FENIXX KLASSIEKEN

En ze zijn snel ontvlambaar. Dat zeg niet ik. Dat zegt een van de meest gerenommeerde Amerikaanse psychiaters die zich heeft gespecialiseerd in de psyche van de zogeheten gutmenschen (deugmensen). Zoals ik reeds op 9 juli 2013 schreef, verklaarde de Amerikaanse psychiater Prof. Dr. Rossiter: “Deugmensen zijn klinisch krankzinnig“.

 • Volgens Rossiter is een deugmens iemand die droomt van een ideale wereld waarbij hij zichzelf heeft overtuigt waarin hij zou willen leven of zou kunnen leven.
 • Deugmensen gedragen zich daarbij schizofreen door iedereen die hun mening niet deelt als het kwaad in menselijke vorm te verklaren.
 • Deugmensen gedragen zich als de volgelingen van leiders als Hitler of Stalin, met het verschil dat ze niet een persoon volgen, maar een waanidee dat ze zelfs niet in het licht van duidelijke bewijzen of argumenten willen opgeven.
 • Deugmensen zijn ook heel pathologisch en volgen allemaal de idealen van hun idee-fixe, die ze als hun eigen mening claimen. Als deugmensen de kans krijgen, zijn ze veel totalitairder jegens hun tegenstanders dan wat ze pretenderen te bestrijden.

Rossiter gaat ervan uit dat het publiekelijk tentoongestelde deugmensendom alleen begrepen kan worden als een psychische ziekte:

Een sociaal wetenschapper die de menselijke natuur begrijpt, zal de belangrijke rol van vrije beslissingen, vrijwillige samenwerking en morele gerechtigheid niet verwerpen, zoals deugmensen doen.

Een politieke leider die de menselijke natuur begrijpt, zal persoonlijke verschillen in talent, gedrevenheid, persoonlijke betrokkenheid en arbeidsethos niet negeren – zoals deugmensen doen – en vervolgens proberen economische en sociale gelijkheid op te leggen aan de bevolking, .

Een wetgevende macht die de menselijke natuur begrijpt, zal geen maatschappij creëren die de burgers van een land overreguleert en overbelast, hun karakter bederft en hen tot staatsscholieren maakt, zoals deugmensen doen.”

Dr. Rossiter legt verder uit hoe deugmensen hun zwakheden en angsten benutten door de samenleving ervan te overtuigen dat bepaalde groepen benadeeld zijn en daarom recht hebben op een voorkeursbehandeling of andere compensatie. Deugdmensen verwerpen bovendien de persoonlijke verantwoordelijkheid van het individu en onderwerpen het individu eerder aan de wil van de staat. Ook voeden de deugmensen steeds weer de gevoelens van nijd en afgunst.

De wortels van de deugmensendom – en de waanzin die ermee gepaard gaat – kan duidelijk gevolgd worden in de ontwikkeling van het kind van zuigeling tot volwassene en hoe een verkeerde ontwikkeling de onredelijke denkwijzes van de deugmens produceert.

Als de moderne deugmens over denkbeeldige slachtoffers huilt, boos wordt op denkbeeldige schurken en vooral het leven wil bepalen van mensen die heel bekwaam zijn om hun eigen handelingen te bepalen, dan wordt de neurose van de deugmens duidelijk pijnlijk zichtbaar.

Het typische gezicht van een deugmens: Onbeschoft – arrogant – betweterig – vol haat tegenover andersdenkenden – onbekwaam om nieuwe informatie op te nemen – onbekwaam om nieuwe bevindingen te maken.

Een ander belangrijk aspect van deugmensen wordt door AFD-politicus Markus Frohnmaier vermeld:

Deugmensen delen altijd het geld van anderen uit!

Frohnmaier heeft gelijk. Helemaal gelijk! Omdat deugmensen in de regel links zijn.

Dochter werd ziek tijdens vakantie in Turkije - in ziekenhuis haar organen "gestolen"

De deugmensen maken deel uit van “die kracht die altijd het goede zoekt – en altijd het kwade creëert”

Discussies met hen zijn zinloos. Omdat ze volledig resistent zijn tegen feiten en kennis.

Ze aanbidden de folteraar en massamoordenaar Che Guevarea – en verwerpen elk bewijs dat hun icoon “Che” uit pure lust honderden gevangenen doodmartelde als een “leugen”.

Ze aanbidden Mao Tse – en ze willen niet weten dat hij meer Chinezen heeft vermoord in zijn Culturele Revoluties dan alle slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog bij elkaar.

Ze ontvingen leden van de meest bloeddorstige religie in de wereldgeschiedenis – de islam – met boeketten en teddyberen en willen niets weten over het feit dat de religie van hun teddybeer-ontvangers meer mensen heeft gedood dan alle oorlogen in de wereldgeschiedenis bij elkaar: 300 miljoen “ongelovigen” staan op het conto van de islam. Laten we de volgorde volgen van de ergste genociden in de wereldgeschiedenis, van de religie waartoe de meeste deugmensen zelf behoren. Van het socialisme. In slechts een tiende van de tijd die de islam nodig had voor zijn slachtoffers, doodde deze minstens 130 miljoen niet-linksen of mensen die de dagelijks veranderende standpunten van Stalin of Mao niet snel genoeg begrepen. Ook hier is het nutteloos om met hen te praten.

Deugmensen horen niet thuis in de politiek, maar in gesloten psychiatrische instellingen.

Ze zijn even gevaarlijk voor de menselijke beschaving als de islam en het socialisme – of om een medische metafoor te gebruiken: minstens zo gevaarlijk als ebola-, Marburg-, HIV-, malaria- en alle virusdreigingen samen.

3.964 DODEN 162.610 Letsels: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 "vaccins"

8 REACTIES

 1. Deugmensen deugen niet ! Zijn uitermate vals, liegen, bedriegen en noemen iedere andersdenkende “racist of fascist”. Ze zijn dus ook nog oerstom !

 2. !00% eens met dit artikel. De zogenaamde Deugmensen kunnen het beste uit de samenleving verwijderd worden !!
  Ze zijn levensgevaarlijk en besmetten de jeugd met hun krankzinnige denkbeelden !!

 3. Dit klopt volledig…ze zijn niet voor rede vatbaar; als je iets zegt wat hun niet bevalt, gaan ze hard tegen je schreeuwen…holle vaten klinken het hardst…

 4. Deugdmensen zoals Sigrid Kaag, Pippi Olongren en Jazir Klaver en een horde Bn’ers (Freek de Jonge) verachten het christendom maar hebben wel het christelijke schuldcomplex daarvan overgenomen. Dit doet hen zwelgen in masochistische schuldbelijdenis en geeft de zieligerds de status van messias.
  Zij zijn alle Christus geworden of voelen zich op zijn minst de barmhartige Samaritaan…
  Bij hun is de rede is totaal afwezig maar speelt de emotie een grote rol. Net als bij het kleine kind dat een snoepje word geweigerd.
  Politieke correctheid is hun morele kompas terwijl de politiek-correcten zich gedragen als de boven -ons-gestelden en andersdenkenden menen te mogen neersabelen vanwege hun kritiek op hun bizarre denkwijze.
  Stemvee van met name GL en D66 (ook pvda en pvdd) maken zich aan bovenstaande het meest schuldig en zouden derhalve gedwongen opgenomen moeten worden opdat ons erger wordt bespaart.

 5. Uitstekend gezien.En waar.

  Ze pretenderen super tolerant te zijn, maar zijn een bak vol haat en afwijzing, alleen tolerant voor andere haatvormen.
  Vol zelfvernietigingsdrang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here