“Bill Gates is het kwaad” –  Petitie om Bill Gates te onderzoeken voor ‘Misdaden tegen de Mensheid’ heeft inmiddels ruim 670.000 handtekeningen

13
Bill en Melinda Gates hebben zich gepositioneerd als deskundigen op Covid-19, ondanks het feit dat geen van hen daadwerkelijk arts is.

De conservatieve activiste Candace Owens heeft miljardair Bill Gates als “het kwaad” bestempeld. In een bericht op Twitter veroorzaakte Owens onlangs online opschudding door het aanvallen van sleutelfiguren die in de Covid-19 pandemie prominent aanwezig zijn. Owens heeft ook haar zinnen gezet op de Amerikaanse Corona-tsaar Dr. Anthony Fauci, terwijl ze verklaart dat de farmaceutische industrie “puur kwaad” is en “met corruptie is gesmeed”.

“Bill Gates is het kwaad”, schreef Owens aan haar 2,8 miljoen volgelingen.

“De farmaceutische industrie is gesmeed met corruptie en puur kwaad”, voegt ze eraan toe.

Candace Owens Owens heeft eerder gezworen dat ze “in geen geval” een Coronavirus-vaccin zal nemen. Ze zei dat ze “nooit gevaccineerd zal worden. Wat er ook gebeurt”, schreef ze in april.

Zoals Frontnieuws reeds eerder meldde, is er een een petitie waarin wordt opgeroepen tot een onderzoek naar miljardair Bill Gates wegens “misdaden tegen de mensheid”, en heeft inmiddels op moment van schrijven maar liefst 679.788 handtekeningen van bezorgde burgers verzameld.

De We the People-petitie, die op de officiële website van het Witte Huis wordt gehost, roept op tot “Onderzoek naar de “Bill & Melinda Gates Foundation voor medische wanpraktijken en misdaden tegen de mensheid”. De campagne heeft tot nu toe meer dan zes keer de 100.000 handtekeningen die nodig zijn om een officieel antwoord van het Congres te krijgen. De petitie vraagt de federale overheid om een onderzoek in te stellen naar de medeoprichter van Microsoft en zijn vrouw Melinda Gates, en stelt dat “het Congres en alle andere bestuurslichamen in gebreke blijven tot een grondig en openbaar onderzoek is afgerond”.

Sinds het begin van de Coronavirus-pandemie wordt Gates steeds meer onder de loep genomen vanwege zijn betrokkenheid bij het opsporen van virussen en de race voor een Covid-19 vaccin.

  Een leger van Corona-marshals om de bevolking tot 2023 te controleren

Zoals de website van het Witte Huis We the People uitlegt, machtigt het petitieplatform elke Amerikaanse burger “om een vertegenwoordiger van de verandering te worden”. Als een petitie 100.000 handtekeningen krijgt in 30 dagen, zal het Witte Huis “ervoor zorgen dat het bij de juiste beleidsdeskundigen komt”, aldus de site.

De petitie is nog steeds actief en kan hier worden bekeken en ondertekend.

Bill Gates zegt dat lockdowns moeten doorgaan tot in 2022

Vorig artikelTrump wordt opgeroepen om de nationale noodtoestand af te kondigen om Biden te stoppen – Executive Order 13848
Volgend artikelV.S. na de eerste Pfizer-vaccinaties: FDA onderzoekt allergische reacties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Voeg er minmaal nog , George Soros , Thedros GebreideJesus en Klaus Schwab , aan toe . Ook Rothschild’s , Rockefellers en nog wat andere psychopaten. Misschien zelfs ook enkele leden van ons koninklijkhuis , Mark Rutte , en enkele andere EU parlemantariers. I denk dat we dan een heel eind op de goede weg zijn. Probleem is echter dat behalve G. Soros , Rockefellers en Rothschild’s de betreffende mensen GEEN USA nationaliteit hebben. Noch daar woonachtig zijn en het vrij moeilijk wordt om hen te arresteren en berechten.

 2. Bill Gates moet opgepakt worden en nooit meer vrij komen want hij is een massa moordenaar met zijn giftige covid 19 vaccins

 3. De antichrist zou over de wereld heersen zei de bijbel, dan weet ik al dat zal zijn! Wie bepaald hier alles in de werld? Wordt wakker het is de personificatie van het kwaad!

 4. Wat ik niet begrijp is dat ze deze man niet levenslang opsluiten, al zijn geld en bezittingen in beslag nemen en dat geld gewoon weer in de economie stoppen, het is immers geld verdient over de rug en lijken van onze burgers. Zo moeten al deze superrijken en politicus op dezelfde manier verantwoordelijk worden gehouden worden aangepakt die daar ook maar een vinger in de pap hebben gehad of anders daaraan te bij hebben bijgedragen. Dan is dat een les voor de toekomst geweest en kan het hoofstuk zng.Virussen afgesloten worden. En een ieder is gewaarschuwd.

 5. al is een leugen nog zo snel de waarheid achter haalt hem wel.
  mensen blijf geloven in het positieve
  want door negatief te denken houd je dit allemaal in stand
  wat Bill Gates betref eens komt er een Volkert van der G
  ik wens iedereen een liefdevol leven toe
  maar geef niet toe aan negatieve gedachtes.

 6. Dank voor deze website!
  Dit is nodig, objectieve informatie, dat hebben we gedurende de Corona periode steeds gemist.
  En kwam er informatie dan werd het gesensureerd.
  Ik ga deze site van harte aan bevelen bij mijn vrienden en kennissen
  Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in