy Warhol het over had.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in