Video commentator en producent ReallyGraceful, zelf een nieuwe moeder die momenteel borstvoeding geeft aan een  baby, heeft zojuist een nieuwe video gepubliceerd waarin veel verslagen van online borstvoeding gevende moeders worden belicht die melden dat hun moedermelk stopt nadat ze zijn geïnjecteerd met een van de experimentele Covid-19 injecties.

Dit is van haar nieuwe Rumble kanaal, maar ze is ook op Bitchute.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Borstgevoede baby overlijdt na een vergiftiging door moeder die Pfizer Covid-vaccin had genomen

  Britse regering meldt 847 doden, 12 hersenbloedingen, 112 blinden en 63 vrouwen verloren kind na Coronavaccinatie
Vorig artikelUitzonderingen op uitgaansverboden voor moslims tonen het ware gezicht van de Coronapolitiek 
Volgend artikelVaccinpaspoorten: één paspoort om ze allemaal te beheersen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in