Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”

8
Dr. Mike Yeadon, via YT

Dr. Michael Yeadon, Pfizer’s voormalige vicepresident en chef-wetenschapper voor allergie en respiratoire aandoeningen die 32 jaar in de industrie leiding gaf aan onderzoek naar nieuwe medicijnen en met pensioen ging bij de farmaceutische reus met “de hoogste onderzoekspositie” in zijn vakgebied, sprak met LifeSiteNews.

Hij gaat in op de “aantoonbaar valse” propaganda van regeringen als reactie op Covid-19, inclusief de “leugen” van gevaarlijke varianten, het totalitaire potentieel voor “vaccinpaspoorten,” en de sterke mogelijkheid dat we te maken hebben met een “samenzwering” die zou kunnen leiden tot iets dat veel verder gaat dan de bloedbaden die zijn ervaren in de oorlogen en slachtpartijen van de 20e eeuw.

Zijn belangrijkste punten zijn:

 • Er is “geen mogelijkheid” dat de huidige varianten van Covid-19 aan immuniteit zullen ontsnappen. Het is “gewoon een leugen”.
 • Toch herhalen regeringen over de hele wereld deze leugen, wat erop wijst dat we niet alleen getuige zijn van “convergent opportunisme”, maar van een “samenzwering”. Ondertussen zetten mediakanalen en Big Tech platforms zich in voor dezelfde propaganda en het censureren van de waarheid.
 • Farmaceutische bedrijven zijn al begonnen met het ontwikkelen van onnodige “top-up” (“booster”) vaccins voor de “varianten.” De bedrijven zijn van plan om miljarden flesjes te produceren, naast de huidige experimentele Covid-19 ‘vaccin’-campagne.
 • Regelgevende instanties zoals de U.S. Food and Drug Administration en het Europees Geneesmiddelenbureau, hebben aangekondigd dat, aangezien deze “aanvullende” vaccins zo veel zullen lijken op de eerdere injecties die werden goedgekeurd voor noodtoepassingen, de farmaceutische bedrijven niet verplicht zullen zijn om “enige klinische veiligheidsstudies uit te voeren”.
 • Dit betekent dus in feite dat het ontwerp en de uitvoering van herhaalde en gedwongen mRNA-vaccins “van het computerscherm van een farmaceutisch bedrijf in de armen van honderden miljoenen mensen terechtkomen, met injectie van een of andere overbodige genetische sequentie waarvoor absoluut geen noodzaak of rechtvaardiging bestaat”.
 • Waarom doen ze dit? Omdat er geen goede reden voor is, zou het gebruik van vaccinpaspoorten samen met een “bank reset” kunnen leiden tot een totalitarisme zoals de wereld dat nog nooit heeft gezien. Indachtig het kwaad van Stalin, Mao, en Hitler, blijft “massale ontvolking” een logische uitkomst.
 • Het feit dat dit op zijn minst waar zou kunnen zijn, betekent dat iedereen “als een gek moet vechten om ervoor te zorgen dat dat systeem nooit gevormd wordt”.

Dr. Yeadon zag zichzelf eerst als slechts een “saaie jongen” die “voor een groot farmaceutisch bedrijf ging werken … luisterend naar de belangrijkste nationale omroep en de mainstream kranten lezend”.

“Maar in het afgelopen jaar heb ik me gerealiseerd dat mijn regering en haar adviseurs liegen tegen het Britse volk over alles wat te maken heeft met dit Coronavirus. Absoluut alles. Het idee van asymptomatische overdracht en dat je geen symptomen hebt, maar wel een bron van het virus bent, is een misvatting. Dat lockdowns werken, dat mondkapjes een beschermende waarde hebben voor jou of iemand anders, en dat varianten enge dingen zijn en dat we zelfs internationale grenzen moeten sluiten voor het geval sommige van deze vervelende buitenlandse varianten binnenkomen.

  Zijn deze mensen slecht of gewoon krankzinnig?

Of, overigens, bovenop de huidige lijst van op genen gebaseerde vaccins die we op miraculeuze wijze hebben gemaakt, zullen er enkele ’top-up’ vaccins komen om de immuun ontsnappingsvarianten het hoofd te bieden.

Alles wat ik u heb verteld, elk van deze dingen is aantoonbaar onjuist. Maar ons hele nationale beleid is gebaseerd op het feit dat ze allemaal in grote lijnen zouden kloppen, maar ze zijn allemaal fout”.

“Samenzwering” en niet alleen “convergerend opportunisme”

“Maar wat ik graag zou willen, is het hebben over immune ontsnapping, omdat ik denk dat dat waarschijnlijk het eindspel zal zijn van dit hele gebeuren, dat volgens mij waarschijnlijk een samenzwering is. Vorig jaar dacht ik dat het ging om wat ik “convergent opportunisme” noemde, dat wil zeggen dat een aantal verschillende groepen belanghebbenden erin geslaagd zijn om een wereld in chaos te dompelen om ons in een bepaalde richting te duwen. Dus het leek alsof er een verband was, maar ik was bereid te zeggen dat het gewoon samenloop van omstandigheden was.

Ik denk nu dat dat naïef is. Het staat voor mij buiten kijf dat zeer belangrijke machthebbers in de wereld ofwel gepland hebben om te profiteren van de volgende pandemie ofwel de pandemie hebben gecreëerd. Een van die twee dingen is waar, want de reden dat het waar moet zijn, is dat tientallen regeringen allemaal dezelfde leugens verkondigen en dezelfde inefficiënte dingen doen die aantoonbaar levens kosten.

En ze spreken allemaal hetzelfde soort toekomstscenario, namelijk: “We willen niet dat u zich verplaatst vanwege dit vervelende ongedierte, deze “varianten””- die ik overigens “samianten” noem, omdat ze vrijwel hetzelfde zijn – maar ze zeggen dit allemaal en ze zeggen allemaal: “Maak u geen zorgen, er zullen “top-up” vaccins zijn die de potentiële ontsnapten zullen opvangen. Ze zeggen dit allemaal terwijl het duidelijk onzin is”.

Mogelijk eindspel: vaccinpaspoorten gekoppeld aan uitgavenbeloningen door controle

“Ik denk dat het eindspel zal zijn: ‘iedereen krijgt een vaccin’… Iedereen op aarde zal worden overgehaald, aangespoord, niet helemaal verplicht, om een injectie te nemen.

Wanneer ze dat doen zal ieder individu op de planeet een etiket hebben, of een unieke digitale ID en een gezondheidsstatusvlag die ‘gevaccineerd’ zal zijn, of niet… en wie dat bezit, een soort van enkele database, centraal bedienbaar, overal toepasbaar om te controleren, om als het ware een privilege te verschaffen, je kunt ofwel deze bepaalde drempel overschrijden of deze bepaalde transactie uitvoeren of niet, afhankelijk van wat de beheerders van die ene menselijke bevolkingsdatabase beslissen. En ik denk dat het daar allemaal om draait, want als je dat eenmaal hebt, worden we speelbal en kan de wereld zijn zoals de beheerders van die database het willen.

  Mainstream verrast door 7,5% stijging in doodgeborenen - Wereldwijd hetzelfde beeld

Bijvoorbeeld, je zou kunnen ontdekken dat na een bank reset dat je alleen kunt uitgeven door het gebruik van een app die eigenlijk gevoed wordt door deze database, uw ID, uw naam, en uw gezondheidstoestand vlag.

En ja, zeker het oversteken van een internationale grens is het meest voor de hand liggende gebruik voor deze vaccinpaspoorten, zoals ze worden genoemd, maar ik heb er al over horen praten dat ze nodig zouden kunnen zijn om in openbare ruimtes te komen, afgesloten openbare ruimtes. Ik verwacht dat als ze dat zouden willen, je in de toekomst je huis niet meer zou kunnen verlaten zonder het juiste privilege op je app.

Maar zelfs als dat niet de ware bedoeling van de vaccincampagne is, maakt het niet uit, het feit dat het waar zou kunnen zijn betekent dat iedereen die dit leest als een gek zou moeten vechten om ervoor te zorgen dat dat vaccinpaspoort-systeem nooit wordt gevormd.

Met zo’n systeem, hier is een voorbeeld van wat ze je zouden kunnen laten doen, en ik denk dat dit is wat ze mensen gaan laten doen.

Je zou een verhaal kunnen verzinnen over een virus en zijn variaties, zijn mutaties door de tijd heen. Je zou het verhaal kunnen verzinnen en ervoor zorgen dat je het insluit via de ingesloten media, ervoor zorgen dat niemand het kan weerleggen door alternatieve bronnen te censureren, dan zijn mensen nu vertrouwd met dit idee dat dit virus muteert, wat het ook doet, en dat het varianten produceert, wat ook waar is, die aan je immuunsysteem zouden kunnen ontsnappen, en dat is een leugen.

Maar toch gaan we u vertellen dat het waar is, en wanneer we u vertellen dat het waar is en we zeggen ‘maar we hebben de remedie, hier is een aanvullend vaccin’, dan krijgt u een bericht, gebaseerd op dit ene globale, dit ene ID-systeem: ‘Bing!’ het zal verschijnen en zeggen “Dr. Yeadon, tijd voor uw aanvullend vaccin”. En, tussen haakjes, zal het zeggen “uw bestaande immuun privileges blijven nog vier weken geldig”. Maar als u binnen die tijd uw herhalingsvaccin niet krijgt, zult u helaas een “uitgestotene” zijn, en dat wilt u toch niet? Dus, dat is hoe het zal werken, en mensen zullen gewoon naar boven lopen en ze zullen hun top-up vaccin krijgen”.

Overheid liegt, Big Pharma gaat vooruit, medicijnregulatoren gaan uit de weg, en mogelijke “massa-ontvolking”

“Maar ik zal je hier doorheen loodsen, Patrick, want ik ben gekwalificeerd om commentaar te geven. Ik weet niet waar Vanden Bossche het over had. Er is geen enkele mogelijkheid, gebaseerd op alle varianten die in het publieke domein zijn, 4000 of zo van hen, geen van hen gaat ontsnappen aan immuniteit [d.w.z. gevaarlijker worden].

  Vaccinabonnement: BioNTech baas wil jaarlijkse prik vanwege mutaties

Desondanks zeggen politici en gezondheidsadviseurs (van een heleboel regeringen) dat ze dat wel doen. Ze liegen. Nou, waarom zouden ze dat doen?

Hier is het andere ding, parallel hebben de farmaceutische bedrijven gezegd, verscheidene van hen, het zal voor ons vrij gemakkelijk zijn om onze op genen gebaseerde vaccins aan te passen, en wij kunnen ze door de ontwikkeling snellen, en wij kunnen u helpen.

En hier is het echte enge deel, globale geneesmiddelenregulatoren zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration FDA, het Japanse Geneesmiddelenagentschap, het Europees Geneesmiddelenbureau, zijn bij elkaar gekomen en hebben aangekondigd… omdat de aanvullende vaccins zo vergelijkbaar worden geacht met de vaccins die we al hebben goedgekeurd voor noodtoestemming, gaan we de geneesmiddelenbedrijven niet verplichten om enige klinische veiligheidsstudies uit te voeren.

Aan de ene kant heb je dus regeringen en hun adviseurs die tegen je liegen dat de varianten genoeg verschillen van het huidige virus dat je, zelfs als je immuun bent door natuurlijke blootstelling of vaccinatie, een risico vormt en dat je dit aanvullende vaccin moet komen halen. Dus, ik denk dat geen van beide waar is. Waarom maakt het medicijnbedrijf dan de aanvullende vaccins? En nu de regelgevende instanties uit de weg zijn geruimd, gaat het van het computerscherm van een farmaceutisch bedrijf in de armen van honderden miljoenen mensen, een of andere overbodige genetische sequentie waarvoor absoluut geen noodzaak of rechtvaardiging bestaat.

En als je een eigenschap zou willen introduceren die schadelijk en zelfs dodelijk zou kunnen zijn, en je kunt het zelfs zo afstemmen dat je zegt “laten we het in een of ander gen stoppen dat over een periode van negen maanden leverschade veroorzaakt”, of je nieren laat falen, maar niet totdat je dit soort organisme tegenkomt [dat zou heel goed mogelijk zijn]. Biotechnologie biedt je, eerlijk gezegd, oneindig veel manieren om miljarden mensen te verwonden of te doden.

En aangezien ik voor geen van de stappen een goedaardige verklaring kan bedenken: varianten, aanvullende vaccins, geen regulerende studies… is het niet alleen dat ik geen goedaardige verklaring kan bedenken, de beschreven stappen, en het beschreven scenario, en de noodzakelijke soort oplossing voor dit valse probleem gaat toestaan wat ik net beschreef: onbekende, en onnodige gensequenties die zonder reden in de armen van potentieel miljarden mensen worden geïnjecteerd.

Ik maak me grote zorgen… dat deze weg gebruikt zal worden voor massale ontvolking, want ik kan geen goedaardige verklaring bedenken”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dit is geen vaccin

Vorig artikelEuropees Hof voor de Rechten van de Mens geeft groen licht voor dwang vaccinaties
Volgend artikelDe massamoord van zwarte voetballer op blanken wordt doodgezwegen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. wordt wakker dit is de eindtijd het eindspel , neem geen vaccins en Europa is de toren van babylon wordt wakker ;;;;;;eerst geloven dan zien :::::::velen zijn goddelozen en geloven niet meer ::::::::vooral Europa waar de draak , het beest en de mens die god wilde zijn is :::::::::::de satan zetelt in Europa wordt wakker :::::::::armageddon :::::::::jezus zei volg de man met de kruiken , de waterdrager en zijn 12 apostelen deden het en ze hadden een feestmaal :::::::::tuurlijk een jubileum voor mijn god ::::::::::de duivel is 1000 maal beter dan de goddelozen vooral in Europa want de duivel lucifer zei ooit :::ik ben eventjes in het koninkrijk gods gewest , de duivel weet dus dat het koininkrijk gods bestaat maar de ongelovigen niet waar er velen van zijn :::::::wordt wakker eerst geloven dan zien , wie niet gelooft zal niet zien :::::::::geloof mij Mijn Here komt want dit is de eindtijd , het eindspel ::::::kies met je hart en volg de waterdrager en je zal zien :::::::::::ik dank u mijn Here ::::::::::groetjes mabus en neem niet het vaccin :::::het is het merkteken

 2. Wat is toch het nut van “ontvolking” en wat blijft er over, en wie of wat heeft daar baat bij? Zou het programma bedoeld zijn om eerst de oudsten in de bevolking te euthanaseren om de geldstroom een andere richting uit te duwen? En ook om als tweede de mensdierlijke vruchtbaarheid te degenereren? Wat blijft er dan van het economisch stelsel over; iaw wat zal het afzetgebied zijn voor produktie? Of is het een programma dat gedreven is uit puur narcisme, en totale minachting, door een aantal roofdieren met de bedoeling een genomische, dus blijvende, verandering te veroorzaken in de nakomelingen, tot einde der tijden, om zodoende borstkloppend te kunnen zwelgen in hun eenmalige, goedgeslaagde overmeestering van de mensheid zoals velen voor hen er niet in geslaagd zijn? Wat een eer zou dat zijn… laten we toch asjeblieft ook die spuit gaan halen.

 3. Gelukkig maar dat God wel degelijk bestaat. Ja en dit is de eindtijd ,zoals het Woord van God ons laat weten ,en ja er zal een moment zijn dat ons verplicht wordt een keuze te maken en de naam v d satan of het nummer v zijn naam 666 ,in ons rechter hand of voorhoofd te aanvaarden. Ik dacht altijd ,niemand zal willen kiezen voor de hel ,de komende woonst van de duivel dat eeuwig brand van vuur en op hun tong zullen bijten van pijn. Als je nu de gretigheid ziet ,voor inenten, zodat zij terug kunnen (reizen en terassen, en feesten) waarvan zij zien en weten dat er nu meer doden vallen door de spuit dan door de misbruikte verspreide ziekte, terwijl er nog genoeg eten is ,wat binnenkort niet meer zo zal zijn en(er wordt nu al flink aan gewerkt door zgn opwarming te gebruiken.,) bewerkt dat zij niet meer zullen kunnen kopen of verkopen als zij die 666 niet in hun hand hebben!?Maar Vöór dit alles werkelijk niet meer te vermijden valt .Zal de Here zijn kinderen van de aarde naar huis roepen met het geluid van een bazuin . En hoe wordt je een kind van God.? Zoals Jezus predikte :”.Niemand komt tot De Vader dan DÖÓR Mij. Een wedergeboorte ! Dat zegt Johannes 2. En die wedergeboorte komt tot stand door te aanvaarden ,dat Jezus CHRISTUS de Joodse Messias, 2000 jaar geleden gestorven is op het kruis en met Zijn bloed onze schuld van zonden in onze plaats betaald heeft.,en dan weder opgestaan is en nu aan de Rechterhand van de Vader in de hemel gezeten is en konstant voor ons pleit, want zonder zonden zijn wij nog altijd niet! En welke natiônaliteit ,of kleur of afkomst arm of rijk er is geen aanziens van persoon iedereen is welkom om Zijn geschenk te aanvaarden en Hem lief te hebben boven alles HIJ LEEFT!

  • @Jacky heeft hier gelijk in. Ook de Koekoek is een schepsel van God. Bid tot Hem, zoekt Hem nu kan het nog… Bekeert u neem haar schrijven hier ter harte.

 4. Dank U wel Michael Yeadon , allen die willen leven in een vreedzame wereld , zijn ( denk / hoop ik ) U eveneens dankbaar , voor het vertellen van uw bevindingen , terwijl daar gevaar in schuilt , dank u meermaals , en alle mensen die U bijstaan , richting een leven zonder, eenheidsworst te bekomen , met het beeld van Swab in elke huiskamer ,,, terwijl anderen aan de touwtjes trekken , en buiten schot blijven , zich verder alles veroorlovend , wat onschuldigen , het leven en ontwikkeling daarvan KOST .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in