Executie Ceausescus

De Fransen tot op het bot kwellen is een slecht idee. En het zou kunnen dat president Emmanuel Macron zojuist te ver is gegaan. Hij hield op televisie een 27 minuten durende toespraak voor de natie. Daarin kondigde hij ingrijpende maatregelen tegen Corona aan die zeker alle toerisme uit Frankrijk zullen verjagen. Parijs is kapot en smerig en er hangen overal figuren rond waar je niet te dicht bij wilt komen. Het charmante, betoverende Parijs van vroeger is niet meer. En nu worden de meest meedogenloze inperkingsmaatregelen, inclusief gedwongen vaccinaties, doorgedrukt. De Fransen roepen op tot demonstraties, de Gele Hesjes, al bijna vergeten, zijn terug. Ik moet altijd denken aan de profetie van Alois Irlmaier: “De stad met de ijzeren toren zal branden. Zijn eigen jongeren zullen het in brand steken”, schrijft Niki Vogt.

De site “Armstron Economics” meldt dat president Macron verplichte vaccinaties heeft aangekondigd voor zorgverleners, winkelbedienden, serveersters en alle andere beroepen die “in contact staan met het publiek”, zonder uitzonderingen op grond van gezondheid of religie. Bovendien heeft hij ook een gezondheidspaspoort (in werkelijkheid een vaccinpaspoort) verplicht gesteld, zonder hetwelk men niet naar restaurants, cafés, theaters of bioscopen kan gaan. Met andere woorden, je kunt niet eens een zaak binnengaan en iets kopen zonder een vaccinatie.

EN: De Franse regering overweegt ook nog steeds de COVID-19 vaccinatie voor alle 24- tot 59-jarigen verplicht te stellen, omdat zij een “vierde golf” vreest. Nadat de Franse premier Jean Castex plannen had aangekondigd om de vaccinatie verplicht te stellen voor alle werknemers in de gezondheidszorg, wilde de Franse Senaat hetzelfde voor alle 24-59-jarigen. Er wordt zelfs overwogen om ongevaccineerde mensen te verbieden te reizen, ook al zijn ze negatief getest.

De Corona-shock om ervoor te zorgen dat niemand door de mazen van het net glipt, wil de Franse regering artsen lijsten van de ongevaccineerden toesturen om zoveel mogelijk druk op te bouwen. Ook de Franse gegevensbeschermingsautoriteit CNIL heeft dit doorgewuifd. Op woensdag 7 juli heeft de CNIL bevestigd dat de lijst van ongevaccineerde mensen aan de artsen is toegezonden. In een op woensdag gepubliceerde verklaring wees de Commissie erop dat zij eigenlijk “principieel tegen een dergelijke praktijk is”. Niettemin zou de uitzonderlijke gezondheidssituatie een dergelijke afwijking kunnen rechtvaardigen, aldus de Commissie.

  Canadese arts waarschuwt dat "het ergste nog moet komen" van bloedstollingsschade door COVID-19 injecties

Alle grondrechten en burgerrechten van de Fransen worden eenvoudigweg met voeten getreden. De Fransen zijn geschokt.

Het is inderdaad niet de eerste keer dat dwangmaatregelen met veel theatrale tamtam worden aangekondigd en dat de regering vervolgens terugkrabbelt wanneer gewelddadige protesten uitbreken. We zullen zien hoe de Fransen reageren. En vooral, hoe reageert het Arabische deel van de bevolking, dat zich tot nu toe, zo leert de ervaring, niet bepaald onderdanig heeft betoond aan bevelen van de staat. Ik zou graag de scènes zien waarin de gendarmes de jonge Arabische hengsten zonder inentingskaart niet binnenlaten in de bioscopen, restaurants of winkels.

Momenteel hebben meer dan 33 miljoen Fransen ten minste één injectie gekregen, of 49,5% van de totale bevolking. Om kudde-immuniteit te bereiken moet volgens de National Academy of Medicine echter 80% van de bevolking in het algemeen, inclusief adolescenten, gevaccineerd worden. De instelling pleit al lang voor verplichte vaccinatie voor ten minste enkele beroepen, namelijk ambtenaren, leraren, artsen, ordehandhavers, brandweerlieden en paramedici, alsmede beroepen die in contact komen met het publiek.

In juni kondigde de minister van Volksgezondheid aan dat vaccinatie verplicht zou worden gesteld voor het personeel in zorginstellingen als de vaccinatiegraad niet zou verbeteren. Momenteel is vaccinatie tegen Covid niet verplicht in Frankrijk. Volgens de Academie is de voornaamste hinderpaal voor het bereiken van kudde-immuniteit de aarzeling, die op 15% wordt geschat, en de tegenstanders van vaccinatie, die ook 15% voor hun rekening nemen. Het idee van vaccinatie is altijd door bijna alle artsen zelf in twijfel getrokken, verklaart Laurent-Henri Vignaud, een historicus die gespecialiseerd is in vaccinatie-tegenstanders.

  Krijg 'het' nu als u kunt

Maar dit alles is niet genoeg voor president Macron. Hij kondigde ook aan dat hij na de pandemie een pensioenhervorming zou doordrukken. Welnu, zoals het “nieuwe normaal” er overal uitziet, zal de pandemie de facto nooit meer overgaan, dus ook geen pensioenhervorming mogelijk. En als de pandemie na een paar jaar dan toch eindelijk voorbij is, omdat alles kapot en verwoest is, de economie op zijn gat ligt, de mensen blij zijn dat ze iets te eten hebben en niet bevriezen of lijden onder de langetermijneffecten van de vaccinatie, dan zullen er nauwelijks nog oude mensen zijn wier pensioenen kunnen worden gekort.

Dit moet echt als waanzin gezien worden. President Macron is Frankrijk aan het vernietigen. Ofwel omdat een revolutie van onderaf alles wegvaagt – met immense nevenschade, natuurlijk, ofwel omdat hij zijn vernietigingsprogramma uitvoert en de sociale en economische structuren van Frankrijk op hun grondvesten doet schudden.

Ik denk dat de optie staatsgreep en revolutie het meest waarschijnlijk is. In mei was het heel duidelijk dat het leger grotendeels in opstand kwam tegen de president. Ze schreven een boze, opruiende brief aan de president, waarin ze het vooruitzicht van een burgeroorlog opwierpen. De brief kon rekenen op grote sympathie van het actieve leger en van grote delen van de bevolking. Tot ontsteltenis van de president had zelfs de burgemeester van Parijs zich achter de brief van de militairen geschaard.

Franse generaals ondertekenen waarschuwingsbrief over dreigende rassenoorlog: “En de doden, waarvoor u verantwoordelijk zult zijn, zullen in duizenden geteld worden”

Onmiddellijk na de aankondiging van de nieuwe dwangmaatregelen herleefde de Gele Hesjes-beweging onmiddellijk:

  CNN vraagt nu publiekelijk of de mRNA-injecties de huidige golf van COVID VEROORZAAKT hebben - precies zoals wij al sinds de eerste dag zeggen

“Burgers in Frankrijk roepen op tot demonstratie

Na de aankondigingen van Macron gisteravond hebben de Franse burgers gereageerd en de hashtag “Gilets Jaunes” (Gele Hesjes) is al enkele uren trending.

Veel mensen in heel Frankrijk roepen al op tot anti-blokkade/anti-regeringsdemonstraties op 14 juli/Bastille-dag om Macron te protesteren.

Opmerking: Macron heeft aangekondigd dat Parijs op 14 juli zal worden afgegrendeld: het zal niet mogelijk zijn om het hart van de stad en de parade te betreden zonder je vaccinatiekaart.

Ook al heeft een groot deel van de Franse bevolking zich uit angst of uit gemak reeds aan de vaccinatie onderworpen, een ander groot deel van het land blijft onveranderlijk tegen het vaccin gekant.

Sommige politieke waarnemers vrezen dat deze kloof zal ontaarden en het land langs deze lijnen van polarisatie zal breken, wat misschien zal leiden tot het ontstaan van een populistische beweging die vergelijkbaar en gelijkwaardig is met de Gele Hesjes.”

Steeds meer heldere geesten zien de autoritair-dictatoriale dwangmaatregelen van de regeringen als een wanhopige poging om op de een of andere manier nog te voorkomen dat de hele zaak in hun gezicht ontploft. Armstrong Economics schrijft ook:

Hier is de echte reden voor dit alles: Het SOCIALISME is stervende en wat ze echt vrezen is een opstand waarbij, zoals in het oude Rome, menigten de paleizen bestormen en de keizer onthoofden. Hun oplossing – TOTALITARISME – en er zal een subtiele aanpak zijn om democratische verkiezingen in 2022 eenvoudigweg af te schaffen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De angst voor een staatsgreep houdt de Franse heersende kaste in haar greepVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDubbel gevaccineerde COVID-patiënten vullen ziekenhuis in VK
Volgend artikelChaos in Zuid-Afrika vergeleken met “The Walking Dead”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. In de telegraaf staat dat ze er op terug komen om de vakantie niet te verpesten.
  Dus hebben ze het even uitgesteld tot na de vakantie.
  Maar verdwenen is het hier niet mee, alleen uitgesteld.

 2. Het is begonnen als een ratten nest en nu is het een zwijnenstal. Die macron en zijn rete..hielenlikkers kunnen vanalles op papier, ben benieuwd wat de werkelijkheid gaat worden.
  Een dan weten die zwijnen niet waar ze naar toe moeten.

 3. Het gaat van kwaad naar erger, dit is het begin nog maar. Het is bijlange niet gedaan en zal ook nooit eindigen. We moeten ons voorbereiden op wat er nog gaat komen

 4. Knuppels niet

  Les policiers et gendarmes exclus de l’obligation vaccinale

  Si les pompiers et ambulanciers sont concernés, les membres des forces de l’ordre ne sont en revanche pas concernés par l’obligation vaccinale à partir de septembre, confirme à BFMTV.com l’entourage du ministère de l’Intérieur.

  Politieagenten en gendarmes uitgesloten van verplichte vaccinatie

  Als het de brandweer en ambulanciers betreft, hebben de leden van de politie echter geen last van de vaccinatieplicht vanaf september, bevestigt de entourage van het ministerie van Binnenlandse Zaken aan BFMTV.com

  draadje

  https://www.bfmtv.com/politique/elysee/en-direct-obligation-vaccinale-extension-du-pass-sanitaire-suivez-les-annonces-de-macron_LN-202107120353.html#article_39837

 5. Al die landen zuigen de Soros pik voor geld. Hoe meer ze hun best doen de mensen in te spuiten hoe meer geld ze vangen. Het is grote uitverkoop in al die landen. Hetzelfde dus met Griekenland. Een collega in NL vertelde me dat hij pasgeleden naar FR moest voor het werk en hij werd aangehouden: ze keken in zijn achterbak. Geen piep over de fukzinazi gevraagd! Hetzelfde met de overheid Pharmahoeren in NL. Ze vangen vet geld om hun volk uit te verkopen voor het experiment en proberen van alles om mensen gek te krijgen. Money talks and bullshit walks.

 6. Zou mooi zijn dat wat hem gebeuren gaat is wat op de foto is te zien. Meer zie ik in een executie per guillotine en gelijk er achter aan een Europese revolutie.

 7. Macron heeft paar maanden geleden de brief van de generaals opzij geschoven. Het leger voorspelde namelijk een burgeroorlog. Macron kan wel proberen iedereen te vaccineren maar daarbij ziet hij de Arabieren over het hoofd. De gebieden waar de Arabieren wonen valt niet meer onder Frans maar Arabisch gezag. Dus die laten zich niet door Macron wat opleggen. Dat betekent dat de buitensteden van Parijs in handen zijn van de Arabieren. Zoals het naar uitziet krijgt Macron helemaal niets voor mekaar. Alleen maar een burgeroorlog. Frankijk als vakantieland kunnen mensen beter links laten liggen.

 8. Laat de oorlog maar zo snel mogelijk beginnen, en hier ook. Koppen die moeten rollen, we zijn als volk te lang getergd door Rutte en zijn zwijnen.te lang de Waanzin van groen links en pvda…..alles in de ballenbak waar ze thuis horen. Genoeg is genoeg ! Ons is de wrake.

 9. Vandaag m`n derde oproep ontvangen voor de gifspuit.
  Welnu, ze kunnen een dikke paardelulvibrator in de eigen anus steken…

 10. Laat ze Frankrijk maar afbreken, dan zullen ze misschien eindelijk begrijpen, dat ze verkeerd bezig zijn, en dat die onzin moet stoppen.

 11. Uhh………in Englang zijn de ziekenhuizen vol met twee keer gevaccineerden…..

  Uhhh..wat nou kudde immuniteit?
  Verkeerde kudde wellicht?
  ——————————–
  De gele hesjes zullen harder worden gepakt; ook door Adolfina’s europese legertje.
  En DAT zou wel eens ECHTE rellen kunnen triggeren.

  Als die gerontofiel nou eens Coronna zou gebruiken om het leger (en marine voor transport) in te zetten om destraten schoon te vegen….

 12. Ik vraag mij iedere keer opnieuw af hoelang het gaat duren voor er weer een guillotine op het marktplein staat. Ze hebben daar echt niets geleerd van de geschiedenis!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in