Duitsland verbiedt het doden van kuikenembryo’s omdat ze pijn voelen, maar staat abortus van baby’s nog steeds toe

9

De Duitse wetgever heeft onlangs een wet aangenomen die het doden van zes dagen oude kuikenembryo’s verbiedt omdat ze “gevoelig zijn voor pijn”, evenals het doden van kuikens vanwege hun geslacht. Ondertussen worden menselijke baby’s in Duitsland en de meeste andere landen in de wereld door middel van abortus legaal gemarteld en vermoord in de baarmoeder, bericht lifesitenews.com.

In 2020 heeft de Duitse minister van Landbouw Julia Klöckner (CDU) een wetsvoorstel ingediend om het doden van mannelijke kuikens te verbieden. Dit zal gevolgen hebben voor 45 miljoen mannelijke kuikens die jaarlijks in de Duitse leghennenhouderij worden gedood, aangezien mannelijke kuikens geen eieren kunnen leggen of niet snel genoeg vlees kunnen produceren om vetgemest en geslacht te worden.

De Duitse wetgevers hebben besloten dat het doden van mannelijke kuikens vanaf 2022 verboden zal zijn omdat kuikenembryo’s “gevoelig zijn voor pijn vanaf de zevende dag”. Daarom worden bedrijven verplicht methoden toe te passen om het geslacht van kuikens te bepalen voordat ze uit het ei komen, zodat ze uit het broedsel kunnen worden verwijderd.

Bovendien zullen vanaf 2024 methoden moeten worden gebruikt om het geslacht van de kuikenembryo’s op nog jongere leeftijd te bepalen, zodat ze in een nog minder ontwikkeld stadium kunnen worden geëlimineerd en er dus voor kan worden gezorgd dat de kuikenembryo’s geen pijn voelen. Klöckner zei dat met de goedkeuring van deze wet, “wij wereldwijd pioniers zijn”.

De Duitse dierenwelzijnsvereniging toonde zich verheugd over dit voorstel, maar bekritiseerde dat dit verbod in twee fasen het doden van pijngevoelige kuikenembryo’s pas in 2024 daadwerkelijk zal verbieden.

  Duitse regering bevestigt statelijke Corona-fraude: PCR-tests kunnen geen infectie opsporen

David Engels, professor voor Romeinse geschiedenis aan de Universiteit van Brussel, tweette sarcastisch:

Wanneer het kippenembryo meer bescherming van het leven geniet dan het menselijke embryo, weet je dat je in het beste Europa ooit bent aangekomen.

In Duitsland kunnen ongeboren menselijke baby’s worden gedood door middel van abortus om welke reden dan ook tot 12 weken na de conceptie, wanneer de moeder aan het einde van haar eerste trimester is. Om andere redenen is abortus nog later in de zwangerschap toegestaan.

Met acht tot negen weken hebben ongeboren baby’s oogleden ontwikkeld en begint het haar te groeien. In de negende en tiende week kan de baby buitelingen maken, springen, met zijn ogen knipperen tegen het licht, fronsen en slikken. Rond de elfde en twaalfde week wordt de anatomie van de baby duidelijk mannelijk of vrouwelijk. Het gezicht heeft een duidelijke vorm en unieke kenmerken, en de smaakpapillen hebben zich ontwikkeld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Viraal: Zwaarlijvige linkse vrouw twerkt om anti-abortus activisten te overtuigen dat het vermoorden van baby’s juist isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelArtsen doen een dringende oproep aan de bevolking: laat een bloedtest nemen vóór een vaccinatie!
Volgend artikelBegrafenis van vaccinatieslachtoffer op de dag dat ze had moeten trouwen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Nou is het toepassen van een abortus van een mens totaal niet te vergelijken met kuikentjes.
  Maar met die kuikentjes gaan ze wel heel erg apart om, om ze af te maken.
  Die worden met kisten tegelijk levend door de houtversnipperaar gehaald, die er aan de andere kant als vermalen kuikentjes pulp weer uit komt.
  Daar zijn zat filmpjes van te vinden. Niet geschikt voor de kijker met een zwakke maag.

 2. Och, momenteel kent stupiteit van politiek en bijbehorende overheden geen grenzen.
  Inderdaad een eerste verschijnsel van globalisering.
  Hoe of wat, mensen worden zonder met de ogen te knipperen gemodificeerd en gedegradeerd tot gmo’s. Dus dat is nog minder dan vee, alleen hebben ze dat nog niet in de gaten.

 3. Van ongeboren babies worden met een lange tang de ledematen eruit getrokken, en daarna wordt de schedel vermorzeld.
  Is dat humaner dan een hout versnipperaar ?

 4. Beste redactie, ik zie het als uw taak om nieuws neutraal en zonder stemmingmakerij te brengen. U maakt zichzelf schuldig aan populisme, trouwens bij deze wil ik u eraan herinneren Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in