En ze zijn snel ontvlambaar. Dat zeg niet ik. Dat zegt een van de meest gerenommeerde Amerikaanse psychiaters die zich heeft gespecialiseerd in de psyche van de zogeheten gutmenschen (deugmensen). Zoals ik reeds op 9 juli 2013 schreef, verklaarde de Amerikaanse psychiater Prof. Dr. Rossiter: “Deugmensen zijn klinisch krankzinnig“.

 • Volgens Rossiter is een deugmens iemand die droomt van een ideale wereld waarbij hij zichzelf heeft overtuigt waarin hij zou willen leven of zou kunnen leven.
 • Deugmensen gedragen zich daarbij schizofreen door iedereen die hun mening niet deelt als het kwaad in menselijke vorm te verklaren.
 • Deugmensen gedragen zich als de volgelingen van leiders als Hitler of Stalin, met het verschil dat ze niet een persoon volgen, maar een waanidee dat ze zelfs niet in het licht van duidelijke bewijzen of argumenten willen opgeven.
 • Deugmensen zijn ook heel pathologisch en volgen allemaal de idealen van hun idee-fixe, die ze als hun eigen mening claimen. Als deugmensen de kans krijgen, zijn ze veel totalitairder jegens hun tegenstanders dan wat ze pretenderen te bestrijden.

Rossiter gaat ervan uit dat het publiekelijk tentoongestelde deugmensendom alleen begrepen kan worden als een psychische ziekte:

Een sociaal wetenschapper die de menselijke natuur begrijpt, zal de belangrijke rol van vrije beslissingen, vrijwillige samenwerking en morele gerechtigheid niet verwerpen, zoals deugmensen doen.

Een politieke leider die de menselijke natuur begrijpt, zal persoonlijke verschillen in talent, gedrevenheid, persoonlijke betrokkenheid en arbeidsethos niet negeren – zoals deugmensen doen – en vervolgens proberen economische en sociale gelijkheid op te leggen aan de bevolking, .

Een wetgevende macht die de menselijke natuur begrijpt, zal geen maatschappij creëren die de burgers van een land overreguleert en overbelast, hun karakter bederft en hen tot staatsscholieren maakt, zoals deugmensen doen.”

Dr. Rossiter legt verder uit hoe deugmensen hun zwakheden en angsten benutten door de samenleving ervan te overtuigen dat bepaalde groepen benadeeld zijn en daarom recht hebben op een voorkeursbehandeling of andere compensatie. Deugdmensen verwerpen bovendien de persoonlijke verantwoordelijkheid van het individu en onderwerpen het individu eerder aan de wil van de staat. Ook voeden de deugmensen steeds weer de gevoelens van nijd en afgunst.

De wortels van de deugmensendom – en de waanzin die ermee gepaard gaat – kan duidelijk gevolgd worden in de ontwikkeling van het kind van zuigeling tot volwassene en hoe een verkeerde ontwikkeling de onredelijke denkwijzes van de deugmens produceert.

Als de moderne deugmens over denkbeeldige slachtoffers huilt, boos wordt op denkbeeldige schurken en vooral het leven wil bepalen van mensen die heel bekwaam zijn om hun eigen handelingen te bepalen, dan wordt de neurose van de deugmens duidelijk pijnlijk zichtbaar.

Het typische gezicht van een deugmens: Onbeschoft – arrogant – betweterig – vol haat tegenover andersdenkenden – onbekwaam om nieuwe informatie op te nemen – onbekwaam om nieuwe bevindingen te maken.

Een ander belangrijk aspect van deugmensen wordt door AFD-politicus Markus Frohnmaier vermeld:

Deugmensen delen altijd het geld van anderen uit!

Frohnmaier heeft gelijk. Helemaal gelijk! Omdat deugmensen in de regel links zijn.

De deugmensen maken deel uit van “die kracht die altijd het goede zoekt – en altijd het kwade creëert”

Discussies met hen zijn zinloos. Omdat ze volledig resistent zijn tegen feiten en kennis.

Ze aanbidden de folteraar en massamoordenaar Che Guevarea – en verwerpen elk bewijs dat hun icoon “Che” uit pure lust honderden gevangenen doodmartelde als een “leugen”.

Ze aanbidden Mao Tse – en ze willen niet weten dat hij meer Chinezen heeft vermoord in zijn Culturele Revoluties dan alle slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog bij elkaar.

Ze ontvingen leden van de meest bloeddorstige religie in de wereldgeschiedenis – de islam – met boeketten en teddyberen en willen niets weten over het feit dat de religie van hun teddybeer-ontvangers meer mensen heeft gedood dan alle oorlogen in de wereldgeschiedenis bij elkaar: 300 miljoen “ongelovigen” staan op het conto van de islam. Laten we de volgorde volgen van de ergste genociden in de wereldgeschiedenis, van de religie waartoe de meeste deugmensen zelf behoren. Van het socialisme. In slechts een tiende van de tijd die de islam nodig had voor zijn slachtoffers, doodde deze minstens 130 miljoen niet-linksen of mensen die de dagelijks veranderende standpunten van Stalin of Mao niet snel genoeg begrepen. Ook hier is het nutteloos om met hen te praten.

Deugmensen horen niet thuis in de politiek, maar in gesloten psychiatrische instellingen.

Ze zijn even gevaarlijk voor de menselijke beschaving als de islam en het socialisme – of om een medische metafoor te gebruiken: minstens zo gevaarlijk als ebola-, Marburg-, HIV-, malaria- en alle virusdreigingen samen.

Vorig artikelOostenrijkse socioloog Dr. Ley: “Angela Merkel is een zware crimineel”
Volgend artikelAsielzoeker wilde Deense politicus neersteken – neergeschoten door de politie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Deugmensen deugen niet ! Zijn uitermate vals, liegen, bedriegen en noemen iedere andersdenkende “racist of fascist”. Ze zijn dus ook nog oerstom !

 2. !00% eens met dit artikel. De zogenaamde Deugmensen kunnen het beste uit de samenleving verwijderd worden !!
  Ze zijn levensgevaarlijk en besmetten de jeugd met hun krankzinnige denkbeelden !!

 3. Dit klopt volledig…ze zijn niet voor rede vatbaar; als je iets zegt wat hun niet bevalt, gaan ze hard tegen je schreeuwen…holle vaten klinken het hardst…

 4. Deugdmensen zoals Sigrid Kaag, Pippi Olongren en Jazir Klaver en een horde Bn’ers (Freek de Jonge) verachten het christendom maar hebben wel het christelijke schuldcomplex daarvan overgenomen. Dit doet hen zwelgen in masochistische schuldbelijdenis en geeft de zieligerds de status van messias.
  Zij zijn alle Christus geworden of voelen zich op zijn minst de barmhartige Samaritaan…
  Bij hun is de rede is totaal afwezig maar speelt de emotie een grote rol. Net als bij het kleine kind dat een snoepje word geweigerd.
  Politieke correctheid is hun morele kompas terwijl de politiek-correcten zich gedragen als de boven -ons-gestelden en andersdenkenden menen te mogen neersabelen vanwege hun kritiek op hun bizarre denkwijze.
  Stemvee van met name GL en D66 (ook pvda en pvdd) maken zich aan bovenstaande het meest schuldig en zouden derhalve gedwongen opgenomen moeten worden opdat ons erger wordt bespaart.

 5. Uitstekend gezien.En waar.

  Ze pretenderen super tolerant te zijn, maar zijn een bak vol haat en afwijzing, alleen tolerant voor andere haatvormen.
  Vol zelfvernietigingsdrang.

 6. Omzichtigheid, rechtvaardigheid, standvastigheid en matigheid, zonder materie.
  Het omhulsel van alle goede trouw, het opkomende punt van anarchie.

 7. Veel herken ik.
  Ik zie helaas ook een aantal propagandistische onwaarheden in ditzelfde artikel wat toch wel weer wijst op een tikkeltje westerse arrogantie.

  “Omdat ze volledig resistent zijn tegen feiten en kennis.” is inderdaad absolluut waar. Wat ik ze al niet heb zien verwerpen, waaronder zelfs feiten die al jaren door de MSM naar voren zijn gebracht nu opeens naar complot-theorie doorverwijzen (waarbij zelfs de onderbouwing van de MSM op dat punt in voorgaande jaren al redelijk stevig was) is het wel duidelijk hoe makkelijk ze switchen en vergeten hoe de MSM dit alles bericht heeft. De rol van Big Pharma is daar mss nu wel ’t meest pakkende voorbeeld van. Al jaren is Big Pharma negatief in ’t nieuws en nu oppeens is hun misdadige rol een complot-theorie.

  Dat ’t feit dat Engel iedere rechtszaak verliest niet zo veel wil zeggen daar we ’t over de zelfde (partijdige) rechters hebben die zowel in de toeslagenaffaire als bij de aardbevingen in Groningen de staat steeds gelijk gaf terwijl we met de kennis van nu weten dat ze daarmee (moedwillig) de echte rechtsgang blokkeerden komt dan weer niet binnen (bewijst niet dat Engel gelijk heeft, maar wel dat ’t feit dat hij steeds verliest niet veel wil zeggen).

  Om nog maar te zwijgen over hoe men zijn tweets verkeerd leest en niet goed luistert als hij spreekt zodat hij zwartgemaakt kan worden, zodat ze vooral niet toe hoeven te geven dat ze hem wel eens verkeerd beoordeeld kunnen hebben.
  Ik zal toegeven, ik zag Engel ook in ’t begin verkeerd, maar ik zag mijn fout en heb Engel zelfs mijn excuses aangeboden. (Hoewel hij niet mijn eerste bron van info is).

  Om nog maar te zwijgen over hoe ze mij beschuldigen als een loops hondje achter Engel en Beaudet aan te lopen. Terwijl ik Engel eigenlijk meer op social volg (althans dat laat ik de computer doen) om even op de hoogte te blijven van zijn activiteten van hem, maar echt mijn primair bron is hij echt niet en van Beaudet weet ik nog steeds niet wat ik moet denken. Het is meer dat Gideon en Pepijn mij aangenaam verrassen dat ik nu een stem op FvD overweeg.

  En hoeveel fictieve verhalen zijn er trouwens waarin een magisch object (meestal een spiegel) de waarheid laat zien over hoe je werkelijk bent en vaak blijkt dat mensen die denkden dat ze goed zijn totaal gek worden als ze ontdekken dat de waarheid over hen het tegenovergestelde blijkt te zijn (maar ze met een magisch object toch niet in discussie durven)? De schrijvers van dit soort verhalen hadden ’t vaak goed gezien hoe ’t met mensen gesteld was.

 8. Zou het kunnen zijn dat deugmensen eigenlijk niet stevige keuzes kunnen maken, en dat ze daarom maar liever meelopen met van alles? Tijd voor een nieuw onderzoek.

 9. @druif internet, is dat niet heel naief gedacht van je? Lui zoals rutte, klaver, ollegren en kaag weten heel goed welke keuzes zij maken. Dit geldt ook voor hun stemvee. Zij proberen de wereld te ” verbeteren ” , maar beginnen vooral bij de ander en zeker niet bij zichzelf.

 10. Beste Mensen

  Heel toepasselijk geillustreerd uitgebeeld die Psychiaters en Collega’s Doktoren
  Dus waar moet men wezen als men snel aan zijn/haar einde wil komen?
  Juist ja….

  Dank U

 11. Algemene intelligentie en geestelijke alertheid zijn de krachtigste vijanden van de dictatuur en tegelijkertijd de basisvoorwaarden voor effectieve democratie.
  A.Huxley

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in