Uitzonderingen op uitgaansverboden voor moslims tonen het ware gezicht van de Coronapolitiek 

1
1447
© Khadije Naderi / Wikimedia (CC BY 4.0)

Met het Latijnse gezegde “Quod licet Jovi, non licet bovi” (Nederlands: “Wat toegestaan is aan Jupiter, is niet toegestaan aan de os”) drukte men in het oude Rome uit dat niet alles in gelijke mate is toegestaan aan iedereen. 2000 jaar later en een paar honderd kilometer noordelijker lijkt dit spreekwoord nog eens bevestigd te worden. Waarbij de rol van Jupiter echter wordt ingenomen door de nieuwe meesters in het land, de “vluchtelingen” oftewel moslims, terwijl degenen die “hier al langer wonen” (Merkel) de rol van rundvee krijgen toebedeeld.

Dit trieste feit wordt ons vooral duidelijk rond de disciplinaire Corona-maatregelen. Want terwijl uitgaans- en reisverboden mensen grotendeels dwingen om plichtsgetrouw thuis te blijven, blijven de grenzen zo open als een schuurdeur voor asielzoekers en andere illegale binnenkomers. En in het land zijn er ook vrijstellingen, op voorwaarde dat men tot de “juiste” godsdienst behoort, bericht Unser-mitteleuropa.com.

Zo werden kerkelijke paasvieringen voor christenen verboden en zijn er in het hele land discussies geweest over hoeveel mensen er met Pasen bijeen mochten komen, zelfs binnen hun eigen vier muren. Moslims hoeven zich niet druk te maken over dergelijke pesterijen en disciplinaire maatregelen. Want als het op religieuze bijeenkomsten van moslims aankomt, verliest het Coronavirus blijkbaar ineens zijn besmettelijkheid. Wat kan de leugenachtigheid van deze “pandemische” maatregelen duidelijker tot uitdrukking brengen?

Om de ‘factcheckers’ die nooit een gelegenheid voorbij laten gaan om ons bij Facebook aan te geven door ons te beschuldigen van het verspreiden van nepnieuws (meest recentelijk toen we letterlijk citeerden uit de WELT!), geven wij aan de hand van een voorbeeld hoe moslims worden geadviseerd om de avondklokverboden te omzeilen. En plotseling verwijst men daarbij naar de grondwet, waarop inmiddels op gepist wordt.

Duitse politieagent onthult: we worden misbruikt door de politiek

Hier is de tekst van hierboven voor een betere leesbaarheid:

“Beste moslim medeburgers, de Ramadan staat voor de deur. U verheugt zich op deze gezegende en bijzondere maand. Zoals u weet, geldt in het district Groß-Gerau momenteel een avondklok. Wij willen u informeren dat het verlaten van het appartement tijdens de nachtelijke spertijd mogelijk is ter gelegenheid van “deelname aan religieuze diensten bij speciale religieuze gelegenheden”. Dit is gebaseerd op de grondwettelijk beschermde vrijheid van godsdienst (art. 4 GG).

Dit betekent dat moslims tijdens de ramadan moskeeën mogen bezoeken om het traditionele religieuze ramadan-nachtgebed (terāwīh’salāt at- tarāwīḥ) te verrichten. De gebedsdeelnemers moeten echter bewijzen bij zich hebben voor het geval er inspecties plaatsvinden. Wij raden u aan een soort van presentiekaartjes of certificaten te maken. Net zoals sommigen van jullie al doen voor het vrijdaggebed. Uiteraard moeten bij het houden van kerkdiensten de voorschriften van de deelstaat Hessen (CoKOBeV) in acht worden genomen. We hebben de informatie opnieuw toegevoegd in de bijlage.”

“Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC” – gezondheidszorg in Duitsland op de knieën door asielchaos

1 REACTIE

  1. De domme maar gevaarlijke voetsoldaten van het Satanisme. Religion is a Snare and a Racket. En dat geldt zeker voor de walgelijke aanbidding van de maangod allah.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here