Enkele duizenden artsen en ziekenhuispersoneel zijn in het Franse departement Drôme in staking gegaan om te protesteren tegen het besluit van Macron om vaccinaties verplicht te stellen voor gezondheidswerkers. De staking betreft ongeveer 200 artsen en 1.500 verpleegkundigen, bericht de.rt.com.

Het personeel van het ziekenhuis van Montélimar in het Franse departement Drôme is voor onbepaalde tijd in staking gegaan om te protesteren tegen de nieuwe verordeningen inzake vaccinaties tegen Corona. Volgens het verslag moeten gezondheidswerkers tegen half september tegen COVID-19 gevaccineerd zijn of hun baan verliezen. De staking tegen de verplichte inentingen werd donderdag aangekondigd door de vakbond CGT-GHPP en betreft ongeveer 200 artsen en 1.500 verpleegkundigen in de zuidoostelijke Franse stad.

Wij zijn tegen verplichte vaccinatie. Er is geen keuze tussen testen of vaccineren: vaccineren is verplicht. Wij zijn het daar niet mee eens. We willen de keuze hebben zoals de rest van de wereld, en we willen geen verplichte vaccinatie. – Elsa Ruillere, vertegenwoordigster van de plaatselijke vakbond

Honderden van hen verzamelden zich vrijdag voor het ziekenhuis om te protesteren tegen de lockdowns en de verplichte vaccinatie, onder het scanderen van “Liberté!”. (Vrijheid). De Franse wetgever legt momenteel de laatste hand aan het wetsontwerp dat alle gezondheidswerkers die contact hebben met kwetsbare personen, verplicht om tegen 15 september volledig gevaccineerd te zijn. Anders zouden de gezondheidswerkers hun salaris en zelfs hun baan verliezen.

Sinds half juli vinden in Frankrijk wijdverspreide protesten plaats, nadat de regering van president Emmanuel Macron verplichte vaccinaties voor gezondheidswerkers had aangekondigd en een vereiste had ingevoerd om het “gezondheidspaspoort” te tonen voor toegang tot openbare gelegenheden met meer dan 50 personen. Vanaf 1 augustus geldt de paspoortplicht ook voor cafés, restaurants en winkels.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Macron verandert Frankrijk in een openluchtgevangenis – Nergens meer heen zonder vaccinatiekaart – Gele Hesjes staan weer opVolg Frontnieuws op Telegram

  WHO staat op het punt een nog dodelijker virus dan C19 vrij te laten? Oké, zo lees ik de kop!
Vorig artikelGrafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommen
Volgend artikelGeneeskundeprofessor waarschuwt: verkeerde reactie op COVID-19 heeft geloofwaardigheid in de medische wereld vernietigd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Fransen doen wat ze moeten doen. Respect. Zij zetten de druk er op. Hoop dat ze volhouden en dat er aan gesloten gaat worden door andere zorg- en hulpverleners. En dat Griekenland en Spanje volgen. Wij zijn de volgende. En wat staan we er zwak voor.

  • Wij zijn hier in Frankrijk al een paralle samenleving aan het maken en we gaan zorgen voor elkaar en de groep word groter en groter. De eerte ronde vorige week was de uitslag dat wij burgers ons niet perse hoefde te vacineren als we naar het ziekenhuis gingen en vele gingen vanuit dat dit ook de tweede ronde ging halen en helaas niet. Als we naar het ziekenhuis moeten dan is of getest worden of een prik. Voor mij geen van beide dus. Voor spoed worden we nog geholpen maar voor onderzoek enz dus niet. En niet alleen ik laat me niet testen ook andere staan er nu ook zovoor en wij laten ons niet klein krijgen en al kost het ons leven. Ik ga al een tijdje niet naar het ziekenhuis omdat het hier al een tijdje zo is als je in slaap gedana moet worden is een pcr test nodig en ik begin er niet aan terwijl ik onderzocht moet worden, ik sterf nog liever. Ja ik heb veelkans de ziekte van crohn of dergelijke ik hou het bij de eerste en bij deze onderzoek is een roesje nodig, dus geen onderzoek voor mij want ik neem geen test en geen vaccin. Ik hou dit nu onder controle met knoflook en ander alternatieve middelen en maar hopen op het beste en ik ben niet de enigste die er zo voor staat. Wie weet dat we alle hier in Frankrijk voortaan naar een dierenarts kunnen om geholpen te worden. Ze zien ons als dieren en we worden behandelt als dieren dus gaan we maar naar een arts die er is voor de dieren. Te hopen dat die ons wel fatsoenlijk willen behandelen en dat we niet als een hond worden behandelt door hen en ze ons voor de deur laten liggen. Mijn hoop ligt nog bij hen.

   • Voor mij ook “over m’n lijk” dat de genocideclub (medisch personeel) ooit nog aan mijn lijf komt.
    Maar ik zie hier in Frankrijk echt een ander volk dan hoe we de beeldvorming vanuit Nl kregen.
    Bureaucratie en corruptie wordt normaal gevonden. De Fransen hebben allang bizarre registraties (die gezondheidskaart die je bv zelfs nodig hebt om particulier een auto te kopen). De Fransen zijn, zelfs waar wij wonen (in het meest verzettende deel tegen de co) lamgeslagen, niet (meer) denkende wezens. En dat al voordat dit plan zichtbaar was.
    Weinig hoop.

    (wel zie ik kleine groepen midden in de bossen zelfvoorzienend worden)

    Helaas ken ik nog alleen maar geïnjecteerden.

 2. Hey ster. Dat klinkt als een utopie boor mij op dit moment. In Nederland zorgen we niet voor elkaar. Mijn vorige reactie is niet doorgekomen zag ik. Jammer. Zo fijn om te lezen dat jullie wel tot groep komen en voor elkaar zoregen. Ik heb gelezen dat je voor Crohn je kunt verdiepen in MMS.

  Maar buiten dit alles om…. niet normaal wat je moet doen om gezond te blijven. Distopia. Alles wat je als tip zou kunnen geven is fijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in