Een verpleegster valt flauw tijdens een tv-uitzending na het ontvangen van het Coronavaccin. Hun PR-stunt voor het vaccin had niet slechter kunnen verlopen. Het haastig ontwikkelde Covid-19 vaccin wordt over de hele wereld intensief gepromoot door de mainstream en overheidsvertegenwoordigers, die zich bovendien actief blijven verzetten tegen kritiek op de vaccinatie. Zoals verwacht worden de beelden van het incident afgezwakt in de aan het systeem loyale media en worden ze actief gecensureerd op platforms van de techgiganten. De mainstream media zal deze zaak natuurlijk bagatelliseren en andere redenen vinden voor haar flauwvallen.

BioNTech-Pfilzer: tot 84 procent bijwerkingen – gezichtsverlamming bij vier proefpersonen

Songbird - Een film over Covid-23 en vier jaar lockdown.

6 REACTIES

  1. Het lijkt een beetje er op wanneer ze een mossel vrouwtje uit een ingestort gebouw halen.
    Eerst er voor zorgen dat ze wel een hoofddoekje draagt als ze er onder vandaan komt.

  2. Denk dat het juist goed is om kracht bij te zetten, doet de linkse propoganda ook! Met de overvolle ic’s
    Met mensen aan slangetjes die dood gaan op het het linkse nieuws/tv! En dan nog de muilkorfjes om zoveel mogelijk angst aan te jagen.
    Het vaccin ? moeten we serieus bang voor zijn en niet het “Corona virus”

  3. Precies Bert!!! Ik bedacht gisteren nog, fietsend met mn e-bike… Stel dat ik zou vallen door een onhandige manoeuvre, bleef iedereen op anderhalve meter afstand staan kijken, ipv mij overeind te helpen. Of ze gooiden me een mondkap toe, haha. Té triest. Misschien viel ze trouwens wel flauw door zuurstoftekort door dat ding in combinatie met angst voor de prik…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here