Laat je vaccineren, win 1 miljoen dollar: Ohio biedt loterij aan om aarzeling over vaccinatie te overwinnen

9

De gouverneur van Ohio vraagt aan degenen die nog steeds aarzelen om zich te laten vaccineren tegen het Coronavirus: zou u het doen voor een miljoen dollar?

Mike DeWine kondigde afgelopen woensdag aan dat de staat de komende vijf weken de namen van vijf mensen zal trekken uit het bestand van inwoners die ten minste één vaccinatie hebben gekregen, en hun elk 1 miljoen dollar zal toekennen. De loterij zal worden gefinancierd uit federale fondsen voor hulp tegen het Coronavirus, zei DeWine tijdens een televisietoespraak, bericht thetruthseeker.co.uk.

“Ik weet dat sommigen zullen zeggen: ‘DeWine, je bent gek! Dit miljoenenontwerp-idee van jou is geldverspilling’. Maar echt, de echte verspilling op dit punt in de pandemie – wanneer het vaccin gemakkelijk beschikbaar is voor iedereen die het wil – is een leven verloren aan Covid-19“, zei de Republikeinse gouverneur op Twitter.

Naast de loterijen van 1 miljoen dollar kondigde DeWine aan dat om kinderen tussen 12 en 17 jaar aan te moedigen zich te laten vaccineren, de staat de naam zou trekken van één gevaccineerd kind dat een volledige studiebeurs voor vier jaar aan een staatsuniversiteit zou krijgen – inclusief de kosten voor kamer, pension en leerboeken.

Het is onduidelijk of de loterijregeling in overeenstemming was met de federale regelgeving inzake het gebruik van hulpfondsen. Het ministerie van financiën heeft niet onmiddellijk gereageerd op een verzoek om commentaar.

De regeling van Ohio is een van de vele stimuleringsmaatregelen waarvan ambtenaren hopen dat ze de slinkende vraag naar Covid-19 vaccins zullen stimuleren. De gouverneur van West Virginia, Jim Justice, zei dat de staat aan jonge inwoners die een vaccinatie krijgen, spaarobligaties van 100 dollar zal toekennen; de deelstaat Maryland biedt 100 dollar aan staatsambtenaren die het vaccin nemen; en New Jersey biedt inwoners een gratis biertje aan.

  Hoe reageren zwarten op "All Lives Matter"?

De regelingen hebben gemengde reacties uitgelokt. Terwijl sommigen zich lovend hebben uitgelaten over de inspanningen om het aantal vaccinaties op te voeren, hebben andere gezondheidsdeskundigen vraagtekens geplaatst bij de nadruk die wordt gelegd op het bieden van stimulansen aan aarzelende mensen in plaats van op het wegnemen van belemmeringen waarmee gekleurde mensen met een laag inkomen worden geconfronteerd die het vaccin wel willen maar er tot nu toe geen toegang toe hebben gehad.

Ongeveer 30 miljoen Amerikaanse volwassenen vallen in deze laatste categorie, volgens een schatting van de Amerikaanse volkstelling. Sommigen zijn niet in staat om lang genoeg weg te blijven van werk en gezinsverantwoordelijkheden om het vaccin te krijgen en te herstellen van de bijwerkingen. Anderen hebben te maken met taalbarrières of weten niet hoe ze zich online moeten aanmelden, of hebben geen vervoer om van en naar de afspraak te komen. Ook aan huis gebonden senioren en gehandicapten hebben moeilijkheden ondervonden om een vaccin te krijgen.

Om een aantal van deze belemmeringen aan te pakken, heeft de Biden-regering 6 miljard dollar uitgetrokken voor gezondheidscentra die gemeenschappen met een laag inkomen bedienen. Deze week heeft de regering extra fondsen aangekondigd voor lokale en tribale overheden om deze te besteden aan voorlichting en een plan om gratis ritten aan te bieden naar vaccinatiecentra.

Joe Biden heeft veel ruchtbaarheid gegeven aan zijn doel om op 4 juli ten minste één dosis vaccin te hebben toegediend aan 70% van de volwassen bevolking van het land. Maar ondanks een snelle toename van de vraag is het aantal vaccinaties de afgelopen weken gedaald. Sommige staten hebben voorraden geweigerd omdat vaccinatieklinieken en apotheken moeite hebben om de afspraken te vervullen.

  Zwarte burgermeesterskandidaat: Ontvoering was om sympathiestemmen te winnen - filmde haar eigen "mishandeling en ontvoering"

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen voor de Waarheid: “In de herfst-winter van 2021 zal ten minste 20-30% van degenen die tegen COVID zijn gevaccineerd, aan het vaccin overlijden en zal een nieuwe stam de schuld krijgen”

Vorig artikelVaccin Deugsignalering en Links
Volgend artikelIsraël maakt redactiegebouw van de internationale mainstream media met de grond gelijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Voor een paar euro kan ik ook mee doen met een loterij en misschien wat winnen.
  Ik weet in ieder geval dan zeker dat ik daar niks aan over houd.

 2. Super bert
  Ik laat me ook niet vaccineren en zussen ook niet +partner
  er gaan er veel sneuvelen, laat me ook niet hersenspoelen wat ze willen doen met de ge8 die weigeren,
  Ze moeten van ons afblijven toch
  Het is ons leven. Ons lichaam, en daar moeten ze vanaf blijven,

 3. Weer de zoveelste propaganda-machine in gang getrokken voor de genocide?spuit???wanneer vergelding tegen de linkse facisten?

  • Ja man, wanneer gebeurt er nou eens wat? Ik zie geen acties lopen tegen die smeerlappen. Ik kijk soms wel eens met weemoed naar de hooivork in mijn schuur… ik bind hem toch maar achter op de fiets van nu af aan. In het geval dat.

 4. Met elk van deze acties geven ze alleen maar toe dat ze ons niet kunnen dwingen en ook niet willen dwingen want dan is alle gevolgschade aan hun te wijten. De viezerikken. Willen net als die gore pedofielen en verkrachters roepen: “Ja maar ze wilden het zelf.” Want verkrachters zijn het. Ze verkrachten ons brein al jarenlang en nu willen ze ook de rest van ons lichaam verkrachten en dat van onze kinderen. Precies wat ze willen een wereld vol kindslaven die alles doen wat ze vragen. Die dan opgroeien in een wereld van het nieuwe normaal. Het zijn wel allemaal vrienden van Epstein hè. Als er een met een spuit naar mijn kinderen wijst sta ik niet voor mezelf in.

 5. Wie wil er een wedje maken over hoeveel schapen er op af stormen? Ik stuur zo een bank rekening waar je je weddenschap op kunt betalen. Je kan elk getal vanaf 0 invoeren. Meedoen kost slechts een tientje. Hoe meer mensen meedoen hoe groter de uitbetaling! Net zoals met de gifspuit: hoe meer inspuitingen, hoe meer bijwerkingen / doden. En net zoals met de postcode loterij: hoe meer lotto’s verkocht, hoe groter de pot die je met je buren mag delen. Beter dan bingo! Dus doe mee!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in