via YouTube

Dr. Peter Marks, directeur van het Food and Drug Administration, heeft op een persconferentie verklaard dat er allergische reacties in meer dan één staat, waaronder Alaska, waren gemeld.

Marks zei ook dat een chemische stof genaamd polyethyleenglycol (PEG) die een ingrediënt is in het Pfizer-vaccin – evenals het Moderna Inc-vaccin dat op vrijdag is toegestaan – “de boosdoener” zou kunnen zijn die de reacties veroorzaakt, meldt Reuters.

De gevallen in Alaska waren vergelijkbaar met twee gevallen die vorige week in Groot-Brittannië werden gemeld.

De Britse medische regelgever heeft gezegd dat iedereen met een geschiedenis van anafylaxie [snelle systemische allergische reactie, red.] of ernstige allergische reacties op een medicijn of voedsel, niet het PfizerBioNTech Covid-19 vaccin zou moeten krijgen.

Maar de Amerikaanse Food and Drug Administration heeft verklaard dat de meeste Amerikanen met allergieën veilig zouden moeten zijn om het vaccin te ontvangen. Men beweert dat alleen mensen die eerder ernstige allergische reacties hebben gehad op vaccins of ingrediënten in dit specifieke vaccin moeten voorkomen dat ze het schot krijgen.

Op vrijdag zei de FDA dat het Moderna-vaccin niet mag worden gegeven aan mensen die een geschiedenis hebben van een ernstige allergische reactie op ingrediënten in het vaccin.

De regelaar eist ook dat er passende medische behandelingen beschikbaar zijn voor onmiddellijke allergische reacties als de injectie wordt toegediend in het geval van een anafylactische reactie.

Pfizer kon niet onmiddellijk worden bereikt voor commentaar.

Corona: verpleegster stort in na vaccinatie

Vorig artikel“Bill Gates is het kwaad” –  Petitie om Bill Gates te onderzoeken voor ‘Misdaden tegen de Mensheid’ heeft inmiddels ruim 670.000 handtekeningen
Volgend artikelBolsonaro: Coronavirus-vaccin kan je in een krokodil veranderen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in