Een videoclip toont een vrouw die onmiddellijk gehoorzaamt aan het verzoek van een zwarte man om op straat op haar knieën te gaan en zich te verontschuldigen voor haar “blanke privilege”.

Echt waar.

“Ik werk voor Black Lives Matter… maar sinds ik voor dat bedrijf werk, heeft mijn CEO me gezegd dat ik vandaag naar buiten moet gaan en je op je knieën moet brengen omdat je een blanke privilege hebt, dus als ze zien dat een blanke op de knieën gaat, getuigt dat van solidariteit met de situatie”, zegt hij.

Backup:

Deugman werd anaal verkracht door asielzoeker – voelt zich schuldig over de deportatie van de verkrachter

Vorig artikelMysterieuze voorraden stenen worden gevonden in de buurt van relschoppers
Volgend artikelAuto ploegt door Amerikaanse politie en verwondt ernstig twee agenten
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Voor welk blank privilege dan wel ? Zodat zo’n neger iedere maand z’n uitkering kan afhalen? of omdat de blanken de slavernij hebben afgeschaft ? ‘t Moet toch niet gekker worden !! Dit is je reinste racisme : een neger eist dat een blanke voor hem buigt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in