© Phil Roeder (CC BY 2.0)

Dr. Harvey Risch, een Amerikaanse professor epidemiologie aan de Yale University, wijst erop dat tegenwoordig de meeste mensen met Covid-19 besmet raken nadat zij tegen het coronavirus zijn ingeënt.

Dr. Risch raadt aan te kijken naar gegevens van plaatsen met de hoogste vaccinatiegraad, bericht Unser-mitteleuropa.com.

“Het beste voorbeeld tot nu toe is Israël, waar het vaccin van Pfizer nu aan meer dan de helft van de bevolking is toegediend”, aldus de epidemioloog.

Nu komt in Israël “meer dan 60% van de nieuwe Covid-gevallen die worden behandeld voor bij mensen die al zijn gevaccineerd”, benadrukt Dr. Risch.

Afgelopen zomer pleitte Dr. Risch voor het gebruik van hydroxychloroquine om het Coronavirus te behandelen. In augustus zei hij op Fox News dat het bewijs “overweldigend” was dat hydroxychloroquine het risico van ziekenhuisopname of overlijden door covid-19 vermindert.

Maar Big Pharma heeft nu eenmaal zijn belangen afgedwongen met de medeplichtigheid van de WHO en de meeste regeringen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De geschiedenis van het Pharma-kartel

  President Macron zegt dat hij vaccinpassen introduceert om de ongevaccineerden "pissig" te maken
Vorig artikelBorstgevoede baby overlijdt na een vergiftiging door moeder die Pfizer Covid-vaccin had genomen
Volgend artikelUitzonderingen op uitgaansverboden voor moslims tonen het ware gezicht van de Coronapolitiek 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in