Bolsonaro: Coronavirus-vaccin kan je in een krokodil veranderen

1

Iedereen die het vaccin in twijfel trekt, wordt door de mainstream media gedemoniseerd als een rechtse idioot.

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro bekritiseerde donderdag het Pfizer-BioNTech-vaccin in een bizarre tirade. Hij suggereerde dat het Covid-19 vaccin ertoe zou kunnen leiden dat mensen in krokodillen veranderen, vrouwen die baarden krijgen en mannen die met verwijfde stemmen spreken, schrijft AFP.

Bolsonaro zei: “In het Pfizer-contract is het heel duidelijk. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele neveneffecten. Als je in een krokodil verandert, is dat jouw probleem”, en ging verder, “Als je bovenmenselijk wordt, als een vrouw een baard begint te krijgen of als man met een verwijfde stem begint te spreken, zullen ze [Pfizer] er niets mee te maken hebben”.

Ondanks de lancering van de nationale inenting van Brazilië op woensdag, heeft Bolsonaro erop aangedrongen dat hij niet gevaccineerd zal worden.

Hij vertelde AFP: “Sommige mensen zeggen dat ik een slecht voorbeeld geef. Maar aan de imbecielen, aan de idioten die dit zeggen, vertel ik dat ik het virus al heb opgelopen, ik heb de antilichamen, dus waarom zou ik me laten vaccineren?”. Bij een andere gelegenheid, zei hij: “Ik zeg je, ik zal geen enkel vaccin nemen. Het is mijn recht en ik ben er zeker van dat het Congres geen moeilijkheden zal creëren voor wie zich niet wil laten vaccineren”.

Donderdag oordeelde het Braziliaanse Hooggerechtshof dat het vaccin verplicht zou zijn, maar Brazilianen zouden niet gedwongen worden om injecties te krijgen.

Het is duidelijk dat Bolsonaro verwijst naar het feit dat het vaccin je genen beïnvloeden. Nee, het verandert je DNA niet – maar het komt wel in de buurt. Het stuurt valse boodschapper RNA om je cellen te vertellen wat ze moeten doen.

  De groeiende lijst van mysterieuze sterfgevallen onder Covid-19 wetenschappers

En het zou op de lange duur je DNA kunnen veranderen – niemand weet het.

Dat is het punt dat hij probeert te maken: niemand weet wat er aan de hand is met dit vaccin, en het zou van alles kunnen zijn, het zou van alles kunnen doen.

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebracht

Vorig artikelV.S. na de eerste Pfizer-vaccinaties: FDA onderzoekt allergische reacties
Volgend artikelCoronaterreur tegen kinderen: kinderarts gaat naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag vanwege verplichte mondkapjes
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in